Jätkil matalat / kireet farkut

skinnyfitman

Oon 13-v poika ja haluisin kysyy et miten te pidätte matalii ja kireit farkkuja. Tykkään ite siit et farkut on matalaa mallii ja haluun et ne on n. yht kokoo pienemmät ku mikä olis paras nii sillon ne pysyy tavallaa paremmin matalalla. Mul on ne ehk sillee vähän korkeemmal ku perseenpuolvälis ja en koskaan pidä vyötä ku ei tarvii. Ja nää on skinny mut ei ihan sellaset legginssit kuitenkaa xdd

Mut te kenel on kans matalat farkut nii ostatteks pienempää kokoo vai normii ja pidätteks mis kohal niitä?

15

<50

  Vastaukset

  • Käytän yleens mustii skinnyi farkkui ja ostan kyl normikokoo mut eihän ne oo tarkoitettu edes siihen et ne vedetään napaan saakka. Mul on vähän yli puolivälin persettä ne ja bokserit ja longshirt t-paita peittää loput.

   • Eli sulla on bokserit puoliperseessä kanssa vai? Mulla on kaveri joka pitää samalla tyylillä, se ei halua että sen bokserit näkyy mutta se ei halua myöskään housuja liian korkeelle. Joskus tulee naurettua sille että hyvä perse jos se kumartuu niin että alkaa vilkkua paidan alta. Mulla on sen verran alhaalla housut että ei oikein voi tolla tyylillä mennä mut arvostan sitä että sul on oma tyyli ja pidät siitä kii!


   • slimskinny kirjoitti:

    Eli sulla on bokserit puoliperseessä kanssa vai? Mulla on kaveri joka pitää samalla tyylillä, se ei halua että sen bokserit näkyy mutta se ei halua myöskään housuja liian korkeelle. Joskus tulee naurettua sille että hyvä perse jos se kumartuu niin että alkaa vilkkua paidan alta. Mulla on sen verran alhaalla housut että ei oikein voi tolla tyylillä mennä mut arvostan sitä että sul on oma tyyli ja pidät siitä kii!

    Siis ei! Nyt kyl tajuun et ton voi ymmärtää kahel eri taval mut en kyl tarkottanu sitä et bokserit menis puolvälis persettä xDD Ne peittää kyl koko perseen tai ainaki melkeen, en vedä niitäkään mihinkään napaan saakka eli ne on tos lantiolla niin et karvat just peittyy ja longshirt tulee tietenki paljo alemmas siitä.


   • 16-v-jätkä kirjoitti:

    Siis ei! Nyt kyl tajuun et ton voi ymmärtää kahel eri taval mut en kyl tarkottanu sitä et bokserit menis puolvälis persettä xDD Ne peittää kyl koko perseen tai ainaki melkeen, en vedä niitäkään mihinkään napaan saakka eli ne on tos lantiolla niin et karvat just peittyy ja longshirt tulee tietenki paljo alemmas siitä.

    Joo okei, ymmärrän. Ton sun tekstin voi tosiaan lukea eri tavoilla ja luulin väärin. No samal tavalla mullaki on bokserit kun sulla eli perse jää peittoon suurimmaks osaks, jotain sentti kaks saattaa vilkkua jos paita nousee niin ylös mut eipä se yleensä kyllä nouse.


  • joko tummansiniset tai mustat slim fit farkut, en tykkää ihan skinnyist. pidän sillee vähä vinos eli etupuolelt tos kyrvänjuures just ja takaa menee alemmas johki toho pakaran alareunan kohille suunnillee. on nää sillee liia pienet et en mä sais näit vyötäröl tai tos persee päällä ees napitettuu kiinni mut tällee ku pitää nii nää pysyy hyvin ilma vyötäki ja sopii just hyvin. oon 19v jätkä

   • Joo tähän tyyliin just eli ei mahtuis housut kiinni jos pitäis ylhäällä mut jos ei koskaan pidä ylhäällä nii ei haittaa. Mä ostan ihan jotain H&M J&J jne farkkuja eli ei mitään kalleimpia ja jos otan pientä kokoo niin usein slimfit, jos isompaa kokoo niin skinnyfit. En pidä noin vinossa tai onhan ne nyt vinossa mut siis takaa perseen alla ja edestä siin jossain munien päällä mut alempana kuin sä. Oon iteki 19v, pitäny samalla tyylillä ehkä kolme vuotta nyt.


  • Niin ja skinnyfitman sulle vielä: jos tykkäät selkeesti täst tyylistä niin kokeile ostaa yhtä numeroo pienemmät ja laittaa tälleen ku selitin. Ne voi ihan hyvin olla alempana kuin toi mitä sul on ja ne pysyy ilman vyötä ihan hyvin paikallaan jos koko on sopiva eli sopivan pieni. Tai sit laitat vyön, ei siinä oo mitään vikaa. Tosta ei ihan käyny ilmi että haluutko sä pitää niitä noin ku nyt pidät vai haluisitko pienempää kokoo ja alemmas?

  • Oon 06 ja haluun tollaset matalat kapeet farkut mut haluisin tietää kuin alhaal niit voi pitää nii et se ei mee yli ja ei näytä huonolt. Ja ku ostaa ne nii miten niit pitää sovittaa et tietää et ne sit toimii siin kohas mis niit aikoo pitää? Oon kutosel ja meiän koulus ei pidä kukaan viel noit mut en kai oo liian nuori niit pitään?

   • miks olisit liian nuori pitään hyvännäkösii farkkui? et tietenkään oo! jos teiän koulus kaikil on jotku verkkarit jalas nii ei se sitä tarkota että sul pitää olla. kannattaa käydä kattoon esim. henkkamaukast, carlings, jack&jones jne nii löydät sellaset mist tykkäät. en oikeen tiiä kuin pienii kokoi on että jos oot pienikokonen ja tarviit sellaset jotka on oikeesti aika pientä kokoo nii voi olla et lastenosastolt joutuis kattoon mitä siel on?

    kokeile laittaa ne silleen ku mä pidän eli laitat ne vinoon silleen et edest se ylänappi on just kyrvänjuures siis niinku siin mis kyrpäalkaa. sit takaa laitat alemmas eli just pakaran alareunaan. ei reiden puolelle vaan silleen et farkkujen kaulus on pakaran alareunan päällä. sit kokeilet kaupas et mikä koko pysyy siinä silleen et ei tarvii vyötä. niis on stretchiä eli ne venyy vähän, niin voit kattoo et ne on aika tiukat uutena ja saat napin kiinni just ja just.

    sit kannattaa kattoo et sun paita on sen verran pitkä et se menee siihen saakka mis housut alkaa tai jos on lyhyempi paita nii voit katto et bokserit on samaa värii ku paita nii ei kiinnitä niin paljo huomiota se et bokserit näkyy esim ku istuu.


   • Tottakai sä ostat sellaset farkut mistä tykkäät, turha kysyy tollasii! Ei 12-13-vuotias oo mitenkään liian nuori pitämään matalii farkkuja. Ei oo kovinkaan mitään vinkkejä sulle, lue mitä mä kirjotin ylempänä ja mitä apassisoturi kirjotti. Edestä mun mielestä on vähän epämukavaa pitää noin ku apassisoturi selitti, laitan edestä ite vähän alemmas siihen munien päälle ja takaa mulla menee samalla tavalla eli perseen alla. Ne menee siihen melkeen itestään ku kokeilet ja sit vaan alat pitää uudel tyylillä. Alemmaski voit kokeilla jos sun paidat riittää, tykkäsin jossain vaiheessa iteki pitää mutta oon vähän nostanu nyt. Eiköhän teiän koulussa muutki sitte vähän päivitä niiden vaatekaappia ku näytät mallia.


  • Kireät farkut miehellä tuo mieleen väkisinkin, että onko kyseessä joku hintti.

   • eli 90% 15-20-vuotiaista jätkistä olis "jotain hinttejä"? Just. XD


  • Juu jätkä 21v ja ittehän pidän kanssa skinny farkkui, jotku sen verra pientä kokoo et vaikee saada nappia kiinni mut sidon nauhan napista siihe napinreikään sitte. Nää on sellasta mallia ettei näitä saa ylös vaik yrittäis, sellanen 3/4 perseestä jää vaan bokserien peittoon ja valitsen usein bokserit jotka on eri väriä ku paita nii erottuu hyvin, mä tykkään siitä ku mun bokserit huomataan. Jos istuu nii housut valuu kokonaan pakaroiden alle ja joskus saattaa tulla vähän ihoo näkyviin bokserien ja housujen välistä. Reisistä ja sääristä nää farkut on kireet vaikka mul on hoikat reidet/sääret.

   Eli osta ihmees pienempää kokoa ja ei tarvii saada välttämättä nappia kiinni. Ja jätä vaan alemmas ne jos tykkäät.

  • Ite käytän sellasia hieman väljempiä slim fit farkkuja. Ne on just sopivan rennot mut ei liian väljät. En tykkää liian tiukoista skinny fit farkuista koska ne painaa inhottavasti palleihin :D

  • Joo normaali kokoo, puolivälis persettä nii että alkkarit näkyy kun kumartuu ym

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ohisalo: paperittomille työlupa jonon ohi

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/1883695a-f66c-488e-a622-ac181f96a0ff Miten on mahdollista, kaikki uutisointi mikä liittyy Ohisaloon on negatiiv
   Maailman menoa
   337
   6629
  2. Hallitus halveksii Suomen nuoria

   Suomessa on kymmeniä tuhansia suomalaissyntyisiä nuoria, joilla ei ole koulutusta. Nyt pitäisi tehdä kaikki mahdollinen, jotta nämä nuoret saataisiin
   Maailman menoa
   189
   3273
  3. Ei näin Lidl! Ei! Ei! Ei!

   Voi ei. Älkää lähtekö tähän leikkiin! Ei mitään sovelluskorttipeliä! // Lidl aikoo tuoda asiakkailleen etukortin – bonuksista ei vielä tietoa // http
   Maailman menoa
   123
   2951
  4. Voi myötähäpeän määrää

   Joku tämän kylän Tollo mukana nelosen roskasarjassa
   Suomussalmi
   18
   875