Aihe

Valtuustosopimus

huolestunutkuntalainen

Kun mersumies harhautti eläköityneen opettajan mukaan valtuustosopimuksen irtisanomiseen, niin taustalla oli isompi kuvio. Senhän näki jo sokea reettakin hallituksen pöytäkirjasta. Täysin rinnoin olivat mukana vain bussikuski ja paksu poika. Muut joko vastustivat tai sitten täsmällisten perustelujen puutteessa äänestivät tyhjää.

Oikea syy on se että valtuustosopimus pitää saada poikki ennen kesää. Sopimukseen on kirjattu kunnanhallituksen puheenjohtajuuden vaihto keskustalle. Nyt kun etukäteislaskelmien mukaiset soteratkaisut yms ei tapahtuneetkaan ensimmäisen kahden vuoden aikana, niin bussikuski takapiruineen pelkää että tulossa on tärkeitä asioita joiden valmisteluun ei pelkällä takatukalla pääse.

Mersumiehen (ent. kok, ent. sit nyk. kok) valtuustosopimuksen irtisanomiskuvion aikataulukin aiheuttaa paskaista naurua. Irtisanomisilmoituksessa viitataan työsuojelukuvioon. Ja irtisanomisilmoituksen mersumies jätti 14.1.2019. Työsuojeluilmoitus taas on tehty vasta 21.1.2019. Eli tuleva työsuojeluilmoitus oli tiedossa jo viikkoa aikaisemmin. Se vaan jätettiin taktisesti edellisenä päivänä ennen hyvinvointivaliokunnan kokousta. Siten Palvaila voitiin yllättäen jäävätä, eikä näin sitten varahenkilökään osattu kutsua paikalle. Ja jääväyksen perusteluita ei tietenkään merkitty pöytäkirjaan. Tosin sen jollain tavalla ymmärtää - olisivat päätyneet naurunalaiseksi koko sakki. Jonkun ilkeämielisen mieleen voi tulla sekin että mersumies on pikkaisen jäävi tässä rehtoriasiassa.

Sitten vaan odotellaan seuraavaa iskua valtuustosopimusta vastaan - vai menikö se jo tuolla poikki?

8

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • sotsotsot

   Jos tuota kuntatoimintaa oikein ymmärrän niin mersumies voi tuoda kiukuttelunsa uudelleen esiin seuraavassa valtuuston kokouksessa. Oikein täytyy livenä katsoa miten hän asiansa kaiken kansan kuullen tulee esittämään, jos tulee.
   Noiden kokoomuksen äänitorvien, mersumiehen ja paksunpojan edesottamukset alkavat olla todella puoleensa vetävää huumoria. Leikola alkaa saamaan jo kilpailijoita.

  • ClydeFlyers

   Eikä tässä vielä kaikki! Tämä ja paljon muuta jo seuraavassa kunnanhallituksen kokouksessa, josta saatavissa ennakkotiedot omalle koneelle esityslista muodossa huomisesta alkaen...no ei nyt sentään. Jos vanhoja merkkejä on uskominen, ja miksi ei olisi, niin listahan tulee joskus nippanappa ennen maanantaita, ettei vaan hallintoalamainen ala hankalaksi tai muuten uteliaaksi.

   • ClydeFlyers

    Jotain konnuuksia on taas tiedossa, kun esityslistan julkaisu viipyy.


  • Entinenäänestäjä

   Suren suuresti Sysmän politiikkojen nykyistä alennustilaa. Hävetkää kaikki! Siis kaikki, puoluekannasta riippumatta. Tämmöisellä höpöhöpö-foorumilla viitsittekin toisanne mollata, sen sijaan, että etsisitte sivistyneesti keskustellen ratkaisuja näkemyseroihinne. Onko sivistys teille tuntematon käsite? Teidät on valittu ajamaan kunnan ja kuntalaisten etuja, ei omianne tai puolueenne On tainnut fatkat unohtua. En äänestä ketään enää. Vittu, että ottaa kaalin.

  • Hyshyshyvätulee

   No elä sure, ei ole näkemyseroja, somekoulutus on tehonnut ja kukaan ei uskalla sanoa mitään tai ei ole vuosiin sanonut mitään, ehkä se takaa uskolliset äänet. Nyökytellään vaan. Jos joku tekee aloitteen se ei etene. Ja yllättäen livahtaa esityslistalle konsultteja, työryhmiä ja muita rantojen rahareikiä. Näistä ei keskustella. Päätetään vasn. Koulukiusaamista ei kuulemma ole. Hys hys. Ei ole muuten oikeata rehtoriakaan. Onkohan muissa kunnissa kunnan hoidossa yhtä monta terassia, ravintolaa ym turistikohdetta, ne kyllä rempataan viimeisen päälle mutta yhtä koulua ei saada rakennettua ajallaan. Saatikka kotimaisista materiaaleista. Tilatkaa Hartolan talotehtaalta uusi koulu niin olisi edes kotimaassa rakennettu.

   • Anonyymi

    Sysmänkin parakki koulun elementeistä osa tuotiin virosta että se siitä kotimaisuudesta ps. ja olikohan ne joissa oli heti vesivahinkoja ?


  • Anonyymi

   Voi voi sitä mersumiesparkaa.

  • Anonyymi

   Sysmä tuhontiellä!

   Sysmän kunnanhallituksen on ryhdistäydyttävä. Nykyisen puheenjohtajan toilailut ja niistä johtuvat päätökset sekä päättämättömyydet näivettävät kunnan. Hallinto onkin jo ajautunut selvästi diktatuuriin, minkä seuraukset on nähtävissä vaikka kunnan omistamien kiinteistöjen ylläpidossa.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   192
   14322
  2. Taksinkuljettaja Niina Syrjäläinen (Ristiinasta)

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/33ec61ee-a6fb-4422-8ecc-982c68a91196 Viimeinen havainto eilen tiistailta n.17:48. Kadonnut kotoaan tilataksin kans
   Kadonneet ihmiset
   133
   12208
  3. Notta ny se on tuloos! Sinimustat rekisteröityy puolueeksi.

   Vanhat hyvät ajat palaavat. Joukko ultra-isänmaallisia ovat perustamassa uutta puoluetta. Työnimenä on nyt Sinimustat. Nyt tulee vihervasemmistolaisel
   Maailman menoa
   567
   8531
  4. Huomio ! Huomio !

   HUOMIO HUOMIO HUOMIO Niina Syrjäläinen ja Taksi auto rek SNS-438 on kadoksissa. Nina ja hänen taksiautonsa katosivat Ristiinassa: ”Huoli on suuri” –
   Mikkeli
   124
   5596
  5. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   301
   4988