Takahuoneessa

Kotirouva

Vielä viimeiset silaukset huulipunaa ja tujaus hiuslakkaa juuri kiharrettuun hiuskuontaloon. Peilistä katsoi takaisin ihan menevän näköinen 23-vuotias nuori nainen. Kumarruin asetin rintani paremmin tyrkylle uudessa paidassani. Imarteleva v-aukko ja leikkaus toivat muodokkaan vartaloni parhaat puolet esille, isot rinnat ja kapean vyötärön.
Ystäväni Sanni tuskaili vaatekaappinsa edestä. Toisessa kädessä oli pitsinen pikkumusta ja toisessa kädessä viettelevä punainen kotelomekko. Hän mutristi punattuja huuliaan duckface ilmeeseen. ”Kumpi ois parempi?” hän kysyi ja pyörähti pitkät vaaleat hiukset hulmahtaen minuun päin. Sannin hoikka, mutta lanteikas vartalo nyt näytti vain hyvältä missä vaatteessa tahansa. ”Tuo punainen” vastasin ja hörppäsin siiderin loput tölkistä. Minä, Sannia pari vaatekokoa isompi, katsoin omaa kuvajaistani hieman harmissani peilistä. Vein kädet pyöreälle mahalle ja puristelin vatsamakkaraani.
Sanni pujahti punaiseen mekkoon ja tupsautti reilulla kädellä hajuvettä kaulallensa. ”Noniin, nyt olen valmis!” Sanni sanoi ja nappasi laukkunsa. ”Vihdoinkin” naurahdin ja otimme suunnaksi keskustan baarit. Joimme kumpikin vielä yhdet siiderit ennen kuin saavuimme määränpäähämme. Baari oli täynnä porukkaa, vapaita istuimia oli satunnaisesti.
”Mä käyn tilaamassa, eti sä meille pöytä” sanoin. ”Ota sitten myös vesilasi” Sanni muistutti ja katosi ihmismassaan. Jäin jonottamaan baaritiskille. Paljettimekkoon pukeutunut keski-ikäinen nainen lauloi karaokessa Hilmaa ja Onnia. Täksi illaksi olisi taas luvassa siis laatumusiikkia, ajattelin mielessäni. Valitettavasti suosikkibaarissamme oli säännöllisesti myös tarjolla karaokeiltojakin, tämä oli yksi niistä.
Mies ruutupaidassa väisti baaritiskillä ja pujahdin nojaamaan tiskiin. Katsoin liitutaululle kirjoitettuja drinkkilistoja. Sivusilmällä huomasin ruutupaidan jääneen tuijottamaan minua. ”Sulla on kyllä isot tissit” ruutupaita sanoi ja hyvä ettei samalla painanut sänkistä naamaansa rintavakooni. ”Tiedän” vastasin ja käännyin antamaan baarimikolle tilaukseni. Ruutupaita joi oluensa loppuun ja laski tyhjän tuopin tiskille. ”Saaks niithä vähän koskea?” mies kysyi koura valmiina tarttumaan rintaani. ”Jos kuitenkin olisit koskematta” vastasin ja ojensin baarimikolle maksukorttini. ”Kyllä sä tykkäisit josh minä vähäsen..” ruutupaita jatkoi.
Iso mies ilmaantui ruutupaidan taakse ja tarttui miestä kädestä ennen kuin mies ehti koskea minuun. Lähemmäs kaksimetrinen, reilu viisikymppinen järjestyksenvalvoja ohjasi ruutupaidan hieman sivummalle tilanteesta. ”Jätähän neiti rauhaan Heiskanen” poke sanoi ja kääntyi minuun päin. ”Toivottavasti tuosta ei ollut sinulle häiriötä” hän sanoi. Pudistin päätäni ja kiitin.
Sanni oli löytänyt meille vapaat paikat läheltä karaokepistettä. Laskin siiderit ja vesilasin pöydälle. ”Mikä tilanne tuo oli?” Sanni kysyi ja joi vesilasin lähes tyhjäksi. ”Ei mitään” sanoin ja aloin selailla biisilistaa. ”Pitäisikö meidän käydä myös laulamassa?” heitin vitsillä. Sanni oli heti mukana ja alkoi satunnaisesti valitsemaan listalta kappaletta. Päädyimme nuoruusvuosiemme renkutukseen ja Sanni kävi ilmoittamassa meidät listalle.
Ehdimme nauttia juomamme loppuun ja käydä hakemassa tiskiltä mustikkashotit ennen kuin oli meidän vuoro. Raportin Oi Beibi lähti soimaan ja väkeä tuli heti tanssimaan esityksemme tahdissa. Annoin katseeni kiertää yleisössä ja huomasin poken seisovan ulko-ovella, katse lukittuneena minuun. Hän käänsi katseensa äkkiä pois.
Esityksemme jälkeen pöytäämme eksyi pari varsin puheliasta ja liukaskätistä miestä. He yrittivät puhua meitä jatkoille heidän luo ja vierustoverini käsi vaelsi määrätietoisesti selälläni. Mies kumartui ja yritti suudella minua. Silloin poke ilmestyi taas pelastamaan tilanteen ja ajoi miehen tiehensä. ”Tuollaiset limaiset ukotko ne yrittää sinua iskeä” poke kysyi. ”Valitettavasti” vastasin ja pyörittelin kädessäni tyhjää lasia. ”Mitä sinä juot?” mies kysyi ja osoitti sormellaan tyhjää lasiani. ”Omenasiideriä” vastasin. ”Entäs kaveri?” Sanni vastasi juomansa samaa kuin minä. Mies nyökkäsi ja hävisi ihmisporukkaan. ”Aika erikoista” ihmettelin. ”Se on selvästi iskeny silmänsä sinuun” Sanni huomautti. ”No eihän oo, sehän vois olla vaikka mun isä!” naurahdin.
Ihmetykseksemme poke ilmaantui pian kahden omenasiiderin kanssa. ”Ne on jo maksettu” mies sanoi ja toi kätensä minun reidelleni. ”Jos olisit minun, niin nuolisin noita rintoja huolella” miehen käheä ääni kuiskasi korvaani. Häkellyin enkä saanut sanottua mitään takaisin. Mies katosi työnsä pariin. ”Mitä se sanoi?” Sanni kysyi. ”Se ois halunnu nuolla mun rintoja” naurahdin.
Kävimme illan aikana laulamassa vielä parit kappaleet, nautimme muutamat shotit ja tanssimme jalkamme kipeiksi kehnojen karaokekappaleiden tahdissa. Vaihdoimme illan aikana pitkiä katseita poken kanssa, olin hyvin hämmentynyt mitä niin paljon vanhempi mies minussa näki.

6

6530

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kotirouva

      Olimme taas tanssimassa, kun alkuiltana rinnoistani viehähtynyt ruutupaita ilmaantui tanssimaan kanssamme. Mies asettautui minun taakseni ja toi kätensä lantiolleni. Irrotin miehen kädet ja jatkoin tanssimista. Mies yritti vielä pariin otteeseen tarttua lanteistani, kunnes hän kouraisi rintojani kovakouraisesti takaa päin. ”Tästähän pikkuhuora tykkää” mies kuiskasi korvaani. ”Päästä irti” sanoin ja yritin vapautua miehen otteesta. Kaverini tuli väliin ja yritti saada ruutupaitaa irti minusta. Silloin ruutupaidalla napsahti ja mies iski oikean koukun suoraan naamaani. Kaaduin iskusta lattialle, ihmiset jatkoivat tanssimista ja ruutupaita lähti liukenemaan paikalta. Baarin toinen, nuorempi järjestyksenvalvoja riensi ruutupaidan perään. Sanni ja vanhempi järjestyksenvalvoja kumartuivat puoleeni. ”Sini, sinähän vuodat verta!” Sanni säikähti. Hieraisin märkää leukaani ja tahrin käteni vereeni. Poke auttoi minut ylös. ”Tulehan niin käydään siistimässä sinut” mies sanoi ja lähti viemään minua takahuoneeseen.
      ”Istuhan tuohon” mies sanoi ja raivasi taukotilan työtasolta tyhjät limukkatölkit ja juorulehdet. Huoneessa tuoksui kahvi ja seinällä komeili tissikalenteri. Kalenterityttö istui hajareisin rannalla ja nosti paitaansa paljastaen rantapallon kokoiset rintansa.
      Hyppäsin istumaan työtasolle, kun poke kaiveli ensiapulaukkua. Hän kaatoi desinfiointiainetta vanulapulle. ”Noniin, tämä voi hieman kirvellä” mies sanoi ja pyyhkäisi vanulapulla alahuultani. Värähdin kivusta. ”Onneksi se on vain pieni naarmu, ei menny sun ihanat huulet pilalle” mies sanoi ja jatkoi alahuuleni hyväilyä peukalollaan. Miehen kosketus tuntui hassun sähköiseltä ja sai pikkuhousuni kostumaan. Katsoin miehen vahvojen käsivarsien pullistelua mustan paidan alta. Iästä huolimattaan hän oli pitänyt kroppansa hyvässä kunnossa.
      Mies pyyhkäisi vielä kerran huultani vanulapulla ja kumartui puhaltamaan pipiä pois. Sen jälkeen hän toi peukalonsa uudestaan huulelleni. ”Luoja kun sinä olet kaunis” poke sanoi hellästi huultani hivellen. Alkoholista tai ties mistä johtuen imaisin miehen peukalon suuhuni ja aloin imeä sitä. Mies sulki silmänsä ja huokaisi nautinnosta. ”Oih, juuri noin… ime sitä..” mies kuiskasi ja tuli minua lähemmäs. Poken iso käsi kouraisi rintaani, mies hymähti hyväksyvästi. Suljin silmäni ja jatkoin sormen imemistä ja härnäämistä kielellä. Mies riisui yllättäen paitani ja jäi katsomaan valkoisten, pitsisten rintaliivien verhoilemia rintojani. Nännit nöpöttivät ujosti kankaan läpi miehen alkaessa hieroa rintojani isoilla käsillään. Huokasin nautinnosta ja kallistin päätäni taaksepäin. Poke laski kätensä hitaasti kylkiäni pitkin alaselälleni ja kumartui suutelemaan kaulaani. Sormet pujahtivat housujen sisään hivelemään pakaroitani ja huulet laskeutuivat suutelemaan, imemään herkkiä nännejä kankaan läpi.
      Voihkaisin nautinnosta ja upotin sormeni miehen paksuun, hieman harmaantuvaan hiuspehkoon. Housuni napit avattiin ja sormi työntyi hyväilemään klitoristani alushousujen ohuen kankaan läpi. ”Mmmh, tykkään kuinka märkä olet täältä” poke kuiskasi ja jatkoi painelua. Sormi sujahti alushousujen sisään ja kohtasi kuuman, kiihkosta märän vakoni. Mies jatkoi klitoriksen pyörittelyä etusormellaan ja sai minut kostumaan entisestään. Sormi sukelsi ahnaasti märkään reikääni, pian perässä seurasi myös toinen sormi. Miehet isot sormet alkoivat naida nautinnollisesti kiimaista pilluani, peukalo klitorista painellen.
      Poke veti sormensa pois kostean pilluni lämmöstä, toi kiimanesteestä märän etusormensa huulilleni. Aloin vaistomaisesti taas imemään miehen sormea. Toisella kädellä hän availi housujensa vyön, vetoketjun ja kaivoi täydessä mitassa olevan ison peniksensä esille. Elin seisoi pitkänä, paksuna ja ylväänä eteenpäin. Katsoin lumoutuneena miehen kovaa penistä, se oli yksi isoimmista mitä olin livenä nähnyt. Mies alkoi hitaasti runkkaamaan kaluaan. ”Oletko koskaan saanut näin isoa parrua” mies kysyi matalalla äänellään nyrkin vatkatessa peniksen vartta. Pudistin päätäni ja katsoin kiihottuneena terskan päässä kimaltelevaa kiimatippaa.
      ”Riisu sun housut” mies käski. Hämmennyin, mutta tein kuten pyydettiin. Hyppäsin alas työtasolta ja hitaasti keinuttelin farkkujani alemmas. ”Pikkarit myös” mies murahti itsensä tyydyttämisen lomasta. Annoin alushousujen valua farkkujen seuraksi lattialle. ”Käänny selin” poke jatkoi. Kiihottuneena käänsin selkäni järjestelmänvalvojalle, kalenterityttö katsoi minua suoraan silmiin. Miehen ahnaat kädet kopeloivat rintojani, laskeutuivat vatsalleni, kiersivät pakaroilleni. Toinen käsi painoi yläkroppaani kaapistoa vasten. Miehen sormi sukelsi takaa päin märkään pilluuni, litinä ja huohotus täyttivät huoneen.

      • Kotirouva

        Terskan kova pää ilmaantui hivelemään häpyhuuliani, se pujahti vähän matkaa sisääni. ”Oih” kuiskasi ja yritin nousta varpailleni, jotta pokella olisi parempi asento työntyä sisääni. ”Olet niin ihanan kiimainen” mies kuiskasi ja työntyi hitaasti sisääni. Iso penis venytti ahnasta pilluani, miehen elin tuntui taivaalliselta sisälläni. Mies aloitti nainnin hitaasti, toinen käsi nänniäni härnäten. Kalu porautui yhä uudestaan ja uudestaan, rajummin ja rajummin sisääni. Poke huohotti niskaani kalun kyntäessä menemään, raskaat kassit hakkasivat pakaroitani. ”Hyssh” mies kuiskasi ja painoi kätensä suulleni, kun päästin nautinnollisen vaikerruksen suustani. Nainti kiihtyi ja pääni hakkasi astiakaapin ovea vasten.
        Pian tunsin lämpimän ruiskauksen sisälläni ja poke veti sykkivän kalunsa ulos pillustani. Spermaa roiskui reisilleni ja pakaroilleni. Poke kumartui nostamaan housujani takaisin jalkaan, samalla hän kuiskasi korvaani ”Jos olisit mun nainen, naisin sua joka päivä yhtä ahnaasti”. Hän sujautti kalunsa takaisin housuihinsa.
        ”Jospa me vielä vähän siistittäisiin noita sinun hiuksia” mies sanoi juuri, kun takahuoneen oveen koputettiin ja kaksi poliisia astui huoneeseen ruutupaidan kanssa. Posket punaisena kerroin poliisille välikohtauksesta, Sanni oli ilmaantunut myös takahuoneeseen ja hänen kasvoiltaan paistoi kokonainen kysymysmerkkien kirjo.


      • Anonyymi
        Kotirouva kirjoitti:

        Terskan kova pää ilmaantui hivelemään häpyhuuliani, se pujahti vähän matkaa sisääni. ”Oih” kuiskasi ja yritin nousta varpailleni, jotta pokella olisi parempi asento työntyä sisääni. ”Olet niin ihanan kiimainen” mies kuiskasi ja työntyi hitaasti sisääni. Iso penis venytti ahnasta pilluani, miehen elin tuntui taivaalliselta sisälläni. Mies aloitti nainnin hitaasti, toinen käsi nänniäni härnäten. Kalu porautui yhä uudestaan ja uudestaan, rajummin ja rajummin sisääni. Poke huohotti niskaani kalun kyntäessä menemään, raskaat kassit hakkasivat pakaroitani. ”Hyssh” mies kuiskasi ja painoi kätensä suulleni, kun päästin nautinnollisen vaikerruksen suustani. Nainti kiihtyi ja pääni hakkasi astiakaapin ovea vasten.
        Pian tunsin lämpimän ruiskauksen sisälläni ja poke veti sykkivän kalunsa ulos pillustani. Spermaa roiskui reisilleni ja pakaroilleni. Poke kumartui nostamaan housujani takaisin jalkaan, samalla hän kuiskasi korvaani ”Jos olisit mun nainen, naisin sua joka päivä yhtä ahnaasti”. Hän sujautti kalunsa takaisin housuihinsa.
        ”Jospa me vielä vähän siistittäisiin noita sinun hiuksia” mies sanoi juuri, kun takahuoneen oveen koputettiin ja kaksi poliisia astui huoneeseen ruutupaidan kanssa. Posket punaisena kerroin poliisille välikohtauksesta, Sanni oli ilmaantunut myös takahuoneeseen ja hänen kasvoiltaan paistoi kokonainen kysymysmerkkien kirjo.

        Taas kotirouva piipahti kylässä, ja lähti upean naituna kaupungille. Ei kulunut tuntiakaan, kun puhelimeeni kilahti viesti. Teki hyvää, lähtisitkö tänään iltalenkille? Haluisin lisää...


      • Anonyymi
        Kotirouva kirjoitti:

        Terskan kova pää ilmaantui hivelemään häpyhuuliani, se pujahti vähän matkaa sisääni. ”Oih” kuiskasi ja yritin nousta varpailleni, jotta pokella olisi parempi asento työntyä sisääni. ”Olet niin ihanan kiimainen” mies kuiskasi ja työntyi hitaasti sisääni. Iso penis venytti ahnasta pilluani, miehen elin tuntui taivaalliselta sisälläni. Mies aloitti nainnin hitaasti, toinen käsi nänniäni härnäten. Kalu porautui yhä uudestaan ja uudestaan, rajummin ja rajummin sisääni. Poke huohotti niskaani kalun kyntäessä menemään, raskaat kassit hakkasivat pakaroitani. ”Hyssh” mies kuiskasi ja painoi kätensä suulleni, kun päästin nautinnollisen vaikerruksen suustani. Nainti kiihtyi ja pääni hakkasi astiakaapin ovea vasten.
        Pian tunsin lämpimän ruiskauksen sisälläni ja poke veti sykkivän kalunsa ulos pillustani. Spermaa roiskui reisilleni ja pakaroilleni. Poke kumartui nostamaan housujani takaisin jalkaan, samalla hän kuiskasi korvaani ”Jos olisit mun nainen, naisin sua joka päivä yhtä ahnaasti”. Hän sujautti kalunsa takaisin housuihinsa.
        ”Jospa me vielä vähän siistittäisiin noita sinun hiuksia” mies sanoi juuri, kun takahuoneen oveen koputettiin ja kaksi poliisia astui huoneeseen ruutupaidan kanssa. Posket punaisena kerroin poliisille välikohtauksesta, Sanni oli ilmaantunut myös takahuoneeseen ja hänen kasvoiltaan paistoi kokonainen kysymysmerkkien kirjo.

        Kävi kateeksi pokea!


    • Anonyymi

      Just noin, kotirouvan pikkarit ja housut heti ylös ahnaan takahuonepanon jäljiltä. Pikkuhousujen tuhma märkyys, kiihoittaa kotirouvaa kävellessään baarista taksijonoon ;)

    Ketjusta on poistettu 43 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe