aaaah ... saunaolut

PAPERIMIES-UPM

taidanpa tässä lauantai illan kunniaksi pistää saunan lämpiämään ja avata kylmän oluen

lauteilla on sitten hyvä miettiä millaisia ovatkaan ensivuoden palkankorotukset, kun yhtiö takoi ennätysvoitot

tällaista se on tämä paperimiehen elämä

24

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Paprukko

      Äläpä muuta sano. Jovain on mukavaa avata olut ja miettiä kuinka velat on maksettu ja rahaa tulee tilille mitään tekemättä.

      • jo-on-maailma-mallissaan

        Maajussit ja vanhoja Mersun raatoja tinailevat ikäloput veronkiertäjä-räähkät ei vaan meinaa tulla Kaipolanväylän varteen kumartamaan itseään ylempiarvoisille paperimiehille. Pusikotkin jo alkaa haittaamaan kesäisin näkyvyyttä Kaipolanväylältä Virmapyhän Telakalle.

        Keväällä taas tiputtelevat kottikärrykaupalla märkiä saviklönttejä Kaipolanväylälle, kun tulevat niiden vanhojen traktorinromujensa kanssa pellolta tielle. Pitää ruveta tekemään poliisille ilmoituksia maajussien teitten sotkemisista. Laivurin ketkut menee sulan maan aikaan veronkiertopaateillaan viikonlopuksi Päijänteen saareen häpeämään verojen kiertämisiään, kun eivät kehtaa näyttää naamaansa meille oikeille rehellisille varonmaksajille = paperimiehille.


    • se.siitä

      Jovain oli mukava korkata ja ottaa siitä parit drinkit. Eli pitkästä lasista Pohjanmaalla valmistettua Napue giniä ja sopivasti SweppesTonicia sekaan.
      Hyvä tässä on takkatulen ääressä istuskella, eläkepäivillä.
      Eikä käy paperimiesten vuorotyöelämä yhtään kateeksi, vaikka tienaisivat miten paljon tahansa.

      • VSOP

        Napue Gin on pohjanmaan maajussien ja turvenuijien apulannalla saastuttaman Kyrönjoen veteen tehtyä rajusti ylihintaista moskaa.


    • saunalisä

      Onneksi tuli kouluja käytyä, niin ei tarvi vuorotöitä katiskassa tehä. Kohtahan ne sammutetaan jokilaakson paperikoneet. Vieläkö siellä yhtiön pajalla tehdään happosesta teräksestä sotevia? Naapurin vätys lähti kaipolaan yövuoroon. Taidan mennä viihdyttämään hänen emäntää näin lauantai illan ratoksi.

      • 37000-litran-löpötankki

        Onko sinulta oma muija lähtenyt, vai eikö kukaan nainen ole sinua miehekseen kelpuuttanut?


      • paljontinasit

        onko kyselijä verojakiertävä laivuri...?


    • Namiskuuukkeli

      Paperimiesten eukot ovat ihania... Kun ovat jatkuvassa puutteessa, pitää vaan seurata vuorolistoja, no pieni haitta hyötyyn verrattuna. Nami!

      • olenkooikeassa

        jaahas, sielä taiitaa taas jokilaakson juuston pienipalkkainen köyhä runkkari fantasioida rehevistä naisista?


    • Pilsner098

      Aah ompa kiva huomata näin sunnuntai-aamuna, että olipa kiva juoda teidän duunarien maksama olut. Se on vaan kätevää kun maksetaan asuminen ja läppäri millä trollata näillä palstoilla.

      • se.siitä

        Joopa on se kiva kun on varaa juoda duunarien kustantamaa olutta.
        Minä se juon ihan itse maksamaani ja omilla varoilla hankkimaani olutta. Ja yleensä vähän kalliimpaa juomaa sen kerran kun ota. Kaljahan ei muuta kun kusettaa.
        Ja en todellakaan ole mikään paperimies, en koskaan ollutkaan, tai edes kuvitellu semmoiseen hommaan ryhtyväni


      • anonyymi_nh7

        Selvästi veroja kiertävä laivuri! Joko alkaa kolvi vapisemaan kourassa, kun pää harmaantuu?


      • se.siitä

        Taas huti.
        En ole myöskään laivuri. Ei kiinnosta pätkääkään lillua kesää jossakin metallilootassa. Mieluummin tähyilen lokkeja oman mökin laiturilla ja katselen kun sauna lämpiää


      • vanhaa-löpöä
        se.siitä kirjoitti:

        Taas huti.
        En ole myöskään laivuri. Ei kiinnosta pätkääkään lillua kesää jossakin metallilootassa. Mieluummin tähyilen lokkeja oman mökin laiturilla ja katselen kun sauna lämpiää

        Veroja kiertävät laivurit kokoontuu kesällä Päijänteelle laivurien omaan veroparatiisisaareen häpeämään yhteiskuntaa kohtaan tekemiään kolttosia. Eivät kehtaa näyttää naamojaan meille rehellisille kunnon kansalaisille ja veronmaksajille.


    • Lokkiliihottaa

      Kyllä sitä saunan lämpiämistä mielellään katselee varsinkin jos tietää että nyt tilille tulee se kahisevaa saunalisän muodossa

    • pornaloha

      Kateus käy näistäkin vastauksista selkeästi esille. On se vitunmoinen tauti.
      No, sisäsiittoitsuus tuo nämäkin asiat julki. Otan osaa.

    • pornaloha

      Taisi tulla virhe kirjoituksessa. Siis sisäsiittoisuus.

    • pojasta-polvi-pahenee

      Joko se polttopuita Päijänteen Edessalmen yleiseltä nuotiopaikoilta varasteleva laivuri on saatu kiinni? Koska se lynkataan? Pitäisi muiden laivureiden antaa sille oikein kunnon sakin hivutusta, kun pilaa toistenkin laivurien maineen. Muut laivurit ovat taas itse pilanneet oman maineensa erilaisia veroja kiertämällä ja tekemällä jatkuvasti kuititonta työtä. Vanhojen Mersujen kolvauksetkaan ei enää tänä päivänä kannata, eikä lyö leiville, kun niitä saa jo lähes ilmaiseksi Saksan tuontina sen kuntoisina, että ei tarvitse enää harmaapäisten tinurien apuun turvautua.

      Jotkut laivurit kehua retostelevat, että vanhat polttoöljyt saa ajaa laivoissa loppuun, ennen kuin pitää ruveta ostamaan uutta verollista dieseliä. Onkos laivurilla kuittia siitä, että 37 000 litran tankki oli ostettua virolaista löpöä täynnä, kun vanha neuvostoliiton tutkimusalus ostettiin Virosta Suomeen? Eikös papparainen muistanut sitä kuittia pyytää edes sillä reissulla, kun kävit hakemassa Virosta hulppea lastin SAKU-olutta vanhaan Pitkävuoren hiihtomajaan? Paljonkos se 500-heppainen Scanian kone sitä löpöä nyt syö? Se kone söi polttoainetta ainakin ihan tarpeeksi, mikä lojuu siellä pressun alla Hulkkion sataman paskahuussien vieressä. Sen takia kai se siitä romupaatista pois nostettiinkin? Siellä ne on kaikki Jämsän koijarit - Päijänteen veroparatiisisaaressa lotjiensa kanssa reilun neljän kuukauden kuluttua opettamassa omalle jälkikasvulleenkin verojen kiertämisen ja kuitittoman työn jaloa taitoa.

    • aikansankutakin

      Mitä minä vähänkin tunnen noita paperi porukkaa, niin aikaslailla on aikonaan nykästy jostain. Harva on käynny edes ammattikoulua, mutta kovia poikia retostaan. Minäkin tyhmänä kävin sen paperilinja aikonaa koskella, olisko ollu joku Helin opettaja. Hetken jopa olinkin rullia tönimässä, sit tulin jotenkin järkiin, ja lähdin oikeisiin töihin. Tämä oli -80 lukua. Jotta ei nyt ihan paskakaksi työmaaksi haukuta, niin onhan sieltä moni julli talon ittelleen hommannu. Mutta ei se kyllä ihmisen työtä ole.

      • realisti4

        tyhmä olit jos lähdit, nyt tienaisit 80000 ekua vuoteen


      • hyvinpärjännyt
        realisti4 kirjoitti:

        tyhmä olit jos lähdit, nyt tienaisit 80000 ekua vuoteen

        Palaan halusta lukea viellä kerran jonkun vastine. Ensinnäkin kyseistä summaa ei , eikä lähellekkään saa siitä hommasta. Ja voin kertoa ,että olen pvä työssä ja saan kyllä omasta mielestä ihan mukavasti. Mutta mukavaa kevättä, ja lihavia tilipusseja.


    • pinnareita.jo.liikaa

      Paperimiesten maksamilla veroeuroilla se tämäkin tuppukylä pysyy vielä jotenkin pystyssä. Jo yhdenkin paperikoneen sulkeminen Jämsässä tekee heti melkoisen loven kaupungin kassaan. Niitä pinnareita ja kuitittoman työn tekijöitä kun on tälläkin kylällä jo ihan liian paljon. Reppumies-kaupunginjohtajakin maksaa veronsa Tampereelle. Paraskin esimerkin näyttäjä.

      • todellakin

        Paljonkohan näillä tehtailla mahtanee olla töissä sellaisia,jotka maksavat veronsa naapurikuntiin?
        Jos et ole havainnut,niin johtajistossakin löytyy sellaisia,jotka ovat täällä vain töissä. Samoin käy Jyväskylästä ja Tampereeltakin useita.


    • jämsäntyöttömin

      ai että maistuu kalja hyvältä kun ei tarvitse töissä käydä :) kela antaa melkein 1000e kuussa ilmaista rahaa:DDDD

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 176
      5319
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      128
      4745
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3016
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1961
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1804
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1767
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      110
      1744
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1740
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1643
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1581
    Aihe