MTV3 PALAUTE ?

Harski

eli missä löytyy ?

130

990

  Vastaukset

   • Mitä pirua se muija tekee ruokaohjelmia sportti lähetyksissä kun pitäisi tulla F 1 ohjelmaa


   • Jaksoit sitten kaivaa yli 10 vuotta vanhan viestiketjun tänne, vaikka helpoin tapa lähettää palautetta on klikata sivun pääsivun http://www.mtv.fi/ ja laittaa palaute alapalkin "Palaute" -lomakkeen kautta. Yksinkertaista ja helppoa?

    On valitettavaa, jos olet ymmärtänyt väärin maikkarin F1-lähetysten sisällön muuttumisen taustojen kertomisen suuntaan. Tällä halutaan kertoa mm. kisapaikan ennakkotunnelmasta ja taustasta. Mielestäni tämä on hyvä tapa jakaa informaatiota "Formulasirkuksesta", kuten eilisen ohjelman sisältö oli. Paikallisen ruokakulttuurin esittely oli ihan mielenkiintoista. Varsinainen F1 alkaa harjoituksilla tunnin kuluttua, joten ollaanko valmiina Span kisatunnelmaan??

    25.8.2016 klo 22:35 - 23:05: MTV Sport: Formulasirkus
    Uuden F1-viikonlopun kynnyksellä on jälleen hyvä hetki kurkistaa Mervi Kallion kanssa formulasirkuksen kulisseihin, jututtaa kuljettajia ja tutustua kiertueen kisakaupunkeihin eri puolilla maailmaa.


   • Onko se Hamilton niin Jumala ettei sitä uskalla rangaista kaikki muut olisi saanut rangaistuksen vaihdelaatikon vaihdosta mutta ei Hamilton ja kun se ei voita niin annetaan muille rangaistus että saadaan Hamilton voittajaksi on hän Jumala vai ikuinen kakara että jos ei voita niin kerrotaan isille


   • Anonyymi kirjoitti:

    Onko se Hamilton niin Jumala ettei sitä uskalla rangaista kaikki muut olisi saanut rangaistuksen vaihdelaatikon vaihdosta mutta ei Hamilton ja kun se ei voita niin annetaan muille rangaistus että saadaan Hamilton voittajaksi on hän Jumala vai ikuinen kakara että jos ei voita niin kerrotaan isille

    Lodjun vaihto ei ole täysin kielletty. Vuodelta 2016

    "F1-sääntöjen mukaan kuljettajan on käytettävä samaa vaihdelaatikkoa kuuden kilpailun ajan."
    https://yle.fi/urheilu/3-8810342

    ***
    Toisaalta Yle uutisoi teksti-tv:ssä Vettelin valituksen kisan jälkeen "lapselliseksi". Vettel väärän värinen?


   • Onko ns. viihde tarkoitettu toimittajien keskinäiseksi " kuset housuun" nauramiseksi. Älytöntä katsottavaa. Antakaa katsojien päättää, onko aihetta nauruun vai itkuun.


   • Onko ns. viihde tarkoitettu toimittajien keskinäiseksi " kuset housuun" nauramiseksi. Älytöntä katsottavaa. Antakaa katsojien päättää, onko aihetta nauruun vai itkuun.


  • kritiikki ainakin menee todennäköisesti suoraan ö-mappiin.

   • Ruotsalaiset ei osaa suomea


  • Se posse ohjelma maikkarilla on aivan älytön. Lopettakaa se!
   Varsinkin se suihkuosio on ihan älytön ja mauton. On pakko vaihtaa kanavaa.
   Mistä mielisairaalasta on tuotu ne läpyttäjät ja naurajat niille älyttömille typeryyksille?

  • On MTV:ssä jotakin hyvääkin ohjelmaa, mutta tämä viimeisin Salkkarit sarja, jossa taas murhattiin oli kyllä meikäläiselle vähän liikaa. Ei ole mukavaa katsoa ihan parhaaseen katseluaikaan murhia. On muitakin keinoja lähteä ko. sarjasta pois.

  • Huomenta Suomi ohjelmassa oli myssyjä KUTOVIA mummoja.
   Bisnestä vetävä nainen oli maatilan omistaja ja oikein hyväksikäyttäjä.
   Maatilalla oli entisen Neuvostoliiton alueelta oleva alipalkattu työntekijä.
   Tuskin nämä 35 mummoakaan saa pipoistaa muutamaa euroa enempää kun tämä studiossa oleva mummo sanoi pipon valmistuvan 2 tunnissa.
   Tällä naisella on viljelytila missä ei talvella yhtään mitään tekemistä.
   Tuntuu ihan samalta kuin Forssan puolessa olevilla porkkanatiloilla joissa on valkovenäjältä ja muualta itäeuroopasta olevia halpa työntekijöitä.
   Näiden palkka tuskin 5 € tunnissa.

   • Kuka on se äijä toimittaja, joka "haastatteli" Sampo Terhoa tänä aamuna?

    Menikö toimittajan taholta kaikki lakien mukaisesti?

    Syytä epäillä.


  • Aamuteeven juontajaksi maikkarille kelpaa,kun osaa pelata jalkapalloa!

  • Kävin etsimässä kaikki alapalkit MTV:n sivuilta, enkä löytänyt sitä, mistä palautetta voisi lähettää. Ilmeisesti sen lähettäminen on tehty niin vaikeaksi siksi, ettei sitä haluta.

   • Se on tehty juuri sen verran hankalaksi, ettei tollasilta ääliöilta tulisi liikaa postia. On aivan hyväksyttävää ja normaalia, että ennen palautteen lähettämistä joutuu vähän selaamaan ja jopa lukemaan jo valmiiksi vastattuja juttuja, ettei heidän tarvitse vastata yhä uudelleen ja uudelleen vastailla samoihin kysymyksiin. MTV:n ohjesivu ja UKK on kiitettävän pitkä ja asiallisesti ryhmitelty.


   • Haukkuva ja halventava kommentti, poistoon tämä, ei jatkoon. Hyi mitä käytöstä. Poistakaa nyt tämä heti kun mahdollista. Tällainen henkilö myrkyttää koko keskustelun. Pah "onhansesiellä" on ihmisenä ilkeä besserwisser!!!


   • onhansesiellä kirjoitti:

    Se on tehty juuri sen verran hankalaksi, ettei tollasilta ääliöilta tulisi liikaa postia. On aivan hyväksyttävää ja normaalia, että ennen palautteen lähettämistä joutuu vähän selaamaan ja jopa lukemaan jo valmiiksi vastattuja juttuja, ettei heidän tarvitse vastata yhä uudelleen ja uudelleen vastailla samoihin kysymyksiin. MTV:n ohjesivu ja UKK on kiitettävän pitkä ja asiallisesti ryhmitelty.

    MTV:n sivusto ei toimi ollenkaan. Palaute jää kiepppumaan tai sitten se ei anna sitä lähettää ollenkaan.
    Täysin naurettavat sivut jotka eivät vain toimi ja kaikesta näkee, että ammattitaito puuttuu.


  • Olikohan se Urkki pitkä?

  • Taidat olla se pikkurakki joka räkyttää piilosta puun takaa, ja sehän on vasta älykästä. Helppohan se toinen on ääliöksi luokitella, kun oikeassa elämässä ei uskaltaisi puolta sanaa sanoa päin naamaa. Ja mistä tiedät onko toinen vaikka Mensan jäsen?

  • Antti Rinne saastutti itsensä tupakalla sairaalakuntoon! Nyt hän puhuu ilmaston saastumisesta? Ei uskottavaa. Olis hyvä tietää moniko kansanedustaja tupakoi?

  • hei miksi ei puhuta oikeista asioista kun palkansaajan verotusta lasketaan niin moninkerroin nostetaan muita veroja siis takkiin tulee aina vaan puhutaan että palkka verotusta lasketaan 15e jää kuukaudessa käteen enemmän mutta muut veronkiristyset vie ainakin tuplat pois onko tässä järkeä selkeyttäkää jos kevennetään niin paljonko korotetaan täyttä paskaa koko poliitiikka

  • Mihin katosi se MTV3 oma keskustelupalsta? Siellä oli muutamia keiden juttuja oli hauska lueskella. Piristi paskan päivän keskellä.

  • Olisiko mahdollista saada jälleen EMMERDALE tunniksi? On niin jäljessä?

  • Miksi Emmerdalessa huono kääntäjä, joka kääntää englannin kieliset sanat he ja she suomeksi sanalla se.

   • Suurin osa käännöstyöstä televisio-ohjelmiin tehdään liukuhihnalla algoritmin turvin, eikä suinkaan yksittäisen ihmisen toimesta. Kääntäjä tarkistaa tekstin, mutta hän ei ohjelmaa katso tarkistaessaan tekstiä, joten usein sana joka on periaatteessa oikein, ei sitten olekaan oikein asiayhteyden suhteen. Sen vuoksi suomalaiset tekstit sekoilee välillä ihan mitä sattuu. Siihen vaikuttaa myös se että käännöshommia tehtaileva yhtiö ei ole suinkaan suomalainen (paitsi ylen ja alfan tilaamissa ohjelmissa) vaan ruotsalainen (sitä käyttää discovery ja muut suomennetut kaapelit, sekä maikkari ja nelonen media). Siitä samasta syystä mm. suurin osa "suomalaiskanavien" epg kuvausteksteistä lähetetään välillä ruotsinkielellä tai sitten ei ollenkaan, vaikka suomen lain mukaan kyseisenlaiset esittelytekstit tulee lähettää suomenkielellä. Vaan kukapa tuollaisesta lähtisi mitään äläkkää nostamaan.


  • Hei 1 knightrider ritariässä 2 streethawk katuhaukka 3 baywatsch pelastajat 4 Robin of sherwood 5 v visitors maailman suosituimmat sarjat ihmine ei ole robotti eikä elä salaatil eikä vedel vaa n lihal sokeri suola japippuril ettei happane ja ilmal jaksaa jumpata ja lepo ettei tuu tressiä ihmine ei voi kun yrittää parhaansa eli itte relax be cool be cool relax ei saa antaa periks aina ajatella positiivisesti rauha maas ja ihmisil hyvä tahto tää olis aika viidakko ilman poliisia ja tullia eikö eläimet naiset lapset ensin ei se miltä näyttää vaan mitä tuntee sisält ei virallissii mut todellissii KiiTos KiitosAnteeksHei?.

   • Paukku Pieru Ilmavaivat Paukuttellee piereskelee ilmavaivoilee Paukku Pieru IlmaVaivat energiaa maulla tuoksulla vieraat


   • Anonyymi kirjoitti:

    Paukku Pieru Ilmavaivat Paukuttellee piereskelee ilmavaivoilee Paukku Pieru IlmaVaivat energiaa maulla tuoksulla vieraat

    PAUKKU PIERU ILMAVAIVAT PAUKKUTTELEE PIERESKELEE ILMAVAIVAT Paukku Pieru IlmaVaivat


   • Anonyymi kirjoitti:

    PAUKKU PIERU ILMAVAIVAT PAUKKUTTELEE PIERESKELEE ILMAVAIVAT Paukku Pieru IlmaVaivat

    POLIISI TULLI Tulli Poliiisit


   • Anonyymi kirjoitti:

    POLIISI TULLI Tulli Poliiisit

    KIITOSANTEEKSIHEI KiitosAnteeksiHei


   • Anonyymi kirjoitti:

    KIITOSANTEEKSIHEI KiitosAnteeksiHei

    All beauty women all site valuable human as a Person kaikki kauniit naiset kaikissa sivuilla on arvokkaita ihmine jol on tunteet all human valuable human as a Person kaikki ihmiset on arvokkaita jol on tunteet the bold and the beautiful kauniita ja rohkeita we all live life this planet earth kaikki eletään planeetassa maa arvokkaimmat tärkeimmät rakkaimmat oma aika merry gristhmas and happy new year hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta hyvää kevättä hyvää kesää hyvää syksyä chaturbate all women all site all web cam sexy most powerful power on worl on power on love kaikkein voimakkain voima on maailmas voima rakkauden joku tekee biisin se ottaa tunteisiin biisi elää ?.


   • Anonyymi kirjoitti:

    All beauty women all site valuable human as a Person kaikki kauniit naiset kaikissa sivuilla on arvokkaita ihmine jol on tunteet all human valuable human as a Person kaikki ihmiset on arvokkaita jol on tunteet the bold and the beautiful kauniita ja rohkeita we all live life this planet earth kaikki eletään planeetassa maa arvokkaimmat tärkeimmät rakkaimmat oma aika merry gristhmas and happy new year hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta hyvää kevättä hyvää kesää hyvää syksyä chaturbate all women all site all web cam sexy most powerful power on worl on power on love kaikkein voimakkain voima on maailmas voima rakkauden joku tekee biisin se ottaa tunteisiin biisi elää ?.

    suosituimmat saippua sarjat 1 the bold and the beautiful 2 young and the restless 3 Dallas 4 dynasty 5 falcongrest suomen suosituimmat sarjat rintamäkeläiset Metsolat hovimäki hyvät herrat PAUKKU vain muutaman huijarin tähden peräkamaripoijat Mooseksen perintö turvetta ja timantteja kotikatu suomen rakastetuimmat sarjat napakymppi onnenpyörä kymppitonni tuttu juttu kaikki vanhat suomi filmit kaikki Spede elokuvat kaikki Uuno film elok siel on joku YLE maikkari ihmine T: salost näil sarjoil ja elokuvil filmeille mitä anonyymi on kirjannut saa katsojii eikö PekkaPaukkuTPS?.


   • Anonyymi kirjoitti:

    suosituimmat saippua sarjat 1 the bold and the beautiful 2 young and the restless 3 Dallas 4 dynasty 5 falcongrest suomen suosituimmat sarjat rintamäkeläiset Metsolat hovimäki hyvät herrat PAUKKU vain muutaman huijarin tähden peräkamaripoijat Mooseksen perintö turvetta ja timantteja kotikatu suomen rakastetuimmat sarjat napakymppi onnenpyörä kymppitonni tuttu juttu kaikki vanhat suomi filmit kaikki Spede elokuvat kaikki Uuno film elok siel on joku YLE maikkari ihmine T: salost näil sarjoil ja elokuvil filmeille mitä anonyymi on kirjannut saa katsojii eikö PekkaPaukkuTPS?.

    Kiitos


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kiitos

    Anteeksi


   • Anonyymi kirjoitti:

    Anteeksi

    Hei


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hei

    Wallander Beck niinku suomen kauneimmat ja parhaimmat nais juontajat AlmaJenspaMoikku koko YleX kanava ihmiset siel sisäl ti 20-22 3 kaunist naista
    järviradio alfatv hitmix almuska ja verhoshöw?.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Wallander Beck niinku suomen kauneimmat ja parhaimmat nais juontajat AlmaJenspaMoikku koko YleX kanava ihmiset siel sisäl ti 20-22 3 kaunist naista
    järviradio alfatv hitmix almuska ja verhoshöw?.

    Kekkonen Tarja Halonen Mari Kiviniemestä Sanna Marin li andersson haavisto Niinistö
    Kes SDP RKP vas vih Naisilla on paremmat sovittelu taidot hyvä hal koko eduskunta yhdes eikö oppositio on tuhmia mut kun kaikki vetää yhtä köyttä suomi ei kaadu eikä uppoa?.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kekkonen Tarja Halonen Mari Kiviniemestä Sanna Marin li andersson haavisto Niinistö
    Kes SDP RKP vas vih Naisilla on paremmat sovittelu taidot hyvä hal koko eduskunta yhdes eikö oppositio on tuhmia mut kun kaikki vetää yhtä köyttä suomi ei kaadu eikä uppoa?.

    Ei valitus ja kinastelu auta suomea vaan oppositio menee hallitus pöytää sopimaan tääl on liian hyvin asiat jos suomalainen valittaa pakolainen ihmetteleee miks on puhdas vesi on hyvä ilma ja on vaatteet pääl viel eikö perus asiat on kunnossa sen vuoksi täytyy ponnistella niinku veteraanit aikanaan kaikkien kans täytyy tulla toimeen turhimpia virkoja lääkäri ulosotto verokarhu sen vuosi ei Suomessa työ kannata kunta politiikka on taas jokasen kunnan oma asia ei se ole politikkojen vika kyse on rahasta se on vääris taskuis eli rikkailla aina täytyy käyttää asiantuntijoita ja sit on viel suomen laki kyl tästä savotat selvitään yhdes nyt sitä vanhan ajan talkoo henkee tarvittais taas kun suomi nostettiin


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei valitus ja kinastelu auta suomea vaan oppositio menee hallitus pöytää sopimaan tääl on liian hyvin asiat jos suomalainen valittaa pakolainen ihmetteleee miks on puhdas vesi on hyvä ilma ja on vaatteet pääl viel eikö perus asiat on kunnossa sen vuoksi täytyy ponnistella niinku veteraanit aikanaan kaikkien kans täytyy tulla toimeen turhimpia virkoja lääkäri ulosotto verokarhu sen vuosi ei Suomessa työ kannata kunta politiikka on taas jokasen kunnan oma asia ei se ole politikkojen vika kyse on rahasta se on vääris taskuis eli rikkailla aina täytyy käyttää asiantuntijoita ja sit on viel suomen laki kyl tästä savotat selvitään yhdes nyt sitä vanhan ajan talkoo henkee tarvittais taas kun suomi nostettiin

    Meil on Abba Matti Teppo Danny Tauno Palo Ansa ikonen Vaimoke Kikka KVEA Armi


   • Anonyymi kirjoitti:

    Meil on Abba Matti Teppo Danny Tauno Palo Ansa ikonen Vaimoke Kikka KVEA Armi

    ..?.


   • Anonyymi kirjoitti:

    ..?.

    Kaikkien ihmisten palkinto on kun on elossa live life this planet earth spesial Swe RUS NOR Fin Ger all europ all world Animalian woman children japani Kiina korea Hongkong


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kaikkien ihmisten palkinto on kun on elossa live life this planet earth spesial Swe RUS NOR Fin Ger all europ all world Animalian woman children japani Kiina korea Hongkong

    .?.


   • Anonyymi kirjoitti:

    .?.

    Ellinoora ALMA Eveliina WHATSUB


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ellinoora ALMA Eveliina WHATSUB

    ..?.


   • Anonyymi kirjoitti:

    ..?.

    .?.


   • Anonyymi kirjoitti:

    .?.

    Benny Hill Bill Cosby Matloc Columbo?.?.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Benny Hill Bill Cosby Matloc Columbo?.?.

    Aasia?.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Aasia?.

    Kahden keikka sczhimanski max is aclown


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kahden keikka sczhimanski max is aclown

    Bud spencer don matteo terence hill Xena wonderwoman superman heman tarzan samson hercules batman spiderman zorro xfiles Miami vice Texas ranger walker lucky luke


   • Anonyymi kirjoitti:

    Bud spencer don matteo terence hill Xena wonderwoman superman heman tarzan samson hercules batman spiderman zorro xfiles Miami vice Texas ranger walker lucky luke

    Bonanza Mc Leod daughters joulu mehtäkämpällä nyt on sitten joulu mäkipetäjä Jaakko kolmonen Veijo Vanamo ?!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Bonanza Mc Leod daughters joulu mehtäkämpällä nyt on sitten joulu mäkipetäjä Jaakko kolmonen Veijo Vanamo ?!

    Bear gryls Alastomat selviytyvät salaiset uima paikat äärimmäistä selviytymistä ?.!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Bear gryls Alastomat selviytyvät salaiset uima paikat äärimmäistä selviytymistä ?.!

    Kaikki ihmiset paukuttelee ja piereskelee ne on vaan IlmaVaivoja mut sade housut kura housut tuuli housut legginssit jumppahousut suojaa mut täytyy olla kiiltävät ja piukat nahkahousut nahkahame nahkamekko nahkashortsit farkut farkkuhame farkkumekko farkkushortsit kivipestyt farkut hame mekko shortsit PVC platex vinyyli housut hameet mekot shortsit ratsastushousut sametti housut hameet mekot shortsit Mokka housut hame mekko shortsit ei haittaa vaik pikku tai iso PAUKKU päsee lapsethan Paukuttelee ja Piereskelee alvariinsa kaikil on vaan IlmaVaivoja nää kaikki vatteet suojaa on kiiltävät piukat ?.!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kaikki ihmiset paukuttelee ja piereskelee ne on vaan IlmaVaivoja mut sade housut kura housut tuuli housut legginssit jumppahousut suojaa mut täytyy olla kiiltävät ja piukat nahkahousut nahkahame nahkamekko nahkashortsit farkut farkkuhame farkkumekko farkkushortsit kivipestyt farkut hame mekko shortsit PVC platex vinyyli housut hameet mekot shortsit ratsastushousut sametti housut hameet mekot shortsit Mokka housut hame mekko shortsit ei haittaa vaik pikku tai iso PAUKKU päsee lapsethan Paukuttelee ja Piereskelee alvariinsa kaikil on vaan IlmaVaivoja nää kaikki vatteet suojaa on kiiltävät piukat ?.!

    Sit on viel uima housut tai uima puku bikinit pikkuhousut Tuhnu päsee Pääsikö PAUKKU PIERU sul on vaan ILMAVAIVOJA KiiTos Anteeksi Hei ?.!.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Sit on viel uima housut tai uima puku bikinit pikkuhousut Tuhnu päsee Pääsikö PAUKKU PIERU sul on vaan ILMAVAIVOJA KiiTos Anteeksi Hei ?.!.

    .?.!.


   • Anonyymi kirjoitti:

    .?.!.

    YleFem&teema Ylxtrem Ylevega


   • Anonyymi kirjoitti:

    YleFem&teema Ylxtrem Ylevega

    PUHELINLANGATLAULAAGRAMMARISOI?!.


   • Anonyymi kirjoitti:

    PUHELINLANGATLAULAAGRAMMARISOI?!.

    Marimekko 🇫🇮 niinku Hovi 🇸🇪🇸🇪🇫🇮⁉️👍♥️🆗💎😀💋👄😘😍🤝💯🔛🔝🆕🆒🔀🔄🔁🔃


   • Anonyymi kirjoitti:

    Marimekko 🇫🇮 niinku Hovi 🇸🇪🇸🇪🇫🇮⁉️👍♥️🆗💎😀💋👄😘😍🤝💯🔛🔝🆕🆒🔀🔄🔁🔃

    Kahden kerroksen väkeä Up Down Stairs People


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kahden kerroksen väkeä Up Down Stairs People

    Stargate sg 1🇸🇪⁉️🇫🇮😍😘💋👄♥️♥️😀😀🆗🆗🔃🔀🔄🔁🔁🔄🔀🔃👍👍💯⁉️


   • Anonyymi kirjoitti:

    Stargate sg 1🇸🇪⁉️🇫🇮😍😘💋👄♥️♥️😀😀🆗🆗🔃🔀🔄🔁🔁🔄🔀🔃👍👍💯⁉️

    1900-1997-2020 KEKKOSESTAKATRIKULMURISANNAMARINHITMIXALMAHÄTÖNENKUULUUMULLE🇫🇮🇸🇪🇸🇪🇫🇮💎😀😘😍😍😘😀♥️👍⁉️⁉️👍♥️🔃🔀🔄🔁🆗🆗🔁🔄🔀🔃💋👄🆒🆕⁉️.?!.


   • Anonyymi kirjoitti:

    1900-1997-2020 KEKKOSESTAKATRIKULMURISANNAMARINHITMIXALMAHÄTÖNENKUULUUMULLE🇫🇮🇸🇪🇸🇪🇫🇮💎😀😘😍😍😘😀♥️👍⁉️⁉️👍♥️🔃🔀🔄🔁🆗🆗🔁🔄🔀🔃💋👄🆒🆕⁉️.?!.

    1947-1989-2020♥️😀💎⁉️👍🆕🆗🆒♥️⁉️💋👄👍🆗😘😍🔃🔁🔄🔀😀🇫🇮🇸🇪🆕🌹💎🆒💯🤝🤝💯🆒🆕🌹💎🇸🇪🇫🇮😀🔁🔄🔀🔃😍😘👄👍🆗💋⁉️♥️⁉️.?.!.


   • Anonyymi kirjoitti:

    1947-1989-2020♥️😀💎⁉️👍🆕🆗🆒♥️⁉️💋👄👍🆗😘😍🔃🔁🔄🔀😀🇫🇮🇸🇪🆕🌹💎🆒💯🤝🤝💯🆒🆕🌹💎🇸🇪🇫🇮😀🔁🔄🔀🔃😍😘👄👍🆗💋⁉️♥️⁉️.?.!.

    No niin maailman parhaat sarjat on 1 knightrider ritariässä 2 macgyver ihmemies 3 streethawk katuhaukka nämä sarjat on niin erilaisia omalla tavallaan mutta samanlaisia yhdellä tavalla aina hyvä voittaa pahan sen takia poliisi sarjat ovat suosittuja maailmassa sit on super sankarit superman batman spiderman wonderwomen erityis sarjat viel Miamivice Texasranger ja Robin of sherwood yhteistä näille sarjoille on aina positiivinen ajatus ei sa luovuttaa eikä antaa periksi ja aina hyvä voittaa pahiksen sama elokuvissa filmeissä suomen parhaat sarjat on 1 rintamäkeläiset 2 Metsolat 3 hovimäki huumoria tarvitaan bennyhill billcosby hyvätherrat PAUKKU näitten asioittensa takia nämä ovat maailman parhaita sarjoja ja elokuvia ja filmejä wallander beck baywatsch ihmine ei voi kun yrittää parhaansa eli itte tää on hyvä maailma missä asuu myös hyviä ja pahoja ihmisiä mut no matter missä asut alwayes miltä näytät mitä tunnet feeling ihmine ei robotti eikä elä pelkäl vedel salaatil vaan hyväl rualla eli proteiinilla eli lihal et jaksaa jumpata ja lepo ja hyvä ilma sokeri suola pippuri energia kaikki ihmiset on arvokkaita ihmine jol on tunteet all human valuable human as a Person the bold and the beautiful kauniita ja rohkeita all beauty women all site valuable human as a Person no matter where live life what feeling pleas okei niin knight rider movie on tehty 1991 knightrider serie 1982-1986 ens movie tähän viel päälle koko sarja edellä mainittujen asioittensa vuoks on niin suosittuja edelleen 2020 eikö kun kaikki ajattelis samal taval kun nää asiat maailma olis paljon parempi eikö ihmisen paras palkinto on kun on eloa eikö ei ra ha se on vääris taskui eli rikkailla ei kinastelu eikä riitely auta vaan täytyy tulla sopimaan asiat eikö Töölön on liian hyvin asiat mut aina ens eläimet naiset ja lapset eikö kaks jalkanen on pahin eläin maan pääl kaikkien kans täytyy tulla toimeen eikö niinku entis aikaan talkoo hengel kaveria ei jätetä ens oli Kekkonen Kekkosesta katri kulmuri Sanna Marin kes naisilla on paremmat sovittelu taidot eikö 1900-1989-2020 ♥️⁉️💋😘👍🆗😍👄🇫🇮🇸🇪😀🌹💎🤝🔃🔁🔄🔀🆒🆕💯❤️🙏🔝🔛👂🏻👁⁉️.?,!,.ANTEEKSIKIITOSHEI


   • Anonyymi kirjoitti:

    No niin maailman parhaat sarjat on 1 knightrider ritariässä 2 macgyver ihmemies 3 streethawk katuhaukka nämä sarjat on niin erilaisia omalla tavallaan mutta samanlaisia yhdellä tavalla aina hyvä voittaa pahan sen takia poliisi sarjat ovat suosittuja maailmassa sit on super sankarit superman batman spiderman wonderwomen erityis sarjat viel Miamivice Texasranger ja Robin of sherwood yhteistä näille sarjoille on aina positiivinen ajatus ei sa luovuttaa eikä antaa periksi ja aina hyvä voittaa pahiksen sama elokuvissa filmeissä suomen parhaat sarjat on 1 rintamäkeläiset 2 Metsolat 3 hovimäki huumoria tarvitaan bennyhill billcosby hyvätherrat PAUKKU näitten asioittensa takia nämä ovat maailman parhaita sarjoja ja elokuvia ja filmejä wallander beck baywatsch ihmine ei voi kun yrittää parhaansa eli itte tää on hyvä maailma missä asuu myös hyviä ja pahoja ihmisiä mut no matter missä asut alwayes miltä näytät mitä tunnet feeling ihmine ei robotti eikä elä pelkäl vedel salaatil vaan hyväl rualla eli proteiinilla eli lihal et jaksaa jumpata ja lepo ja hyvä ilma sokeri suola pippuri energia kaikki ihmiset on arvokkaita ihmine jol on tunteet all human valuable human as a Person the bold and the beautiful kauniita ja rohkeita all beauty women all site valuable human as a Person no matter where live life what feeling pleas okei niin knight rider movie on tehty 1991 knightrider serie 1982-1986 ens movie tähän viel päälle koko sarja edellä mainittujen asioittensa vuoks on niin suosittuja edelleen 2020 eikö kun kaikki ajattelis samal taval kun nää asiat maailma olis paljon parempi eikö ihmisen paras palkinto on kun on eloa eikö ei ra ha se on vääris taskui eli rikkailla ei kinastelu eikä riitely auta vaan täytyy tulla sopimaan asiat eikö Töölön on liian hyvin asiat mut aina ens eläimet naiset ja lapset eikö kaks jalkanen on pahin eläin maan pääl kaikkien kans täytyy tulla toimeen eikö niinku entis aikaan talkoo hengel kaveria ei jätetä ens oli Kekkonen Kekkosesta katri kulmuri Sanna Marin kes naisilla on paremmat sovittelu taidot eikö 1900-1989-2020 ♥️⁉️💋😘👍🆗😍👄🇫🇮🇸🇪😀🌹💎🤝🔃🔁🔄🔀🆒🆕💯❤️🙏🔝🔛👂🏻👁⁉️.?,!,.ANTEEKSIKIITOSHEI

    Relax be cool be cool relax no matter live life feeling okei ♥️❤️💋👄🇸🇪🇫🇮🌹🌹💎💎😀😀😍😘👍🤝🙏👁👂🏻🆗🔀🆒🆕🔄🔁🔃🔝🔛⁉️.?,!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Relax be cool be cool relax no matter live life feeling okei ♥️❤️💋👄🇸🇪🇫🇮🌹🌹💎💎😀😀😍😘👍🤝🙏👁👂🏻🆗🔀🆒🆕🔄🔁🔃🔝🔛⁉️.?,!

    ⁉️.?!.


   • Anonyymi kirjoitti:

    ⁉️.?!.

    Chaturbate firecam rabbitcam all beauty women all site valuable human as a Person the bold and the beautiful no matter live life feeling pleas swe tps relax be cool be cool relax


   • Anonyymi kirjoitti:

    Chaturbate firecam rabbitcam all beauty women all site valuable human as a Person the bold and the beautiful no matter live life feeling pleas swe tps relax be cool be cool relax

    ⁉️.?!.


   • Anonyymi kirjoitti:

    ⁉️.?!.

    Yksikin naine voi vaikuttaa eli itte yksikin nainen voi vaikuttaa


   • Anonyymi kirjoitti:

    Yksikin naine voi vaikuttaa eli itte yksikin nainen voi vaikuttaa

    KnightRider 2000 this is the voice knight two thousand knight 4000 thousand allright⁉️.


   • Anonyymi kirjoitti:

    KnightRider 2000 this is the voice knight two thousand knight 4000 thousand allright⁉️.

    Yksi mies voi vaikuttaa eli itte ⁉️👍😀♥️🌹💎i am buddy frend family pleas allright?!.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Yksi mies voi vaikuttaa eli itte ⁉️👍😀♥️🌹💎i am buddy frend family pleas allright?!.

    Next knightrider series seuraavaksi ritariässä sarja season 1 season two season 3 season 4. knightrider 2008 1 kausi ⁉️.?.!.,


   • Anonyymi kirjoitti:

    Next knightrider series seuraavaksi ritariässä sarja season 1 season two season 3 season 4. knightrider 2008 1 kausi ⁉️.?.!.,

    Kaikki Spede elokuvat kaikki Uuno filmit kaikki vanhat suomi elokuvatfilmit mäkipetäjä joulu mehtäkämpällä Jaakko kolmonen Veijo Vanamo se on sitten joulu nyt on joulu ⁉️.?.!,


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kaikki Spede elokuvat kaikki Uuno filmit kaikki vanhat suomi elokuvatfilmit mäkipetäjä joulu mehtäkämpällä Jaakko kolmonen Veijo Vanamo se on sitten joulu nyt on joulu ⁉️.?.!,

    KES SWE TPS ♥️🇸🇪💋👍🇫🇮🌹😘😍⁉️🙏🤝👄🆗💎👂🏻💯😀🔄👁🔁🆕🆒🔃🔀🔝🔛🔛🔝🔀🔃🆒🆕🔁👁🔄😀💯👂🏻🆗💎❤️👄🤝🙏😘😍⁉️🌹🇫🇮👍💋🇸🇪♥️♥️🇸🇪💋🌹🇫🇮👍😘😍⁉️👄🤝🙏🆗💎❤️😀💯👂🏻🔄👁🔁🔃🆒🆕🔀🔝🔛


   • Anonyymi kirjoitti:

    KES SWE TPS ♥️🇸🇪💋👍🇫🇮🌹😘😍⁉️🙏🤝👄🆗💎👂🏻💯😀🔄👁🔁🆕🆒🔃🔀🔝🔛🔛🔝🔀🔃🆒🆕🔁👁🔄😀💯👂🏻🆗💎❤️👄🤝🙏😘😍⁉️🌹🇫🇮👍💋🇸🇪♥️♥️🇸🇪💋🌹🇫🇮👍😘😍⁉️👄🤝🙏🆗💎❤️😀💯👂🏻🔄👁🔁🔃🆒🆕🔀🔝🔛

    ⁉️.?,!.


   • Anonyymi kirjoitti:

    ⁉️.?,!.

    SWE KES TPS ⁉️🇸🇪♥️🇫🇮🌹💋🆗😍😘👄👍😀🤝🙏💎🔛🔀🔝🆕🆒❤️🔃🔁👁🔄💯👂🏻👂🏻💯🔄🔃🔁👁🆕🆒❤️🔛🔀🔝🤝🙏💎👄👍😀🆗😍😘🇫🇮🌹💋♥️🇸🇪⁉️⁉️🇸🇪♥️🇫🇮🌹💋🆗😍😘👄👍😀🤝🙏💎🔛🔀🔝🆕🆒❤️🔃🔁👁🔄💯👂🏻


   • Anonyymi kirjoitti:

    SWE KES TPS ⁉️🇸🇪♥️🇫🇮🌹💋🆗😍😘👄👍😀🤝🙏💎🔛🔀🔝🆕🆒❤️🔃🔁👁🔄💯👂🏻👂🏻💯🔄🔃🔁👁🆕🆒❤️🔛🔀🔝🤝🙏💎👄👍😀🆗😍😘🇫🇮🌹💋♥️🇸🇪⁉️⁉️🇸🇪♥️🇫🇮🌹💋🆗😍😘👄👍😀🤝🙏💎🔛🔀🔝🆕🆒❤️🔃🔁👁🔄💯👂🏻

    ⁉️.?,!.


   • Anonyymi kirjoitti:

    ⁉️.?,!.

    MRS Columbo matlock Columbo BennyHill BilLCosby ⁉️.?,!.


   • Anonyymi kirjoitti:

    MRS Columbo matlock Columbo BennyHill BilLCosby ⁉️.?,!.

    WONDER WOMAN XENA SUPERMAN BATMAN SPIDERMAN HEMAN SAMSON HERCULES⁉️.?,!.


   • Anonyymi kirjoitti:

    WONDER WOMAN XENA SUPERMAN BATMAN SPIDERMAN HEMAN SAMSON HERCULES⁉️.?,!.

    ANIMALS WOMEN CHILDREN ELÄIMET NAISET LAPSET PLEAS ALLRIGHT


   • Anonyymi kirjoitti:

    ANIMALS WOMEN CHILDREN ELÄIMET NAISET LAPSET PLEAS ALLRIGHT

    CHATURBATE ALL BEAUTY WOMEN ALL SITE VALUABLE HUMAN AS A PERSON THE BOLD AND THE BEAUTIFUL kaikki ihmiset on arvokkaita ihmine jol on tunteet no matter live life all same feeling kauniita ja rohkeita ANTEEKSIKIITOSHEISORRYTHANKSBYE Pääsikö PAUKKU PIERU Did the BANG Bangs Fart ILMAVAIVOI Flaluence Beauty Bud ei saa antaa periks eikä luovuttaa ei voi kun yrittää parhaansa ja hyvä voittaa aina tuhman


   • Anonyymi kirjoitti:

    CHATURBATE ALL BEAUTY WOMEN ALL SITE VALUABLE HUMAN AS A PERSON THE BOLD AND THE BEAUTIFUL kaikki ihmiset on arvokkaita ihmine jol on tunteet no matter live life all same feeling kauniita ja rohkeita ANTEEKSIKIITOSHEISORRYTHANKSBYE Pääsikö PAUKKU PIERU Did the BANG Bangs Fart ILMAVAIVOI Flaluence Beauty Bud ei saa antaa periks eikä luovuttaa ei voi kun yrittää parhaansa ja hyvä voittaa aina tuhman

    Kaikki mitä anonyymi kirjoitti on oikein ja totta tosi positiivisesti :PekkaPaukkutpsei virallissiimuttodellissiisalost⁉️.?,!.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kaikki mitä anonyymi kirjoitti on oikein ja totta tosi positiivisesti :PekkaPaukkutpsei virallissiimuttodellissiisalost⁉️.?,!.

    On elossa RELAX BE COOL BE COOL RELAX NO MATTER LOOK FEELING LIVE LIFE⁉️?!


   • Anonyymi kirjoitti:

    On elossa RELAX BE COOL BE COOL RELAX NO MATTER LOOK FEELING LIVE LIFE⁉️?!

    Se on vaan urheilua most powerful power on power on love kaikkein voimakkain voima on voima rakkauden eikö se on vaan raahaa se on vääris taskuis rikkaiden taskuis suurin rikkaus kun on eloa sano se rikkaille turhimpia virkoja pappi lääkäri lakimies ulosottomies ja tuomari joka päästää pahuksen ulos ilman poliisia ja tullia tää olis aika viidakko Robin hoodikin varasti rikkailta anto köyhille mies auttaa naista poika auttaa tyttöä terve auttaa sairasta posittiivi auttaa negatiivia ja rikas auttaa köyhää nyt sitä talkoo henkee tarvittais näis talkois niinku ihmine ei pärjää yksin vaan yhdes toisen persoonan kans hallitus ja oppositio yhdes yks maa ei pärjää yksin vaan yhdes EU haloo Helsinki welcom lande we all live life planet earth kaikki eletään maassa hyvä maailma tuhmia ihmiset ihmine pahin elukka this world good world nude human been human as a Person ihmine jol on tunteet ei voi kun yrittää parhaansa ei anna periks eikä luovuta ikinä elämä on parasta huumetta kun on eloa se on ihmisen kannalta tärkein arvostetuin rakkain oma aika AnteeksiKiiTosHeiSorryThanksBye⁉️🇸🇪🇫🇮♥️🌹💋👄👍🤝🙏💎💯👂🏻👁🆗🔄🔁🆕🆒🔃🔀🔝🔛?,!.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Se on vaan urheilua most powerful power on power on love kaikkein voimakkain voima on voima rakkauden eikö se on vaan raahaa se on vääris taskuis rikkaiden taskuis suurin rikkaus kun on eloa sano se rikkaille turhimpia virkoja pappi lääkäri lakimies ulosottomies ja tuomari joka päästää pahuksen ulos ilman poliisia ja tullia tää olis aika viidakko Robin hoodikin varasti rikkailta anto köyhille mies auttaa naista poika auttaa tyttöä terve auttaa sairasta posittiivi auttaa negatiivia ja rikas auttaa köyhää nyt sitä talkoo henkee tarvittais näis talkois niinku ihmine ei pärjää yksin vaan yhdes toisen persoonan kans hallitus ja oppositio yhdes yks maa ei pärjää yksin vaan yhdes EU haloo Helsinki welcom lande we all live life planet earth kaikki eletään maassa hyvä maailma tuhmia ihmiset ihmine pahin elukka this world good world nude human been human as a Person ihmine jol on tunteet ei voi kun yrittää parhaansa ei anna periks eikä luovuta ikinä elämä on parasta huumetta kun on eloa se on ihmisen kannalta tärkein arvostetuin rakkain oma aika AnteeksiKiiTosHeiSorryThanksBye⁉️🇸🇪🇫🇮♥️🌹💋👄👍🤝🙏💎💯👂🏻👁🆗🔄🔁🆕🆒🔃🔀🔝🔛?,!.

    1900-2020


   • Anonyymi kirjoitti:

    1900-2020

    KVEA Matti ja Teppo danny Alma ellinoora Eveliina Saara kuluu mulle abba


  • Jari Sarasvuo nyt teeveessä; höpöhöpö!

   • Sanna Marin Katri Kulmuni 1SWE KES TPS hello terve sorry anteeksi thanks kiitos bye hei.?!,


   • Anonyymi kirjoitti:

    Sanna Marin Katri Kulmuni 1SWE KES TPS hello terve sorry anteeksi thanks kiitos bye hei.?!,

    Love all beauty womens rakastan kaikkia naisia all womens valuable kaikki naiset on arvokkaita human as a Person ihmine jol on tunteet the bold and the beautiful kauniita ja rohkeita like lovers together niinkuin rakastavaiset yhdessä no matter where live life ei ole väliä missä elää elämäänsä feeling allright good voi hyvin hyvä no easy work to do job bisnes ei helppo työ tehdä työtä bisnes but mutta alwayes love watch womens aina rakastan katsoa naisia special this site erityisesti tästä sivulta chaturbate simply the best chaturbate yksinkertaisesti paras most powerful strong wonderful power on love kaikkein voimakkain vahvin upein on voima rakkauden i am stupid poor lonly cowboy from Finland europ olen tyhmä poloinen yksinäinen cowboy Suomesta Euroopasta 😍😘😀👍🙏🤝♥️🌹💋🆗💎⁉️Okei hello terve sorry anteeksi bye hei all womens did the bang bangs fart flaluence beauty buds kaikki naiset pääsikö paukku paukkuttelee piereskelee ilmavaivoja kauniissa pyllyissä love you all bye rakastan teitä kaikkia hei?.!,


   • Anonyymi kirjoitti:

    Love all beauty womens rakastan kaikkia naisia all womens valuable kaikki naiset on arvokkaita human as a Person ihmine jol on tunteet the bold and the beautiful kauniita ja rohkeita like lovers together niinkuin rakastavaiset yhdessä no matter where live life ei ole väliä missä elää elämäänsä feeling allright good voi hyvin hyvä no easy work to do job bisnes ei helppo työ tehdä työtä bisnes but mutta alwayes love watch womens aina rakastan katsoa naisia special this site erityisesti tästä sivulta chaturbate simply the best chaturbate yksinkertaisesti paras most powerful strong wonderful power on love kaikkein voimakkain vahvin upein on voima rakkauden i am stupid poor lonly cowboy from Finland europ olen tyhmä poloinen yksinäinen cowboy Suomesta Euroopasta 😍😘😀👍🙏🤝♥️🌹💋🆗💎⁉️Okei hello terve sorry anteeksi bye hei all womens did the bang bangs fart flaluence beauty buds kaikki naiset pääsikö paukku paukkuttelee piereskelee ilmavaivoja kauniissa pyllyissä love you all bye rakastan teitä kaikkia hei?.!,

    Pleas pyydän SANNA MARIN KATRI KULMUNI 😍😘😀👍🙏🤝♥️🌹💋🆗💎⁉️🇸🇪🇫🇮🇫🇮🇸🇪1900-1989-2020 1SWE KES TPS ⁉️.?,!.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Pleas pyydän SANNA MARIN KATRI KULMUNI 😍😘😀👍🙏🤝♥️🌹💋🆗💎⁉️🇸🇪🇫🇮🇫🇮🇸🇪1900-1989-2020 1SWE KES TPS ⁉️.?,!.

    Tästäkin selvitään yhdes niinku ennenvanhaan entis aikaan talkoo hengel Kekkonen sano kannattaa ponnistella maan takia niinku raha se on kaikille ihmisille maan päällä yhteist kiitos EU Euroopan kerätään kaikkein köyhimmille ei rikkaille luulen maan päällä on enemmän köyhiä kun rikkaita mut rikkaat vois nyt olla näis talkois mukan rikkailla on rahaa alvariinsa mut köyhän mul autta kun hyvä kun voi itseä auttaa suomen rikkaat niinku joku keski luokka on suomen rikkaita sen takia kerätään rahaa keskiluokka pystyy enemmän verookin maksaa sen takii työnteko ei suomes kannata kun maksetaan veroa ei tarttis niin paljon maksaa veroa kun öky rikkaat olis talkois kiitos keskiluokan tääl on kahden laist luokkaa köyhät ja rikkaat silti köyhiä on enemmän tääl kaikki rikkaat talkoihin mukaan se on vaan raahaa se on kaikil on köyhä tai rikas yhteist eikö ei se valitu ja viel kehtaa syyttää kyl hallitus naiset tekee sen minkä voi nyt oppositio mölyt mahas ei hallitus yksin vaan eduskunnan eli oppositio tuel sit on viel suomen laki Kekkosen laki nyt erikoinen aika jouduttu uusia lakeja määrään no naiset tekee minkä voi ei enempää voi pyytää ei voi kun yrittää parhaansa naiset tekee minkä voi ei ihmisten kannattais valittaa eikä opposition tästäkin selvitään joutuu aina kättään niin sanottuja ammattilaisia siihen laki pääl ei oo helppoo politiikkaa nyt rikkaat lopettaa valitus ja syyttely se pahentaa vaan nyt rikkaat ja keskiluokka rupee kerääämään rahaa se on vaan rahaa se kuluu kaikil raha on yhteis eikö niinku perheil eikö tästäkin selvitään yhdes kukaan ei pärjää yksin ei yksilönä eikä maana se on EU Euroopan vahvuus eikö nyt sitä talkoo henkee tarvittais taas niinku entisaikaan savotoilla eikö rikkaat ja keskiluokka hyi se on vaan rahaa ei rahas lue kenenkään nimi kiitos EU raha on yhteist keskiluokka maajustiinat rikkaat yleisesti se on vääris taskuis eli rikkail eikö raha kuuluu kaikille koska raha tätä maailmaa pyörittää eikö ihan joka päivässä elämäs eikö no tästäkin savotat selvitään yhdes eikö keskiluokka rikkaat oppositio hallitus SANNA MARIN KATRI KULMUNI KiiTos naiset kaikki naiset hallitus ja oppositio naiset se on vaan rahaa mut ku raha pyörittä tätä maailmaa eikö kiitos EU europ kiitos hallitus erityi naiset 😍😘😀👍🙏🤝♥️🌹💋🆗💎⁉️Kekkosesta SannaMarin Katri Kulmuni 1900- 2020 love all beauty womens rakastan kaikkia kauniita naisia all womens valuable kaikki naiset on arvokkaita human as a Person ihmine jol on tunteet the bold and the beautiful kauniita ja rohkeita like lovers together niinku rakastavaiset yhdes most powerful strong wonderful power on love kaikkei voimakkain vahvin upein voima rakkauden no matter where live life ei väliä missä elää elämäänsä feeling allright good voi hyvin hyvä i agree feeling same tunnen samoin no easy work to do job bisnes ei helppo työ tehdä töitä bisnes alwayes love watch beauty beautiful womens aina rakastan katsoa kaunis kauniita naisia special this site erityisesti tästä sivusta chaturbate simply the best chaturbate yksinkertaisesti paras best women parhaat naiset i am stupid poor lonly cowboy from Finland europ olen tyhmä poloinen yksinäinen Suomesta 😍😘😀👍🙏🤝♥️💋🌹🆗💎⁉️Okei hello sorry thanks bye okei terve anteeksi kiitos hei all women did the bang bangs fart flaluence beauty buds kaikki naiset pääsikö paukku paukkuttelee piereskelee ilmavaivoja kauniissa pyllyissä love you all rakasta teitä kaikkia bye hei pleas pyydän ?,!.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tästäkin selvitään yhdes niinku ennenvanhaan entis aikaan talkoo hengel Kekkonen sano kannattaa ponnistella maan takia niinku raha se on kaikille ihmisille maan päällä yhteist kiitos EU Euroopan kerätään kaikkein köyhimmille ei rikkaille luulen maan päällä on enemmän köyhiä kun rikkaita mut rikkaat vois nyt olla näis talkois mukan rikkailla on rahaa alvariinsa mut köyhän mul autta kun hyvä kun voi itseä auttaa suomen rikkaat niinku joku keski luokka on suomen rikkaita sen takia kerätään rahaa keskiluokka pystyy enemmän verookin maksaa sen takii työnteko ei suomes kannata kun maksetaan veroa ei tarttis niin paljon maksaa veroa kun öky rikkaat olis talkois kiitos keskiluokan tääl on kahden laist luokkaa köyhät ja rikkaat silti köyhiä on enemmän tääl kaikki rikkaat talkoihin mukaan se on vaan raahaa se on kaikil on köyhä tai rikas yhteist eikö ei se valitu ja viel kehtaa syyttää kyl hallitus naiset tekee sen minkä voi nyt oppositio mölyt mahas ei hallitus yksin vaan eduskunnan eli oppositio tuel sit on viel suomen laki Kekkosen laki nyt erikoinen aika jouduttu uusia lakeja määrään no naiset tekee minkä voi ei enempää voi pyytää ei voi kun yrittää parhaansa naiset tekee minkä voi ei ihmisten kannattais valittaa eikä opposition tästäkin selvitään joutuu aina kättään niin sanottuja ammattilaisia siihen laki pääl ei oo helppoo politiikkaa nyt rikkaat lopettaa valitus ja syyttely se pahentaa vaan nyt rikkaat ja keskiluokka rupee kerääämään rahaa se on vaan rahaa se kuluu kaikil raha on yhteis eikö niinku perheil eikö tästäkin selvitään yhdes kukaan ei pärjää yksin ei yksilönä eikä maana se on EU Euroopan vahvuus eikö nyt sitä talkoo henkee tarvittais taas niinku entisaikaan savotoilla eikö rikkaat ja keskiluokka hyi se on vaan rahaa ei rahas lue kenenkään nimi kiitos EU raha on yhteist keskiluokka maajustiinat rikkaat yleisesti se on vääris taskuis eli rikkail eikö raha kuuluu kaikille koska raha tätä maailmaa pyörittää eikö ihan joka päivässä elämäs eikö no tästäkin savotat selvitään yhdes eikö keskiluokka rikkaat oppositio hallitus SANNA MARIN KATRI KULMUNI KiiTos naiset kaikki naiset hallitus ja oppositio naiset se on vaan rahaa mut ku raha pyörittä tätä maailmaa eikö kiitos EU europ kiitos hallitus erityi naiset 😍😘😀👍🙏🤝♥️🌹💋🆗💎⁉️Kekkosesta SannaMarin Katri Kulmuni 1900- 2020 love all beauty womens rakastan kaikkia kauniita naisia all womens valuable kaikki naiset on arvokkaita human as a Person ihmine jol on tunteet the bold and the beautiful kauniita ja rohkeita like lovers together niinku rakastavaiset yhdes most powerful strong wonderful power on love kaikkei voimakkain vahvin upein voima rakkauden no matter where live life ei väliä missä elää elämäänsä feeling allright good voi hyvin hyvä i agree feeling same tunnen samoin no easy work to do job bisnes ei helppo työ tehdä töitä bisnes alwayes love watch beauty beautiful womens aina rakastan katsoa kaunis kauniita naisia special this site erityisesti tästä sivusta chaturbate simply the best chaturbate yksinkertaisesti paras best women parhaat naiset i am stupid poor lonly cowboy from Finland europ olen tyhmä poloinen yksinäinen Suomesta 😍😘😀👍🙏🤝♥️💋🌹🆗💎⁉️Okei hello sorry thanks bye okei terve anteeksi kiitos hei all women did the bang bangs fart flaluence beauty buds kaikki naiset pääsikö paukku paukkuttelee piereskelee ilmavaivoja kauniissa pyllyissä love you all rakasta teitä kaikkia bye hei pleas pyydän ?,!.

    Mutta vastuu on kaikilla ei henkisesti vaan fyysisesti eikö ei ollenkaan fyysistä kontaktia toiseen kaikilla on läheiset ja omaiset se on pidettävä henkisellä koska eläimet naiset lapset ensin eikö nyt yksi nais mies tyttö poika voi vaikuttaa eikö tästäkin selvitään yhdes niin hölmöltä kun se kuulostaa kiitos älylaitteet ennen kirjoitettiin se antaa elävämmät kontaktin asiakkaaseen se paras palkkio kun on eloo eikö corollan jälkeenkin tsemppiä lapset ja naiset rakastan teit kaikkia paukutellaan piereskellään ilmavaivoillaan 😍😘😀👍🙏🤝♥️💋🌹🆗💎⁉️


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mutta vastuu on kaikilla ei henkisesti vaan fyysisesti eikö ei ollenkaan fyysistä kontaktia toiseen kaikilla on läheiset ja omaiset se on pidettävä henkisellä koska eläimet naiset lapset ensin eikö nyt yksi nais mies tyttö poika voi vaikuttaa eikö tästäkin selvitään yhdes niin hölmöltä kun se kuulostaa kiitos älylaitteet ennen kirjoitettiin se antaa elävämmät kontaktin asiakkaaseen se paras palkkio kun on eloo eikö corollan jälkeenkin tsemppiä lapset ja naiset rakastan teit kaikkia paukutellaan piereskellään ilmavaivoillaan 😍😘😀👍🙏🤝♥️💋🌹🆗💎⁉️

    Jokainen on vastuussa sanomisista vaik on sanan vapaus eikö oli suomalainen tai ulkomaalainen rauha maas ja ihmisil hyvä tahto meil on perus ja kaikki asiat hyvin esim on puhdas metsä vihreä kulta puhdas maa mis viljellä ilman EU ei olis viljelyy kiitos Euroopan puhdas ilma mitä hengittää eikö vastuu on kaikil ihmisil maan päällä maailman paras show on nyt private-showssa eikö mut Kekkonenkin ties jo aikanaan vaik olis kuin omavarainen se ei riitä ulkomailta tuodaan paljon eikö maailman vaikein homma on bisnes kun antaa saa myös eikö se on sama ihan joka päiväisen elämäs meil on liian hyvin asiat eikö ei kannata valitta eikä syyttää ei ole varaa mutta niinku nais hallitus sanoi tästäkin selvitään yhdes vaik ei saa olla yhdes eikö ja tää tarina on tosi eikö Kekkonen Sanna Marin Katri Kulmuni kiiTos naiset tsemppiä yritätte parhaanne ei saa antaa periks vihalle tai kiukulle ⁉️?,!.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jokainen on vastuussa sanomisista vaik on sanan vapaus eikö oli suomalainen tai ulkomaalainen rauha maas ja ihmisil hyvä tahto meil on perus ja kaikki asiat hyvin esim on puhdas metsä vihreä kulta puhdas maa mis viljellä ilman EU ei olis viljelyy kiitos Euroopan puhdas ilma mitä hengittää eikö vastuu on kaikil ihmisil maan päällä maailman paras show on nyt private-showssa eikö mut Kekkonenkin ties jo aikanaan vaik olis kuin omavarainen se ei riitä ulkomailta tuodaan paljon eikö maailman vaikein homma on bisnes kun antaa saa myös eikö se on sama ihan joka päiväisen elämäs meil on liian hyvin asiat eikö ei kannata valitta eikä syyttää ei ole varaa mutta niinku nais hallitus sanoi tästäkin selvitään yhdes vaik ei saa olla yhdes eikö ja tää tarina on tosi eikö Kekkonen Sanna Marin Katri Kulmuni kiiTos naiset tsemppiä yritätte parhaanne ei saa antaa periks vihalle tai kiukulle ⁉️?,!.

    Ajattele aina positiivisesti feeling allright good on kotimainen ulkomaalainen hyvä i agree,.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ajattele aina positiivisesti feeling allright good on kotimainen ulkomaalainen hyvä i agree,.

    I tright write right no easy feeling allright.good alwayes think positive okei i agree⁉️,?!.


   • Anonyymi kirjoitti:

    I tright write right no easy feeling allright.good alwayes think positive okei i agree⁉️,?!.

    Ei saaaina valittaa syytellä se Ei auta pahentaa vaan usein kotimainen ulkomaalainen i agre


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei saaaina valittaa syytellä se Ei auta pahentaa vaan usein kotimainen ulkomaalainen i agre

    Nahkapussihousut kaikki television Radion Naiset kaikki arvokkaita pöllölaakson


   • Anonyymi kirjoitti:

    Nahkapussihousut kaikki television Radion Naiset kaikki arvokkaita pöllölaakson

    alfatv järviradion ylex kaikki Ylen maikkarin nelosen naiset arvokkaita kaikki paukutellaan


   • Anonyymi kirjoitti:

    alfatv järviradion ylex kaikki Ylen maikkarin nelosen naiset arvokkaita kaikki paukutellaan

    Paukut Pierut Ilmavaivat paukutellaan piereskellään ilmavaivoillaan PAUKKU PIERU ILMAVaIVA NAHKAPUSSIHOUSUT kaikki arvokkaita rakastan kaikkia hei


   • Anonyymi kirjoitti:

    Paukut Pierut Ilmavaivat paukutellaan piereskellään ilmavaivoillaan PAUKKU PIERU ILMAVaIVA NAHKAPUSSIHOUSUT kaikki arvokkaita rakastan kaikkia hei

    Kaikki on arvokkaita kaikki naiset kaikki arvokkaita rakastan kaikkia hei


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kaikki on arvokkaita kaikki naiset kaikki arvokkaita rakastan kaikkia hei

    Niinku pieni talo preerialla kaikki ihmiset arvokkaita kaikki samaa perhettä eletään maailmas maa rakastan you All Okei feeling allright good


   • Anonyymi kirjoitti:

    Niinku pieni talo preerialla kaikki ihmiset arvokkaita kaikki samaa perhettä eletään maailmas maa rakastan you All Okei feeling allright good

    Like ittle house on prerie All humans valuable All same Family Live life world earth love you All Okei feeling allright good you happy i A-M happy All happy


   • Anonyymi kirjoitti:

    Like ittle house on prerie All humans valuable All same Family Live life world earth love you All Okei feeling allright good you happy i A-M happy All happy

    Like Little house prerie All humans valuable All same Family Live life world earth love you All Okei feeling allright good you happy i A-M happy


   • Anonyymi kirjoitti:

    Like Little house prerie All humans valuable All same Family Live life world earth love you All Okei feeling allright good you happy i A-M happy

    Hyvä hallitus naiset oppositio on tuhmia ei saa ainakaan valittaa Syyttää vaik on sanan vapaus kritiikki kuluu valitus syyttely ei koko eduskunta ja oppositio yhdessä sopia asiat niinku hallitus naiset on tehnyt hoitanu hyvin asiat en viitsi edes ei ole sanan arvoinen kuka valittaa tai syyttelee oppositiosta nyt mölyt Masus koko oppositio ei ainakaan valita syyttele ei se vie Suomi eteenpäin vaan kritiikki kuluu ei valitus eikä ainakaan syyttely niinku hallitus naiset sano yhdes selvitään tästäkin Eikö vastuu yleinen ja yksilö tasolla eli jokainen on vastuussa sanomisistaan tekemisistään No niin yhteisistä asioista on kyse Eikö ei hallitus pakota vaan tavallaan suosittaa jokaisen on yksilö tasol mietittävä kumpi on tärkein raha eli talous vai ensi oma henki ja toisen henki Eikö hunokin elämä on ennen aikaista menoa Eikö ihmisen arvostetuin rakkain tärkein kun on elos Eikö Kiitos naiset Kiitos Euroopan rahaa tulee sano se rikkail keskiluokal se on vaan rahaa nyt rikkaat vois olla rahan keruus mukana ja keskiluokka Eikö rahaa on se on vääris taskuis eli rikkail Eikö lisää tulee ei kannata Ainakaan valittaa syytellä rikkaat vaan näihin talkoisiin mukaan Eikö niinku hallitus naiset tekee Kiitos koko hallitus erityisesti naiset SANNA MARIN KATRI KULMUNI kannatus kertoo kuin asiat on tsemppiä naiset teette hyvää työtä se on sama asia joka asias


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hyvä hallitus naiset oppositio on tuhmia ei saa ainakaan valittaa Syyttää vaik on sanan vapaus kritiikki kuluu valitus syyttely ei koko eduskunta ja oppositio yhdessä sopia asiat niinku hallitus naiset on tehnyt hoitanu hyvin asiat en viitsi edes ei ole sanan arvoinen kuka valittaa tai syyttelee oppositiosta nyt mölyt Masus koko oppositio ei ainakaan valita syyttele ei se vie Suomi eteenpäin vaan kritiikki kuluu ei valitus eikä ainakaan syyttely niinku hallitus naiset sano yhdes selvitään tästäkin Eikö vastuu yleinen ja yksilö tasolla eli jokainen on vastuussa sanomisistaan tekemisistään No niin yhteisistä asioista on kyse Eikö ei hallitus pakota vaan tavallaan suosittaa jokaisen on yksilö tasol mietittävä kumpi on tärkein raha eli talous vai ensi oma henki ja toisen henki Eikö hunokin elämä on ennen aikaista menoa Eikö ihmisen arvostetuin rakkain tärkein kun on elos Eikö Kiitos naiset Kiitos Euroopan rahaa tulee sano se rikkail keskiluokal se on vaan rahaa nyt rikkaat vois olla rahan keruus mukana ja keskiluokka Eikö rahaa on se on vääris taskuis eli rikkail Eikö lisää tulee ei kannata Ainakaan valittaa syytellä rikkaat vaan näihin talkoisiin mukaan Eikö niinku hallitus naiset tekee Kiitos koko hallitus erityisesti naiset SANNA MARIN KATRI KULMUNI kannatus kertoo kuin asiat on tsemppiä naiset teette hyvää työtä se on sama asia joka asias

    Huonompikin elämä on arvokkaampi rakkain tärkein ennen aikaista menoa Eikö


   • Anonyymi kirjoitti:

    Huonompikin elämä on arvokkaampi rakkain tärkein ennen aikaista menoa Eikö

    hyvä naiset SANNA MARIN KATRI KULMUNI yrittää tekee parhaansa ei voi enempää KIITOS


   • Anonyymi kirjoitti:

    hyvä naiset SANNA MARIN KATRI KULMUNI yrittää tekee parhaansa ei voi enempää KIITOS

    KIITOS NAISET SANNA MARIN KATRI KULMUNI YRITTÄTTE LAKI J N S A T KIITOS N K H


   • Anonyymi kirjoitti:

    KIITOS NAISET SANNA MARIN KATRI KULMUNI YRITTÄTTE LAKI J N S A T KIITOS N K H

    KIITOS NAISET SANNA MARIN KATRI KULMUNI YRITTÄTTE KiITOS K H N K


   • Anonyymi kirjoitti:

    KIITOS NAISET SANNA MARIN KATRI KULMUNI YRITTÄTTE KiITOS K H N K

    yleisesti Kiitos hallitus naiset yritätte ihmine ei muuta voi yritätte parhaanne kiitos siitä erikoinen aika vaatii erilaiset toimet kuin normaalisti hallitus naiset yhdes ns ammattilaisten tai ns asiantuntijoiden apua sit on vielä laki välis ei se helppoo oo sama asia joka asias vaik joka päiväsis asiois perhe arki työ vapaa kukaan ei pärjää yksin aina tarvitaan toinen mikään valtio ei pärjää yksin sen takia luotiin eu euroopan unioni taas se toinen valtio perhe elämä työ vapaa oma aika kaikkein arvokkain sit on vasta talous mut ku raha tätä maailmaa pyörittää sano se rikkail keskiluokal heille on rahaa alvariinsa nyt tosi rikkaat sais olla näis talkois mukana antaa saa Kiitos eu rahaa tulee mut silti oppositio kehtaa valittaa syyttää ei ainakaa Juu krittiikki kuluu syyttely ei taas yhden koko eduskunta ennen oli Kekkonen nyt on eduskunta hallitus oppositio hallitus naiset yrittää parhaansa nyt oppositio kritiikki kuluu asiaan valitus syyttely ei yhdes koko hallitus eduskunta oppositio mölyt masus Eikö kaikki ihmiset arvokkaita huonokin elämä on arvokkaampi rakkain tärkein ennen aikaista menoa Eikö suosittaa jokainen on vastuussa sanomisistaan tekemisistään Eikö ihmine ei elä salatill vedel proteiinilla eli liha energialla sokeri vedel kosteus puhtaal ilmal syö hyvin voi hyvin Eikö jumpata kaikki on erilaisii se on elämän suola sokeri Pippuri siirappi Eikö tästäkin selvitään yhdes eli 59,89 varpasillaan erityis KiiTos hallitus naiset SANNA MARIN KATRI KULMUNI antaa saa yhdes tsemppiä hymyä huuleen puhalletaan yhteen hiilen yhdes yks kaikkien kaikki yhden Eikö kaikki on arvokkaita kaikki rakkaita yhdes eletään maailmas maa eläimet naiset lapset ens Eikö ollaan yhtä perhettä niinku pieni talo preerialla nyt sitä talkoo henkee tarvittais taas niinku ennen vanhaan savotois Eikö Kiitos anteeksi hei love you All womens


   • Anonyymi kirjoitti:

    yleisesti Kiitos hallitus naiset yritätte ihmine ei muuta voi yritätte parhaanne kiitos siitä erikoinen aika vaatii erilaiset toimet kuin normaalisti hallitus naiset yhdes ns ammattilaisten tai ns asiantuntijoiden apua sit on vielä laki välis ei se helppoo oo sama asia joka asias vaik joka päiväsis asiois perhe arki työ vapaa kukaan ei pärjää yksin aina tarvitaan toinen mikään valtio ei pärjää yksin sen takia luotiin eu euroopan unioni taas se toinen valtio perhe elämä työ vapaa oma aika kaikkein arvokkain sit on vasta talous mut ku raha tätä maailmaa pyörittää sano se rikkail keskiluokal heille on rahaa alvariinsa nyt tosi rikkaat sais olla näis talkois mukana antaa saa Kiitos eu rahaa tulee mut silti oppositio kehtaa valittaa syyttää ei ainakaa Juu krittiikki kuluu syyttely ei taas yhden koko eduskunta ennen oli Kekkonen nyt on eduskunta hallitus oppositio hallitus naiset yrittää parhaansa nyt oppositio kritiikki kuluu asiaan valitus syyttely ei yhdes koko hallitus eduskunta oppositio mölyt masus Eikö kaikki ihmiset arvokkaita huonokin elämä on arvokkaampi rakkain tärkein ennen aikaista menoa Eikö suosittaa jokainen on vastuussa sanomisistaan tekemisistään Eikö ihmine ei elä salatill vedel proteiinilla eli liha energialla sokeri vedel kosteus puhtaal ilmal syö hyvin voi hyvin Eikö jumpata kaikki on erilaisii se on elämän suola sokeri Pippuri siirappi Eikö tästäkin selvitään yhdes eli 59,89 varpasillaan erityis KiiTos hallitus naiset SANNA MARIN KATRI KULMUNI antaa saa yhdes tsemppiä hymyä huuleen puhalletaan yhteen hiilen yhdes yks kaikkien kaikki yhden Eikö kaikki on arvokkaita kaikki rakkaita yhdes eletään maailmas maa eläimet naiset lapset ens Eikö ollaan yhtä perhettä niinku pieni talo preerialla nyt sitä talkoo henkee tarvittais taas niinku ennen vanhaan savotois Eikö Kiitos anteeksi hei love you All womens

    SANNA MARIN KATRI KULMUNI KIITOS YRITÄTTE KIITOS KOKO HALLITUS


   • Anonyymi kirjoitti:

    SANNA MARIN KATRI KULMUNI KIITOS YRITÄTTE KIITOS KOKO HALLITUS

    ARVOKKAIN RAKKAIN TÄRKEIN KUNNIOITETUIN ARVOSTETTU ELOO


   • Anonyymi kirjoitti:

    ARVOKKAIN RAKKAIN TÄRKEIN KUNNIOITETUIN ARVOSTETTU ELOO

    abcdefghijklmnopgrstuwvxyzäö


   • Anonyymi kirjoitti:

    abcdefghijklmnopgrstuwvxyzäö

    RAKKAUS RAKASTAA ITSEÄ ENS RAKASTAA TOISTA VOIMAKKAIN VOIMA rakkauden


   • Anonyymi kirjoitti:

    RAKKAUS RAKASTAA ITSEÄ ENS RAKASTAA TOISTA VOIMAKKAIN VOIMA rakkauden

    RAKKAUDEN VOIMA VOIMAKKAIN VOIMA rakkauden voima voimakkain voima


   • Anonyymi kirjoitti:

    RAKKAUDEN VOIMA VOIMAKKAIN VOIMA rakkauden voima voimakkain voima

    VOIMA rakkauden VOIMAKKAIN voima RAKKAUDEN VOIMA


   • Anonyymi kirjoitti:

    VOIMA rakkauden VOIMAKKAIN voima RAKKAUDEN VOIMA

    Ei saa kiukutella ei saa valitus eikä ainakaan syytellä oikeutta sopimal asiat


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei saa kiukutella ei saa valitus eikä ainakaan syytellä oikeutta sopimal asiat

    YHDES YHTEISISTÄ ASIOISTA KYSE EIKÖ kaikki eletään perhettä yhdes


   • Anonyymi kirjoitti:

    YHDES YHTEISISTÄ ASIOISTA KYSE EIKÖ kaikki eletään perhettä yhdes

    KAIKKI ARVOKKAITA ALL VALUABLE KAIKKI PERHETTÄ ALL FAMILY


   • Anonyymi kirjoitti:

    KAIKKI ARVOKKAITA ALL VALUABLE KAIKKI PERHETTÄ ALL FAMILY

    ELETÄÄN LIVE ELÄMÄÄMME LIFE MAAILMASSA WORLD MAA EARTH


   • Anonyymi kirjoitti:

    ELETÄÄN LIVE ELÄMÄÄMME LIFE MAAILMASSA WORLD MAA EARTH

    KOTIMAINEN ULKMAALAINEN KIITOS THANKS ANTEEKSI SORRY HEI BYE


   • Anonyymi kirjoitti:

    KOTIMAINEN ULKMAALAINEN KIITOS THANKS ANTEEKSI SORRY HEI BYE

    KOTIMAINEN ULKOMAALAINEN KIITOS THANKS ANTEEKSI SORRY HEI BYE


   • Anonyymi kirjoitti:

    KOTIMAINEN ULKOMAALAINEN KIITOS THANKS ANTEEKSI SORRY HEI BYE

    KOTIMAINENULKOMAALAINENKIITOSTHANKSANTEEKSISORRYHEIBYE


   • Anonyymi kirjoitti:

    KOTIMAINENULKOMAALAINENKIITOSTHANKSANTEEKSISORRYHEIBYE

    KUKAAN EI OLE SEPPÄ SYNTYESSÄÄN JOKAINEN LUO OMAN POLUN AJAN


   • Anonyymi kirjoitti:

    KUKAAN EI OLE SEPPÄ SYNTYESSÄÄN JOKAINEN LUO OMAN POLUN AJAN

    KUKAAN EI OLE SEPPÄ SYNTYESSÄÄN jokainen on oman polun ajan donmatteo


   • Anonyymi kirjoitti:

    KUKAAN EI OLE SEPPÄ SYNTYESSÄÄN jokainen on oman polun ajan donmatteo

    KukaaneioleseppäsyntyessäänkaikkiluoomanpolunajanDonMatteoOmaAikaKKT


   • Anonyymi kirjoitti:

    KukaaneioleseppäsyntyessäänkaikkiluoomanpolunajanDonMatteoOmaAikaKKT

    KukaaneioleseppäsyntyessäänkaikkiluoomanpolunajandonmatteoomaaiKKT


   • Anonyymi kirjoitti:

    KukaaneioleseppäsyntyessäänkaikkiluoomanpolunajandonmatteoomaaiKKT

    LITLE HOUSE ON PRERIE DonMatteo PIENI TALO PREERIALLA


   • Anonyymi kirjoitti:

    LITLE HOUSE ON PRERIE DonMatteo PIENI TALO PREERIALLA

    LITTLE HOUSE ON THE PRAIRIE DonMatteo PIENI TALO PREERIALLA


   • Anonyymi kirjoitti:

    LITTLE HOUSE ON THE PRAIRIE DonMatteo PIENI TALO PREERIALLA

    LITTLE HOUSE ON THE PRAIRIE pieni talo preerialla PIENI TALO PREERIALLA Little house on the prairie


  • Kauniit ja rohkeat teksti puuttuu

  • gatha gristie puuttuu tekstitys

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pääministeri Sanna Marinin menehtyneen Lauri-isän

   rankka elämä - avautui ongelmistaan viimeiseksi jääneessä haastattelussaan: "Olin minä ihan hyväkin isä, kun Sanna oli pikkuinen" https://www.seiska.f
   Maailman menoa
   192
   11072
  2. Sofia muuttaa?!

   Instan mukaan Sofia Berlöff muuttaa taas. Mutta minne tällä kertaa?
   99
   1977
  3. Sanna Marinin hallituksen hanke tyrmistyttää:

   1680 euron kuukausituloilla pitää maksaa 25000 euron remontti? https://www.kauppalehti.fi/uutiset/sanna-marinin-hallituksen-hanke-tyrmistyttaa-1680-eu
   Maailman menoa
   205
   1500
  4. Martina oli alle vuorokauden Vicin kanssa

   Eskon ja Martinan ig näkee, Vici tuli eilen illalla pitkästä aikaa Martinalle. Martina hyvä äiti laittoi aamulla videota, ovat ihan kaksin Vicin kanss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   78
   1461
  5. Sohvi takaisin Eirassa

   Riita tullut,yöllä lähti koiran kanssa,aamupäivitys eirasta,lakanoista tunnistin,samat mitkä vaihtoi silloin toukokuussa😅
   109
   1373