Virran saanti ongelma

pelailija

Mistä voisi johtua kun pelatessa PS4 konsolilla joskus tulee varoitus - riittämätön virransaanti-. Jonka jälkeen konsoli ja myös TV sammuvat . Kyseessä kerrostalo.

16

218

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Uhri

      Ns. spugeradioon eli sosiopaattien rikolliseen ja mielisairaaseen meluhäirintään Helsingin eri kaupunginosissa ovat lähes kaikki kyllästyneet. Näitä sosiopaatteja on monia, miehiä ja naisia ja he suoltavat ilmeisesti radioaaltoja käyttäen ilkeämielistä ja muuta tekstiä kaikkien kuultavaksi, vaikkei kukaan sitä halua kuunnella. He kaiuttavat tekstejään esim. kauppakeskuksissa, kirjastoissa, yksityistaloissa ja niiden pihoilla. Taroitus on vain aiheuttaa ihmisiä häiritsevää melusaastetta. He ovat toimineet esim. Vallillassa, Malmilla ja Pukinmäessä sekä tänä vuonna ja viime vuonna. He itse kutsuvat melusaastettaan spugeradioksi.

      Jos tiedät tähän toimintaan osallistuvia henkilöitä tai muuten kärsit heidän tahallisesti aiheuttamastaan puhemelusta, tee rikosilmoitus esim. internetissä osoitteessa: www.poliisi.fi. Kaikille kaikuvan äänen tuottaminen on luvanvaraista toimintaa ja tähän päivin öin jatkuvaan ilkeilyyn, jota ei voi sulkea itse pois mitenkään kuten esim. radiota, ei lupaa viranomaisilta voi koskaan saadakaan. Luvan voi saada haettuaan esim. festifaalien musiikkin, joka tapahtuu tietyn ajan ja tietyllä alueella - muttei tällaiseen jatkuvaan tai milloin missäkin esiintulevaan puheäänimetelöintiin, jonka tarkoituksena on vain tuottaa yhteiskuntaan häiriötä.

      Tee rikosilmoitus myös jos olet joutunut tämän häirinnän vainoamiseksi tai se häiritsee sinua. Itse olen jo tehnyt kaksikin rikosilmoitusta tästä toiminnasta. Poliisi kaipaa vain lisätietoja ja toisetkin rikosilmoitukset antavat poliisille kuvaa toiminnan laajuudesta. Jos teet rikosilmoituksen netissä, kannattaa käyttää julkisia internet-yhteyksiä, esim. kirjastossa. Omaa konetta käytettäessä sen ip-osoitteen voi jäljittää.

    • Playstation

      Tarkoitat varmaankin ilmoitusta " vähäinen virransaanti". Se tarkoittaa että jokin laite hörppää virtaa niin paljon ettei PS4 konsoli jaksa pysyä päällä.

    • Kondensaattori

      Aloittajan kannattaa tarkistaa asunnon sähkökapasiteetti sillä vaikuttaa siltä että virta on liian heikkoa siihen mitä tarvitaan. Aloittaja mainitsi myös että kyseessä on kerrostalo, mutta ei sitä että onko kysymyksessä uusi vai vanha. Jos kyseessä on vanha about 70-80 luvulla rakennettu niin en ihmettele yhtään että sähkökapasiteetti on liian alhainen.

    • mitä_seuraavaksi

      Aloittajan PS4 tarvitsee lisäkapasitorin
      Onko aloittajalla muitakin ongelmia?

      • pelailija

        Kyseessä on -81 rakennettu talo. Myös tv sammuu samantien. Voiko olla mahdollista että joku naapurin laite horppää liikaa virtaa sillä omassa asunnossa ei ole mitään suuritehoista laitetta ollut samaan aikaan päällä?


      • Tod.näköinen

        uskoisin että joku naapurisi käyttää jotain suuritehoista laitetta silloin kun ilmoitus tulee.


      • Fix-it_this

        Vaikea uskoa että joku naapuri suurteho laite veisi virtaa sinun asunnostasi, mutta toki se olisi mahdollista tuon ikäisissä kerrostaloissa vaikka kovinkin epätodennäköistä. Onko asunnossasi tehty sähkömittauksia tai sähköremontti? On myös mahdollista että jossain naapurissasi on tehty sähköremonttia ilman lain vaatiimia normeja ja kytketty esim. jotain vääränlaisia liittimiä/pistokkeita.


      • WattiexWoltti

        Sähkötöitä ilman asiantuntemusta tekevät ovat niitä pahimpia ongelmien aiheuttajia. Näitä " tee se itse" kavereita nyt vaan tuntuu aina piisaavan.


      • Pistokepentti

        Aloittajan ongelman takana on todennäköisesti maadoittamattomat sekä maadoitetut pistorasiat ja niiden virheellinen asentaminen.


    • sllöertzxvb

      Talon sähköillä ei ole mitään tekemistä ko. ongelman kanssa.

    • huomioitsija

      Näin on, vastaukset kertovat kaiken Suoli24:n sähkötietäjien henkisestä tasosta

      • Elektrolyytti

        "Talon sähköillä ei ole mitään tekemistä ko. ongelman kanssa."

        Joopa joo eipä tietenkää oo vaan vika on aloittajan PS4 konsolissa tai sitten konsolin virtajohto ei ole kunnolla kiinni... Eikö niin eikö niin? Eihän tietenkään sähköissä nyt voi olla mitään vikaa sillä sehän on mahdotonta että sähköissä vanhoissa kerrotaloissa oli mitään vikaa. Ei se vaan voi olla vikaa sähkössä vaan kyllä aloittajan PS4 konsoli on varmaan rikki.... Hohhoijaa.


    • elektrolyytit-liikkeelle

      No niin ylle kommentoineet Suoli24:n sähköviisaat, kertokaapa mitä vikaa voi olla talon sähköissä siten että näkyy vain ja ainoastaan yhdessä laitteessa varsinkaan jos laitteen vaihtaa toiseen pistorasiaan ?

    • sdklfjsjfjfkds

      Taitaa olla konsolin virtalähteessä jokin ongelma. Laitteessa saattaa olla erilaisia käyttöjännitteitä eri osissa piirilevyä ja saattaa vain joku tietty jännite olla liian alhainen tai sitten useampi tai kaikki.

      Jos osaat purkaa laitteen niin katso näkyykö pullistuneita tai vuotaneita kondensaattoreita virtalähteen piirilevyllä tai muuta epäilyttävää muissakin komponenteissa.
      Huomaa että kondensaattoreissa voi säilyä jännite pitkiäkin aikoja vaikka laite on irrotettu pistorasiasta joten sähköiskun vaara on olemassa. Suosittelen myös käyttämään suojalaseja, viallinen kondensaattori voi räjähtääkin.

      Vika voi olla jossain muuallakin kuin konkissa, esim. jännitteensäädin/regulaattori tms.

      Kokeile onko kaikki piirilevyn ruuvit kunnolla kiinni, niistä saattaa joku olla maadoituspiste. Ei nyt tarvitse vetää niitä 100Nm momenttiin mutta kunhan eivät löysällä ole :D

    • Anonyymi

      Kyllä sieltä seinästä virtaa tulee ainakin siihen asti kunnes sulake palaa. Tuskin sulla sentään on mitään yli 100m pistorasia vetoja.

    • Paras veikkaus on että pleikkari on risa jostain kohtaa. Nuo väitteet naapureista ja muusta on ihan huumorikamaa. Pistorasiakin voi olla viallinen ja huono kontakti tai vika voi olla kaapelissa. Joka tapauksessa syy on joko konsolissa tai pistorasiassa, ei missään kämpän ulkopuolella.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      42
      2197
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      51
      1728
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      37
      1548
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      43
      1511
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1459
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1430
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      3
      1361
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1281
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      8
      1245
    Aihe