MTV3 PALAUTE ?

Harski

eli missä löytyy ?

22

593

Vastaukset

  • Mitä pirua se muija tekee ruokaohjelmia sportti lähetyksissä kun pitäisi tulla F 1 ohjelmaa


  • Jaksoit sitten kaivaa yli 10 vuotta vanhan viestiketjun tänne, vaikka helpoin tapa lähettää palautetta on klikata sivun pääsivun http://www.mtv.fi/ ja laittaa palaute alapalkin "Palaute" -lomakkeen kautta. Yksinkertaista ja helppoa?

   On valitettavaa, jos olet ymmärtänyt väärin maikkarin F1-lähetysten sisällön muuttumisen taustojen kertomisen suuntaan. Tällä halutaan kertoa mm. kisapaikan ennakkotunnelmasta ja taustasta. Mielestäni tämä on hyvä tapa jakaa informaatiota "Formulasirkuksesta", kuten eilisen ohjelman sisältö oli. Paikallisen ruokakulttuurin esittely oli ihan mielenkiintoista. Varsinainen F1 alkaa harjoituksilla tunnin kuluttua, joten ollaanko valmiina Span kisatunnelmaan??

   25.8.2016 klo 22:35 - 23:05: MTV Sport: Formulasirkus
   Uuden F1-viikonlopun kynnyksellä on jälleen hyvä hetki kurkistaa Mervi Kallion kanssa formulasirkuksen kulisseihin, jututtaa kuljettajia ja tutustua kiertueen kisakaupunkeihin eri puolilla maailmaa.


  • Onko se Hamilton niin Jumala ettei sitä uskalla rangaista kaikki muut olisi saanut rangaistuksen vaihdelaatikon vaihdosta mutta ei Hamilton ja kun se ei voita niin annetaan muille rangaistus että saadaan Hamilton voittajaksi on hän Jumala vai ikuinen kakara että jos ei voita niin kerrotaan isille


  • Anonyymi kirjoitti:

   Onko se Hamilton niin Jumala ettei sitä uskalla rangaista kaikki muut olisi saanut rangaistuksen vaihdelaatikon vaihdosta mutta ei Hamilton ja kun se ei voita niin annetaan muille rangaistus että saadaan Hamilton voittajaksi on hän Jumala vai ikuinen kakara että jos ei voita niin kerrotaan isille

   Lodjun vaihto ei ole täysin kielletty. Vuodelta 2016

   "F1-sääntöjen mukaan kuljettajan on käytettävä samaa vaihdelaatikkoa kuuden kilpailun ajan."
   https://yle.fi/urheilu/3-8810342

   ***
   Toisaalta Yle uutisoi teksti-tv:ssä Vettelin valituksen kisan jälkeen "lapselliseksi". Vettel väärän värinen?


 • kritiikki ainakin menee todennäköisesti suoraan ö-mappiin.

  • Ruotsalaiset ei osaa suomea


 • Se posse ohjelma maikkarilla on aivan älytön. Lopettakaa se!
  Varsinkin se suihkuosio on ihan älytön ja mauton. On pakko vaihtaa kanavaa.
  Mistä mielisairaalasta on tuotu ne läpyttäjät ja naurajat niille älyttömille typeryyksille?

 • On MTV:ssä jotakin hyvääkin ohjelmaa, mutta tämä viimeisin Salkkarit sarja, jossa taas murhattiin oli kyllä meikäläiselle vähän liikaa. Ei ole mukavaa katsoa ihan parhaaseen katseluaikaan murhia. On muitakin keinoja lähteä ko. sarjasta pois.

 • Huomenta Suomi ohjelmassa oli myssyjä KUTOVIA mummoja.
  Bisnestä vetävä nainen oli maatilan omistaja ja oikein hyväksikäyttäjä.
  Maatilalla oli entisen Neuvostoliiton alueelta oleva alipalkattu työntekijä.
  Tuskin nämä 35 mummoakaan saa pipoistaa muutamaa euroa enempää kun tämä studiossa oleva mummo sanoi pipon valmistuvan 2 tunnissa.
  Tällä naisella on viljelytila missä ei talvella yhtään mitään tekemistä.
  Tuntuu ihan samalta kuin Forssan puolessa olevilla porkkanatiloilla joissa on valkovenäjältä ja muualta itäeuroopasta olevia halpa työntekijöitä.
  Näiden palkka tuskin 5 € tunnissa.

  • Kuka on se äijä toimittaja, joka "haastatteli" Sampo Terhoa tänä aamuna?

   Menikö toimittajan taholta kaikki lakien mukaisesti?

   Syytä epäillä.


 • Aamuteeven juontajaksi maikkarille kelpaa,kun osaa pelata jalkapalloa!

 • Kävin etsimässä kaikki alapalkit MTV:n sivuilta, enkä löytänyt sitä, mistä palautetta voisi lähettää. Ilmeisesti sen lähettäminen on tehty niin vaikeaksi siksi, ettei sitä haluta.

  • Se on tehty juuri sen verran hankalaksi, ettei tollasilta ääliöilta tulisi liikaa postia. On aivan hyväksyttävää ja normaalia, että ennen palautteen lähettämistä joutuu vähän selaamaan ja jopa lukemaan jo valmiiksi vastattuja juttuja, ettei heidän tarvitse vastata yhä uudelleen ja uudelleen vastailla samoihin kysymyksiin. MTV:n ohjesivu ja UKK on kiitettävän pitkä ja asiallisesti ryhmitelty.


  • Haukkuva ja halventava kommentti, poistoon tämä, ei jatkoon. Hyi mitä käytöstä. Poistakaa nyt tämä heti kun mahdollista. Tällainen henkilö myrkyttää koko keskustelun. Pah "onhansesiellä" on ihmisenä ilkeä besserwisser!!!


 • Olikohan se Urkki pitkä?

 • Taidat olla se pikkurakki joka räkyttää piilosta puun takaa, ja sehän on vasta älykästä. Helppohan se toinen on ääliöksi luokitella, kun oikeassa elämässä ei uskaltaisi puolta sanaa sanoa päin naamaa. Ja mistä tiedät onko toinen vaikka Mensan jäsen?

 • Antti Rinne saastutti itsensä tupakalla sairaalakuntoon! Nyt hän puhuu ilmaston saastumisesta? Ei uskottavaa. Olis hyvä tietää moniko kansanedustaja tupakoi?

 • hei miksi ei puhuta oikeista asioista kun palkansaajan verotusta lasketaan niin moninkerroin nostetaan muita veroja siis takkiin tulee aina vaan puhutaan että palkka verotusta lasketaan 15e jää kuukaudessa käteen enemmän mutta muut veronkiristyset vie ainakin tuplat pois onko tässä järkeä selkeyttäkää jos kevennetään niin paljonko korotetaan täyttä paskaa koko poliitiikka

 • Mihin katosi se MTV3 oma keskustelupalsta? Siellä oli muutamia keiden juttuja oli hauska lueskella. Piristi paskan päivän keskellä.

 • Olisiko mahdollista saada jälleen EMMERDALE tunniksi? On niin jäljessä?

 • Miksi Emmerdalessa huono kääntäjä, joka kääntää englannin kieliset sanat he ja she suomeksi sanalla se.

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.