Nopolanevs on aikansa elänyt

Moreon

Joskus vuosia sitten oli hieno juttu tuo meidän tietokanava Nopolanevs. Nyt ei ole enää vaikka kunta antaa siihen ilmaisen työntekijän. Uutiset vanhentuu ja katoaa saman päivän aikana ja siellä mainostetaan yrityksiä jotka aikoja sitten ovat lopettaneet toimintansa. Höpökirjoituksia julkastaan satojen vuosien takaa vaikka pitäisi kaikkien keskittyä etteenpäin. Köyhän kunnan kannattaa lopettaa tuki tuommoiselle touhulle ja hakea halvempi kanava joka on ajan tasalla ja palvelee kaikkia meitä Kyyjärvisiä

15

54

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nopolanevski

      Vielä kun tuplaW:llä kirjoittaa sen nimen niin kuulostaa vähemmän venäläiseltä.

    • Untuva

      Kyllähän tuo valitettavasti on totta että kehittämistarvetta on. Jotenkin on niin sekavaa sillisalaattia että vanhempi ihminen ei saa mitään tolkkua. Ja väärinhän sekin on että kunta tälle yhdistykselle antaa ilmaisen työntekijän samaan aikaan kun on tarvetta saada apua vaikka vanhustenhoitoon. Viispiikkisestä saa tarvittavan tiedon joten lopettakaa koko touhu ja pankaa nekin rahat ikäihmisten hoivaan

      • kuituakuitua

        Näkyy siellä Vimpelin valtuuston kokous. Ei kyllä vois vähempää kiinnostaa. Kyvyn lentopallokin jäänyt pois kun piti saada Vimpelin valtuuston kokous. Tämän tästä kuidusta sai.


      • linssihuurussa

        Ja näkyy hienoa Live kuvaa koulu ja- päiväkeskuksen työmaalta. Onko kamera rikki?


      • Resurssointi

        Kyllä tuo kanava ihan hyvä on, mutta jos se hoidetaan kuten tänään niin se vaan ärsyttää. Koulun rakennustyömaa tosiaan näyttää kuvaan. Minna mainostaa liikettä joka on jo loppunut. Tilaa annetaan uutisille jotka eivät kiinnosta ketään. Kyllä uuden kuunanjohtajan pitää nyt puuttua siihen mitä terveysaseman takahuoneessa puuhataan.


    • Eelikk

      Eihän nopolanewsia voi selata edes puhelimella! Sisällön määrä ja taso on laskenut surkealle tasolle. Valtuustojen kokouksetkin on videoitu kuin joku alakoululainen olisi kameraa käyttämässä.

    • Ihmeellisiä kirjoituksia tännelaitetaan. Mikä vaivaa noita mollijoita. Nopola News on tärkeä paikka kyyjärvisille ja paikalta poismuuttaneille. Lopetin itse viispiikkisen, koska siinä ei juuri Kyyjärvestä puhuta. Lopettakaa mollaaminen ja esittäkää uusia hyviä rakentavia ehdotuksianne.
      Toi kamera-asia kyllä harmittaa. Miksi sataman kamera ei näy?

      • GrazyHorse

        Olipa hupaisaa lukea NopolaNewsistä niiden kokouksesta, jossa todettiin että toimitaan ilman mitään tukea. Eikös se ole tukea että kunta antaa täysipäiväisen työntekijän ja vielä hänelle työtilat ilmaiseksi. Mitä muuta se on kuin tukea.


    • seurailija

      Nopolanews kuvaa siellä, missä tarpeeksi maksetaan. Siihen se tyssäsi kyvyn lentsikkakuvauskin. Bisnes on aina bisnestä. Kiva oli kotona seurata otteluita, sai äänet omalle korvalle sopivaksi naviskasta kääntäen. Onhan sieltä mukava lukea kaikenlaiset tapahtumat ym. vaik kiinassa asti. Sehän vain, että eihän kyyjärvelkään kaikilla ole edes tietsikkaa, esim vanhempi väestö, niin tietoa ei tule, jos muualla ei ilmoiteta.. No vanha puskaradiohan pelaa tänäkin päivänä ilman kuituja ,mokkeloita ja laajakaistoja ym sputnekkeja. hyvä niin. tällasis pienis kylis.

      • nukuttaaaaa

        Niin ja kerjäämällä ne kirkonmenotkin aiemmin näytettiin. Ainoa hyvä asia että näkyi. Almunantajiltako loppui rahat vai oliko liian aikainen herätys Newsin porukalle.


    • Einäyei

      Nopolanews se vaan yrittää näyttää kuvaa koulun työmaalta. Ei näy ei. Onko työmaa vielä kesken?

    • Valotvoislaittaapäälle

      Niin, voidaanhan tätä lähestyä siitä näkökulmasta, että entä jos Nopola Newsiä ei olisi ikinä tehtykään? Silloin Kyyjärven kunnasta ei tiedettäisi sitäkään vähää mitä nykyään. Nopola News tuo kuuluvuutta pienelle pillun karvan kokoiselle kylälle ihan hyvin. Varmasti monet Kyyjärveltä lähteneet lukevat kotikuntansa asioista ja tapahtumista kyläläisten itse kertomina. Tosin Kyyjärvellä on paljon suurempia huolia, kun Nopola News. Paletti tyhjenee, nuorille ei ole kesätöitä eikä esim. kouluja käyneillä ole mitään syytä muuttaa takaisin Kyyjärvelle. Eikö kannattaisi panostaa nuoriin sen sijaan, että räksytetään olemassa olevista, hyödyllisistä asioista. Suurin Kyyjärveen kohdistuva uhka on sen asukkaat, jotka asettuvat jokaista saatanan kehitystä ja mahdollisuutta vastaan. Vaikka Kyyjärvi on pieni niin ei se tarkoita sitä, etteikö älyllistä ajattelua voisi harrastaa.

      • neljäG

        Suurin uhka Kyyjärvelle on Valokuitu. Liittyykö sekin jotenkin Nopola Newsiin??
        Nuorille on tarpeeski kuitua uusissa puhelimissa. Ainakaan meidän 6 lasta eikuituia tarvite.


    • Juuhp

      Valokuitu on suuri mahdollisuus, sille vaan pitää löytää muitakin käyttökohteita kuin Netflix ja Pornhub.

    • seurailija

      Moni vain siitä pienestä karvasta tykkää kummasti. Jopa ehkä edellä kirjoittanutkin?? Kyllä täytyy sanoa,kun lukee näitä, niin kyllä järkeä on Kyyjärvellä enemmän paljon, kuin täällä kolumnoijilla. Kyllä sen ymmärtää, että koskee kipeästi, kun toiset saa kuidun halvalla ja homma toimii hienosti. Otan osaa suruun.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      47
      4853
    2. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      96
      4613
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      621
      4220
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3197
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2721
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      129
      2223
    7. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      223
      2196
    8. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      348
      2168
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      31
      1807
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1512
    Aihe