Aihe

Kenen syy?

ClydeFlyers

Oletetaan henkilön (A) tai henkilöiden (A+B) syystä tahi toisesta, joko omasta taikka jonkin muun kolmannen osapuolen (C) toimesta julkiseksi saattaneen kertomuksen, taikka jonkin muun sellasen teon tahi toimen, joka on oleva omiaan aiheuttamaan asiaan jollain tapaa liittyvälle, mutta syyttömälle osapuolelle (D) tai siihen kuuluvalle henkilölle tai henkilöille(E+F) naurusta johtuvan kuoleman.

Voidaanko edellämainitunkaltaisessa tilanteessa osapuolet A, A+B tai C kaikki yhdessä tai erikseen saattaa edesvastuuseen ja tuomioistuinlaitoksen sekä rikosseuraamusviraston toimeenpanemien oikeustoimien kohteeksi surmasta, taposta tahi kuolemantuottamuksesta sillä rangaistusasteikolla mitä Suomen laki kulloisestakin teosta raskauttavien asiainhaarain vallitessa kulloinkin määrää?

9

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Otaksuisin että nämä jätetään syyttämättä ja jopa tutkimattakin syystä , että on suuri vaara humoripohjaisten lisäkuolemantapausten äkilliselle nousulle alkaen jutun tutkijoista aina Tuomariin saakka.
   Mutta pokkaa pitää olla , että itse tekijät eivät sorru nauramaan omalle vitsilleen , liiaksi , joten kuollen hekin.
   Ellei sitten kutittamalla tuotettu kuolo ole kyseessä ?
   Eipä tämä ollutkaan mikään yksinkertainen kysymys ..hmmm.

  • Psykopaatti

   Tähän on todella yksinkertainen ja toimiva ratkaisu: Sinä hakeudut välittömästi hoidettavaksi johonkin suljettuun psykiatriseen hoitolaitokseen ja pyydät, että sinua ei ikina sieltä vapauteta

  • Hajuherne

   Haluaisiko avaaja imaista minun peräkaasua?

  • ClydeFlyers

   Hajuherne: En
   Psykopaatti: En hakeudu

   Kuten voimme noista kahdesta edellä olleesta vastauksesta ja niiden tasosta sekä asenteellisuudesta vahvasti päätellä tämä kuvitteellinen tilanne, joka avauksessa kuvattiin ei tainnut täysin kuvitteellinen ollakaan.
   Alkaako olla kortisolitasot koholla jollain suunnalla?

  • eijärjenhäivää

   Kyllä toi ihan Lampelan tekstiä on. Varmaankin tosi, mutta käyhän kuitenkin tarkistuttamassa itsesi lähimmässä handelspulaaketissa. Sieltä kyllä määrätään lääkkeet, joka lähtöön.

  • Tjuristi

   Kyllä syytteeseen pitäisi asettaa henkilöt K ja L, mutta myäs M ja N pitäisi tuomita pitkään vapausrangastukseen. Kaikki edellä mainitut ovat selvästi rikkoneet lakia siitä, kuinka sikoja tulee terhometsään ajaa.

   • KLMN

    Olen aina noudattanut kaikkia Suomen lakeja ja Lutherin vähäkatkismusta, enkä koskaan ole rikkonut rakennuskaaren 12. luvun pykäliä 1-4.


  • Anonyymi

   Sysmä marina niinhän siinä kävi että hintataso on sellainen ettei siellä köyhät syö helsingin hintatasoa että se siitä !

  • Anonyymi

   Tässä viestiketjussa kulminoituu se kaikki mitä suomalaisessa yhteiskunnassa vaaditaan ollakseen sivistyneistön jäsen ja kuuluakseen kukin yksilö yhteisvertaisesti osaksi omaa viitepiiriään tasavertaisesti kaikkien muidenkin läsnäolemattomien joukkoon olematta silti ilman vertaistukiryhmän johtorymän tai muun vastaavan liitoksen omaavan jäsenyhteisön osallinen tai muuten sen toiminnaassa mukana oleva tai sen sukulainen sillä poikkeuksella, että on kuitenkin perimiskaaren mukaan lähisukulainen tai siihen kuitenkin verrattavavissa oleva serkun kaima, niin älköön hantä kuitenkaan kuulla asianosaisena. Tämä kaikki kannattaa huomioida, kun viestin aloittajan mielenterveyttä joskus oikessa arvioidaan.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   166
   13586
  2. Taksinkuljettaja Niina Syrjäläinen (Ristiinasta)

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/33ec61ee-a6fb-4422-8ecc-982c68a91196 Viimeinen havainto eilen tiistailta n.17:48. Kadonnut kotoaan tilataksin kans
   Kadonneet ihmiset
   131
   11473
  3. Notta ny se on tuloos! Sinimustat rekisteröityy puolueeksi.

   Vanhat hyvät ajat palaavat. Joukko ultra-isänmaallisia ovat perustamassa uutta puoluetta. Työnimenä on nyt Sinimustat. Nyt tulee vihervasemmistolaisel
   Maailman menoa
   555
   8312
  4. Huomio ! Huomio !

   HUOMIO HUOMIO HUOMIO Niina Syrjäläinen ja Taksi auto rek SNS-438 on kadoksissa. Nina ja hänen taksiautonsa katosivat Ristiinassa: ”Huoli on suuri” –
   Mikkeli
   124
   5464
  5. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   273
   4639