Hyvinkää kimppakämppä

Mahdollisetkämppiksesi

Hei. Kaksi naista (22v ja 25v) etsisi mahdollisesti kämppistä/kämppiksiä hyvinkäällä. Olemme jo hetken miettineet solu/kommuuni tyylistä asumismuotoa joten päätettiin kysellä onko täällä muita kiinnostuneita. Etsinnässä olisi rento/rentoja ihmisiä jotka ei pienestä valittaisi ja luotettava. Plussaa olisi jos olisit myös hauska ja ehkä vähän seikkailunhaluinenkin.
Etsinnässä olisi ihmisiä jotka olisi semi yhteisöllisiä, rentoja, semi sosiaalisiakin jotka olisi valmiita avaamaan vaikka kuohukkaan viikonloppuisin tai arkena riippuen työvuoroista. Kaikilla olisi tietenkin oma tila ja oma rauha mutta toivottavaa olisi ettet ole liian ujo alku tutustumisen jälkeen ja ehkä meistä kaikista voisi tulla jopa ystäviä joitten kanssa jakaa ilot ja surut ;d Osaathan myös siivota jälkesi tai vaihtoehtoisesti tuoda korvatulpat jokaiselle asukkaalle. Lukiessamme kokemuksia soluasumisesta tuli kuitenkin semmoinen asia mieleen että ethän ota/koske toisten tavaroihin ilman lupaa ikinä, pikku jäynät on fine. Toisella kämppiksellä on kaksi kissaa joten ethän ole allerginen. Ollaan aika avoimin mielin joten oletpa vaikka vegaani, hardcore gamer, meemeiliä tai sukupuolineutraalisuuden nimessä vannoutunut peruna niin me hyväksytään se.
Ps. Asuntoa ei vielä ole, vaan olemme vasta ajatus vaiheessa tän solu/kommuuni asian kanssa ja etsinnässä muita jotka miettisivät ehkä mahdollisesti samaa.

1

<50

Vastaukset

  • Mukaa 23v mies

Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

  1. Koronavirus saapunut Suomeen

    Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
    Maailman menoa
    232
    3550