Sain Googlelta tällaisen sähköpostin, joka alkaa näin:
Sait tämän sähköpostin, koska sinulla on Google ‑kuluttajatili (henkilökohtainen tili) tai hallinnoit Google ‑sivua.
Ilmoitimme joulukuussa 2018 sulkevamme Google :n kuluttajaversion huhtikuussa 2019. Sulkeminen johtuu palvelun vähäisestä käytöstä sekä haasteista, jotka liittyvät kuluttajien odotukset täyttävän menestyksekkään tuotteen ylläpitoon. Kiitämme sinua Google :n käytöstä. Tässä viestissä on lisätietoa jatkotoimista sekä ohjeet kuvien ja muun sisällön lataamiseen.
Google ‑tilisi ja luomasi Google ‑sivut suljetaan ja Google ‑kuluttajatilien sisällön poistaminen aloitetaan 2.4. Myös albumiarkistossasi ja Google ‑sivuillasi olevat Google ‑kuvat ja ‑videot poistetaan. Voit ladata ja tallentaa sisältösi, mutta muista tehdä se ennen huhtikuuta. Huomaa, että Google Kuviin varmuuskopioituja kuvia ja videoita ei poisteta.
Sisällön poistaminen Google ‑kuluttajatileiltä, Google ‑sivuilta ja albumiarkistosta kestää muutaman kuukauden, ja tänä aikana sisältöä saattaa vielä näkyä eri paikoissa. Käyttäjät saattavat esimerkiksi nähdä osan Google ‑tilistään toimintalokin kautta, ja osa Google :n kuluttajaversion sisällöstä voi näkyä G Suiten käyttäjille, kunnes Google :n kuluttajaversio on poistettu.
TARKOITTAAKO tämä nyt myös sitä, että Blogger sulkeutuu? Onko kellään parempaa tietoa? Itsellä tuolla blogi ja kylläpä nyt harmittaa et vuosien homma menee ns. hukkaan tämän takia. Ei oikein inspiraatio riittäisi uuden perustamiseen.
KIITOS avusta jos joku osaa kertoa :)
Sait tämän sähköpostin, koska sinulla on Google ‑kuluttajatili (henkilökohtainen tili) tai hallinnoit Google ‑sivua.
Ilmoitimme joulukuussa 2018 sulkevamme Google :n kuluttajaversion huhtikuussa 2019. Sulkeminen johtuu palvelun vähäisestä käytöstä sekä haasteista, jotka liittyvät kuluttajien odotukset täyttävän menestyksekkään tuotteen ylläpitoon. Kiitämme sinua Google :n käytöstä. Tässä viestissä on lisätietoa jatkotoimista sekä ohjeet kuvien ja muun sisällön lataamiseen.
Google ‑tilisi ja luomasi Google ‑sivut suljetaan ja Google ‑kuluttajatilien sisällön poistaminen aloitetaan 2.4. Myös albumiarkistossasi ja Google ‑sivuillasi olevat Google ‑kuvat ja ‑videot poistetaan. Voit ladata ja tallentaa sisältösi, mutta muista tehdä se ennen huhtikuuta. Huomaa, että Google Kuviin varmuuskopioituja kuvia ja videoita ei poisteta.
Sisällön poistaminen Google ‑kuluttajatileiltä, Google ‑sivuilta ja albumiarkistosta kestää muutaman kuukauden, ja tänä aikana sisältöä saattaa vielä näkyä eri paikoissa. Käyttäjät saattavat esimerkiksi nähdä osan Google ‑tilistään toimintalokin kautta, ja osa Google :n kuluttajaversion sisällöstä voi näkyä G Suiten käyttäjille, kunnes Google :n kuluttajaversio on poistettu.
TARKOITTAAKO tämä nyt myös sitä, että Blogger sulkeutuu? Onko kellään parempaa tietoa? Itsellä tuolla blogi ja kylläpä nyt harmittaa et vuosien homma menee ns. hukkaan tämän takia. Ei oikein inspiraatio riittäisi uuden perustamiseen.
KIITOS avusta jos joku osaa kertoa :)
Vastaukset 1
Vanhimmat
Eihän tuossa puhuta Bloggerista mitään. Sen kytkennät Google :aan toki poistuvat, mutta muuten sulkeminen ei vaikuta Bloggeriin.