Naurettavaa toimintaa Radio Suomen musiikkivalinnoissa

Laitoin uuden ketjun kun en löytänyt sopivaa.

Nyt kun Darude on valittu Suomen euroviisuedustajaksi, niin yhtäkkiä Daruden musiikki kelpaakin Radio Suomeen soitettavaksi Sandstormin satunnaisten 1-3 kertaa vuodessa soittamisen lisäksi.

Sama typeryys havaittiin viimevuonna viisujen jälkeen. Viisuvoittajan kappale ei ollut soinut kertakaan euroviisulähetysten ulkopuolella Radio Suomessa. Yhtäkkiä voittamisen jälkeen Nettan kappale olikin jokapäväisessä soitossa muutaman kuukauden ajan.

Nettan kappale kuten ei Darudekaan Sandstormia lukuun ottamatta saisi Radio Suomessa yhtään soittoa, jos ensin mainittu ei olisi voittanut viisuja ja Darude olisi Suomen edustaja.

En voi kuin ihmetellä. Miksi Darude kelpaa nyt Radio Suomen musiikista päättäville, mutta ei ole kelvannut koskaan aikaisemmin, sitä mainitsemaani Sandstormin muutamaa soittoa vuodessa lukuunottamatta. Eihän Daruden ennen 2019 julkaistut kappaleet ole mitenkään muuttuneet.
Ilmoita


40 Vastausta

Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.


Yleisesti ottaen Radio Suomen musiikki on samojen levyjen ainaista jauhamista. Tuo uusi euroviisu ei ole kummenpi kuin Pertti Kurikan esittämä " rokki". Turha sinne on mennä, jäädään jumbosijoille taas.
Ilmoita
Sama tapahtui myös Yle Puheella. Vieläpä Radio Suomeakin naurettavammalla tavalla.

Näin kanavan Ohjelma ja ilmeisesti myös musiikista vastaava Olli Junes on kirjoittanut Ylen sivuilla.
"Jonkin verran on kyselty, tuleeko Yle Puheesta hittiradio. Vastaus on: Ei tule. Yle Puheen musiikkilinja tulee olemaan lempeän vaihtoehtoinen, kohderyhmän tunnemuistia kutkuttavaa ja uusia elämyksiä tarjoavaa. Musiikkia heille, joita ei ainakaan liikaa tällä hetkellä Suomen hienolla radiokentällä palvella."

Ainakaan Sandstormin soittaminen ei istu tuohon lupaukseen minkä Junes on kuulijoille luvannut. Kyseinen biisi soi taukoamatta edelleen useilla suomalaisilla radioasemilla huonoimmillaankin vähintään kerran päivässä parilla kolmella kanavalla.
Ilmoita
Taitaa olla samanlainen puppugeneraattori toi Junes kuin on radio suomenkin puupäät.
Ilmoita
Suomessa ei osata muutenkaan tehdä kunnon musiikkia. Daruden ei olisi pitänyt lainkaan osallistua Suomen karsintaan. Kun Israelissa jäädään ulos finaalista niin se vie mennessään vanhatkin menestykset. Ja kansa haukkuu pystyyn esittäjän ja kappaleen. Niin se menee ja Radio Suomi pitää huolen että kilpeläinen ja tähkä soivat joka päivä.
1 VASTAUS:
Mihin ihmeen karsintaan? Ei sitä nyt voi kutsua karsinnaksi, että kilpailee itsensä kanssa kolmella kappaleella. Karuintahan kaikessa olisi, että jostain biisistä tulisi isohitti, mutta juuri sitä kappaletta ei valittaisi euroviisuedustuskappaleeksi.

Typerä asiantutijaraadiksi kutsuttu äänestäjä ryhmä voi pilata kaiken. Toki näissä Ylen käyttämissä suurlähetystö raadeissa voi olla siellä täällä yksi, joka tajuaa vähänkään enemmän musiikista ja sen tekemisestä. Tästä päästäänkiin sitten yhteen naurettavuuteen lisää. Miksi kutsua asiantutijaraadiksi joukkoa, jotka eivät ole musiikinsaralla asiantuntijoita.
+Lisää kommentti
Minä en muuten sen kummemmin seuraa nykypoppia, joten uskokaa tai älkää, mutta en ollut koskaan kuullutkaan kenestäkään Darudesta ennen kuin Ylen uutisissa hänen nimensä mainittiin. Nimestään huolimatta mies näyttää suomalaiselta. Toivotan hänelle onnea kisaan, jota en koskaan katsele.
1 VASTAUS:
Ei ihme jos et tiedä. Mikäli kuuntelet Radio Suomea, mutta et 24/7 viikossa 365 päivänä vuodessa. Ei tiedä moni muukaan uusista julkaisuista ainakaan vanhemman polven ihmiset. Radio Suomella sitten puolustellaan omia linjoja. Näitä kuulijat haluavat kuulla. Ei se 60+ ihminen voi osata soittaa Ylen toivemusiikki ohjelmaan ja toivoa esim Tapani Kansan tai jonkun muun uutta musiikkia, kun ei tiedä sellaista olevan olemassa. Tämä taas johtuu siitä, että Radio Suomi ei tuo uutta musiikkia esille ja jos tuo niin enimmäkseen soittoon valikoituu sellaista mikä uppoaa todennäköisemmin 80-90 luvulla syntyneisiin kuin sitä vanhempiin ikäluokkiin.
+Lisää kommentti
Ei Radio Suomessa ole uutta musiikkia. Se mitä sieltä suolletaan ulos, se ei ole musiikkia alkuunkaan.
Ilmoita
Lindroos-Keskitalo-Ferm. Radio Suomen tuhoojat.
Ilmoita
Radio Suomi kilpailee kaupallisten asemien kanssa soittamalla " uutta" musiikkia. Se on samoja toistoja ja samat Teleksit ja Anna Puut jokapäivä.
Siinä Radio Suomi on onnistunut todella hyvin. Se on täysin ylivoimaisesti kyllästyttävin kanava jonka musiikkipäälliköille voi vain nauraa. Nuo luuloihinsa uskovat omahyväiset ja itsensä kaupallisuudelle myyneet ovat tuhonneet kokonaan kanavan kuuntelunautinnon. Sitä ei viitsi kuunnella. Jos avaat Radio Suomen niin eiköhän sieltä tule sama Kilpeläinen tai Tähkä.
Pitää onnitella Lindroosia ja Keskitaloa, olette todella lyöneet sata nolla kaikki muut radiot kyllästyttävyydessä.
1 VASTAUS:
Näkyvin yhtäläisyys kaupalliseen on se, että Yle on pyrkinyt hävittämään kaiken mikä erottaa sen kaupallisesta. Enää puuttu vain mainokset. Musiikkia toistetaan paljon, puhutaan introjen päälle, pätkitään kappaleita, jotta ehdittäisiin tunnin aikana mahdollisimman monta biisiä käynnistää soimaan.
Sitten välissä puhuttaan kiireellä jne. Tämä johtuu kaupallisella osittain siitä, että mainokset vieävät lähetysaikaa, mutta Ylellä ei ole vastaavaa.

Ei enää ole ohjelmia, jotka korostavat Yle kanavilla sitä, että emme ole kaupallinen. Tällaisia olivat aikanaan mm. Pietarin Kadun Oilers Go Go, Korson rakkarimarketti ja Alivaltiosihteeri sekä Ajantasa. Mikään ei estä Yleä tekemästä tällaista 2019 mutta halua vain ei ole.
+Lisää kommentti
Erilaisuus olisi valttia mutta kun luullaan että kun matkimme muita radioita niin ollaan ajan hermolla. Siinä on menty metsään ja pahasti. Kun kymmenet radiot ovat samanlaisia niin silloin on samaistuttu muihin ja omaperäisyys on kadonnut. Lopulta ne menettävät kuuntelijain mielenkiinnon.
Nykymusiikki on pelkkää roskaa mutta sitä syötetään aina ja iankaikkisesti myös Radio Suomessa.
Syy on musiikkipäälliköissä, ne pitää saada pois tehtävistään. He eivät ole kansan syvien rivien asialla mutta palkka kyllä kelpaa.
2 VASTAUSTA:
Olen samaa mieltä.
Lieköhän musiikkipäällikkö Ylellä edes todellisuudessa päättää mitä tulee soittoon. Ainakin tästä viitteenä olisi näkyvin tuorein tapaus Darude. Yhtäkkiä kelpaakin soittoon. Vai onko Radio Suomen musiikkipäällikkö vaihtunut tässä välissä?

Se jos radio suomen valinnat eivät ole mieleenne ei tarkoita kaiken musiikin mitä tänäpäivänä tehdään olevan surkeaa.
+Lisää kommentti
Ohjelmapäällikkö Marja Keskitalo on henkilö joka päättää pitkälti musiikista ja ohjelmista Radio Suomeen.
3 VASTAUSTA:
Miksi Radio Suomella on sitten sylkykuppi nimeltä Johan Lindroos. Hänelle se kaikki paska menee suurimmaksi osaksi, jos ei edes päätä mitä radiossa soi. Ylen sivujen mukaan ohjelmapäällikö on Jonna Ferm ja Keskitalo on julkaisupäällikkö. Onko tiedoissasi virhe vai Yleltä jäänyt sivut päivittämättä?

Jos todellakin olet oikeassa, että Lindroos ei päätä niin miksi Yle sitten sallii syyttömän ihmisen leimaamisen? Toisaalta voi myös kysyä miksi ryhtyä pilaamaan omaa mainettaan musiikkipäällikön roolissa, jos on vain toisten ohjaksissa oleva marionetti.
Kaiken maailman Terot, Ollit ja muut tuntuvat kommentoivan melkeimpä kaikki Ylen musiikkia koskevat palautteet ja kommentit, eiJohan Lindroos. Mikä siis on Radio Suomen musiikkipäällikön tehtävä?
Precis kirjoitti:
Miksi Radio Suomella on sitten sylkykuppi nimeltä Johan Lindroos. Hänelle se kaikki paska menee suurimmaksi osaksi, jos ei edes päätä mitä radiossa soi. Ylen sivujen mukaan ohjelmapäällikö on Jonna Ferm ja Keskitalo on julkaisupäällikkö. Onko tiedoissasi virhe vai Yleltä jäänyt sivut päivittämättä?

Jos todellakin olet oikeassa, että Lindroos ei päätä niin miksi Yle sitten sallii syyttömän ihmisen leimaamisen? Toisaalta voi myös kysyä miksi ryhtyä pilaamaan omaa mainettaan musiikkipäällikön roolissa, jos on vain toisten ohjaksissa oleva marionetti.
Marja Keskitalo on ohjelmapäällikkö ja on Lindroosin pomo. Ylessä on " raati" joka kuuntelee kappaleita ja sitä kautta ne otetaan soittolistalle. Hän päättää sitten mitä soitetaan ja mikä on genre
Ilmeisesti tuo raati kokoontuu kerran kahdessa vuodessa koska nykyisellä soittolistalla majailevat sekä 2018 että nyt päivittäin soitetut samat kappaleet?
+Lisää kommentti
TV 2 on ottanut käyttöön Warner Music ja artistin piilomainonnan. Tänään klo 20 ohjelma Unelmia ja studiohommia on Arttu Wiskarille räätälöity mainos. Eikä ihme. Suomen muotoisen pilven alla on ollut Radio Suomen soittolistalla vuoden.
Radio Suomen musiikista päättää Warner Music ja nyt sen piilomainokset rahoitetaan Yleverolla.
Ilmoita
Darudea on pakko soittaa euroviisufinaaliin saakka, onhan hänet valittu kisoihin. Saatte nähdä, että finalin jälkeen soitto loppuu kuin seinään, näinhän kävi Saara Aallolle.
Vai onko kukaan kuullut Radio Suomesta Saaran musiikkia?
Ilmoita
Ei ole. Mikä lie juntta päättää soitettavasta musiikista. Niin tai päättääkö siitä yleensä kukaan kun samat huutajat soivat joka päivä. Kummallinen ja huonosti organisoitu Radio Suomi.
Ilmoita
Mielenkiintoisinta olisi tietää, miksi yhtäkkiä on hyväksyttävää soittaa Darudea? Miksi 2018,2017 ja taakseppäin ei kelvannut (paitsi Sandstorm 2-3 kertaa vuosi)? Ylen puoletahan tähän ei kukaan halua vastata, kuten eivät suostu selittämään sitäkään, miksi viimevuotinen euroviisuvoittaja kelpasi päivittäissoittoon vasta viisuvoiton jälkeen. Aiemmin ei soinut Radio Suomella euroviisulähetyksiä lukuunottamatta.

tanssimusiikin-ystävä:lle kysymys: Onko tämä pakko merkitty johonkin Ylen sopimukseen? Euroviisuedustajan biisin on soitava kaikilla paitsi YLE 1 kanavalla. Tästä päästäänkin seuraavaan kysymykseen miksi valita edustajaksi artisti, jonka musiikki ei normaalisti kelpaa Ylen kanavien soittoon. Eipä juuri ole edes soitettu Ylex:llä vaikka aktiivisesti tehnyt musaa ja uusiakin julkaisuja viimevuosina.
Ilmoita
Daruden kappaleita ei kannattaisi soittaa yhtään Radio- Suomessa. Euroviisukappaleet 2 kpl mitä olen kuullut, ovat täysin tyhjänpäiväistä mölinää, ei minkäänlaista melodiaa, aivan kuin viivastolle oltaisiin tiputeltu pollukoita ja sitten koneet jytisemään. Noista jos joku lahetetään on se silkkaa rahantuhlausta, menee loppukin maine musiikkimaana.
3 VASTAUSTA:
Milloin Suomi on ollut musiikkimaa?
Ne_nauravat_meille kirjoitti:
Milloin Suomi on ollut musiikkimaa?
Suomi ON musiikkimaa! Esimerkkeinä Unto Monosen erinomaisen rytmikkäät tangot, Karita Mattilan tyylikkäät sävelet, Sibeliuksen koko tuotanto, Toivo Kuula, Hurriganes, Marion Rungin menestys euroviisuissa. Onhan näitä, joten älä väitä etteikö Suomea arvostettaisi edellä mainittujen ansiosta!
totuustaisiunohtua kirjoitti:
Suomi ON musiikkimaa! Esimerkkeinä Unto Monosen erinomaisen rytmikkäät tangot, Karita Mattilan tyylikkäät sävelet, Sibeliuksen koko tuotanto, Toivo Kuula, Hurriganes, Marion Rungin menestys euroviisuissa. Onhan näitä, joten älä väitä etteikö Suomea arvostettaisi edellä mainittujen ansiosta!
Totta. Mainitsemasi tekivät todella musiikkia. Nythän ei ole musiikkia vaan taustalla moukaroi konetekno ja sen yli huutaa tai ulvoo henkilö jota kutsutaan artistiksi? Kauheaa meteliä se on, mitäpä muuta.
+Lisää kommentti
Toukokuussa todistetaan taas ettei Suomi todellakaan ole musiikkimaa. Darude ei selviä karsinnasta.
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Se kolmaskin Daruden kappale on sitä samaa rynkytystä. Yle säästäisi ison summan jos ei lähetä edustajaa Israeliin. Valitaanpa niistä kolmesta mikä hyvänsä niin se ei mene jatkoon.
Suomessa ei muutenkaan enää osata tehdä musiikkia, samaa roskaa tuutin täydeltä.
2 VASTAUSTA:
Release Me kappaleella varmasti finaaliin, Supermanin voi korkeintaan pelastaa humoristinen musiikkivideon mukainen show ja Look Away kappaleellaa jäädään alkukarsintaan. Miettikää tätä kun äänestätte. Erityisesti tämä pitisi saada taottua raatilaisten kaaliin. Mitään raatia ei pitäisi edes olla. Lordi ja viisuvoittokin olisi todennäköisesti jäänyt saamatta, jos kyseisenä vuonna olisi ollut muutakin kuin katsojien äänet.
Kylläkansatietäätää kirjoitti:
Release Me kappaleella varmasti finaaliin, Supermanin voi korkeintaan pelastaa humoristinen musiikkivideon mukainen show ja Look Away kappaleellaa jäädään alkukarsintaan. Miettikää tätä kun äänestätte. Erityisesti tämä pitisi saada taottua raatilaisten kaaliin. Mitään raatia ei pitäisi edes olla. Lordi ja viisuvoittokin olisi todennäköisesti jäänyt saamatta, jos kyseisenä vuonna olisi ollut muutakin kuin katsojien äänet.
Puhumattakaan PKN:n menestyksestä! Onneksi kansaa ei voi siitä valinnasta syyttää.
+Lisää kommentti
Samaa kolmensoinnun konemusiikkia & diskojumputusta kaikki kappaleet.
Lopputulos Finland 0 points.Voihan joku pari säälipojoa antaa.

( Katsojat äänestää ) YLE valitsee artistin.Yle valitsee kilpailukappaleen.
Ensin Darude kieltäytyi koko euroviisu hommasta..
Pistiköhän YLE,n pomot sopivan setelitukun daruden kouraan :D:D
1 VASTAUS:
Äänestä Release Me voittoon niin saat satavarmasti nähdä Suomen euroviisufinaalissa. Muutama vuosi taakseppäin kun Sandhja valittiin edustamaan Suomea. Tiesin ja saatoin kirjoittaa tännekin euroviisupalstalle muista millä nimimerkillä ja taisin kommentoida UMK:n sivuillekin vielä kun siellä pystyi kommentoimaan. Valitkaa My First Band - Paradise. Millään muulla kappaleella ei varmasti olla finaalissa ja näinhän siinä kävi.

Ja jos et tiedä niin katsojat eivät äänestä pelkästään. Mukana on raati jonka painoarvo on aivan liian suuri ja raadissa ei ole oikeita musiikista ja sävellyksien anatomiasta ymmärtäviä rautaisia ammattilaisia. Silloin ei edes keskusteltaisi mistään muusta kuin yksimielisesti kaikki raadin pisteet 100-0 Release Me kappaleelle. No Yle maksaa Daruden biisinteko kustannukset, musavideot ja soittaa musiikkia enemmän kuin koskaan Radio Suomessakin vain puolessa vuodessa tai jos erittäin hyvin käy koko loppuvuoden. Eiköhän siinä ole lopulta tarpeeksi syitä, suostua viisuihin aika monelle artistille,jonka musiikki ei soi juuri koskaan Ylen kanavilla ja muillakin vain Sandstorm. Paitsi SEA FM, joka käytännössä ainoana soittanut viime vuosina muitakin Darude biisejä edes hitusen, enemmän kuin Ylex vaikka heillä on kotimainen dance/electronisen musiikin ohjelmiakin ollut.

LUOTTAKAA SANAANI. Release Me kappale on varmasti finaalissa. Ensin pitää vain läpäistä suomenkarsinnat voittajana.
+Lisää kommentti
Miksei UMK valinnut kappaleen tekijäksi Lauri Tähkää tai muita päivittäisessä pakkosoitossa olevia karaokelaulajia? Olis Lindrooskin päässyt Israelissa etupenkille taputtamaan.
1 VASTAUS:
Eihän Lindroos edes päätä mitään Ylessä. On vain kasvot ja muiden marionetti siinä mitä Radio Suomessa soi. Yle vain haluaa syyttömän miehen, joka omaa typeryyttään suostuu tähän hommaan, ottamaan kaiken paskan niskaansa.
+Lisää kommentti
Lienee töissä kun sama soittolista pyörii joka päivä. Uutta on se että Yle Radio Suomen sivulta on soittolistasta poistettu soittokerrat. Mafia toimii.
Ilmoita
Onneksi on vaihtoehtona Järviradio. Tällaiselle iäkkäämmälle kuulijalle ihan mainio kanava.
Ilmoita
Kuuntelen laatumusaa, kuuntelen Pookia.
1 VASTAUS:
Kun ei aina viitti netin kautta kuunnella, muuten ei oikein kuulu täällä etelässä.
+Lisää kommentti
Daruden saimme, musta-pekka käteen jäi, vai onko se jokeri hihassa?
Ylehän kertoi, että sangen monelle artistille tarjosivat eurovisio mahdollisuutta, mutta sangen moni artisti, Tähkää, Antti Tuiskua jne kieltäytyivät Euro- pestistä.
Ilmoita
Mitä! Onko Radio Suomessa musiikkiakin?
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Naurettavaa toimintaa Radio Suomen musiikkivalinnoissa

Laitoin uuden ketjun kun en löytänyt sopivaa.

Nyt kun Darude on valittu Suomen euroviisuedustajaksi, niin yhtäkkiä Daruden musiikki kelpaakin Radio Suomeen soitettavaksi Sandstormin satunnaisten 1-3 kertaa vuodessa soittamisen lisäksi.

Sama typeryys havaittiin viimevuonna viisujen jälkeen. Viisuvoittajan kappale ei ollut soinut kertakaan euroviisulähetysten ulkopuolella Radio Suomessa. Yhtäkkiä voittamisen jälkeen Nettan kappale olikin jokapäväisessä soitossa muutaman kuukauden ajan.

Nettan kappale kuten ei Darudekaan Sandstormia lukuun ottamatta saisi Radio Suomessa yhtään soittoa, jos ensin mainittu ei olisi voittanut viisuja ja Darude olisi Suomen edustaja.

En voi kuin ihmetellä. Miksi Darude kelpaa nyt Radio Suomen musiikista päättäville, mutta ei ole kelvannut koskaan aikaisemmin, sitä mainitsemaani Sandstormin muutamaa soittoa vuodessa lukuunottamatta. Eihän Daruden ennen 2019 julkaistut kappaleet ole mitenkään muuttuneet.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta