Matkaseuralainen?

Välimerenkulkija

Moikka!
Onko teillä kokemuksia matkaseuran hausta? Yksin matkustaessa kohdannut useat kerrat tuon ilmiön että äkkilähdöillä maksat kahden edestä. Vajaamajoituksesta koituvat lisäkustannukset ovat usein lähes samat kuin se kahden hengen matkapaketti. Sekä tietysti seuraa sinne satunnaisesti lomaviikkoon.
On melko uhkarohkeaa tietysti hakea tuntematonta jakamaan kustannuksia ja jakamaan majoituksen. Luulisi silti että tuota ainakin jossain määrin tapahtuu ihan oikeasti. Itseä ei lähes keski-ikäisenä miestä hakevana miehenä kauheasti asetelma pelottaisi, mutta naisilla varmasti todella paljon suurempi kynnys lähteä tuollaiseen mukaan.
Olisi kiva kulla muiden mietteitä aiheesta! Niin toisen miehen kuin naistenkin näkökantaa.

12

<50

  Vastaukset

  • Joskus vuosia sitten hain täältä matkaseuraa, tosin ihan kotimaan ruskalle, mutta tuloksetta.....no kämppiksen sain sinne kuitenkin sitten ihan matkanjärjestäjän toimesta ja useinkin olen muilla kotimaan lomilla ollut täysin tuntemattoman kanssa samassa huoneessa ilman mitään ongelmia…..ulkomaan matkoja kun en harrasta niin niistä ei kokemusta mutta en usko että niissäkään kovin huonosti kävisi ellei satu kaveriksi kovin viinaan menevä tyyppi

  • Siis oletko homo kun haet miestä? Itse olen miettinyt mistä saisi matkaseuralaisen joko naisesta tai miehestä jonneekin lämpimään kun kukaan ystävistäni ja tuttavistani ei ole kiinnostuneita ja yksin en halua ja uskallakkaan enää nykyaikana lähteä,toisesta olisi turvaa ja seuraa,olis kivempi jakaa kokemuksia ym.
   Siis ihan ystävä hengessä.Olen aikoinani paljon reissannut,nyt viimevuodet ovat menneet muita asioita hoidellessa.Olen eläkeikäinen etelä suomalainen nainen.

   • Miksi ei hetero mies voi hakea matkaseuraksi toista miestä????? En minäkään heteronaisena hakisi miestä matkaseuraksi vaan naista......en lähtisi edes yhdeksi yöksi tuntemattoman miehen kanssa samaan huoneeseen


   • Hei.eikauas komentoija.Olen itse myös eteläsuomesta ja nyt olisin toista kertaa menossa ulkomaille Kreikkaan tälläkertaa.Minullakin vaikeaa saada matkaseuraa,mieheni on töissä eikä ole kiinnostunut ulkomaanmatkailusta.Myöskään ystäviäni ei kiinnosta tai sitten laittavat rahansa johonkin muuhun.Olisi kiva tutustua ja jutella.


  • Naakalle.

   Minähän kysyin,en sanonut että olet,siinä on pikkuinen ero.
   Ja enhän minäkään tosta noin vaan lähtisi kenenkään tuntemattoman kans samaan huoneeseen,on myös vaihtoehto ottaa oma huone ja tutustua ihmiseen ensin.
   Tiedän ihmisiä jotka ovat uskaltaneet spontaanisti lähteä yhteiselle matkalle,se vaatii luonnetta ja elämän kokemusta.

  • Varmasti jo ihan käytännön sysitä mielummin mies! Siinä kun viikon aikana aamu ja iltatoimiensa parissa viuhahtaa useaan kertaan nudistina. Taikka kun siemailee sen sikspäkin parvekkeella, niin naisväeltä saattaa mennä herneenpalko nenään. En ainakaan itse lähtisi, jos olettamus on että miehistä olemassaoloaan tarvitsee ujostella joka välissä. Mielummin rennonrempseä asenne elämää kohtaan ja toinen samalla tavalla asennoituva mies seuraksi :)

  • Sanotaanko näin,tyhjän saa pyytämättäkin.
   Täällä on hyvä sylkeä kun ei tiedä eikä tunne vastaajaa/kirjoittajaa.Ihan tyypillistä tälle Suomi24:lle,olipa missä osiossa tahansa.

   Heti ollaan hampaat irvessä mutta moniko sanoisi tuntemattomalle esim.kadulla keskustellessa tästäkin aiheesta samat asiat päin näköä? On se vaan kumma tämä ihmisten kommunikointi ; ((

  • Eikauas. En nyt oikein ymmärtänyt mihin ihmeeseen viittaat kirjoituksellasi? Ei saa tolkkua!

  • Väännänkö rautalangasta,"lähellekkö"
   Tarkoitin Suomi24 palstalaisten kirjoitustyyliä.Ei voida asiallisesti keskustella.

   Ja näköjään on poistettu yks viesti,joten se siitä ja tästä.

  • Kreikan nudistirannoille kaipaisi toista aikuista miestä kaveriksi tai oikeastaan oppaaksi. Alkaa olla tarjoushinnat kohdillaan

  • Hei, Olisiko kukaan lähdössä reissuun elokuun alkupuolella. Itse olisin lähdössä Roomaan muutamaksi päiväksi, kerran siellä olen käynyt ja upea historiallinen kaupunki. Olen 59 v, urheilullinen, hyväkuntoinen ja kielitaitoinen nainen.
   Viestiä voi laittaaa venetsia59@gmail.com.

  • Kyllä mies ja nainen voivat olla ystäviä. Pitää olla luottamusta. Minulla ei ole sellaista ystävää jonka kanssa matkustelisin. Siis menen yksin tai lasteni kanssa. Ikäni 63 v. Reipas iältäni. Elän intuition mukaan. Monin terveisin M.M.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jyväskylän senioritalon palo sai alkunsa parvekekynttilästä

   Syyte tulossa huolimattomasta tulenkäsittelystä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006569983.html
   Maailman menoa
   105
   3872