TULOSSA: Erotyön asiantuntijat vastaavat Kysy mitä vain -palstalla 12.2. klo 13-16

Loppuvuodesta aloitetut Kysy mitä vain -asiantuntijatapahtumat saavat jatkoa: Ensi viikolla Suomi24 puhuu erosta lapsiperheessä.

Ensi- ja turvakotien liiton Ero lapsiperheessä -työn asiantuntijoilta voit kysyä mitä vain eroamiseen, siitä selviämiseen ja eron jälkeisen vanhemmuuden ja lapsen huomiointiin liittyvistä asioista. Löydät ketjun maanantaiaamuna täältä, Kysy mitä vain -palstalta https://keskustelu.suomi24.fi/kysy-mita-vain

Ero ja eron jälkeinen elämä ovat suosittuja aihepiirejä Suomi24 Keskustelussa. Suhteet-palsta on jatkuvasti kymmenen suosituimman palstan joukossa, ja esimerkiksi ”avioero”-hakusanalla löytyy yli 2500 ketjua.

Ensi maanantaista 11.2. klo 9 alkaen voit esittää asiantuntijoille kysymyksiä, joihin he vastaavat tiistaina 12.2. klo 13-16. Tapahtuman jälkeen ketju suljetaan, mutta kysymykset ja vastaukset löytyvät edelleen palstalta. Palstan löydät aihealuelistauksesta ensimmäisenä.

Ero lapsiperheessä -työn asiantuntijoilla on kasvatus- ja sosiaalialan koulutustausta. He ovat kokeneita niin lasten ja nuorten auttamisessa kuin vanhempien tukemisessa erossa ja sen jälkeen. Työssään he mm. kehittävät eropalveluita ja kouluttavat ammattilaisia eroaiheista ja yhteistyövanhemmuudesta. Osana työnkuvaa on lapsen asemaan sekä eropalveluiden saatavuuteen vaikuttaminen.

Vanhemmille tarjotaan Eroneuvo-tilaisuuksia, Vanhemman neuvo -vertaistukiryhmiä sekä vertaiskahvilatoimintaa ja erotukihenkilöitä. Lapsille ja nuorille on omia vertaistukiryhmiä. Lisäksi vanhemmille tarjotaan yksilö- ja paritapaamisia. Tapaamispaikkatoiminta puolestaan mahdollistaa lapsen ja vanhemman turvalliset tapaamiset.

Verkkotukea saat Apua eroon -chatista ja apuaeroon.fi -sivustolta. Sivulla on tietoa ja videoita erotilanteen tueksi. Sivuston palveluhaulla löydät kätevästi valtakunnalliset sekä oman alueesi eropalvelut. Samalla sivulla on Apua eroon -chat, joka tarjoaa mahdollisuuden kahdenkeskiseen keskusteluun eroauttamisen ammattilaisen kanssa.

Suomi24:n Kysy mitä vain -ketjussa asiantuntijat vastaavat lähes mihin tahansa aihepiirin kysymykseen. Vain kysymykset on sallittu – vastauksista voi antaa palautetta tai esittää jatkokysymyksiä. Ketjua moderoidaan reaaliaikaisesti, jotta se pysyy asiassa ja asiallisena. Kysymyksiä voi äänestää peukuttamalla: suosituimpiin kysymyksiin vastataan ensin.

Vertaistuki on erotilanteessa kultaakin kalliimpaa. Nyt sinulla on kuitenkin mahdollisuus saada sen lisäksi asiantuntijoiden neuvoja reaaliaikaisesti. Hyödynnä tilaisuus, ja osallistu tapahtumaan ensi viikolla!

P.S. Seuraava Kysy mitä vain on jo seuraavalla viikolla tiistaina 19.2., jolloin aiheena on nettideittailu – pistä aika muistiin!

7

116

Vastaukset

 • Ns. normiperheen määritelmä on kai isä- äiti- lapset.
  Näitä perhearvoja on nyt yhteiskuntamme romuttamassa ja tilalle tulleet ns. uusioperheet.
  Ne ovat usein perheiden irvikuvia.

  • Eli jos on kerran eronnut niin ei saisi enää uudestaan seurustella jos on lapsia?


  • Uusioperheiden lapset menestyvät normaaleja lapsia huonommin, eli jos haluat lapsellesi huonon elämän, mene ihmeessä uudelleen naimisiin.


 • Miksi ilmianto-syiden joukosta on poistettu asiaton-vaihtoehto!?

  Ennen se oli ensimmäisenä syynä! Tarkoittaako foorumin moderointi tuolla sitä, että palstojen aiheella ei ole enää mitään merkitystä??? Mitään muuta syytä en keksi poistamiselle.

 • Ero tekee aina HYVÄÄ SUOMESSA!!!!!
  Etsikää Itä/Keski-Euroopasta oikeita NAISIA ... useimmat muuten näyttää
  Nikola Jiráskoválta ... oikein "NAITAVIA":)3

  Hemmetin mukavia, voi vaikka vähän maksaa:)
  Ei ne kyllä tänne suostu jäämään.
  Ruma ja paska valtio.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

  Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
  598
  9568
 2. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

  Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
  Maailman menoa
  63
  1236