Unettomuuden ns käypä hoito

http://www.kaypahoito.fi/web/kh/suositukset/suositus?id=hoi50067

Voi auttaa unettomuuden hoidossa...
Ilmoita


Ei auta. Humpuukia, valitettavasti.
1 VASTAUS:
Minkälaisia kokemuksia ja missä ?
Kuka suoritti ns käypähoidon ja missä ??????????????
+Lisää kommentti
Netistä löytyy ilmaiseksi ihan samanlaisia rentoutusohjeita mitä ns. unilääkärit ja hoitajat käyttävät. Ja yleisohjeena nämä perinteiset neuvot syö ennen nukkumista ja liiku. Ei ne oikeasti unetonta auta. Testattu on.

Eivätkä nämä unispesialistit oikeesti pysty ketään auttamaan, tunnusti tuo Suomen ns paras unilääkäri itsekin kun kysyin. Sanoi et tekee vaan tuon unitutkimuksen ettei elimellistä vikaa löydy. Sanoin, tehty on ja tutkittu mut silti pitäisi uusia kun hän ei oo saanut siitä rahaa vaan toinen asema. Älkää menkö tähän huijaukseen mukaan. Tekevät sinulle vain kalliin unitutkimuksen ja vievät rahasi. Sitten olet uneton ja rahaton, mikä ei sekään paranna tilannettasi. Yrmeä unihoitaja on kiukkuinen, kun valitat unettomuudestasi ja syyttää sinua siitä kun et nuku.
1 VASTAUS:
Suomen ns paras unilääkäri ?????????????????

"Eivätkä nämä unispesialistit oikeesti pysty ketään auttamaan, tunnusti tuo Suomen ns paras unilääkäri itsekin kun kysyin."
+Lisää kommentti
Tryptofaanilla on runsaasti haittavaikutuksia Käypä hoidon mukaan. Mitähän ne ovat?
Joskus kokeilin sitä, eipä auttanut. No onneksi en syönyt kauaa...
Ilmoita
Onko joku saanut avun tuosta Doxalista? Onko pitänyt syödä pitkään ennen kuin on vaikuttanut uneen?
2 VASTAUSTA:
Hkin Uniklinikan M Partinen toteaa Doxalista seuraavaa;
"Viime vuosina unettomuutta on alettu hoitaa toisentyyppisillä lääkkeillä, jotka eivät vaikuta GABA:n vaan toisen aivojen välittäjäaineen, histamiinin, kautta. Tällainen lääke on esimerkiksi masennuksen hoitoon käytetty doksepaami (kauppanimi Doxal). Sen on hyvin pieninä annoksina todettu auttavan unettomuuteen."

Muuta en tiedä.
Kokeiltu on Doxalia. Se on hyvin voimakkaasti väsyttävä, en muista millä annoksella mentiin, mutta uni tulee varmasti.

Ainoa haittapuoli Doxalissa on sen tehon melko nopea katoaminen. Siis, alkuun nukut kuin tukki, mutta, kunhan kehosi on tottunut aineeseen, se ei enää anna unta.

Siis, Doxal on hyvä unilääke harvoin käytettynä, tai jos käyttää säännöllisesti, tulee pitää välillä parin viikon (tai ptempiä) taukoja, jotta lääke jälleen tehoaisi.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Unettomuuden ns käypä hoito

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta