Lomalle Sea Star Beau rivage

1357

Lähdössä 11.3 Hurgharaan hotelli Sea Star Beau rivage. Onko muita lähtijöitä sama hotelli, sama viikko?

17

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • XjaY

      Olen lähdössä myös 11.3. majoittuminen kylläkin Le Pacha Resortissa, Sea Star oli kyllä mielessä, mutta päädyttiin jostain kumman syystä tähän.

    • 1357

      Mekin mietittiin sitä Le pacha resort mutta ei valittu sitä kuitenkaan. Jokaisesta hotellista oli arvosteluissa paljon negatiivista sanottavaa, ja itseasiassa koko maasta, pakkohan sinne on lähteä paikanpäälle katsomaan. Lähettekö Porista.

    • XjaY

      Jep, negatiivista settiä joka hotellista. Aikalailla aivan sama jo hotellia ettiessä että minkä sieltä valkkaa kun vituiks taitaa kumminkin mennä 😅 Juu, Porista lähtö.

      • NeOvatKaameita

        Kaikki on tuolla hyvin mutta ne mahataudit......


    • TotuusKunniaan

      Täällä positiivisia kirjoituksia Egyptistä lomakohteena ei tule kuin siitä elinkeinonsa saavista.
      Maa on suoraan sanoen koko maailman peräaukko.

      • Björnepori

        Täällä kans kaks heppuu lähdössä Porista 11.3. Paljon on negatiivista kommenttia, mutta eiköhän suomiheput siellä pärjäile. Deset Rose meillä hotelli. Paikallista valuuttaa ei varmaan kovinkaan paljon tartte ottaa mukaan kun on all inc. Tuo vesihomma on ikävä, jos pullovesikään ei oo aitoa. Huumorilla pääsee pitkälle, Imodiumia ja aurinkorasvaa mukaan. Kunhan vaan kunnon olutta saisi.


      • ValeMikäVale

        Mitä helvettiä?
        Siis kaksi hetero(?) miestä lähdössä tuohon kohteeseen????????
        En ikinä tuota usko.


      • Äijätkät

        Juu kyllä ihan äijiä ollaan. Lomaa vaan joskus kaipaa a.-luokassa.


    • hähähähähäähähäääää

      Normaalit heteromiehet kaipaavat lomillaan edes hieman vastakkaisen sukupuolen näkemistä, ehkäpä pientä flirttiäkin ja jopa aktia.
      Se on elämää se.

      Homomiehet kaipaavat myös piukkapyllyisiä hameniekkoja.
      Niitä on kamelikuskeilla. Naiset he pitävät kyllä lukkojen takana.

    • tupsukylä

      Hei. Viimehetken kommentit matkalle lähdöstä. Onko jotain vinkkejä matkatavaroiden suhteen. Täällä aurinkoisin ajatuksin matkaan ja Jekku mukaan. drr hotelli.

      • 1357

        Aina liikaa vaatteita kuitenkin ja muuta tavaraa. Kaikkea sieltä kuitenkin saa, jos jotain puuttuu. Paljon aurinkovoidetta, maitohappoja syöty jo 2 viikkoa, passeista pari kopioo ja rutkasti avointa seikkailumieltä. 💥🥂🍺🤢🍾👙🏖️ Hotelli Sea Star...


      • MinniLiisa

        On täysin samantekevää mitä happoja vetelet ja kuinka kauan. Niillä ei ole mitään merkitystä koska syödä ja juoda ihmisen täytyy.
        Ruikkupaska on varma.


      • Tupsukylä

        Just. Muistetaanpa laittaa reissun jälkeen kommentit tähän ketjuun, että tuliko se ruikuli-tauti. Näkkäri, Kippari ja metvursti, ihan vaan varalta eka päiväksi. Sitten kehittyykin jo vastustuskyky ja voi siirtyä allinc tarjontaan. Niin ja tietysti omat jääpalat mukaan.


      • MinniLiisa

        Juurikin näin asia on kuin hra Tupsukylä kertoi.
        Jollei kotimaasta kaikkea eväitä paikalle roudaa niin paskatauti on varma.
        Jääpaloja ei tietenkään pidä juomiinsa ottaa koska ne tehdään hanavedestä.


    • Kokemustaone30vuotta

      Miksi Egytpin loma on tuhoon tuomittu, oma kokemus. Egyptin kansa elää järkyttävässä köyhyydessä ja surkeudessa. Luxus hotellien työntekijät ovat 100% miehiä jotka asuvat hotellien takapihoilla parakeissa. Turisteille tehdää upeita ruokia, jotka he sitte all inclusive hotetelleissa jättävtät syömättä. Hotellin työnteijät laittaa ruuat " roskiin", ei tietenkään roskiin vaan ne siivotaan uudellen tarjolle! Ja ehkä omaa sylkeä ja ulostetta sekaan. Koittakaa nyt tajuta, islam ja orjina olevat hoteelityöntekijät. Avatkaa silmääne!

    • hähähähähähähähäähää

      Olen miettinyt tuota samaa että ravintoloiden keittiöhenkilökunta sekoittaa eritteitään turisteille tarjottaviin ruokiin.
      Labrakokeet ovat todistaneet että vatsatautien aiheuttajat ovat ulosteperäisiä.

      Egyptin muslimien viha kristittyjä kohtaan on sammumaton.

    • Tupsukylä

      Nyt on siis palattu Hurghadan reissulta ja täälläkin julkaistut negatiiviset kommentit voin huoletta kumota. Lievää vatsatautia kyllä tuli, mutta Imodiumilla hoitui, oireet voivat tosin johtua myös liiallisesta allinc käytöstä!!. Desert Rose Resort oli hotellimme, ei voi moittia. Ruoka ok ja baarin juomat tosi hyviä. Jäätkin tehdään pullovedestä. Ruokailun jämät kerättiin samaan astiaan ja aika fakiiri on jos ne vielä takaisin tarjoiluun erittelee. Henkilökunta ihan oikeasti tosi ystävällistä, jokunen euro heitettiin aluksi tippiä, niin heti baariin tullessa tuotiin jo ouzo-paukut pöytään ja sitten kysyttiin mitä herroille saisi olla. Käsiä pestiin ahkerasti ja käsidesiä lotrattiin myös. Taksi yritti tehdä vakiohuijauksen 200 punnan seteli vaihtui näppärästi 20 punnan seteliin, mutta siitä selvittiin parissa sekunnissa suomalaisella "jämäkkyydellä" ja pienellä rintaotteella. Vettä ja virvoitusjuomia sai huoneeseen aina kun siivoojalta pyysi, ehkä tippi vaikutti tässäkin. Kadun toisen puolen ostoskatu tuli hyvinkin tutuksi. Tuliaisten tinkiminen hieman ahdisti, kun hinnat olivat euroissa jo varsin kohtuullisia, mutta kun se tinkiminen on maan tapa. Ranta oli tosi upea ja aurinkotuolit olivat joka paikassa hyviä, ei mitään rähjäkkeita. Pientä miinustakin olisi, Egypt Airin kone oli tarjoiluiltaan aika vaatimaton, eikä lainkaan alkoholijuomia...hmmmm, siinähän sitten selvisteltiin ja kuulutukset epäselviä. Sää oli aurinkoinen, mutta tuuli oli ajoittain aika navakkaa, pahin harmi oli kuitenkin mulla jotkut itikat, joita en edes nähnyt, niiden pistoksista tuli aika paukuroita, kaverille ei lainkaan harmia, niihin auttoi paikallisen apteekin linimentti paremmin kuin hydrokortisoni. Kyllä siellä kaikki hyvän rantaloman mahdollisuudet ovat olemassa, kurataudin pelko hieman haittasi aluksi. Ei mitään kauheeta kaipuuta jäänyt, mutta toinen kerta menisi paremmin, kun on selvät sävelet miten missäkin toimitaan. Voin suositella.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      361
      4274
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1799
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1546
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      64
      1539
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1370
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1341
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      52
      1329
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      205
      1325
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1215
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1208
    Aihe