Vanhat maatalouskoneet

kateuttako

Miksi jotkut ennemmin antavat koneensa romumiehille, kuin että myisivät halvalla tarvitsialle?
Ensin pyydetään hulluja hintoja ja sitten mun ei mene kaupaksi, niin vähin äänin romuksi.
Toinen on että miksi ihmiset suuttuu niin vietävästi, kun ne vanhat maatalouskoneet käyt hakemassa metallinkeräys pisteeltä?

Yksi vanha isäntä pilkkoi kaasupillillä äkeensä, ennen kuin vei sen romunkeräykseen.

8

209

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nettineekeri

      Jurvassa ja Virroilla myyvät kiskonta ja petos rikoksella vanhoja jäteromuja tomintakuntoisina.

    • Nettineekeri

      Jurvassa ja Virroilla myyvät kiskonta ja petos rikoksella vanhoja romuja työkuntoisena !

    • nettineekeri

      Jurvassa ja Virroilla myyvät kiskonta ja petos rikoksella vanhoja romuja työkuntoisena!

    • nettineekeri

      Jurvassa ja Virroilla tekevät pahaa petosta kauppiaat.

    • Nuukaerkki

      Onpa sellaistakin nähty, että pyydetään ylihintaa maatalouskoneista jotka on rikki tai puuttuu osia. Jää myymättä ja menee sitten romunkeräykseen, jotain hyviä tärkeitä osia siitä olisi saanut. Tällaista se vanhojen koneiden ostaminen. Harvemmin se kone ihan täydessä kunnossa on. On ollut kymmeniä vuosia käyttämättä ja pahimmassa tapauksessa ulkosalla, ja toimivuudesta ei ole mitään takeita ja järjettömät hintapyynnöt.

    • Puolaanmyinomani

      Tiedä sitten... minulla oli viime kesänä ilmoitus tori.fi asialliseen hintaa vanha Ursus 385 4X4 turbo, kaksi minuuttia ilmoituksen julkaisemisen jälkeen tuli soitto puolalaisilta ostajilta ja sovittiin kaupat siihen hintaan, mikä oli pyyntihintani.
      En saannut heti ilmoitustani merkityksi varatuksi, joten puolalaisia soittajia oli useampikin. Jostain syystä todellisia suomalaisia soittajia ei ollut kuin yksi ja hänelle kerroin sopineeni jo kaupoista.
      Olen ilmoitellut joitakin maatalouskoneita, mutta todellinen kiinnostus on ollut vähäistä, vaikka hinnat todella sopivat. Hinnat olen laittanut aina alle toisten hintojen ja reilusti. Toki ovat menneet kaupaksi, mutta ei mitää suurta ruuhkaa ole ollut. Tuo Ursus traktori kyllä yllätti, niitä olisi mennyt sillä hintaa varmaan useampikin samana päivänä! Oli muuten reilua kauppaa niiden puolalaisten kanssa, vaikka kuljetuksen kanssa hieman kestikin kaveruksilla. https://aijaa.com/xMZ1Xf

    • pillimies

      Kaippa se on ahneus ja luulot. Ensin kuvitellaan niille romuille joku satumainen arvo ja kun kukaan ei soita tai joku erehtyy pitämään kalliina tai vieläpä tinkaa niin käämi ahneelta palaa,
      Syytä on ns. ostajissakin. Joskus tulee typeriä tarjouksia vaikka hinta olisi kohdallaan. Joillakin on periaate että hinnassa on aina tinkivaraa vaikka ilmaiseksi antaisi. Ellei ole tottunut kaupantekoon ja kaikelaisiin iiootteihin niin kyllä siinä äkkiä lähtee leikkuupillejä sytyttämään.

      • W222

        Syytän kyllä ostajia pitkälti myös, kun niin halpaa hintaa et laitakaan, että siitä ei alettaisi tinkiä. Monta kertaa olen myynnyt Suomen halvinta, niin aina on niitä tinkaajia, vaikka pitää käsittää, että myydään tosiaan Suomen halvinta.
        Ja sitten ne vaihtokauppojen yrittäjät, kun myyt sitä Suomen halvinta, niin siihen sitten tarjotaan vaihdossa puolestaan Suomen kalleinta ja kauppa pitäsi tehdä olemattomalla välirahalla tai peräti pitäisi maksaa vielä tällä ostajalle väliä.
        Kyllä on monenlaista ostajaa nähty meidän tontilla. Toki on rehellisyyden nimissä sanottava, että suurin osa ostajista on ihan asiallisia ostajia ja tolkun väkeä. Eniten kuitenkin raivostuttaa ne puhelimessa tinkaajat, kun ensimmäisenä alkaa tinkiminen, vaikka ei olla edes nähty myytävää tavaraa ja kuitenkin hinta on jo se Suomen halvin valmiiksi. Olen sitten näille näkemättä tinkijöille sanonut, että tehdään sitten näkemättä kauppaa, kun osaat kerta tinkiä näkemättä myytävää kohdetta. Siinä moni alkaa änkyttämään, että pitäisi käydä vielä katsomassa. On niitä sitten ryhdikkäästi käyttäytyviä ostajiakin ollut, eli rahat on tulleet tilille näkemättä ja minä olen viennyt ostettun härpäkkeen ostajalle pihalle tai ostaja on tullut hakemaan itse sovitusti. Tälläisiä näkemättä meiltä ostaneita olen aina arvostanut ja usein olen laittanut vielä mukaan jotain kaupantekijäistä ostajalle ekstraa.
        Huvittavinta oli aikoinaan myydä "uutta" länsitraktoria lähes puoleen hintaan, kyseistä traktoria oli maahantuojalla varastoissaan ainoastaan kolme (3) kappaletta ja seuraavat maahantuotavat olisivat maksaneet vielä huomattavasti enempi. Silti oli monella kyselijällä melkoinen tinkaaminen, vaikka mitään aihetta tinkaamiseen ei todellakaan ollut. Menihän se traktori tietty kaupaksi ihan suoralla kaupalla siihen pyyntihintaan, mutta jäin vaan miettimään, että mitä ne tinkaajat oikein kuvitteli!!
        Olen myös ostanut monenlaista ja nähnyt ne tähtitieteelliset hintapyynnit, viimeksi ostin eräältä perikunnalta asuntoa, hintapyynti aivan metsässä. Sanoin ihan suoraan, että tuolla hinnalla voin tulla kysymään vuoden päästä uudelleen, että mitä se nyt maksaa. Ei nimittäin varmasti mene kaupaksi. Tein oman tarjoukseni sille perikunnalle ja kehoitin miettimään tarkkaan. No, kaupat tehtiin pienoisen miettimisen jälkeen ja kävin ostamassa Nordeasta osakekirjat ulos.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    6. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    7. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    8. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    9. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    10. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    Aihe