Onko kukaan kokeillut Sedix valmistetta nukahtamista helpottamaan?

Uneton_ajoittain

Moi,

Itselläni on välillä vaikuksia nukahtaa iltaisin. Varmaan stressi ja tohina painaa mieltä. Tähän ei taida melatoniini auttaa ja en haluaisi käyttää vahvoja unilääkkeitä, joista hiukan huonoja kokemuksia. Löysin tälläisen vaihtoehdon:

https://www.apteekkini.fi/Sedix-kasvirohdosvalmiste-28kpl

Lupaa rauhoittaa ennen nukahtamista.

Onko kellään kokemuksia aiheesta?

34

3070

  Vastaukset

  • Samanlaisia nukkumisongelmia mullakin on ollut. Viikko sen jälkeen kun jätin mielialalääkkeet pois ,olen nukkunut erittäin hyvin. Myös meditaatio on auttanut.

   • minkänimiset mielialalääkkeet jätit pois ?


  • rauhoittavia rohtoja on monenlaisia, saattavat auttaa ja auttavatkin.. Mutta ei taida tietää muuta kuin kokeilemalla.. Tässä yksi uutinen;
   http://www.magneettimedia.com/parhaat-yrtit-unettomuuteen/

   Stressi ja "tohina" ovat monen vaiva, joten siitä kannattaa ottaa etäisyyttä.
   Itse ainakin sain paremmin nukuttua kun aloin hieman itsekkääksi ja ajattelin myös itseäni enkä halunnut olla mikään duracel-pupu muiden puolesta... Tuo prosessi on vieläkin meneillään eikä ole helppo koska olen koko ikäni ollut "aikaansaava".. Kaikenkaikkiaan olen lopettanut päivittäisen aktiiviajan lyhyemmäksi ja tuo prosessi onnistuu vain pikkuhiljaa, ainakin minulla.. Iltalenkit yms ilta-aktiviteetit olen aloittanut aikaisemmin että jää vähintään 1h aikaa rauhoittua nukkumista varten... Näyttää auttavan koska unta tulee enemmän ja on parempaa..
   Mukaan liittyy myös joitakin unta tukevia luontaistuotteita...

   • Kuulostaa melkein vitsiltä, mutta kahvinjuonnin lopettaminen klo 14 mennessä auttoi ainakin minua nukkumisasioissa... näin ainakin koin asian...


  • Moi,

   Itse ostin tuon tuotteen apteekista viikko sitten. Kaikkea pitää kokeilla. Eli tosiaan olen nyt viikon käyttänyt Sedix kärsimyskukkauutetta kaksi tablettia illalla. Jotenkin se tuntuu tyhjentävän pään noin puolisen tuntia ottamisen jälkeen. Eli itseäni vaivaavat "ajatukset" rauhoittuvat.

   Jatkan kokeilua.

  • Tulipa kokeiltua Sedixiä pari kertaa, en huomannut vaikutusta. Sitten keksin puolison kanssa Petri Nygårdin biisin sanoin "n...tuna nukut paremmin".

  • Kokeilin tätä tuotetta pari kertaa kun ei nukuttanut illalla. Tuntui auttavan levottomaan oloon ainkin minulla?

  • Noiden kanssa saa olla varovainen jos on muitakin lääkkeitä käytössä.

   • Tutkin itse pakkauselosteen, koska itselläni muitakin käytössä. Ei tosin rauhoittavia, jotka ainoastaan oli mainittu. Eli pitää neuvotella apteekkihenkilökunnan kanssa, jos niitä käyttää.


  • Parina iltana on nyt Sedixistä otettu ja huomaan eron: ahdistus on poissa. Mitään tokkuraisuutta tai yliraukeaa oloa ei tästä ainakaan näiden parin kerran ole tullut, toisin kuin monista lääkkeistä. Pelkkään placebo-vaikutukseen en usko, koska juuri ennen nukahtamista, unen ja valveen rajalla, ajatukset ovat sen verran omituisia että jotenkin kemiallisesti tämä vaikuttaa.

  • Sama tuntemus kuin edellisellä vastaajalla. Ei aamutokkuraisuutta. Illalla ikäänkuin vain putosi ja pää tyhjeni. Outoa mutta ilmeisen toimivaa.

  • Sama täällä. Näillä pääsin eroon nukahtamislääkkeistä ja pienestä määrästä mielialalääkettä tarkoitettuna nukahtamiseen. Suosittelen kokeilemaan.

   • vaikutuksen antaa myös Avena Sativa.
    Kokemuksesta.


  • Minä olen kokeillut Sedixiä parina iltana, mutta minulla taas tekee yöunesta hyvin pinnallista ns. koiran unta. Mutta: olen ottanut aamuisin tätä nyt pari viikkoa ja olen paljon rennompi, jotenkin huolettomampi ja positiivisempi päivisin. Sen lisäksi nukun yöni jotenkin paremmin kuin aiemmin, lieneekö vaan tuo turhien huolien häiveneminen, minkä vuoksinunikin parempaa.

  • Kokemusta nyt muutaman päivän ajalta ja koen sellaisen yleisen jännityksen /hermostuneisuuden kadonneen. Oikeasti aika uskomatonta ja olin aluksi hieman skeptinen. Nukun itse yöni muuten tosi hyvin, eikä siinä ole ollut itselläni ongelmia. Olo on selvästi rennompi ja huolettomampi. Olen ottanut vain 1tbl aamu+ilta.

   • Sama tunne. Ensin en uskonut, mutta nyt kahden viikon käytön jälkeen on pakko uskoa tuohon rauhoittavaan vaikutukseen.

    Lueskelin lisää tuolta nettisivuilta. www.sedix.fi


  • Nukahtamista edistää kun juo viinaa sen verran että sammuu

   • No, totta tuokin. Mutta unen laatu kärsii vastavuoroisesti aika radikaalisti. Itse käytän Aura-sormusta ja jo pari bisseä illalla vaikuttaa aivan järkyttävästi....


  • Olen nyt kokeilut Sedix valmistetta. Viikon verran. Töihin paluu hiukan hermostutti iltaisin. Tuntuu helpottavan iltaisin rauhoittumista.

  • voiko Sedixiä käyttää jos estrogeenilääkitystä? Onko yhtä tehokas kuin pienen pieni määrä Mirtazapinia ( 1/8 tabl.)

   • Masennukseen on yhdistetty lisääntynyt itsemurha-ajatusten, itsensä vahingoittamisen ja itsemurhan riski (itsemurhaan viittaava toiminta). Tämä riski on olemassa kunnes merkittävää sairauden lievittymistä on tapahtunut. Koska terveydentilan koheneminen ei ehkä tapahdu parin ensimmäisen, tai useammankaan hoitoviikon aikana, täytyy potilaita seurata huolella kunnes paranemista on tapahtunut. Yleinen kliininen kokemus on osoittanut, että potilaan itsemurhariski voi lisääntyä toipumisen varhaisvaiheissa.

    Mirtatsapiinin kokemuksia: https://paihdelinkki.fi/keskustelu/viewtopic.php?p=589758

    .


   • Moi,

    Lueskelin pakkausselosteen. Ei pitäisi olla yhteisvaikutuksia. Ja jotain tutkimuksia ovat nettisivuille referoineet. En kyllä niistä itse mitään ymmärrä.


  • Moi,

   Olen kokeillut ja hyväksi havainnut. Parisen viikkoa käyttöä ja nukahdan kyllä (mielestäni) nopeammin.

   • Olen käyttänyt Sedixiä imovanen lopettamisen jälkeen kesästä saakka ja toimii.Ei todellakaan mitään sivuoireita tai muuta.Otan myöskin melatoniinin ja hyvin nukuttaa.Suosittelen ainakin kokeilemaan.Eikä jää koukkuun niinkuin nukahtamislääkkeistä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Olen käyttänyt Sedixiä imovanen lopettamisen jälkeen kesästä saakka ja toimii.Ei todellakaan mitään sivuoireita tai muuta.Otan myöskin melatoniinin ja hyvin nukuttaa.Suosittelen ainakin kokeilemaan.Eikä jää koukkuun niinkuin nukahtamislääkkeistä.

    Sama kokemus. EI tärinöitä tai painajaisia. Ainoastaan nopeampi nukahtaminen. Aamulla en ole huomannut mitään outoa oiretta/tuntemusta.


  • Minulla on kokeilussa Relaxor, joka on myös kärsimyskukkavalmiste mutta huomattavasti halvempi. 60kpl 30mg 13.90€

  • Homeopaattinen valmiste coffea 6 auttaa useimmissa tapaukissa otettaessa iltaisin ja pitemmäksi aikaa auttaa coffea 200 kun sitä ottaa muutaman kerran

   • Nyt on kyllä sellaista tuubaa, että mieleltään järkkynyt täytyy olla, jos homeopatiaan uskoo.


  • Hei käy Viron Apteekista hakemassa tällaista valmistetta Unetilgad nestemäinen tippa valmiste.Kyllä nukuttaa hyvin.

  • Nyt Sedix ollut pari viikkoa käytössä. Tuntuu nopeuttavan omaa nukahtamistani kyllä. Voin omasta puolestani suositella.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
   Sinkut
   109
   5676
  2. Haavisto aikoo jatkaa

   ulkoministerinä ri­ko­se­päi­lyis­tä huolimatta https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/pekka-haavisto-kommentoi-esitutkintapyyntoa-aikoo-jatkaa-ulkomin
   Maailman menoa
   95
   1036
  3. Maisa perhelomalla Levillä

   Mikko ilmestyi myös Leville odottamatta. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ystavanpaivana-avioitunut-maisa-torppa-koki-romanttisen-yllatyksen-per
   Kotimaiset julkkisjuorut
   60
   915