Pallo ympäri

Vihdoinkin

Olen käynyt 8 kertaa pallon puolessa välissä mutta tullut takaisin samaa puolta. Olen nyt korjaamassa asiaa; Hel-Arlanta - Las Vegas. Vedän henkeä viikon halvalla luxus Casinossa (pelaamatta penniäkään!).
Ensi viikolla Las Vegas - Honolulu - Narita - Bangkok. Taas taukoa 2-3 viikkoa ja matka (?) Vitnamiin etc Sitten Norski tai Finski takaisin pakkaseen...
Turha ja raskas matka mutta on tullut tehtyä paljon muutakin "turhaa".

2 kommenttia

Äänestä

Vastaukset

  • Varmaan hauska matka luvassa, mutta ei tuo ole varsinainen maailmanympärimatka. Et ylitä kertaakaan päiväntasaajaa. Lisäksi, jos matkustat Bangkokista Vietnamiin, niin palaat takaisin päin, eikä maailmanympärimatkaan kuulu siksakkia matkustaminen. Eli jos maailman ympärimatkan haluat tehdä niin joudut vieä yhden reissun tekemään. Ensi kerralla sitten poikkea vaikka Australiaan tai Uuteen-Seelantiin ja tee oikea maailmanympärimatka. Mukavaa matkaa joka tapauksessa!

  • Niin ehkäpä sitä pitäisi käydä kaikilla kuudella mantereella ja käväistä päiväntasaajalla niin silloinhan olisi maailmanympärimatka. Australia esim oseaniaa, Aasia, Afrikka, Eurooppa, Amerikka, Antarktis. Äh no Euraasia lasketaan omaksi yhdistetyksi manneralueeksi ja Etelä ja Pohjois Amerikka eri mantereiksi.. No niin sitten.. mutta että kaikista kuudesta mantereesta pitäisi käydä vähintään jossain paikassa eli tuo Antarktis eli etelämanner voi ollakin sitten haastava asia silloin..

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.