Ihan vinkiksi: KETÄÄN ei kiinnosta totuus, paitsi yksinollessa ehkä itseäsi joskus harvoin

IhmisetTaisKadotaJo

Ei kannata ikinä kertoa kellekään jos näkee jotain outoa, ellei tahdo alkaa taistelemaan lääkkeiden syöttäjiä vastaan. Helpommalla pääsee, kun jos näkee jonkun alienin, tai muun olennon, toteamalla, että eipä tuotakaan kukaan usko, ja jättää asian siihen.

Jos niitä näkee useasti, tai ihan sama, kuulee jotain yms. niin voi olla että joku tietty henkilö maailmassa ei käräytä, mutta koska suurin osa ihmisiä Suomessakin käräyttää toiset muille joka asiasta, voin todeta etten halua kuulua Suomeen, ja muuttaisin pois mutta samanlaisia ilkimyksiä maa kantaa päällään muuallakin.

Joskus sitä tietenkin toivoo, että kumpa tuo kantaminen tai ilkimyksien liikuttaminen saisi uudenlaiset normit, ei tässä ole mitään järkeä, varoa joka sanaansa, mutta näin se vaan menee, huomasin tämän kun eräs henkilö joka ilmeisesti ei käräytellyt kuoli pois ja jäljelle jäi vain juoruilijat.
Ei näille juoruilijoille voi kertoa mitään, ettei siitä muut tietäisi lähes yhtäaikaa, ja ne käyttää sanomisiani itseäni vastaan lähes jatkuvalla syötöllä kun niille puhuu. Helvetillistä. Ja nämä juoruilijat sanovat itseään lääkealan ammattilaisiksi. Jokin on viialla lääketieteessä, koska se ei kuuntele pyyntöjä ilmeisesti, antaa vain käskyjä.

Ne oikeasti hullut ovat näitä lääketieteen käskyttäjiä "ota aamulla lääkkeet", jos et ota "piikkiä perseeseen, ja laitokseen". Ehkä aivan näin ne eivät sano, mutta kerran kun olet jotain OU-TO-A näille puhunut, ne leimaavat, Kela imee lääkärien jokaisen sanan totena, ja pääsee eläkkeelle. Ei ihme, että tämäkin palsta on niin hiljainen, ja täynnä näitä "New Age on bullshit"-kommentteja. Ei ketään tämäkään viesti kiinnosta, koska ihmiset ovat mutatoituneita jo tässä vaiheessa kirjoitusta siten, että totuus ei kiinnosta.

Jos ei oikeasti ole hyvä kaveri, niin kuin nyt Suomessa esim. ei juuri kukaan ole, työpaikoilla ne vain odottaa, milloin elämä päättyy, ja samaa odotellaan puiston kulmalla kannabispäissä. Eipä siinä paljon mitään rakenneta paitsi hetkellistä maailmanherruutta, syynä milloin jotkut juutalaiset ja toisinaan vaikkapa venäläiset. Ja tietenkin paljon pienempien kuppikuntien herruudet kiinnostavat myös. Kerätään näistä mitalit talteen, esitellään itselle, muistellaan niitä, ja kaikki katoaa vain jonnekin, eiks je?

Ihmiset on jotenkin mutatoituneet omalla kohdallani siten, että niille ei voi esittää pyyntöjä, on oikeastaan jotenkin aika erikoista, mutta niin normaalia. Niinpä en pyydä ketään tätäkään lukemaan, ei se ole niin tärkeää.

6

<50

Vastaukset

 • Lisättäkööt vielä, ettei kannata myöskään koskaan uskoa mitä näkee, tai kuulee, ellei se ole lehdestä peräisin - tällaista viestiä kanssasuomalainen (etenkin nämä LÄÄKEtieteen ammattilaiset) viestittää jatkuvasti.

  Ovatko he hyviä kavereita? No tietenkin ovat, useimpien mielestä. Useimmilla ei kuulu kuin hymähdys outojen asioiden kohdalla. Näillä kuuluu elinikäinen lääkepakotus, josta kukaan ei tule auttamaan poispäin. Ainoastaan lisäämään lääkkeitä ja niiden käyttöä monotonisesti. Kiva yhteiskunta. Eikä kukaan varoittanut tästä, niin kuin nyt ketään asia kiinnostaisi. Minua kiinnosti totuus ennen, mutta toteanpa ettei voisi kiinnostaa vähempää em. seikkojen takia enää. Keksikää itse miten kuuluu elää, älkää vaivatko minua enää.

 • Olen nähnyt kaverieni kanssa pari kertaa oudon lentävän esineen missä oli kirkkaat valot, sekä lentorata niin outo ettei se voi olla tästä maailmasta. Sekä kerran oudon valoilmiön metsässä, se oli kirkkaitten valonvälähdysten sarja (kesto noin 15min) mikä tuli metsästä ei siis taivaalta. Silloinkaan en ollut yksin vaan kaverini kanssa. Kaverini pelästyi näitä välähdyksiä niin että se sanoi, oli siellä sitten mikä tai kuka tahansa se ei halua meitä sinne. Nämä kaikki tapaukset tapahtui 3km sisällä maaseudulla etelälahdessa, joukkoharhoihin en usko.

  • Ns. talojen läpi usein lähestyy näitä aluksia ja otukset tulevat seinistä läpi. Mutta ei sitä kannata uskoa. Menee vain sekaisin. Kuten menee ehkä (toivottavasti ei) sekaisin siitä, että yksi näistä jätti kerran yöllä sormuksen, joka lähetti viestejä. Yksi näistä viesteistä oli: "Kateus. Suomi on täynnä kateellisia kaloja. Kateus vie kalatkin järvistä."

   Siinä oli lasisen oloinen pyöreä kupoli, jossa kiersi värejä pölyssä kuten violetti, vihreä, keltainen, punainen, sininen, yksi kerrallaan ja ääni toisti päähän viestejä: "nämä ovat kaikki elementeistä kertovia". Alienin naamakin sormuksessa oli kaiverrettu pienellä kupolin alla. Se tuntui semmoiselta värisevältä metallilta. Heitin sormuksen pois lopulta (säilytin vuoden), koska kukaan ihminen ei vaikuttanut haluavan järkevää diiliä sen säilytyksestä , halusivat vain rosvota sen ja jostain syystä tosi huono fiilis alkoi jo olla sen säilytyksestä yksin. Rosvota, ja väittää, että minulle se ei koskaan tullutkaan. Ei, ei ei, ei kannata miettiä tätä viestiä kirjaimellisesti, menee sekaisin, ellei pidä näitä jonain ajanvietteenä, nimittäin näistä otuksista ei tiedä, samoin et tiedä mitään minun sinulle tod. näk. typeristä ajatuksistani.

   Parempi pitää tätä kuten nämä loistavat lääketieteilijät, harhana, ei koskaan tapahtuneena asiana. Nämä neropatit pitävät kaikkea harhana mitä niille kertoo ellei ne sitä lehdestä pysty tarkistamaan todeksi.

   Tämä viesti on tarkoitettu vitsiksi.


 • Niin joo, ja silloin kun se sormus itsellä oli, näin usein alienin naaman lähellä varoittamasta kertomasta sormuksesta kenellekään. Yritin ajatella kertovani enkä jaksanut pitää edes ajatusta yllä. Vain perheenjäsenille sitä sai näyttää. Sormus oli siitä kiva, että se keksi aiheeseen liittyviä tarinoita helposti, tarinapitoisissa koulutöissä siitä oli hyötyä kai. Sitten tarinat muuttuivat sellaisiksi että se haluaa pois suomalaisten keskuudesta tai pois Suomesta. Jokin alienin näköinen hahmo kuin jossain itämaisessa kertomuksessa näytti ikään kuin vastaanottavan sen roskiksen edessä, jonne se päätyi ja jonne se minusta kuului viedä. Vein sen lähempiin roskiksiin mutta hain sen takaisin aina. Nyt vein sen niin kauas etten jaksanut hakea sitä enää takaisin.

  Olisi ehkä coolia säilyttää sitä, mutta vitsinä mainittakoon, että alienien mukaan tärkeämpi osa sormuksesta pystyy vaihtumaan tavalliseen sormukseen, josta esim. suomalaiset eivät ajatustasolla ryhdy röyhkeiksi oman edun tavoittelijoiksi. Sormus oli kuulemma niin korea, että siitä olisi tapeltu, jos sitä olisi esitelty enemmän. En itse halua nähdä mitään tappeluita, jostain ehkä itseen liittyvästä. En välttämättä muustakaan. On niin paljon tullut ylikävelijöitä nähtyä, että väitettäköön tätä viestiä taruksi, niin siinähän miettii seuraava ylikävelijä, "miksi suolsi moista soopaa minun internettiini". Tai sitten ei, mutta melko sama.

 • Lisätään vielä että jos näkee "alieneita" kannattaa laitaa foliohattu päähän.

 • Kokemuksesi ovat varmasti totta, mutta se ei tarkoita välttämättä sitä, että ne olisivat myös todellisia. Ihmiset nyt vaan näkevät ja kokevat mitä kummallisimpia asioita ihan vain siksi, ettei aisteihin ole luottamista. Tämän takia esim. taikureiden on hyvin helppo huijata meitä ja silminnäkijöiden todistajanlausunnot ovat jokaisella erilaiset. Nämä jutut kun tapahtuvat ihmisten päiden sisällä.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Hieman säälittää suomalaisen duunarin sinisilmäisyys

  Ennen vanhaan ei käynyt pienessä mielessäkään, että tehtäisiin töitä ilman liittoon kuulumista. Se oli itsestäänselvyys. Suomen taloudella meni todell
  Maailman menoa
  157
  4288
 2. Erika ja viisuvalinta

  Cicciolina todella reipas ja mukaansatempaava esitys. Toivottavasti Erika pääsee kisoihin mukaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Maailman menoa
  143
  4134
 3. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  106
  3908
 4. Coronavirus-hysteria

  Mihinkähän mittakaavoihin tuo hysteria pääsee? Luuletteko, että kohta vaikkapa bussilastillinen tyhjenee jonkun yskäistyä seuraavassa etapissa? Entä m
  Maailman menoa
  100
  2888
 5. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

  Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
  Seinäjoki
  30
  1197