Sharkspeed

Mitteliäs

Onko kellään kokemusta kyseisestä putiikista ? Hinnat ainaki näyttäs olevan kohillaan ja hyvännäköset kamat ainakin kuvissa .

17

3336

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Mitteliäs

   Ei ollut näköjään kokemusta kellään. Mutta nyt on itellä kokemusta. Hinnat on edullisia ja kun ostin sieltä ajosaappaat niin koko pitää hyvin paikkansa. Laatu näin maallikon silmin on tosi hyvä. Hyvän tuntuset jalkaan ja pystyy myös niillä hyvin kävelemään jos vaikka käy kaupassa.
   Istuu jalkaan täydellisesti. Paketti tuodaan suoraan ovelle tai sitten voi sopia muun paikan. Sitten, toimitus Suomeen on vähän pitempi kuin mainoksessa, se kestää kaksi viikkoo. Ei mikään paha kuitenkaan. Paperit ja sähköpostit on Ruotsiksi. Voin hyvin suositella minun kahden tilauksen kokemuksella. (toinen on bluetooth kypärä.)

   • ostaja

    Tilasin nahkatakin k.o firmasta ja on hyvä. Paksua nahkaa, ompeleet hyvät..yms. Ainut mikä vähän närästi oli kun FedEx Suomi kyselin pari kertaa tullimaksujen perään, kun takki tuli suoraan valmistajalta pakistanista ja maksut kuuluu liikkeelle. Sekin asia selvisi kyllä puhelin soitolla molemmilla kerroilla..


   • Anonyymi

    Tilasin kypärän yli 2kk sitten ja nyt vasta oli maksu mennyt perille. Mitä v######ua!!


   • Anonyymi

    Minkä kypärä mallin tilasit? Ja oliko ok?


  • Anonyymi

   Juuh. Me tilattiin noin viikko sitten sellanen bluetooth kypärä ja sillä kesti ihan kiva aika tulla. Noh kun katselin kypärää boksin avaamisen jälkeen tajusin että kypärästä puuttui kokonaan bluetooth ominaisuus sekä "aurinkolasi visiiri". On se nyt helevetti vaikkea laittaa oikea kypärä pakettiin saatana. -Vittuuntunut mopojonne

  • Anonyymi

   Tilattu ajolegginsit 1,5kk sitten eikä mitään tietoa milloin tulossa

   • Anonyymi

    Huhtikuussa 2020 tilatut ajohousut edelleen tulematta. Tunnin jonotus puhelinpalveluun, joka auki pari tuntia... Samana Korona keväänä tullut kampetta niin Slovakiasta kuin Briteistä noin viikossa. Aivan luokaton mesta tämä Sharkspeed, ei koskaan enää tilausta sinne minulta.


  • Anonyymi

   No kypärän tilasin oikee tuli mutta,, ois saanu olla isompi vanha 60 tmä toistanumeroo pienempi. Ilmeisti kypärät on nykyään litteenpiä..

  • Anonyymi

   En missään nimessä suosittele!! Huhtikuussa maksetut housut edelleen tulematta, ja ihan mahdoton saada yhteyttä tähän firmaan!!! Eivät vastaa sähköpostiin, ja puhelimella ei saa kiinni!! Kiertäkää kaukaa!

  • Anonyymi

   Tilasin kypärän joka alessa nyt 79€ Ja normaalisti muka yli 300€. Hölmönä vasta tilaamisen jälkeen googlettelin niin kaikkialla Kyseinen kypärä maksaa korkeintaan tuon 79€. Samalla tilasin kahdet ajohousut jotka eivät edes näytä samoilta housuilta kuin tilaamani. Muutenkin S kokoa ja melkein tippuivat päältä, vastaavat jotain L kokoa. Housuilla kesti tulla yli kuukauden. Kypärä tuli aikaisemmin ja kypärän kanssa lappu että housuja ei olekaan vielä varastossa. Nyt sitten koitan niitä housuja palautella. Palautukseen epäselvät ohjeet ja ruotsilla. Otin asiakaspalveluun yhteyttä sähköpostilla eikä vastausta ole vielä kuulunut. En suosittele! Älkää tilatko tästä firmasta mitään.

   • Anonyymi

    Laittakaa boikottiin !!
    Ajohuppari kesti tulla kuukauden ja tarvetta olis vaihtaa pienempään, niin eivät vastaile sähköpostiin, vaikka viikko sitten laitoin kyselyä vaihdosta.

    Todella huonoa palvelua


   • Anonyymi

    Jatkoa edelliseen. ..Puhelinpalvelu ei ollut ikinä auki vaikka soitin ilmoitettuna aikana. Ostin palautusrahtikirjan verkkokaupasta (19€) jonka viivakoodi ei tietenkään toiminut enkä saanut siis housuja palautettua mihinkään. Yhteenkään sähköpostiin ei ole vastattu. Ainoa onni että tilasin tuotteet klarna laskulla ja sain klarnan kautta sen verran apua että toistaiseksi minun ei tarvitse ko. Laskua maksaa.


  • Anonyymi

   Suosittelen pysymään kaukana tästä kirpputorista!!!

  • Anonyymi

   Olen tilannut ajotakit ja -housut sekä hanskat ja bluetooth kypärän. Vaimolle tilattiin nahkaiset ajohousut. Minun kamani tulivat parin viikon sisällä, mutta vaimoni kamat vasta neljän kuukauden kuluttua. Laskuakaan ei tosin tullut ennenkuin housut tulivat. Kyselimme sähköpostitse toimitusta joskus heinäkuussa, mutta mitään vastausta ei tullut. Itsessään tuotteisiin olemme olleet tyytyväisiä mutta asiakaspalvelu on luokattoman tahmeaa kun ei viesteihin vastata lainkaan. Kypärä jonka tilasin on ollut paljon parempi kuin olisin kuvitellut tuolla hinnalla saavani, Kokonais arvosana 7/10

  • Anonyymi

   Ei voi ainakaan suositella. Ainakin edullisemmat tuotteet ovat laadultaan jopa hintaansa nähden huonoja. Osia puuttuu, ompeleet miten sattuu. Kuljetukset viikkoja, jopa kuukausia myöhässä. Asiakaspalvelu myös samaan laariin.

  • Onko jollain puhelinnumero mistä voisi suomeksi tiedustella tilausta? Tilasin kaulurit ja potan kyseisestä "kirpputorista", kaulurit tuli tosi nopeasti mutta ilmeisesti rupesivat vasta tekemään sitä pottaa kun ei vielä (2kk) ole tullut.

  • Anonyymi

   Bongasin tämän keskustelun ja päätin tuoda kehiin varoittavan esimerkin yrityksestä. Todella huonot kokemukset tulivat esiin, kun käsittelyssä oli reklamaatio väärästä lähetyksen sisällöstä, jossa sain oikeat ajohanskat, mutta mustan kypärän sijaan sateenkaaren väreissä olevan kypärän, joka ei omaan tyyliin istunut. Koitin tätä palauttaa vedoten myyjän virheeseen lähetyksessä, koska tarkistin oman tilaukseni ja tilaus oli mennyt oikein. Koska postitus vaadittuine vakuutuksineen olisi ollut noin 70 euroa, jota yritys ei olisi suostunut korvaamaan, vaikka reklamaatio johtui heidän virheestään, olisi tullut halvemmaksi ostaa tavarat muualta. Lopulta otin takkiin palauttaessa lähes koko kaupan verran ja päädyin ostamaan kypärän muualta ja siitä lähtien olenkin vienyt rahani muualle. Jo pelkästään se, että yritystä on käytännössä mahdoton saada kiinni puhelimella (en onnistunut kertaakaan) ja heidän reklamaatiokanava on tikettipohjainen järjestelmä heidän sivuillaan, joka on heidän hallinnassaan. Täällä kävin keskustelun palautuksesta ja kun tilanne näytti hankalalta heidän kannaltaan, poistivat he koko keskustelun ja väittivät, ettei reklamaatiota tullut koskaan. Omalla kohdalla sattui olemaan reklamaatio tallentuneena avoimeen välilehteen ja sain sen vielä kopioitua talteen, mutta suosittelen vahvasti ottamaan ruutukaappauksen aina, kun keskustelu etenee reklamaatiossa - jos tämän jälkeen vielä satutte tekemään virheen ja kokeilemaan onneanne tämän lafkan kanssa :D En voi suositella missään tapauksessa ja myös huomasin että myynnissä olevat tavarat lopulta löytää EU-alueelta halvemmalla kuin Sharkspeedin sivuilta.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Nainen ammuttu metsästyksessä "jäniksenä"

   On se ihme ja kumma, että Suomessa voi metsästäjät ampua metsästyskaverinsa, tässä tapauksessa vielä ilmeisesti puolison
   Maailman menoa
   235
   4135
  2. Perussuomalaisten bensalupaukset kumisevat tyhjyyttään, äänestäjiä on viilattu linssiin

   Annoitko viilata itseäsi linssiin ja uskoit perussuomalaisten vaalilupaukset bensan hinnan alentamisesta?
   Maailman menoa
   262
   1863
  3. En enää halua

   Nähdä sinua. Sotket ajatukseni enkä saa sinuun yhteyttä joten parempi kun molemmat kuoppaamme kaikki tunteet ja haudata
   Ikävä
   147
   1644
  4. Sanna julkaisi uusia kuvia Pariisista

   ENSIMMÄISESSÄ kuvassa Marin on kuvattuna, kun hän on joko poistumassa tai istumassa auton kyytiin. Toisessa kuvassa Mari
   Maailman menoa
   196
   1395
  5. Hämeenlinnan tulipalo?

   Miten syttyi? Pyromaani?
   Hämeenlinna
   43
   1099
  6. Miksi meidän juttu

   Oli niin vaikeaa? Ei vaan kertakaikkiaan tullu mitään vaikka kumpikin tykkäs niin paljon... Jännitystä pelkoa ja epäluul
   Ikävä
   36
   973
  7. Kuka maksaa

   Taidan siirtää firman ja itseni vaikka Hartolaan, en ole maksamassa näin typerää päätöstä. Maksakoon aiheuttajat kunnanj
   Sysmä
   29
   949
  8. Sano Mies rehellisesti ketä rakastat nyt?

   Sano miltä sydämessäsi tuntuu?
   Ikävä
   52
   844
  9. Me rakastellaan joskus mies

   Me rakastellaan jossain. Tiedän ja tunnen sen. Olen tiennyt sen alusta asti.
   Ikävä
   61
   802
  10. Olen niin suruissani siitä mitä kävi

   Tapahtunut painaa minua tosi raskaasti ihan joka päivä. Joka aamu ja ilta, myös päivälläkin suren niitä onnettomia käänt
   Ikävä
   39
   713
  Aihe