Milloin kannattaa viedä kanit ulkohäkkiin?

Milloinkanitulos

Talvi tuli myöhässä ja loppuu nyt jo. Ulkona sataa räntää ja on jäistä. Onko liian aikaista laittaa kanit ulos jo Maaliskuussa? Kun sisällä niillä on niin pieni häkki ja ulkona olisi iso. Kertokaa missä kuussa laitatte kanit ulos ja paljonko teidän mielestä pitäisi olla lämmintä?

3

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Ootkourpo

   Meinasitko sinä, että palstalaisilla on kristallipallot, joista katsoa, voitko laittaa kanit ulos jo maaliskuussa? Sellaista on pikkaisen paha lähteä tässä vaiheessa arvuuttelemaan.

   Jos kanit ovat olleet huoneenlämmössä, niin tietenkin niille tulee herkästi kylmä. Niinpä sinun on odotettava, että lämpötila pysyy yölläkin ihan oikeasti lämpimänä. Kylmempään tottumattomia kaneja ei todellakaan voi yhtäkkiä vain heivata kylmempään. Villinä veikkauksena heitänkin, että aikaisintaan huhti-toukokuussa alkaa olemaan tarpeeksi lämmintä huoneenlämpöön tottuneille kaneille.

   Jos sinulla ei ole kaneille sopivia tiloja niin kooltaan kuin lämpötilaltaan joka vuodenaikaan, niin mitä ihmettä sinulla kaneja on silloin ylipäätään ollenkaan? Lemmikkejä pidetään vain, jos olosuhteet on kaikinpuolin kunnossa.

  • Enoleurpo

   En ole urpo ja ymmärsit varmaan vähän väärin, kanelilla on siis molemmilla tehdashäkit sisällä ja on hieman ahtaat tilat.

   • Taidatpaolla

    Tehdashäkki ei ole kanin paikka! Sellaisessa ei yksinkertaisesti ole kaneille tarpeeksi tilaa, joten sellaiseen saa sulkea korkeintaan tilapäisesti. Kylmien kuukausien ajaksi ei ole tilapäistä. Että nyt kannattanee miettiä onko resursseja tarpeeksi kanien pitoon. Ja ulos todellakin vasta kun lämpöä piisaa vuorokauden ympäri nyt kun ne ovat olleet koko talven lämpimässä. Ne eivät todellakaan kestä kylmää tai edes semiviileää palelematta. Jos sinulla on sellaiset vaatteet päällä, että sisällä on hyvä, niin mieti paljonko pitää ulkona olla lämmintä jotta voisit siellä olla palelematta yötä päivää. Samahan se on kaneilla kun eivät luontaisen lämpötilamuutoksen takia ole saaneet päivitettyä turkkia, joten se tämänhetkinen ei ole tarpeeksi lämmin kovin aikaisin keväällä.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mulla on niin ikävä sua mies

   taas senki hunajakipon mies. Tai aina :)
   Ikävä
   290
   1900
  2. Slava Ukraine-mölisijöiden vuoksi Suomi syöksyy nyt synkkään lamaan

   Eivät tainneet mölisijät tajuta millaisia kustannusseurauksia tästä maalle ja sen kansalaisille seuraa.
   Maailman menoa
   441
   1829
  3. Beata Papp gold digger (Leppilampi)

   Kivasti nuori nainen turvasi toimeentulonsa kun antoi setämihelle. Naiset!!! Kyllä niitä setämiehiä löytyy aina vaikka naama ois kuin petolinnun perse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   33
   1031
  4. Ernan pahoinpitely

   Erna pahoinpidelty. Törkeää Seiskalta nimittää tuota kissatappeluksi. Erna kertoo tässä lehtijutussa että hänellä on turvamies aina yöelämässä. Missä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   42
   1027
  5. Eikö olenkin niin, että

   jos sinulla mies on ikävä, niin sinä otat yhteyttä vaikka sinua olisi kielletty. Jos, oikeasti tuntee ja haluaa, sitä taistelee.. eikös? Teen vain
   Ikävä
   64
   895
  6. Millanen oli tunnereaktio

   Millanen tunnereaktio oli viimeksi ku kaipauksen kohteen näit?
   Tunteet
   59
   835
  7. Paras muistosi hänestä?

   Mitä muistoa muistelet mieluiten ikävöimästäsi ja miksi?
   Ikävä
   67
   831
  8. Martina taistelija.

   WSOY tällä hetkellä listan kärjessä, eli myydyin kirja.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   99
   710
  9. Sopiiko sinulle?

   Jos nyt kaikesta huolimatta löydettäisiin yhteistä aikaa niin, että voisimme keskustella tämän sotkeentuneen lankakerän auki. Jos et itsesi vuoksi, ni
   Ikävä
   28
   672
  Aihe