Inmics-Nebula - Kannattaa välttää kyseistä puljua

inmicsnebula

Tuo Inmics-Nebula on ihan ryöstöhintainen yritys, SSL sertifikaatistakin pyydentään ihan älyttömästi.

OVH on yli 50% halvempi ja ihan hyvä vaihtoehto ja SSL sertifikaattikin ilmainen :)

10

<50

Vastaukset

 • Minä kiinnitin huomiota MySQL tietokantojen hintaan. Ulkolaiset Webhotellit antavat 20 MySQL tietokantaa, Rajattomasti kiintolevytilaa, 250 GB Kaistanleveyttä, 100 Sähköpostitiliä, Ilmaisen SSL sertifikaatistakin, ja paljon muuta, ja kaikki tämä 52.63€ vuosi kun taas tuolla Telia Webhotel Pro palvelua tarkastellessa sai havaita että pelkästään 20 MySQL tietokantaa maksaa 146€/kk * 12 kk = 1 752€ vuodessa.

  Tuo on niin hurja summa, että minua epäilyttää, olenko ymmärtänyt tuon Telian hinnaston oikein. Kun ottaa huomioon että tuo tietokanta on lähes pakko hankinta, ellei aio pelkkää HTML5 -sivua ylläpitää

  • Olet ymmärtänyt hintatason ihan oikein, ne ottaa hintaa ihan kaikesta.


 • Asiaa joka on erittäin tärkeää niille jotka mielivät tämän palvelun piiriin.

 • Komppaan edellisiä: kiertäkää Nebula inmics kaukaa. Sai meidän firman serverit tuhon partaalle, ainoat ratkaisut ns. lisätä kaistaa ja tuplata tehoja... Maksoimme tuhansia euroja tyhjästä mutta olimme pakkoraossa. Vihdoin siirryimme toiselle palveluntarjoajalle vaikka siirto olikin iso savotta. Paras päätös ikinä. Ensi töikseen uusi pt puolitti tehot ja optimoi palvelimet ja kaikki on toiminut kuin junan vessa. Rahaakin siis säästyy ja öisin voi taas nukkua huoletta. Vielä kerean: VALITKAA MIKÄ MUU HOUSTAAJA KUIN NEBULA. Teitä on varoitettu!

 • :D JA TAAS on Nebulan palvelimet alhaalla. Myös firman OMAT palvelimet ovat tällä kertaa alhaalla. Ja kaikki näiden alla olevat, kuten webhotelli.fi!

  On se jumalauta, ettei nää saa hommiaan kasaan.

 • Heti hommat menee perseelleen kun Telia osti Nebulan ja AinaComin. Jostain hauskasta syystä AinaComin tarjoama kuituyhteyden hinta nousi jopa yli kaksinkertaiseksi.

  Mutta näinhän tämä menee. Ostetaan pienet pois alta ja laitetaan hintakartelli pystyyn.

  Ps. Telia verottaa 20€+alv 5 IP-osoitteesta.

  • Onko edes kertaveloitus, enpä yllättyisi vaikka olisi tuntiveloitus.


 • Tämä on mainio esimerkki siitä mitä tapahtuu hyville pienille firmoille kun joku jätti ostaa ne ja alkaa 'integroida' sisäänsä. Palveluiden taso menee vessanpöntöstä alas ja hintoja puristetaan ylös vähintään kerran vuodessa.

 • Nyt ovat poistamassa kävijätilastopalvelua, eikä uutta saa enää tilalle (vanhemmille palvelimille jotka ovat perustettu ennen 2014).

  https://stats.nebula.fi/new/

  "Kehitämme jatkuvasti webhotel-tuotteitamme ja haluamme varmistaa, että asiakkaidemme käyttökokemus on miellyttävä. Osana kehitystyötämme verkkosivustojen analytiikkaan käytetty stats.nebula.fi-lisäpalvelu poistuu käytöstä 1.10.2019. Palvelu on ollut tilastollisesti vähäisellä käytöllä eikä ominaisuuksiltaan enää vastaa sitä tasoa, jota palveluiltamme tänä päivänä vaadimme."

  Onko kehitystyötä lopettaa palvelu kokonaan?

  • Niin kävijä- kuin missä tahansa muussakin raportoinnissa pätee se, että on parempi olla tyystin ilman raportointia kuin käyttää harhaanjohtavaa raportointia.


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Takaisin ylös