Saako Poliksen ehdotus kannatusta

Jää nähtäväksi. Idea ainakin on hyvä. Lukekaa Janakkalan Sanonista.
Ilmoita


Hitsi näitä nykuajan kännyköitä ja niiden ennakoiva tekstinsyöttö. Otsikossa piti tietysti lukea Poluksen. Anteeksi virheet. :(
Ilmoita
Taitaa ukko olla vanhuuden höperö.
Ilmoita
Mitä ehdotti, ei tuu JiiÄssää
Ilmoita
Ehdotti yhteistä projektia S ja K n kanssa. Purettaisiin keskustan wanhat liiketilat pois ja tehtäisiin isot prisma ja citymarket tavaratalot. Eli Poluksen kiinteistöjäkin purettas pois ja tulis uus imago keskustalle. Puisto sais olla ennallaan. Olisi halukas osakkaaksi sitten kiinteistöyhtiöön. Ei hullu ehdotus. Mutta kumpi ottaa kopin.Äs vai Koo vai molemmat? Olishan se hitonmoinen uudistus. Polus ajattelee sitä kassavirtaa mikä menee Hml.aan ja Riksuun. Että kääntyis Turenkiin päin tämä poistuva raha. Vetovoimaa ja parempaa tarjontaa. Poluksen mielestä pikkumarketit on näpertelyä joka ei luo vetovoimaa. Taitaa vanha kauppamies olla oikeassa.
Ilmoita
No helvati, tuohan on niin hyvä idea että sillä tempaisee koko turengin kasvuun, poluksen omat bisnekset myös mutta mitä väliä kun kaikki hyötyisi. Tiedä vaikka muuttaisin joskus takaisin turenkiin jos siellä alkaa todellista edistystä tapahtumaan.
Ilmoita
Poluksen suvun ainoa mahdollisuus saada tyhjänä kuihtuvat kiinteistönsä tuottamaan.
Ilmoita
Jos olisin kunnan päättäjien housuissa, tuskin lähtisin tuohon kelkkaan.
Ilmoita
Eihän tuolla ole mitään tekemistä kunnan kanssa. Vaan kauppaketjujen ja Poluksen välinen asia. Se pelaa jolla on rahaa. Jos ajattelee, että tänä vuonna pitäisi alkaa koulun rakentaminen ja tontteja on myymättä aika liuta, niin pakko sanoa että Einari tarjoaa kyllä mielenkiintoista porkkanaa. Olisko ajatuksena se, että hänestä jäisi Janakkalalaisille mukavat muistot? Ja eiköhän tuosta tulisi kunnallekin melkoinen siivu verotuloja, koskapa tuollaiset liiketilat työllistää tekijöitä, JOS syntyisivät. Turenki alkaisi muistuttamaan oikeaa liikekeskusta nykyisen aika ikävän näköisen keskustanäkymän sijaan., missä puisto ja kunnantalo ja pikkukirkko pikkasen siistiyttää maisemaa. Muuten kiinetistöt on aikas lailla elinkaarensa parhaat päivät nähny. Kyllä tuossa mielummin katselisi jotain hienoa tavarataloa. Noi pikkumarketit ei oikein häikäise tarjonnallaan. Tänäänkin tuli käytyä Hämeenlinnassa vaatteita ym. ostelemassa ja näky siellä muitakin turenkilaisia. Vaan Tokmanni taitaa edelleen pitää monopoliasemaansa tavaratalona täällä.
1 VASTAUS:
Puisto on kuollut
+Lisää kommentti
Vai ei ole tekemistä kunnan kanssa. Erikoista?.
Ilmoita
Polus kusee tyhmiä silmään. Kitymarket ja Brisma vaativat ympärilleen suuremman väestöpohjan joten turhaa sumuttamista. Polus näkee että isojen markettien tonttien neliöhinta on suurempi, vaan eipä ole. Missään ko marketteja ei ole rakennettu muualle kuin pelloille. Ehkä jossain missä on ihmisiä eli metro kulkee alta, mutta ei maalla. Polus myy tonttinsa vaikka Siwalle, jos sellainen vielä olisi, kun rahaa vain tulee tarpeeksi.
Jos Ässä market tulee tuolle joutomaalle, KK-kauppa mahtuu laajentamaan uuden kaupan nykyiselle parkkipaikalleen ja keskuskioskin paikalle, jää Poluttajilla luu käteen kuten sanonnassa. Kukaan ei kaipaa ko tontteja, ei koskaan. Mahtaa siinä veljeksiä jurppia kun asuvat loppu elämänsä rahoituksen päällä mut isä ei anna myydä vaikka juorut kertovatkin että poikien jo olisi.
Sitten tuo killun taivaallisen rauhan aukio. Kiinnostaisi tietää mihin kunta tarvitsee viereen punaista toria kun vasemmisto on jo lopettanut vappumarssinsa. Torihan siitä tulee kun vanha Ässä jyrätään kentäksi.
Ennen oli Ässän kellarissa rautakauppa ja takapihalla pihavarasto, yhden nykyisen paikallisen yrittäjän kanssa joskus autettiin niin päihtynyttä orastavaa lempeä pikku pakkasessa myytävän tyroksipaalin päälle että ei temppuliiteri kylmety. Sinne jäivät, Toivottavasti lempi leiskui.
Sitä mää vaan kauhiast ihmettelen mikä kiirus kunnalla on vaihdella rakennettavaa tontia tulevan punaisen torin pohjaan. Muilla mailla vierahilla kunnat ja kaupungit kaavoitusmonopolin voimin ostavat joutomaata ja vuokraavat liiketontteja. Täällä päinvastainen business ajattelu, liekkö sitä kuulua killun talousoppia jossa Janakkalan sähkö ensin myytiin Hämeen Sähvölle ja sitten samat osakkeet myytiin uudelleen Vesiseinälle, talousopit suoraan Hakaniemen torin laidalta.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Saako Poliksen ehdotus kannatusta

Jää nähtäväksi. Idea ainakin on hyvä. Lukekaa Janakkalan Sanonista.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta