Puhutaan välillä muustakin

kotinurkilta

Miten tämä palstan anti on niin ankeaksi painunut. Ei muuta kuin valitusta vanhusten hoidosta ja jotain henkilökohtaista känää. Miksei täällä mukavat tavalliset aiheet vedä ? Mistä te puhutte kun tapaatte tuttuja ja ystäviä ?

30

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sanoppas muuta. No, jospa kevään tulo ja auringon paiste antaisi masentuneille mielille muutakin ajateltavaa kun ainainen ohjeistusten anto ja valittaminen.

      • helmikuu15

        Masentuneille? Tarkoitat varmaankin itseäsi ja läheisiäsi.


    • seniori76

      Se on mukavaa, että joillakin on vielä todellisuudentaju jäljellä ja voi keskustella todellisista asioista kuten vanhustenhoivasta yms. Sehän tulee koskemaan tavalla tai toisella useimpia meitä tai läheisiämme.
      Keskustelun taso (ainakin aiheitten suhteen) on noussut huomattavasti täällä 70 osiossa.

    • riusake

      Hyvä muistutus, seniori76! Näinhän se on nähtävä.

    • Jahkailla

      Tehkää päätös vanhustenhoidosta ja viekää eduskuntaan hyväksyttäväksi.

      • böööö

        Jos et ole huomannut, tämä on keskustelupalsta, aiheet vapaat,
        ei tämä ole eduskunnan eteinen.


      • Bööö.bööö

        Viikko tolkulla samaa kitinää voi voi voi ai ai muka keskustelua, pyh.


      • Pyh
        Bööö.bööö kirjoitti:

        Viikko tolkulla samaa kitinää voi voi voi ai ai muka keskustelua, pyh.

        Yks viikko tolkku kitisijä lisää!


    • Paloma.se01

      Mistä puhun kun tapaan tuttaviani ja ystäviäni?
      (En puhu vanhustenhoidosta, koska se ei meidän perheessä ole nyt ajankohtaista. Vanhukset on hoidettu haudan lepoon ja edellisestä sukupolvesta on jäljellä enää lähes satavuotias täti, joka asuu kotonaan maalla, pojan ja pojanvaimon naapurina ja hoitaa heidänkin ulkotyönsä ja taloutensa.)
      Seuraava sukupolvi joka tulee tarvitsemaan vanhustenhoitoa olemme me. Sisarukseni, serkkuni jne. Kaikki hyvässä kunnossa vielä, ikähaarukka 60-80. Kaikki asuvat kotona.
      Mutta mistä me puhutaan?
      ***
      Vaihdetaan kuulumisia, tiedustellaan perheenjäsenistä, lapsenlapsistakin kysellään. Kommentoidaan ehkä maailmanmenoa noin yleensä.
      Pelargonien mullanvaihdosta ja parhaasta aamupuuroreseptistä.
      Ruuan hinnasta ja laadusta.
      Säästä.
      Ihmissuhdeläppää.
      Välillä vakavampaakin, mutta henkilökohtaisesti ja koska en seuraa juoruja enkä skandaaliblaskoja niin keskustelut pysyvät asioissa jotka kiinnostavat kumpaakin osapuolta.

      • niinanikki

        Mitä sana juoru sinun mielestäsi pitää sisällään?

        Onko se joku tuulesta temmattu juttu, jolla ei ole totuuden kanssa mitään tekemistä vai onko se juttu, joka on totta?


      • Paloma.se01
        niinanikki kirjoitti:

        Mitä sana juoru sinun mielestäsi pitää sisällään?

        Onko se joku tuulesta temmattu juttu, jolla ei ole totuuden kanssa mitään tekemistä vai onko se juttu, joka on totta?

        Ei välttämättä voi olla tottakin tai sitten siteeksi totta. Tuntemattomien ihmisten asiat eivät jaksa kauheesti kiinnostaa ja etenkin julkkisten ja kaiken maailman starojen asiat vieläkin vähemmän.
        Olen kuitenkin nyt hyvin syvällä analysoimassa ja kokoamassa veljeni elämäntarinaa, johon kirjani sitten tulee pohjautumaan. Sekin tuntuu rankalta ja näen joskus jopa untakin hänestä ja tarvitsen saada nyt tämän valmiiksi että pystyn saamaan asiaan etäisyyttä.


      • niinanikki
        Paloma.se01 kirjoitti:

        Ei välttämättä voi olla tottakin tai sitten siteeksi totta. Tuntemattomien ihmisten asiat eivät jaksa kauheesti kiinnostaa ja etenkin julkkisten ja kaiken maailman starojen asiat vieläkin vähemmän.
        Olen kuitenkin nyt hyvin syvällä analysoimassa ja kokoamassa veljeni elämäntarinaa, johon kirjani sitten tulee pohjautumaan. Sekin tuntuu rankalta ja näen joskus jopa untakin hänestä ja tarvitsen saada nyt tämän valmiiksi että pystyn saamaan asiaan etäisyyttä.

        Ehkä näillä palstoilla sitten kirjoittaa kaksi Palomaa?

        Olen näet nähnyt kyseisen nikin tekstejä, joissa hän on kirjoitellut näistä julkisuuden henkilöistä.

        (jalkapalloilijoista, jostakin misusta ja hänen epäilyistä veropetoksista ja entisistä suhteista jne.)


    • hahonäänestäjä44

      Pelargonia on hieno kasvi mutta kasvit ovat epäkiitollisia hoidettavia koska ne eivät oikein viihdy ihmisen kanssa samassa kuivassa ilmassa

      Kasvien sijaan syötän älykkäitä lintuja äsken ruokin kalannahka-jauhoaterialla harakkaperheen, paikkalintu, joka pitää vieraat poissa reviiriltään armotonta menoa jos joku tunkeutuu

      Ruoka on niin edullista (puhun tavallisesta massaruoasta) ettei siitä kannata puhua mutta kannattaa järjestää logistiikka kuntoon: halpaa ja tarjouksista niin paljon ettei tarvitse juosta kaupassa - jää aikaa Suomi24 palstalle (heh heh) - ja pääsee halvemmalla. Eli kun säässtää voi rahat sijoittaa

      Millaisin askelin lähestytään ihmissuhteita: sen verran että jos tapaa tietämättömän opasta. Jos tapaat välinpitämättömän ota askeleet: pitkiä ja vastakkaiseen suuntaa. Älä koskaan sotke välinpitämättömyyttä suvaitsevaisuuteen älä koskaan sotke kilttiä hyvään. Kiltti ei ole hyvä eikä välinpitämätön suvaitsevainen


      SÄÄSTÄ ehdottamasti. Säästäminen on jalostettava SIJOITTAMISEKSI. SUOMALAISILLA ON TUOTTAMATTOMILLA pankkitielillä 87 miljardia ELI 87 000 MILJOONAA TAVISTEN RAHAA MAKAAMASSA. Ruotsissa on puolet vähemmän koska ruotsalaiset osaavat sijoittaa tässä suomalaiset ovat palkkatyöhön lumoutuneita kehitysmaalaisia


      Leijonan luola Kanada pääesiintyjä herra miellyttävä (Kanadan Trump) jonka omistus on yli miljardi dollaria (1000 miljoonaa) kertoo, miten hän ei koskaan osta roskaa eikä juo latte litte hömppäkahveja parilla dollarilla baarissa vaan 18 sentin kahvikupin kotona ja sijoittaa erotuksen

      Kannattaa erottaa nuuka ja ahne, sijoittaja ei koskaan ole ahne
      Miljardööri Kevin O Leary kertoo
      https://www.youtube.com/watch?v=56XYThTXgOQ

    • sellaista_tuuletusta

      Perustuslakivaliokunta on keskeyttänyt työnsä ja jatkaa ensi viikolla.

      Pikkupoikien kertoman mukaan syynä keskeytykseen on ollut pöydälle kertynyt niin iso paperivuori, että valiokunnan jäsenet eivät enää nähneet toisiaan ja syntyi epävarmuutta kuka kulloinkin oli äänessä. Tarkoituksena on viikonvaihteen aikana asentaa huoneeseen peilisysteemi. Samalla vahvistetaan pöydän jalkoja kestämään lisääntyvä paperikuorma.

      • Hallaahon.äänestäjä44

        Edustajille on myös hankittu periskoopit joilla näkee kasojen yli
        On käsketty pitää pää alhaalla ettei vastapuoli pääse iskemään omilla väitteillään eikä Sote tms jää kesken riitelyssä

        Ensimmäiseen vartiovuoroon juoksuhautaan Hauhia lähtee Rokan opastamana. Rokka neuvoo nuorukaista pitämään päänsä alhaalla, sillä tarkka-ampujat vaanivat varomattomia. Periskoopilla juoksuhaudasta kurkisteleva Hauhia näkee kypärän keikkuvan neuvostoliittolaisten puolella. Hauhia hapuilee kiväärin käteensä ja päättää napata ensimmäisen vihollisensa. Kun nuorukaisen pää nousee liian ylös, vihollisen tarkka-ampujan luoti lopettaa Hauhian sodan ennen kuin se on edes kunnolla alkanut. Kotiin menevä kirje jää kesken.


    • Mistä tuttujen ja ystävien kanssa keskustelette, ennen harrastettin ja keskustelu liittyi harrastuksiin, käytiin kapakoissa, kyläiltiin. Nykyään tavataan harvemmin, viihdytään kotioloissa, monet siirtyneet rajan taa.
      Keskustelu aiheet ihan muuta kuin palstalla, ainakin lähikuppilassa.

    • Paloma.se01

      Ennen vanhaan kun tavattiin kavereiden kanssa kerrottiin miten hauskaa meillä oli viikonloppuna bilettämässä ja nyt kun tavataan kavereiden kanssa niin tsekataan ensiksikn balanssi että kuin monta meitä vielä on. Sitten tarkistetaan toistemme dosetit. Hoivakotivertailuja voi tehdä myös. Kun lähdettiin reissuun pakattiin meikit ja alusvaatteet ja korkkarit, nyt tulee yksi matkalaukullinen jo reseptilääkkeistä.

    • onnen.tunteissa

      Mitä te haaveilette ensi kesän keveään menoon, oleiluun ja eleilyyn, kun tässä iässä ei enää kovin tarkkaan kannata töitä suunnitella.
      Liian kiireinen elämäntapa tappaa.
      Parasta kai olisi ottaa jokainen päivä sellaisena kuin se aamulla aukeaa, mikäli ei halua pilata omaa hyvääkin tunnetta, vaikka pientäkin, valittamalla ja haaveilemalla jostain muusta.
      Päivällähän voi sitten järjestää oloa ja eloa itselle mukavaksi, jos aamulla on tuntunut vaikealta ja kankealta.
      Itselleni oli tänään hiukan vaikea hyväksyä verenpainelukemia, mutta kun muutaman tunnin käppäiltyäni mittasin uudelleen, joha oli lukemat pudonneet normitasoon. 129/78 ja pulssikin 62, joten näillä eväillä jos saan elämääni jatkaa, voin täysin rinnoin suunnitella tulevaa kesää toimeliaammaksi kuin edes uskalsin joulukuussa toivoa.

      Otan ilon irti elämästä, ajelen autolla ympäri komean maamme, yövyn autossa, laitan ruokaa ja jatkan uusia seikkailuja kohti. Viikonloppuisin tietenkin tanssitaan ja iloitaan, ilman viinaa, koska sellaista ei kannata edes opetella, että iloa saisi vain viinan kanssa.
      Kuinka te?

      • flegmaatti

        Me suunnittelemme ainakin osan.
        Vaimoni on tilannut liput maaliskuun puolivälissä alkavalle reisulleen.
        Huhti- toukokuun Espanjan lennot tilasin jo viime vuoden puolella.
        Kesän kaupunkimeno Keski-Eurooppaan on täsmentymättä kuten myös syksyn Espanja.
        Tämän sydäntalven malttaa vaimoni olla kotona. Tähän auttanee jouluviikon kiertely Itävallassa ja Sloveniassa. Pelkkä urheiluopiston joulu olisi saattanut jättää levottomaksi.

        Lienemme urautuneita koska tuo on melkolailla tavanomaista elämäämme kotirutiinien lisäksi. Vaimoni käy kolmesti viikossa hopeahapsien kutomis-, koiven heiluttelu- ja juoruamistilaisuuksissa. Itse käyn kiusaamassa rautaa ainoana lepopäivänä lauantai.
        Tunnustus: Kiusaaminen kevenee hiljalleen ja ähiseminen siirtyy nuorison putkivempeleiden suuntaan.

        Keväät ja syksyt koettelevat maksan kuntoa ja nostavat verenpainetta mutta tähän mennessä lukemat ovat aina normalisoituneet. Pahimmassa tapauksessa maksan täydellinen elpyminen vaati 6 viikkoa.


    • Loppusuoralla

      "Mistä te puhutte kun tapaatte tuttuja ja ystäviä ?"
      Tuttuja tapaan yleensä vain hoviparturini kuukauden-parin välein ja yhden koiraspuolisen etäsukulaiseni muutaman kerran vuodessa.
      Hoviparturini kanssa keskustellaan - niin mistä? En nyt muista, mutta hyvin kuluu aika. Ehkä ajankohtaisista tapahtumista? Samoin sukulaiseni kanssa. Eli ei mitään tärkeää.
      Ystäviä minulla ei ole koskaan ollutkaan muita kuin kaksi kissaa ja lapseni ensimmäiset 10 vuotta. Kissat ovat jo kauan sitten kuolleet ja lapseni kidutettu mielisairaaksi noin 15 v sitten.
      Tässä vastaukseni ja näillä se on mentävä loppuun asti.

    • Eiköhän iltapäivän kuluessa tule käsiteltyä monet ajankohtaisuudet vieraideni kanssa kahvihetkellä. Tulossa ovat klo 14.00 aikaan. Yleensä emme keskustele vanhusasioista, vaikka hiljattain leskeksi jääneen ystävättäreni surua ja yksinäisyyttä yritämme hälventääkin.

      Kyllä tuttujen kanssa jokainen kertoo myös omia kiinnostuksiaan, menemisiään ja aikomuksiaan. Nyt pitänee hoitaa emännän velvollisuudet.

    • e.lä.mä

      Vanhoilla on hyvä hoito on turhaa valittaa ja eläkkeitä paljon.

    • Mrs.W

      Ei tässä nyt uskalla ystäviä tapailla kun kadut on niin liukkaita että jo puolen kilometrin matkalla on mummot ja papat muutaman maa-perskosketuksen tehneet. Ehkä osa meistä olisi (on?) jo lasaretissa.

      Siinä seuraavia siunailemisen aiheita. Käydään läpi kuka liukastui, missä ja miten kävi.

      • äläriskeeraa

        Osta liukuesteet kenkiin , ne on halvat. Tai osta kunnon ice bug kengät, niin pysyt pystyssä. Hiekota pihasi. Pysy sisällä jos et viitsi näitä tehdä. Törkeää riskinottoa jos ei suojaudu vaan katkoo luitaan, yhteiskunta maksaa kulut.


    • ohjelma-alffa-TV.ssä

      Hirvittää tuleva yhteiskuntamme,,,

      kohta ei normaalia yhteiskuntaa ole olemassakaan, jos tämä meno saa jatkua,

      nyt jo seta on estäny avioliitto messuilla normaalien hetero ihmisten esittelyn
      esm. aito-avioliitto teeman,

      esittelyitä on ollu vain
      homoja lespoja ja jotain ihmeen sukupuolettomia ihmisiä, huh,

      jos Haavistosta tulee pääministeri, normi kansa häpeää olla suomalainen,

      kuinka tämä on mahdollista,
      perustus laki on olemassa, kaikilla pitäisi olla samat oikeudet huh huh, mutta heteroilla ei näillä näkymin ole oikeuksia ollenkaan verrattuna homo / lespo/ sukupuolettomiin, niillä vain on oikeuksia joka suomen kouluissa,
      kaikilla on oikeus esm. messulilla pitää esittelyjä,
      mutta normi heteroilta se oli estetty, kuinka tämä on mahdollista huh huh,
      onko tapahtunu rikos,
      onko asiasta otettu paremmin selkoa,
      onko vaadittu rikos tutkintaa tapahtumasta ,
      olisi pitäny nostaa kunnon meteli
      kun poljetaan normi heteroitten oikeuksia,,,

      homolilla liikaa valtaa,
      hetero ihmiset ovat rasistmin kohteena setan taholta,

      • Pätevyys

        Lesbot ja homot, entä ihmiset jotka eivä kiinnostuneita toiseesta sukupuolesta, hormonaallinen vika, olkoon en jää miettimään kunei kiinnosta.
        Haavisto suosituin pääministeriksi onko pätevin, epäilen, Orpo seuraavaksi suosituin, antanut kuvan talousasiantuntemuksella samoin kuin Sipilä joka jää Rinteen taakse suosiossa.
        Kyllä pääministerin on oltava esiintymiskelpoinen, Rinteen puhe takeltelee ja muutenkin puheen sisältö tyhjän tuntuista, sdp:ä on parempiakin esiintyjiä.


      • pakko-myöntää-näin-on
        Pätevyys kirjoitti:

        Lesbot ja homot, entä ihmiset jotka eivä kiinnostuneita toiseesta sukupuolesta, hormonaallinen vika, olkoon en jää miettimään kunei kiinnosta.
        Haavisto suosituin pääministeriksi onko pätevin, epäilen, Orpo seuraavaksi suosituin, antanut kuvan talousasiantuntemuksella samoin kuin Sipilä joka jää Rinteen taakse suosiossa.
        Kyllä pääministerin on oltava esiintymiskelpoinen, Rinteen puhe takeltelee ja muutenkin puheen sisältö tyhjän tuntuista, sdp:ä on parempiakin esiintyjiä.

        Olkoon Sipilä seuraavaki päämisteri,
        ompa ainaki komee
        ja suhteellisen älykäs fiksu,
        vaikka onki hiukan ohjaillu miljoonia omiin firmoihinsa,
        sehän se onki hampaankolossa kaihertanu äänestäjiä,

        muuten ON EHDOTTOMASTSI PITKIIN AIKOIHIN PARAS PÄÄMINISTERI
        ja ON PARAS JATKAMAAN MYÖS PÄÄMINISTERINÄ,
        kuhan muistaa ettei enään leikkaa köyhltä yhtikäs mitään,
        leikatkoon iteltään ja kaikilta muiltaki miljonääreiltä vain,
        uskoisin SIPILÄ on jo tajunnu mistä kenkä puristaa
        kun on saanu arvosteluja osakseen,
        Sipilä ON paras,
        pitkkästä aikaa esiintymiskelpoinen pätevä päämisterin tehtäviin,

        joten pulinat pois ja arvailut on lopetettava,
        ku minä sanon niin

        SIPILÄSTÄ TEHDÄÄN SEURAAVAKI PÄÄMINISTERI,


      • JÄRJENKÄYTTÖ_SALLITTU
        pakko-myöntää-näin-on kirjoitti:

        Olkoon Sipilä seuraavaki päämisteri,
        ompa ainaki komee
        ja suhteellisen älykäs fiksu,
        vaikka onki hiukan ohjaillu miljoonia omiin firmoihinsa,
        sehän se onki hampaankolossa kaihertanu äänestäjiä,

        muuten ON EHDOTTOMASTSI PITKIIN AIKOIHIN PARAS PÄÄMINISTERI
        ja ON PARAS JATKAMAAN MYÖS PÄÄMINISTERINÄ,
        kuhan muistaa ettei enään leikkaa köyhltä yhtikäs mitään,
        leikatkoon iteltään ja kaikilta muiltaki miljonääreiltä vain,
        uskoisin SIPILÄ on jo tajunnu mistä kenkä puristaa
        kun on saanu arvosteluja osakseen,
        Sipilä ON paras,
        pitkkästä aikaa esiintymiskelpoinen pätevä päämisterin tehtäviin,

        joten pulinat pois ja arvailut on lopetettava,
        ku minä sanon niin

        SIPILÄSTÄ TEHDÄÄN SEURAAVAKI PÄÄMINISTERI,

        SIPILÄ ON PARAS ,

        sumen ei tavi hävetä maailmalla kun Sipilä esiintyy,



        suomeen EI HOMOJA pääministerin tehtävään, suomi saisi hävetä silmät ja korvat täytteen, jos Haavisto olisi päämisterinä,
        mitl se näyttäis maailman silmissä kun puolisoki olisi pojan kloppi, huh huh


    • aloitukseen.vastaan

      Minun maailmaani mahtuu paljon muutakin kuin tämä palsta.
      En muista edes joka viikko avata palstaa, vaikka nettilehdet luen päivittäin. Tuleehan noita iltapäivälehtiäkin vilkaistua jossain kohtaa päivää. Nyt viime viikkojen koskettavat julkkisten kuolemat on vienyt noiden lehtien etusivuille useamminkin katsomaan mitä uutta, tai mitä vanhaa julkaistaan.
      R.I.P. heille ja omaisilleen voimia tulevaisuuteen.

      On ollut mahtava talvi. Lumen puutetta oli, mutta nyt sitä on jokaiselle, liikaa tai tarpeeksi, minulle iloksi.
      Kävelen tuolla luonnossa, ihailen tuulen aikaan saamia nietoksia, lumisia puita ja sadettakin, ellei se
      piiskaa ihoa tuulen tuiverruksena.
      Komeat värit aamu ja ilta taivaalla, kuun muutokset ja tähtien välke joka ei jätä kylmäksi pakkasellakaan. Valosaaste haittaa monia ihmisiä näkemästä oikeaa tähtitaivasta, miljoonia kirkkaita pisteitä joista vain osan silmä erottaa. Sellaisen joka ei näe tähtitaivaan pieniä valopisteitä valosaasteen, liian tehovalaistun ympäristön vuoksi, kannattaa edes netistä katsella valokuvia komeista revontulista ja tähtitaivaasta.
      Revontulet ovat nyt jääneet minultakin luonnossa näkemättä. Oli tekijöitä jotka estivät lähtemästä pohjoiseen juuri oikean aurinkosumun aikaan, mutta ehkä seuraava matka osuu oikeaan hetkeen. Kyllä, olen nähnyt aitoja revontulia joilla on oma ihmeellinen äänensäkin. Se on kuin pieni ujellus, tai jonkin soittimen korviin jättämä jälkisointu. Luonto tarjoaa kaikille aisteille jos osaa ja uskaltaa viedä aistinsa nauttimaan.
      Liikenne on vaarallista autoille ja ihmisille, sehän on päivänselvää näin säiden muutoksien aikana.
      Lumisohjo ja jäiset tienpinnat asettavat omat vaatimuksensa liikkujille.
      Oman liikkumiseni turvaamiseksi olen hankkinut pitopohja kengät ja liukuesteet jotka voi vielä lisäksi laittaa kenkiinsä, mikäli liikkun jäisellä pohjalla. Jäille en ole mennyt. Näin kyllä rannalla kävellessäni kuinka lumikelkka oli osittain uponnut melko lähellä rantaa. En kyllä kävellenkään sinne uskaltautunut koska jään allakin sanoivat olevan vettä. Onhan siellä, pohjaan asti!

      Puhunpa omasta aamustani. Unimittari antoi aamulla lukeman, yhenäisen unen pisin jakso 1t 23min.
      Heräämisiä ja parin minuutin torkkumisia, joista pisin oli 17 minuuttia, sellaisia ne lukemat tänä aamuna. Välille mahtui pitkiä valvomisjaksoja ja jopa liikkeellä oloa.
      Aamupalaksi otin jälkiuuniviipaleen, juon vielä pari lasillista vettä ja lähden tuonne luontoon. Kyllä se unikin sitten aikanaan tulee, vaikka olin eilen illallakin unta odottamassa jo kahdeksan aikoihin, uni tuli vasta lyhyiden torkahtamisin jälkeen ja se pisin jakso ajoittui puolenyön tietämiin.
      Pirteänä pilkille, sanoin ennen, nyt pilkkimättä pienelle pakkaslenkille.

    • Hallaahon.äänestäjä44

      Koska kasvien hoito on vaikeaa hankin viime vuonna
      orkidean

      Kasvatan sitä yleisellä elämänperiaatteella:
      määräykset on tehty hulluja varten mutta viisaat tulevat niistä hulluiksi

      Kasvatan orkideaa epäoikeaoppisesti mm. jatkuvasti pitäen pohjakosteana seisovassa vedessä mikä on kielletty

      Siinä on ollut nyt kukat kolme kuukautta ja lisää lykkää koko ajan
      Paikka on lämmin koko ajan

      Nordean nousun syy, Magnussoon on uusi Nalle Wahlroos, Koskull Nordean johtajaja

      Casper von Koskull ja Torbjörn Magnusson ostivat kumpikin ison tukun Nordean osakkeita viime viikolla. TM on hankkinut 6 000 (VIRHE) kappaletta Nordean osakkeita noin 504 400 euron yhteishinnalla 13. helmikuuta.

      Levitetyssä on VIRHE 6000
      pitää olla 60 000

      CK 225 000 osaketta, joiden yhteishinta on ollut noin 1,8 miljoonaa euroa, 15. helmikuuta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1709
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1634
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      70
      1478
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      59
      1472
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      56
      1370
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      16
      1325
    7. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      87
      1304
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      18
      1186
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1140
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1121
    Aihe