Kaluste ja konemarket kumpulainen

boikottiin1940

Taidan laittaa kyseisen puljun boikottiin. Huonoa palvelua ja ylimielinen toimitusjohtaja/omistaja. Jonkin verran kuullut vastaavanlaisia kokemuksia. Harmi, mielelläni tukisi paikallista yritystä, mutta jos asiakkaana saa suurin piirtein asiakaspalveluna päänaukomista, niin kiitos minulle riittää. Jospa muilla parempia kokemuksia.

96

7643

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • köyhänrahaeikelpaa

      Eipä valitettavasti tullut tääkään yllätyksenä. Mä oon saanut kans huonoa palvelua ja viimeseen viiteen vuoteen en ole käynyt enkä käy enää edellisen kokemuksen jälkeen

    • Onpakummajuttu

      Minä taas olen saanut aina hyvää palvelua kyseisessä liikkeessä, olisiko peiliin katsomisen paikka, mene ja tiedä? Useinhan se on niin että niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan eikö?

      • Boikottiin_1940

        Eli jos asiakas käy asioimassa normaalisti liikkeessä ja saa ylimielistä ja paskaa palvelua muun muassa takuuasioissa normaalisti asioidessa, ja mitä muilta kuullut, niin sekö on sitä että metsä vastaa kuin sinne huudetaan? Hienoa, että sinä olet saanut hyvää asiakaspalvelua.


      • Boikottiin_1940

        Lisäyksenä: mielelläni tukisin paikallista yritystä, vaikka hintataso olisi jonkin verran kalliimpaa kuin muualla. Olettaisi, että yrittäjä pyrkisi tuloksen eli myynnin maksimointiin eri tavoin, kuten esim. panostamalla asiakaspalveluun.


    • Kajaaniinlyhytmatka

      Kyllä on tainnut se ylimielisyys saada vallan siinä liikkeessä,kaikin puolin.
      Myyjät joskus naureskelevat seläntakana asiakkaista,jos ei ole kaikista tekniikasta tietoinen.
      No,välttää mulle.

    • yrittäminenkannattaaaina

      Hyvä yritys ja yrittäjä. Vieläpä menestyy Hyryllä, palvelu on aina pelannut. Ollaan tyytyväisiä, että meillä on näin monipuolinen kauppa keskellä kylää. Ei kannata vääntää kaikkia asioita negaation puolelle. Jätetään se tuonne naapurikuntaan Puolangalle.

      • Tosiaasi

        Ei kannata liittää Puolankaa Hyryn ongelmiin. Puolankaliset ovat fiksua ja sivistynyttä väkeä.


      • Anonyymi
        Tosiaasi kirjoitti:

        Ei kannata liittää Puolankaa Hyryn ongelmiin. Puolankaliset ovat fiksua ja sivistynyttä väkeä.

        Missähän se puolankalaisten fiksuus näkyy. Rattijouppoudessa huumeissa vai!
        Kuntapolitiikassa ei ainakaan ole valittamista!


    • eikohtamitäänpystyssä

      Hyryllä ei ole kohta yhtään yritystä pystyssä tuolla menolla. Samallaa tavalla mustamaalattiin aikoinaan teollisuusyrityksiä. Kun ne loppuivat (lopetettiin) niin nyt on ruvettu kaatamaan viimeisiäkin yrityksiä. Pitää muistaa ettei asiakas aina ole oikeassa. Jos sillä on persauki, niin sitä vtuttaa kun ei saa haluamaansa alennusta. Puuhatkaa viinakauppa ja apteekkikin nurin , niin sitten voitte olla rauhassa kun ei ole mitään, jota mollata. Kun ihmisellä on paha olla se purkaa vitutuksen aina muihin. Ihmeellistä touhua. Onnekksi olkoon Suomen surkein kunta.

      • Vunteeraaja

        Hyvä yritys , huono päivä jos ketjun aloittaja noin kokenut. Osaavat sen taidon , teknisenkin, mitä ostaessa tarvitsee ja auttavat jos tekninen taito ei riitä , myöhemminkin. Näille selkään puukottamisille ei kyllä mitään reilua painoarvoa..

        Mutta niitä tulee , joku tuossa edellä toi esiin, se jos mikä on sieltä p..ctä. tappaa sen yrittämisen halun kun " selän " puolelta tulee täyttä paskaa . Siinähän tunkiokin täyttyy.


      • ikuinenpahaolo

        Se on juuri näin. Hyrylä ei sallita, että yritykset menestyy. Heti mollataan kun kaikki ei mene mieliksi. Hyvä kello kauas kuuluu paha vielä kauemmaksi. Olisi kiva kuulla mikä tai mitkä asiat on Hyryllä hyvin. Taitaa olla niin, että siellä pitäisi vaihtaa asukkaat uusiksi ennenkuin malli muuttuisi.


      • Vunteeraaja
        ikuinenpahaolo kirjoitti:

        Se on juuri näin. Hyrylä ei sallita, että yritykset menestyy. Heti mollataan kun kaikki ei mene mieliksi. Hyvä kello kauas kuuluu paha vielä kauemmaksi. Olisi kiva kuulla mikä tai mitkä asiat on Hyryllä hyvin. Taitaa olla niin, että siellä pitäisi vaihtaa asukkaat uusiksi ennenkuin malli muuttuisi.

        Jos vaihdetaan ne asukkaat , neuvo, mutta eihän se onnistu. Elettävä tässä ja nyt onko se sitä sitten realismiä .

        Jos vaihdetais asukkaat,,mitähän tulisi


      • boikottiin_1930

        Ongelma on siinä, että minä en olekaan perseauki tai en ole mitään alennuksia vinkunut, ei kuulu tapoihini. Noh, kuten sanottu, hyvä jos muilla on parempia kokemuksia kuin minulla ja läheisilläni.
        Ystävällisin terveisin


      • Kajaanista_halvemmalla

        Ei siinä mitään jos pyytää kovia summia, vaan pöljä on se joka MAKSAA. Palvelu ei ole kohdillaan. Nimimerkillä eikohtamitäänpystyssä, et ole vissiin sisäistänyt päähäsi mikä oli tän keskustelun aihe ja aloittajan tarkoitus kirjoituksessaan. Ehdotan, että luet useammin pääaiheen, ennen kun rupeat sepittämään tänne omia ajatuksiasi!


    • mummummum

      Kauppiaaksi ei synnytä eikä kauppataitoa peritä. Kaupan alalle on olemassa oikea koulutus, josta valmistuu alan ammattiin koulutettuja taitajia. Myyjän ammattia ei pidä väheksyä. Nykyisin näyttää vaan siltä, että jos ei muuta työtä löydy, niin kyllä kaupan kassaksi pääsee. Asiakaspalvelu on yksi oppiaine kaupanalan koulutuksessa.

      • persoonaratkaisee

        Kyllä kauppiaaksi synnytään. Luonteen piirteet, ulkonäkö, koko olemus ja karisma ratkaisee puolet siitä onko myyjä luotettava ja rehellinen vai ei. Myyntityössä rehellisyys on numero yksi. Myös tietämys tuotteista on erittäin tärkeää. Myynnin määritelmän mukaan myyjän täytyy saada asiakas YMMÄRTÄMÄÄN , että sen kannatta ottaa vastaan tehty tarjous. Tuotteen menekkiín vaikuttaa ainoastaan tuotteen laatu, hinta ja myyntipanos. Muita vaikuttimia ei ole.


    • kaikestanevalittaa

      Ihmettelen tämänkin keskustelun aloittajan motiiveja. Ei ole ollut tuotteissa eikä palvelussa moitteen sijaa ainakaan minulla ja yleensäkin hyryllä saa kaupoissa ystävällistä ja tuttavallista palvelua. Jos oma peilikuva ei miellytä, niin aina voi ajaa vaikka Suomussalmen Tokmanniin.

    • PystykauppaEnsolle

      Kumpulaisen kauppa on ehottoman hyvä kauppa; palavelu pellaa ja hinnat on kohillaan.

      • sesiitä

        Kyllä on hyvä olen kuullut naapurikunnista käyvät ostamassa ja kehuvat hyväksi ja monipuoliseksi liikkeeksi.Ei kai vaan ole kateus tullut.Lopettakaa.


    • heikm

      Kun on seurannut näitä kainuulaisten suruja ja iloja, Hyrynsalmella tuntuu olevan ylivoimaisesti toivottomampia ja epätoivoisimpia asukkaita.
      Epätoivo kalvaa hyryläisten mieliä. Työttömyys tietenkin vaivaa usko tulevaisuuteen on heikko.
      Menkää kouluun ja kursseille j a sitten työnsyrjään on helpompi tie. Olkaa tytyyväisiä, että teillä on vielä jokunen yrittäjä.

    • viturallaaperseestä

      Olisi kiva kuulla mikä tai mitkä asiat ovat Hyryllä hyvin. On syntynyt mielikuva, että kaikki on ns. viturallaan ja perseestä. Kertokaa hyvät ihmiset joskus hyviäkin asioita.

      • Upeeta

        Kunnantalo on aivan mahtavan kokoinen kuntalaisten määrään verrattuna. Siitä voi olla aidosti ylpeä. Onneksi kunta on varakas , köyhemmällä ei rahat riittäisi edes lämpimänä pitoon.


      • pöljyyvenhuippu

        Se on ollut pöljyyven huippu. On kuin Kakolan venkila. Se tehtiin kepulaisten ,heikkisten ja kemppaisten suojatyöpaikaksi,


      • laiskuusvaltaa

        Miksi ette valittajat itse ole ryhtyneet yrittäjiksi ??? Kateellisinä räkytätte kuin rakkikoirat ! Hävetkää !


    • Persekippeänä

      Asiasta toiseen lähes... lähes kaikki yrittäjät ovat (olivat) samanlaisia täällä Hyrynsalmella. Meinaan, että palvelu on ollunna paskaa!

      • eikunussimaan

        Olisiko se hyvää palvelua, jos pääsi kuittaamaan maksut luonnossa.


    • perseestäkaikki

      Hyrynsalmi on Suomen rumin kunta ja surkein paikka yrittää. Kaikki on kohta loppu ja loputkin ihan sieltä kuuluisasta perseestä.

    • MarttiHaverinen

      Pääasie että viinaa saa vielä raitis mies alkosta!

      • näinhänsemenee

        Mutta pilua ei saa, koska kaikilla on kohta parasta ennen päivä ohi.


      • Anonyymi
        näinhänsemenee kirjoitti:

        Mutta pilua ei saa, koska kaikilla on kohta parasta ennen päivä ohi.

        Jos et saa pillua niin se on vain sinusta itsestäsi kiini ja sitäpaitysi se tavara ei vanhene niinkauan kuin kantoteline on liikkeessä.


    • eikunussimaan

      Joko se thaihieronta on loppunut. Miten lie palvelut siellä. Lerppu ukot ei taia saaha enää naia kun ei ota enää eteen. Hommahan voi loppu kelvottomiin asiakkaisiin, varsinkin kun niillä ei ole rahaa eikä kykyjä. On se surkeata kun ei mikään kannata.

      • naetattaa

        Minulla seisoo jatkuvasti mutta ei oo ketä nussia. Missä sitä olisi tarjolla niin menisin heti. oksa kovoo kun runko lahoo. nimim. yli 60 v.


    • Tennapää38

      Minä olen naapurikunnassa 35km päässä lomilla ollut ja tuovat perille vahat poes
      Ei oo valittamis5a

      • TangokuningasAimoTaipale

        Eihän valittamista ole kuin näillä harvoilla joille ei mikään kelpaa omalla paikkakunnalla ja lisäksi, kun on vielä se sukupolvien siunaus kateus mikä riivaa ja raastaa kaiken kurjuuden ja sukurasitteen lisäksi...tähän ei ole pätevää lääkettä.


    • Leski67

      Kalliit hinnat on kyllä, ajan ennemmin kajaaniin ja ostan sieltä.. Huhut kertoo että olisi tulossa uusi rauta ja elektroniikka samassa paketissa hyrylle, sieltä ostan kuhan tulloo.

      • HerrWoton

        Varmasti on asiakasryntäys uuteen kauppaan, ainakin sen aikaa, kun ämpäreitä jaetaan. Sittemmin on yhtä hiljaista kuin kooraudassakin....


      • Anonyymi

        Kyllä Kajaanista ostamasi tavarat käyvät hinta tasoltaan sinulle kalliimmaksi kuin kumpulaisesta ostamasi. Kun tuo kulkeminen Kajaanin ei ole halpaa, paitsi tietenkin apostolin kyydillä.


      • Anonyymi
        HerrWoton kirjoitti:

        Varmasti on asiakasryntäys uuteen kauppaan, ainakin sen aikaa, kun ämpäreitä jaetaan. Sittemmin on yhtä hiljaista kuin kooraudassakin....

        Tästä "kooraudasta" on löytynyt kaikki tavara mitä kulloinkin olen tarvinnut. Lopettakaa tuo saatanan nillitys.


    • ostaja

      Kumpulainen on hyvä paikka ja hyvä palvelu ja edulliset hinnat sekä saa aina mitä haluaa jos ei saa niin tilataan

    • Visioo

      Tosiaan elekää narisko. Kun on vielä paikkakunnalla muutama erikoisliike. Miettikääpä sitä että nekin tilat olisivat tyhjät.

    • Anonyymi

      Päätä aukovan asiakkaan kannattaisi mennä peili eteen ja kysä itseltään kenenkä
      verorahojen turvin leipääsi syöt. Muista tämä kun seuraavan kerran leipääsi puraiset
      Tiedoton ja taidoton työntekijä. Sinut pitäisi panna kilometritehtaalle eikä pitää suoja-
      työpaikassa kymmeniä vuosia. Häpeä!

      • Anonyymi

        Kaikien sukupolvenvaihdoksen yhteydessä valmiin kattauksen saaneet "yrittäjät" voivat myös katsoa peiliin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikien sukupolvenvaihdoksen yhteydessä valmiin kattauksen saaneet "yrittäjät" voivat myös katsoa peiliin.

        Kaikki sukupolvenvaihdokset vaativat uudelta yrittäjältä työtä 24 h/7. Yrittäjä maksaa
        monia erilaisia veroja ja kun niistä selviää ja vielä työllistää muutaman työttömän, eikö
        pitäisi olla tyytyväisiä.
        Kaikista ei vain ole eikä tule ikänään mitään. Ovat yhteiskunnan pummeja tai suojatyöpaikoissa ilman koulutusta. Suu on kyllä suurella ja anonyymisti huudellaan mitä
        sylki suuhun tuo. Se on sitä valveutuneisuutta hyrynsalmelaisissa.
        Jopa yrittäjät haluavat kaataa ko. yrityksen. Huom! entinen yrittäjäyhdistyksen puheen-
        johtaja.
        Se siitä yhteishengestä ja yhteisöllisuudesta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikki sukupolvenvaihdokset vaativat uudelta yrittäjältä työtä 24 h/7. Yrittäjä maksaa
        monia erilaisia veroja ja kun niistä selviää ja vielä työllistää muutaman työttömän, eikö
        pitäisi olla tyytyväisiä.
        Kaikista ei vain ole eikä tule ikänään mitään. Ovat yhteiskunnan pummeja tai suojatyöpaikoissa ilman koulutusta. Suu on kyllä suurella ja anonyymisti huudellaan mitä
        sylki suuhun tuo. Se on sitä valveutuneisuutta hyrynsalmelaisissa.
        Jopa yrittäjät haluavat kaataa ko. yrityksen. Huom! entinen yrittäjäyhdistyksen puheen-
        johtaja.
        Se siitä yhteishengestä ja yhteisöllisuudesta

        Noinpahan seon. Helpompi kuitenkin on jatkaa vanhaa yritystä nuoremmilla kuin lähteä pystystä. Siinäse pitää olla aikamoinen filosohvi jos saa homman toimimaan , eikä se toimi. Paskaa ja kateutta tulee enemmän kuin luukku pystyy päästämään. Meitäkin finksaneita oli aikonaan , tulleneeko enää, saattaa olla että viisastuneet päivän nuoret.

        Että soimata paikallista yritystä jossa on tarjontaa ja yrittävät varmasti parhaansa , ei sekään ole oikein. Ostetaan sieltä mitä saahaan, pittää ymmärtää yrittäjä on koko ajan paineen alla , tressaantu, enkä tarkota tätä tapausta vaan yleensä , paineet on kovat.
        Minusta yrittäjän vastaus saa olla asiakkaalle kärkevä kunhan pysytään asiassa.
        Toisaalta maksaja on aina" oikeassa, maksaako
        oman nippelinsä vai palkkaako kuntaan viranhaltijan.

        Tuo yrittäjäyhistys.. varmaan monelle ja jopa tuplat saaneille , hyvä. Liekkö ollu se mikä alkujaan tarkotus?. Hyvähän ollu pyhäkoulukin aikonaan niille jotka sen käyneet.

        Käykää toki Kumpulaisella.


    • Anonyymi

      Aina saanut hyvää palvelua.Kato valittaja peiliin.

    • Anonyymi

      Taitaa olla niin, että kun kaupoille lähdetään niin suggestoidutaan sellaiseen mielentilaan jossa ei ole kuin on-off asento ja kun tiedetään niin hyrynsalmelainen on omasta mielestään kaikkitietävä se ei omassa logiikassaan voi hyväksyä sellaista jossa kun ongelman kohdatessa omat eväät eivät riitä ratkaisuun alkaa mieli käsitellä kaikkea ulkopuolista informaatioa vittuiluksi.

    • Anonyymi

      Itse kannattaisin paikallisia palveluja, mutta kun ne tahtovat ulosmitata itse itsensä, miksi? Kajaani ja netti ovat niin kovia kilpailijoita, että niiden kanssa kannattaa olla tarkkana...

    • Anonyymi

      Kävisin myös paikallisessa välillä, kyllä sitä sitten kaivataan kun ovi on kiinni ja lähet kaupungista hakemaan tai tilaat kiinasta ja ootat pari kuukautta

    • Anonyymi

      Lopettakaa tämä jonnin joutava vanhan juttu ,siellä palvellaan hyvin ja hinta laatusuhde kohallaan,ja käyttäkää oman paikkakunnan palveluja vaikka ei kyseinenkään yritys ole vain Hyrskän varassa myy kyllä paljon muuallekin.

    • Anonyymi

      Ja kohta et saa edes ruokatarpeita tuolla menolla,ja hei täällä kun on suuri enemmistö vanhuksia jotka eivät aja puolessa tuntii Kajaniin etkä edes sinä,onneksi ei yksikään yritys ole sinun varassa.

      • Anonyymi

        Onko siis jatkossa sapuskatkin ostettava Ämmänsoaresta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko siis jatkossa sapuskatkin ostettava Ämmänsoaresta?

        Miksei s-marketti ei kelpaa muka? Ainut huono homma Hyrynsalmen s - marketissa ettei ole kotiinkuljetusta elikä ei voi tilata sovelluksen kautta.Varmaan johtajisto ajattelee K - Kemppaista vaikka pitäisi ajatella kilpailua. Kun on kilpailua, kehittyy palvelut ja palvelun käyttäjät on iloisia. Ilman palvelun käyttäjiä ei ole kohta mitään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksei s-marketti ei kelpaa muka? Ainut huono homma Hyrynsalmen s - marketissa ettei ole kotiinkuljetusta elikä ei voi tilata sovelluksen kautta.Varmaan johtajisto ajattelee K - Kemppaista vaikka pitäisi ajatella kilpailua. Kun on kilpailua, kehittyy palvelut ja palvelun käyttäjät on iloisia. Ilman palvelun käyttäjiä ei ole kohta mitään.

        Kauppiaat ei voi velvoittaa asiakkaita ravaamaan kaupassa montaa kertaa päivässä, viikossa kun on Korona.
        Ai, miksi pitäisi ravata usein? Kysyy joku.
        No, kun tavarat mitä hakee ei ole hyllyssä koska kuljetus ei ole tullut ja tavaraa on liian vähän tilattu ja aamullahan se riskiryhmäläisten aika on. Rokote ei suojaa ja kaikki ei voi sitä edes ottaa.Sekä näin Kesäsin on se turisti aika(väkeä enemmän ostoksilla).


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kauppiaat ei voi velvoittaa asiakkaita ravaamaan kaupassa montaa kertaa päivässä, viikossa kun on Korona.
        Ai, miksi pitäisi ravata usein? Kysyy joku.
        No, kun tavarat mitä hakee ei ole hyllyssä koska kuljetus ei ole tullut ja tavaraa on liian vähän tilattu ja aamullahan se riskiryhmäläisten aika on. Rokote ei suojaa ja kaikki ei voi sitä edes ottaa.Sekä näin Kesäsin on se turisti aika(väkeä enemmän ostoksilla).

        Kyllä S-marketiin tilataan LIIAN USEIN liian vähän tavaraa!!!


    • Anonyymi

      Juhannuksen alla kannattaisi tilata kauppoihin olutta, Hiillosa-makkaroita, kortonkeja ja liukuvoidetta.

      • Anonyymi

        Eikö makkaraa saa nieltyä alas kuin liukuvoiteen kera vai sinapin asemasta jo käytät ?


      • Anonyymi

        Leipää pitää olla tarjolla. Ei turistot ole tottuneet syömään Ämmän tai Heikkisen korppuja.


    • Anonyymi

      Kannattaa muistaa aina kun ostaa tuotteita tai palveluita joltain yksityiseltäkin yrittäjältä että mitä tukee?
      Pienyrittäjillä on kuten myös Isojen poikien Yrityksillä on yksityisyys.
      Sinä tuet ostaessasi näin yrittäjän arvomaailmaa.
      Jos arvosi on vihreät, en ostaisi Kumpulaisesta. Jos arvomaailmaasi kuuluu ihmisarvot miettisin tarkkaan keltä ostat!

      • Anonyymi

        Mitä helvetti kielteiset vihreät arvot Kumpulaiseen kuuluu ja yleensäkään koko alaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä helvetti kielteiset vihreät arvot Kumpulaiseen kuuluu ja yleensäkään koko alaan.

        Mietippä sitä. Vihjeenä :Yrityksrn johdon harrastukset.
        Tämmöset seikat nykyään vaikuttaa kuluttamiseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mietippä sitä. Vihjeenä :Yrityksrn johdon harrastukset.
        Tämmöset seikat nykyään vaikuttaa kuluttamiseen.

        Huom! Myös muiden yritysten johtajien perheen oma vapaa-ajan eläminen vaikuttaa yritykseen joko positiivisesti tai negatiivisesti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Huom! Myös muiden yritysten johtajien perheen oma vapaa-ajan eläminen vaikuttaa yritykseen joko positiivisesti tai negatiivisesti.

        Mitä tarkoitat?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Huom! Myös muiden yritysten johtajien perheen oma vapaa-ajan eläminen vaikuttaa yritykseen joko positiivisesti tai negatiivisesti.

        Ei kait nyt sentään näin tiukkaa pilkunnussimista vihreät arvot sentään vielä ole Hyrynsalmella


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kait nyt sentään näin tiukkaa pilkunnussimista vihreät arvot sentään vielä ole Hyrynsalmella

        Pienestä se lähtee täälläkin. Oikeastaan Hyrynsalmella olisi potenttiaalia olla jopa edelläkävijä vihreyden puolesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä tarkoitat?

        Tällä tarkoitetaan varmaan sitä että jokainen voi valita kenen arvoja tukee rahallisesti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kait nyt sentään näin tiukkaa pilkunnussimista vihreät arvot sentään vielä ole Hyrynsalmella

        Onhan se vaatimus esitetty asiakkaillekkin jatkuvasti tuputetaan lööpeissä :
        Käytä lähikauppaa ja lähiruokaa.
        Miksei myös asiakkailla saa olla valinnan mahdollisuus olla vihreä ja valita kauppa missä on vihreät arvot ja tukea sitä?
        Uskottavuus on myös kova sana.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onhan se vaatimus esitetty asiakkaillekkin jatkuvasti tuputetaan lööpeissä :
        Käytä lähikauppaa ja lähiruokaa.
        Miksei myös asiakkailla saa olla valinnan mahdollisuus olla vihreä ja valita kauppa missä on vihreät arvot ja tukea sitä?
        Uskottavuus on myös kova sana.

        No sitten Kajaanin tai Suomussalmelle apostolinkyydillä jos haluaa olla noin vihreä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pienestä se lähtee täälläkin. Oikeastaan Hyrynsalmella olisi potenttiaalia olla jopa edelläkävijä vihreyden puolesta.

        Kateus pistää ihmisen vihertämään...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kateus pistää ihmisen vihertämään...

        En tiedä mitä tarkoitat tuolla mutta tapanani ei ole ollut koskaan kadehtia luonnon likaajia ja eläinten kiduttajia eikä huonompi osaisten kiusaajia.
        Kateuden kohteeni sekin hyvää kateutta(halu olla samanlainen ja pyrkiä siihen) löytyy jostain 7 MILJARIN IHMISEN JOUKOSTA joten joku kuppanen Kainuu ei sijoitu siihen.
        Jos näin olisi, olisin PAHASTI MIELISAIRAS. Huh! HUH! Mikä EGO jollain täällä onkaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En tiedä mitä tarkoitat tuolla mutta tapanani ei ole ollut koskaan kadehtia luonnon likaajia ja eläinten kiduttajia eikä huonompi osaisten kiusaajia.
        Kateuden kohteeni sekin hyvää kateutta(halu olla samanlainen ja pyrkiä siihen) löytyy jostain 7 MILJARIN IHMISEN JOUKOSTA joten joku kuppanen Kainuu ei sijoitu siihen.
        Jos näin olisi, olisin PAHASTI MIELISAIRAS. Huh! HUH! Mikä EGO jollain täällä onkaan.

        Kannaattaa muuttaa pois kun noin kainuu ahdistaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kannaattaa muuttaa pois kun noin kainuu ahdistaa

        🤭Katoppa millon ketju aloitettu. Suinä kerkiää muuttaa suuntaan jos toiseenkin.
        Miksi luulet Hyrynsalmelaisten tai yleensäkkään Kainuulaisten vain täällä pyörivän?
        Hyrynsalmella taitta olla piirit pikkusen supistuneet niinku maailman laajusesti ajatellen.
        Vastahan joku kirjoitti tässä aiheessa muidenkin paikkakuntien ihmisten käyttävän Kumpulaisen putiikkia.
        Hei ja kyllä sitä saa antaa palautetta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        🤭Katoppa millon ketju aloitettu. Suinä kerkiää muuttaa suuntaan jos toiseenkin.
        Miksi luulet Hyrynsalmelaisten tai yleensäkkään Kainuulaisten vain täällä pyörivän?
        Hyrynsalmella taitta olla piirit pikkusen supistuneet niinku maailman laajusesti ajatellen.
        Vastahan joku kirjoitti tässä aiheessa muidenkin paikkakuntien ihmisten käyttävän Kumpulaisen putiikkia.
        Hei ja kyllä sitä saa antaa palautetta.

        Turistit myös😎


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En tiedä mitä tarkoitat tuolla mutta tapanani ei ole ollut koskaan kadehtia luonnon likaajia ja eläinten kiduttajia eikä huonompi osaisten kiusaajia.
        Kateuden kohteeni sekin hyvää kateutta(halu olla samanlainen ja pyrkiä siihen) löytyy jostain 7 MILJARIN IHMISEN JOUKOSTA joten joku kuppanen Kainuu ei sijoitu siihen.
        Jos näin olisi, olisin PAHASTI MIELISAIRAS. Huh! HUH! Mikä EGO jollain täällä onkaan.

        Lopeta se lässytys ja mene otille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En tiedä mitä tarkoitat tuolla mutta tapanani ei ole ollut koskaan kadehtia luonnon likaajia ja eläinten kiduttajia eikä huonompi osaisten kiusaajia.
        Kateuden kohteeni sekin hyvää kateutta(halu olla samanlainen ja pyrkiä siihen) löytyy jostain 7 MILJARIN IHMISEN JOUKOSTA joten joku kuppanen Kainuu ei sijoitu siihen.
        Jos näin olisi, olisin PAHASTI MIELISAIRAS. Huh! HUH! Mikä EGO jollain täällä onkaan.

        Meitä asukkaita täällä "kuppaisen" Kainuun pienellä Hyrynsalmen kylällä, on vain reilu parituhatta yksilöä jäljellä. Jos haluaa etsiä onneaan miljardiporukasta, niin kannattaa muuttaa kiinaan. Sieltä se vihreys ja elämän kunnioitus varmaan löytyy. Ja paljastiko edellinen kommentoija vahingossa diagnoosinsa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meitä asukkaita täällä "kuppaisen" Kainuun pienellä Hyrynsalmen kylällä, on vain reilu parituhatta yksilöä jäljellä. Jos haluaa etsiä onneaan miljardiporukasta, niin kannattaa muuttaa kiinaan. Sieltä se vihreys ja elämän kunnioitus varmaan löytyy. Ja paljastiko edellinen kommentoija vahingossa diagnoosinsa?

        Tätäkin kommenttia lukiessa niin eipä ihmetytä asukaskato. Kiitos paljon kun paljastitte millaisia olette👌


    • Anonyymi

      Hyvä jos jotakin saa vielä näiltä kulmien ostettua. Pankit , kaupat ja asukkaat hävinneet ajat sitten...

    • Anonyymi

      Hyvää ja asiantuntevaa sekä nopeaa palvelua
      Ostan jatkossakin

      • Anonyymi

        Käykäähän ostoksilla ja pitäkää kauppiaspari kiireisenä😉Näkyy huonosti menevän nyt kun luppoaikaa riittää.


    • Anonyymi

      Tyytyväinen oon. Tilataan mitä tarvitaan,ootellaan päivä,pari,tuote tulee!!! Vielä nämä" rakkerit",jos ongelmia Juha hoitaa että pelaa!!!

    • Anonyymi

      Hyvä palvelu ,käytän aina

      • Anonyymi

        Näin olen itsekin todennut ja käyn edelleenkin ko. liikkeessä.


    • Anonyymi

      Ihan samanlaista kuin Tahvanaisen aikaan saman katon alla.

    • Anonyymi

      Aivan ala arvoista ja kallista siinä kaupassa. Kannattaa käyä kaupungissa nii ei tuu paha mieli

      • Anonyymi

        Onneksi vielä on mahollisuus valita ostopaikat.
        Vaikka menis 10viikkoa tuotteen saamisessa niin hommaan sen muualta kuin Kumpulaisesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onneksi vielä on mahollisuus valita ostopaikat.
        Vaikka menis 10viikkoa tuotteen saamisessa niin hommaan sen muualta kuin Kumpulaisesta.

        Sinulla taitaa olla jo tekovaiheessa saamista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinulla taitaa olla jo tekovaiheessa saamista.

        Olipa miten vaan en käy Kumpulaisessa.Kävin vielä kun vanhempi herra oli myyjänä.


    • Anonyymi

      On se mukava että vielä omalta kylältä saapi monenlaista tarviketta. Jotkut jaksaa vain valittaa. Kaikilla ei oo autoa, että lähtisi sinne kaupuntiin

      • Anonyymi

        Kyseisen liikkeen väki on koronassa ja ovat itse vielä töissä. Tartuttavat kaikki asiakkaat jotka käy kyseisessä liikkeessä. Järjetöntä käytöstä.


      • Anonyymi

        Tilaa netistä hyvä ihminen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tilaa netistä hyvä ihminen.

        Olen tilannut saa edullisemmin ja hakee kajaanista


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen tilannut saa edullisemmin ja hakee kajaanista

        👍Näin on.


    • Anonyymi

      Kaljat alkoi lämpenemään jääkapissa, ja just lauvantai-iltana! Soitto vain ja WanhaKumpulainen ilmestyi pian uusi jääkappi selässään ovelle. Hyvä palvelu, viikonloppu pelastettu!
      Kunta vielä maksoi koko paketin, siis jääkaapin ja kaljat. Ei Kumpulaista kuitenkaan...

    • Anonyymi

      Hyvä ja miellyttävä paikka asioida, erinomainen palvelu. Hyvä kello kuulunut jo yli Hyrynsalmen sillä asiakkaita yli kuntarajan. Hienoa!

    • Anonyymi

      Karavaanit kulkee ja koirat räksyttää.

      • Anonyymi

        Ottaako päästä?Kiristääkö pipo?
        Huono paikka ,en osta mitään.


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2501
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1980
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1958
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1766
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe