Lomaosake vaihtoon

Rukavaihtoon

Meillä on Holiday Club Rukalla (Pulkkajjärvi) 3 makuuhuoneen + keittiön 8 makuupaikan lomaosake viikolla 7 - hankittu vuonna 2001 (ei enää hajuakaan hinnasta) - jota emme työkuvioiden takia pysty koskaan käyttämään. Joku vuosi sitten laitettiin Holiday Clubille myyntiin, mutta ei mitään tapahtunut. Vaihtoviikkoja on käytetty satunnaisesti ulkomailla, mutta ei ole näköpiirissä, että niitä tulisi jatkossa käytettyä. SInänsähän tuolla pääsee vaihtoon hulppeisiin kohteisiin jos sellaisesta tykkää. Itse kohteessa olemme olleet kerran joskus alussa.

Myyntihinta ei tuolla kai kuitenkaan olisi merkittävä, mutta on tullut mieleen, että voisihan se olla mukava jos pääsisi edes Lappiin hiihtämään keväällä. Onkohan realistista, että joku haluaisi vaihtaa lomaosakkeensa päittäin? Joku hyvä murtsikkakohde Lapissa keväämmällä? Onko tällaiselle joku oma foorumi? Tai jos kiinnostaa laittaa minulle viestiä.

2

57

  Vastaukset

  • Kuka hullu vaihtaisi viikkosi 7 päittäin kevätviikkoon lapissa? Rahaa sun täytyy laittaa väliin 4000-5000 tuhatta.

  • Saadako mukkaan Goldcard?

  SEISKA.FI

  • Liian pieni pikkumusta ja hekumallisen muhkeat muodot, siinä vasta paljastava yhdistelmä: Claudia Romanin kauppa-asu oli melkoinen näky - kuvat!
  • Janne "Nacci" Tranberg palaa julkisuuteen yllättävässä tv-haastattelussa: tältä hän näyttää nyt - kuva! Paljastaa yksityiskohtia pakomatkastaan ja kiinnijäämisestä
  • Nyt on päräyttävä kuvasarja peppukuningatar Jennifer Lopezista, 50, aamujoogalla - seksikkäät valkoiset kiiltopöksyt eivät jättäneet mitään arvailujen varaan!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   683
   14309
  2. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   125
   2286
  3. Martina bailaamassa. Taas.

   Kattokaa sen ig storya. Se tylsä joka paikkaan tunkeva wannabe joku jekku b. nuolee martinan naamaa.... ovat ilmeisen humalassa...?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   114
   1350
  4. Upea kämppä!

   Ilmeisesti ekat pätkät uudesta asunnosta, tai talosta siis. Remppa kesken mutta näytti kyllä hienolta. Korkea viistokatto ikkunoineen. Vähän oli kolkk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   1235
  5. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   59
   1231