Perusturvalautakunta

kompetenssiä

Perusturvalautakunnan toiminta vaikuttaa melkoiselta sähläämiseltä. Se mihin siinä tulee kiinnitettyä huomiota on se, että miten lautakunnan jäsenet, jotka ovat täysiä maallikoita voivat olla pitkäaikaisen lääketieteen asiantuntijan, lääkärin kanssa asioista niin erimieltä, että häntä syytetään jopa kiusaamisesta. Onkohan talonmiehen ja eläkkeellä olevan maanviljelijän ja muiden jäsenten itsetunto saanut ammatilaisen ja riittävän alan tietämyksen edessä niin suuren kolauksen että oli pakko ryhtyä tuonkaltaiseen ajojahtiin. Nyt on parasta että valtuusto erottaa koko lautakunnan ja tilalle uusi jossa on osaavia henkilöitä.

22

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MaallikkoEläkkeellä

      Vai olisiko tämä lääkäri kompetensseiltaan ainoastaan lääkäri. Asioiden pitää mennä myös lakien mukaan ja jos yksi riitauttaa kaikki asiat joita ei tunnu ymmärtävän edes oikein esityslistoista ja muut korjailee sotkuja senkin edestä, niin eihän siitäkään mitään tulee. Esityslistan mukaan toisten työtä on oleellisesti vaikeutettu ja käytös tältä jo eläkkeellä olevalta (ja nykykehityksen kärryistä osittain pudonneelta) lääkäriltä on ollut asiatonta. Toivottavasti selvittävät kunnolla. Eipä ole ainakaan uutisoinnin mukaan tämän eläköityneen lääkärin mielivaltaisesti nostamat syytteet olleetkaan sitä, mitä hän itse kirjoitteli. Häiriköinti näyttää alkaneen jo edellisen PÄTEVÄN peruspalvelujohtajan aikana.

    • Riippumatonasiantuntija8

      Kuten ah niin monesti aiemminkin rakkaan kuntamme poliittisessa historiassa on käynyt taas käy..On nähkääs nytkin havaittavissa, etteivät jaloimmatkaan päämäärät eikä syvinkään moraalinen närkästys tapojemme turmeltuneisuutta kohtaan, korvaa erheitämme sosiaalisen vuorovaikutuksen ja inhimillisen kanssakäymisen saralla.

    • Jhg

      Ei nuo muutkaan ryhmät oikein vakuuta. Sote-keskuksen työryhmässä ei taida olla ketään kuka rakentamista tuntee vähääkään. Konsultti ei ole vastaavia projekteja tehnyt koskaan, tärkein päämäärä taitaa olla oman laskutuksen varmistaminen.

    • hupsishei

      Minusta tuntuu että täällä on kaikki lautakunnat ja koko kunta ihan sekasin ja epäpäteviä . Kaikki sekaisin jo vaikka kuinka kauan jupas eipäs tyyliin. Ja eiköhän tuo tuu jotain maksamaankin.

    • roskapostiakin

      Lainaan julkkiksen sanontaa = tätä mieltä vaimoni sanoi minun olevan . Tuollaista konsultointia olisi hyvä käyttää myös lautakunnissa sillä se on ajankohtaista ja suhteellisen edullista .

    • Lmn

      Kunhan heittävät tuon kusettaja PH ulos kunnasta ja antavat kunnon tuomiot niin kaikki hyvin, loppu hyvin

    • rahka

      Perustutva lautakunnan keskustalainen puh.joht. pitäisi itse erota. Pitkälle lukenut henkilö joka ymmärtää asiat sekä listalla olevat asiat,törmäyskurssi on valmis kun maanlais ihmiset yrittää päättää mututunteella asioita kun ymmärrys jätättää. Yksinkestaisesti järkeä ei ole. Joutsassa ei näytä olevan kuin lääkäri joka on viisas asioitten suhteen,muut voi lähteä kävelemään oma aloitteisesti. Vanhusten puolen johtajalle vaadittava erittäin hyvä koulutus. keskusta pitää huonosti koulutettuja henkilöitä töissä,näistä on ongelmia.

    • Sekaisin

      Joutsa on sekaisin kuin seinäkello, on aina ollut ja tulee aina olemaan. Osaamiskapasiteetin puute kaikilla tasoilla on tähän perussyy. Tällä porukalla onnistuminen on mahdotonta.

    • rutisi

      Miten keskusta laittaa eduskuntaa joka ei pysty puheenjoht.tehtäviä hoitamaan Joutsan perusturvalautakunnassa!!!! Näyttöä pitäisi olla mutta työskentely ei näytä siltä. Voi teitä keskustalaisia.

    • sattamala

      Perusturvalautakunnan jäsenet ja kunnanhallitus kiusaa ja syrjii lääkäri kalle Willmannia. Lautak.jäsenet ei pärjää asia tiedossa Willmannille,synnyttää kateutta ja kiusaamista häntä kohtaan. Perusturvajoht. on samassa kelkassa mukana kiusanteossa hän ei hoida omia velvoitteitaan on laiminlyönnyt vanhusten hoidon tarkkailua,miten työntekijät laiminlyövät työntekoa vanhusta kohtaan,sitä tapahtuu Joutsan vanhainkodissa.

    • silmäpuoli

      Peruspalvelujoht. ei ole valvonnut Joutsan vanhainkodin työntekoa ja miten ihmisiä kohdellaan. Omaisia heitetään ulos kun ei tykätä. Mitä valtuustonpuh.joht. tekee ei ole ottanut kantaa vanhainkodin huonoon tilanteeseen,palkan saat työstäsi. (missä jallu luuraa)???
      Keskusta lähti vaaleihin ettei saa ottaa esille vanhainkoti asioita vaikka siellä sanomista on, ettei vaali äänet mene muille puolueille nyt tämä paska on edessä kun vaan hoidatte,vaipoista lähtien. Olisiko parempi keskusta muuttaa Luhankaan.

    • patti

      Vai että kiusataan ja syrjitään Kalle Wilmannia! Voi elämän kevät! Tämä eläköitynyt lääkäri (joka on oppinsa saanut joskus 50-luvulla) jatkuvasti haittaa perusturvalautakunnan toimintaa toistuvilla valituksillaan,jotka ei johda muuhun kuin asioiden hitaampaan käsittelyyn. Kyllä silloin kun jää eläkkeelle, pitäisi ihan oikeasti jäädä pois ja antaa nuorempien ja viisaampien hoitaa asiat, eikä yrittää,niinkuin Wilmannin tapauksessa,tuoda julki omia dementoituneita ajatuksiaan, jotka ikävä kyllä,palvelevat Joutsan Seudun ja toimittelia Parkkosen ristiretkeä Joutsan Kuntaa vastaan.

      • Innollaseuraan

        Ketkä siinä lautakunnassa ovat mielestäsi sitten niitä "nuoria ja viisaita", joilla on riittävä tietämys sosiaali- ja terveydenhuollosta hoitaa näitä asioita? Minusta on kunnioitettavaa, että kerrankin Joutsassa on joku (KW), joka edes yrittää puuttua vääryksiin ja huonoiksi todettuihin toimintamalleihin. Joutsassa kun tupataan lakaisemaan kaikki huonot asiat maton alle, on erittäin piristävää vaihtelua, että joku näihin asioihin puuttuu. :-)


    • Kasteessa_nimen_saanut

      Hyvähän täällä on nimettömänä "huutaa" kommentteja. Kirjoittakaa Joutsan seutuun nimellä, niin kuin muutkin tekee.

      • Myötähäpeä

        Mitä sitten vaikka nimettömänä huuteleekin? Tuleepahan joutsan päättäjien hölmöydet esille. Vaikka en Wilmannia henkilökohtaisesti tunne niin hänhän tuo vain esille joutsan puutteet ja salassapidettävät virheet. Hyvä että tulee julkisuuteen.


      • Nimimerkki_nimetön

        Kasteessa_nimen_saanut. Et sitten kuitenkaan saanut nimeä koska et omalla nimelläsi kehtaa kirjoittaa. Oletkohan ko. lautakunnan jäsen?


      • Kasteessa_nimen_saanut

        Nimen olen saanut ja siksi en nimettömänä huuda puolesta enkä vastaan.


    • risuoksa

      Olemme saanneet hyvän henkilön perusturvalautakuntaan ja ainoan Kalle Willmannin. Kateutta riittää kun huomaa perusturvajoht. virheet kuntalaisia kohtaan. Kunkaan muu lautakunnan jäsenet ei puolusta kuntalaisia. Keskusta,sdp, peruss. taitaa istua kyseisessä lautakunnassa jossa keskustalainen puh.joht. ei kuntalaisia auta,keskusta ja Sdp ovat huonoimpia puolueita.Joutsankunnassa perusturvapuolella huonoimmat virkaatekevät kun näille annetaan lähtöpassit sen jälkeen asiat saadaan kuntoon,hyvin koulutetut tilalle. Sanokaa itsenne irti vanhuspuolen johtajat,kuntalaiset haluaa itselleen hyvinkoulutetut johtajat teidän tilalle.

    • AneenOsto

      Kaikki muut haluavat kuulua joukkoon samalle hiekkalaatikolle . Useimmiten halutaan savustaa joukkoon alistumaton pois . Työporukoistahan on savustettu ihmisiä jo muinoin kenenkään vastuuhenkilön välittämättä .

    • Totuusilmi

      Lukekaa Hakulisen puolustajat Joutsan seudusta, Hakulinen saa kuin saakin syytteen!

      • nwä

        Nyt niiden päät pölkylle jotka aikoinaan Hakulisen valitsivat.


      • Ähäkutit

        Hupaisa juttu jossa joutsa on mallikunta: "Ansiomerkin sai Joutsassa valehoitaja". Ja hänelle maksetaan edelleen kultaista käden puristusta toukokuuhun asti. Oletteko veronmaksajat pölkkypäitä kun hyväksytte tämän?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1846
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1628
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe