Aihealueet

Listaukset

  HOMEKELLARI FOX

  haistahome

  kaksi vuotta sitten poikkesin kellariravintolaan ja silmii alko kirveleen. voimakas hajuste aiheutti pahoinvoinnin. vuosi sitten sama juttu ja ihmettelin miksi? Nyt tammikuussa menimme kellariin ja homeenhajun haistoin heti. Ei oltu ehditty laittaa ilmastointia toimimaan ja hajusteet sprayaamatta kun ovet olivat just auenneet.Silmii kirveli ja home haisi niin oitis ulos ja ei koskaan homekellariin, Suomessa olisi jo aikaa sitten paikka suljettu lainmukaisesti. Ilmeisesti suomalaiset vuokraajat ovat saaneet kellarin vuokrattua puoli ilmaiseksi. Ei se haittaa vaikka menee oma,duunareitten ja asikkaiden terveys kun han eurot siirtyy omiin taskuihin. MORAALITONTA On kellariravintola todella hiljentynyt ja en ihmettele.
  Poikkee vaan haistelemassa kun aukaisevat homekellarin ja oma kontrolli on hallinnassa ilman alkomaholia. Illan aikana jos meet niin oot jo pikku hiprakassa ja aistit ovat jo turtuneet

  11

  <50

   Vastaukset

   • joo mä kävin jokaisessa suomipaikassa ja ihmettelin sitä outoa hajua , sitten minä tajusin sen kun katsoin niitten finskien ikää, se oli ilmiselvä kalman haju oli nimittäin sen verran lähdönlähellä olevaa porukkaa.

   • Jotkut voivat olla herkempiä. Siellä oli kai nyt ollut vesivahinko, mutta kun oltiin useina iltoina ei haistanut mitään. Sama henkilökunta siellä on illasta toiseen ja ihan terveen oloisia. Iäkästähän se on porukka Foxissa ja Apilaniityssä.

   • Vaimo väitti vuosi sitten, että tanssilattian peränurkassa haisee homeelta. Itse en mitään huomannut. Ei kai tuo niin vaarallista ole, vaikka vähän hometta olisikin. Eihän siellä kukaan tuntikausia ole. Inglesin paras tanssipaikka Foxi on joka tapauksessa. Mitenkäs tanssit Iskelmässä? Apilaniityssä olisi varaa ottaa muutama pöytä pois ja laajentaa tanssilattiaa, mutta taloudellisista syistä kuulema mahdoton ajatus.

   • Niinhän se on yläpuolen hotellikin homerempassa koko ajan.

   • Siis Green Fieldkö homeessa? Mistä tiedät? Ja mikä on homeremppa? Seinien maalausko?
    Kerro ihmeessä niin osataan varoa. Asun juuri nyt siinä viereisessä, ja näyttää, että se on tasokkaampi kuin se missä asun, joss ainakaan itse en ole haistant hometta vielä neljän viikon aikana. Ajattelin mennä ensi talveksi siihen Fieldiin.

   • Foxin tapauksessa homeessa ovat vain siellä käyvien tuulipukujen aivot.

   • Tasokasta keskustelua, jatkakaa samaan malliin!

   • Kanarialla esiintyy hyvin runsaslukuisesti puutarhakuoriainen niminen hyönteinen. Niitä torjutaan kaikkialla saarilla kaikissa hotelleissa, ravintoloissa, kaupoissa, kodeissa ym.ym.ym.
    Niin myös tässäkin paikassa. Tuo sinänsä ihmisille "vaaraton" aine aiheuttaa silmien kirvelyä.
    Saas nähdä mitenkä tämäkin viesti rikkoo sääntöjä ja poistetaan?

   • joo hyvä juttu nyt pistän todella kovan jutun saarella paistaaa auriko. luultavasti tämä poistetaan.

   • Suunnattomattoman monet ovat haistaneet homeen GreenFieldin kellariravintolassa. Ongelmia on monessa aprtamentoksen huoneistossa ja piste.

   • Valittajat ovat pariskuntia ja niitä ärsyttää todella paljon kun me pidetään hauskaa illasta toiseen. Tyhmähän siellä on puolison kanssa istua nokakkain ja katsoa kun muut pitävät hauskaa. Sitten kun jäävät leskeksi tai eroavat tulevat moneksi viikoksi kerrallaan ja ovat näissä suomalaisissa paikoissa parhaimillaan joka ainoa ilta.

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    226
    11167
   2. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    275
    6011
   3. Martina manipuloi

    Martina taas manipuloi hän on suuri teeskentelijä rooli vaihdetaan lennosta. Ensin suuri uhri nyt on tarve tuoda esille että on jotain onnellista me
    Kotimaiset julkkisjuorut
    74
    1084
   4. Sofia oli astiaostoksilla

    Vähänkö söpöä, kun oli ihastelemassa astioita kaupassa. Minusta hän on niin symppis ja luulisin, että osaa iloita monista asioista aidosti. Onhan Bam
    44
    802