Saako Poliksen ehdotus kannatusta

HyväEikka

Jää nähtäväksi. Idea ainakin on hyvä. Lukekaa Janakkalan Sanonista.

12

993

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hillerivieköön

      Hitsi näitä nykuajan kännyköitä ja niiden ennakoiva tekstinsyöttö. Otsikossa piti tietysti lukea Poluksen. Anteeksi virheet. :(

    • Jhg

      Taitaa ukko olla vanhuuden höperö.

    • Jxghyrxxfjy

      Mitä ehdotti, ei tuu JiiÄssää

    • Hyväehdotus

      Ehdotti yhteistä projektia S ja K n kanssa. Purettaisiin keskustan wanhat liiketilat pois ja tehtäisiin isot prisma ja citymarket tavaratalot. Eli Poluksen kiinteistöjäkin purettas pois ja tulis uus imago keskustalle. Puisto sais olla ennallaan. Olisi halukas osakkaaksi sitten kiinteistöyhtiöön. Ei hullu ehdotus. Mutta kumpi ottaa kopin.Äs vai Koo vai molemmat? Olishan se hitonmoinen uudistus. Polus ajattelee sitä kassavirtaa mikä menee Hml.aan ja Riksuun. Että kääntyis Turenkiin päin tämä poistuva raha. Vetovoimaa ja parempaa tarjontaa. Poluksen mielestä pikkumarketit on näpertelyä joka ei luo vetovoimaa. Taitaa vanha kauppamies olla oikeassa.

    • Jxjnejne

      No helvati, tuohan on niin hyvä idea että sillä tempaisee koko turengin kasvuun, poluksen omat bisnekset myös mutta mitä väliä kun kaikki hyötyisi. Tiedä vaikka muuttaisin joskus takaisin turenkiin jos siellä alkaa todellista edistystä tapahtumaan.

    • jansanomissa
    • tuleksi

      Poluksen suvun ainoa mahdollisuus saada tyhjänä kuihtuvat kiinteistönsä tuottamaan.

    • silava

      Jos olisin kunnan päättäjien housuissa, tuskin lähtisin tuohon kelkkaan.

    • eihassumpiidea

      Eihän tuolla ole mitään tekemistä kunnan kanssa. Vaan kauppaketjujen ja Poluksen välinen asia. Se pelaa jolla on rahaa. Jos ajattelee, että tänä vuonna pitäisi alkaa koulun rakentaminen ja tontteja on myymättä aika liuta, niin pakko sanoa että Einari tarjoaa kyllä mielenkiintoista porkkanaa. Olisko ajatuksena se, että hänestä jäisi Janakkalalaisille mukavat muistot? Ja eiköhän tuosta tulisi kunnallekin melkoinen siivu verotuloja, koskapa tuollaiset liiketilat työllistää tekijöitä, JOS syntyisivät. Turenki alkaisi muistuttamaan oikeaa liikekeskusta nykyisen aika ikävän näköisen keskustanäkymän sijaan., missä puisto ja kunnantalo ja pikkukirkko pikkasen siistiyttää maisemaa. Muuten kiinetistöt on aikas lailla elinkaarensa parhaat päivät nähny. Kyllä tuossa mielummin katselisi jotain hienoa tavarataloa. Noi pikkumarketit ei oikein häikäise tarjonnallaan. Tänäänkin tuli käytyä Hämeenlinnassa vaatteita ym. ostelemassa ja näky siellä muitakin turenkilaisia. Vaan Tokmanni taitaa edelleen pitää monopoliasemaansa tavaratalona täällä.

      • Dondz

        Puisto on kuollut


    • silava

      Vai ei ole tekemistä kunnan kanssa. Erikoista?.

    • metsienmiäs

      Polus kusee tyhmiä silmään. Kitymarket ja Brisma vaativat ympärilleen suuremman väestöpohjan joten turhaa sumuttamista. Polus näkee että isojen markettien tonttien neliöhinta on suurempi, vaan eipä ole. Missään ko marketteja ei ole rakennettu muualle kuin pelloille. Ehkä jossain missä on ihmisiä eli metro kulkee alta, mutta ei maalla. Polus myy tonttinsa vaikka Siwalle, jos sellainen vielä olisi, kun rahaa vain tulee tarpeeksi.
      Jos Ässä market tulee tuolle joutomaalle, KK-kauppa mahtuu laajentamaan uuden kaupan nykyiselle parkkipaikalleen ja keskuskioskin paikalle, jää Poluttajilla luu käteen kuten sanonnassa. Kukaan ei kaipaa ko tontteja, ei koskaan. Mahtaa siinä veljeksiä jurppia kun asuvat loppu elämänsä rahoituksen päällä mut isä ei anna myydä vaikka juorut kertovatkin että poikien jo olisi.
      Sitten tuo killun taivaallisen rauhan aukio. Kiinnostaisi tietää mihin kunta tarvitsee viereen punaista toria kun vasemmisto on jo lopettanut vappumarssinsa. Torihan siitä tulee kun vanha Ässä jyrätään kentäksi.
      Ennen oli Ässän kellarissa rautakauppa ja takapihalla pihavarasto, yhden nykyisen paikallisen yrittäjän kanssa joskus autettiin niin päihtynyttä orastavaa lempeä pikku pakkasessa myytävän tyroksipaalin päälle että ei temppuliiteri kylmety. Sinne jäivät, Toivottavasti lempi leiskui.
      Sitä mää vaan kauhiast ihmettelen mikä kiirus kunnalla on vaihdella rakennettavaa tontia tulevan punaisen torin pohjaan. Muilla mailla vierahilla kunnat ja kaupungit kaavoitusmonopolin voimin ostavat joutomaata ja vuokraavat liiketontteja. Täällä päinvastainen business ajattelu, liekkö sitä kuulua killun talousoppia jossa Janakkalan sähkö ensin myytiin Hämeen Sähvölle ja sitten samat osakkeet myytiin uudelleen Vesiseinälle, talousopit suoraan Hakaniemen torin laidalta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1804
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1714
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      108
      1602
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      69
      1531
    5. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      72
      1518
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      58
      1405
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      19
      1399
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1212
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1150
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1145
    Aihe