Gif animaatio videosta

EnOsaa

Miten tehdään Gif animaatio videosta, voisiko joku kertoa miten se tapahtuu?

12

81

  Vastaukset

  • Entä jod googleen laittaa "video to gif"?

  • Pitäisi ensin saada jokainen ruutu videosta johonkin still-kuvaformaattiin, jotka sitten muutetaan GIF-kuviksi, ja yhdistetään animaatioksi.

   Ei kannata, koska on vaivalloista jo muutaman sekunnin nykyajan normaalivideon kohdalla.

  • Videosta GIF Animaation voisi tehdä ehkä noinkin https://www.youtube.com/watch?v=9vrqNZ7tW7o&feature=youtu.be

   Jos tulee videon muunto ongelmia niin videoita voi muuttaa toisellaiseen tiedostomuotoon vaikka tuolla iWisoft Free Video Converter ohjelmalla

   Vaikka tuollainen Animaatio kun kävin luistelemassa Tohloppijärvellä, ihan uudet pussihousut menivät pilalle? https://aijaa.com/XPgaJ8

   GIF animatio - Pinnacle Studio 19 – XnView - Adobe ImageReady

   • Olisikohan jotain tekemistä sillä, miten linkin viestiin laittaa?

    Olen ollut havaitsevinani, että robotti useammin on poistamatta, jos linkki on omassa kappaleessaan, näin:

    tässä sitten mukamas linkki   • Jos tuossa esitykseni mukaisessa "ohjeessa" videoiden tuonti johonkin ohjelmaan esiintyy virheitä, esimerkiksi ettei kyseistä tiedostomuotoa tueta ja sitä ei saa auki, niin tuolla voi muuttaa videon tiedostomuotoa tai tehdä jotain muuta tarpeellista

    https://www.softpedia.com/get/Multimedia/Video/Encoders-Converter-DIVX-Related/iWisoft-Free-Video-Converter.shtml

    "Suhteellisen yksinkertainen sovellus, jonka avulla käyttäjät voivat muuntaa mediatiedostoja monenlaisista video- ja äänimuodoista helposti
    iWisoft Free Video Converter on ohjelma, jolla voit koodata videotiedostoja useiden laajennusten välillä, mukaan lukien AVI, ASF, MOV, MPG ja WMA.

    Työkalun käyttöliittymä on puhdas ja intuitiivinen. Videoita voidaan tuoda luetteloon joko selaimen tai "vedä ja pudota" -menetelmän avulla. Erän käsittely on sallittua.

    Jonossa voit tarkistaa kunkin tiedoston nimen, alkuperäisen ja leikatun pituuden, arvioidun koon ja tulostusmuodon.

    Joten sinun tarvitsee vain määrittää tulostusprofiili ja kohde sekä jatkaa muuntoprosessia.

    Lisäksi voit määrittää äänen ja videon ominaisuudet, kun kyse on koodekista, koosta, nopeudesta, bittinopeudesta, suhteesta, kanavasta, näytteestä, tilavuudesta ja muista. Asetukset voidaan palauttaa oletusarvoonsa milloin tahansa.

    Lisäksi voit yhdistää, rajata tai leikata videota (merkitsemällä aloitus- ja loppupisteen), soveltaa tehosteita (esim. Gamma, kontrasti, kirkkaus, kylläisyys) sekä lisätä logoa ja tekstiä, tarkastella tiedoston ominaisuuksia, luoda ja tallentaa tulostusprofiilit.

    Sen lisäksi voit ottaa tilannekuvia ja asettaa hakemistonsa, ottaa iWisoft Free Video Converterin käyttöön avaamaan kansion tai sammuttaa tietokoneen, kun kaikki tehtävät on suoritettu, ja muut.

    Video-muunnin käyttää kohtalaisen suurta määrää järjestelmän resursseja ja voi kestää jonkin aikaa tehtävän suorittamiseksi. Mutta kuva ja ääni säilyvät melko hyvälaatuisina lähtötiedostoissa.

    Testien aikana ei ole havaittu virheitä, eikä iWisoft Free Video Converter ollut jäätynyt tai kaatunut. On myös kattava vaiheittainen opas, jossa on tilannekuvia, joita voit tarkistaa verkossa. Suosittelemme iWisoft Free Video Converteria kaikille käyttäjille."


  • Pitää myös muistaa että GIF tukee vain 256 värisävyä, joten videon värimaailma saattaa muunnoksessa radikaalisti muuttua.

   • Niin entäs sitten. Ymmärsitkö värien määrän väärin.
    Se ei tarkoita että kaikki gif kuvat sisältää samat värit, vaan sitä että puhelin luettelosta poimitaan sieltä täältä ne kaksi sataa väriä. Värikkäässäkään kuvassa ei tarvita noin paljon eri värejä. gif kuvat on ainoat kuvat jotka tunnetaan värikkyydestään, ja juuri siksi ovat suosittuja.
    https://giphy.com/stories/patriotsparade-f2b78988-330e


   • Tuossssssanoinnnnnnnnn kirjoitti:

    Niin entäs sitten. Ymmärsitkö värien määrän väärin.
    Se ei tarkoita että kaikki gif kuvat sisältää samat värit, vaan sitä että puhelin luettelosta poimitaan sieltä täältä ne kaksi sataa väriä. Värikkäässäkään kuvassa ei tarvita noin paljon eri värejä. gif kuvat on ainoat kuvat jotka tunnetaan värikkyydestään, ja juuri siksi ovat suosittuja.
    https://giphy.com/stories/patriotsparade-f2b78988-330e

    En ole ymmärtänyt GIF kuvien värimäärää väärin.

    GIF:n värimäärä on täysin riittävä piirrosanimointeihin, mutta normaalin värivideon sisältämää sävymäärää tuskin voidaan GIF:iin ahtaa.


  • Lataa kuvat Google kuviin, niin Google tekee sen sinulla automaattisesti.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia yllättävää itki nikon oven takana

   https://www.seiska.fi/Uutiset/Totuus-kohuparin-eropommista-Sofia-Belorf-tunki-Niko-Ranta-ahon-kotiin-mustasukkainen Ei hyvää päivää!!!!!!!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   303
   13798
  2. Stefu ylireakoi

   Stefulla on kyllä tosi huono itsetunto tai on tosi epäileväinen luonne jos sen takia jätti Sofian että tää kävi Nikon ovella. Sofian tavaroita vielä N
   Kotimaiset julkkisjuorut
   152
   5790
  3. Miksi Suomessa on niin paljon homeasuntoja?

   Missä se kuuluisa rakennustaito on? Taloja ei hoideta, mutta ei talon home voi johtua pelkästään koneellisen ilmastoinnin puuttesta, eikä talon ilmast
   Maailman menoa
   100
   1394
  4. Miksi ei ole korona-ahdistusta?

   Mietin asiaa mutta en saa sitä päälle millään. Katselen kaupassa maski päällä olevia ihmisiä, lehtien lööppejä koronasta joka puolella, tartuntojen mä
   Maailman menoa
   73
   1266