Myydä Holiday Club osake

repeee

Halusin myydä lomaosakkeeni joka on pistesysteemissä. Sanoivat HCR etten voi myydä sitä koska se on pistesysteemissä. Myynti onnostuu vasta kun pistejäsenyys on purettu eli vajaan kahdnvuoden päästä. Kun nyt elämäntilanteesta johtuen haluan mydä osakkeeni, he samovat että voin myydä sen aikaisintaan vuonna 2020. Tässä nyt ei kaikki mene kuten pitäsi. Miksen voi myydä osakettani silloin kun haluan?

5

294

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nääspoints

      Yksi suuri syy miksei kannata ostaa holiday Club kohteesta lomaosaketta joka on pisteytetyt. Ensiksi pitää purkaa pisteytys ja siinä menee vuosia. Et voi myydä sinä aikana osaketta. Kun pistesysteemi purettu ja myyt vapautunutta viikko-osaketta ja et toi käyttää pistesysteemiä. Sitten odottelet esim 5-vuotta että osake tulee myydyksi. Et käytä sitä koska omistamasi viikko joka oli siis pisteytetyt, on hassussa paikassa ja sinulle sopimaton viikko. Maksat siis turhaan vastiketta vuodesta toiseen viikko-osakkeesta joka on tyhjillään myynnin ajan. Tämä on yksi syy miksi ei kannata liittyä holiday Club points systeemiin.

    • jfknyc

      Koska omistamasi viikko joka oli siis pisteytetty on omistukseltaan käsittämättömässä paikassa käsittämätön huono viikko, ei sitä halua kukaan myöskään ostaa jälkimarkkinoilla tällainena käyttöviikkona. Itse ostit pistesysteemin jolla voi matkustaa melkein mihin tahansa ja milloin vain ja nyt myyt osaketta tietyssä paikassa tiettynä viikkona. Olisitko itse ostanut viikon jossakin periferiassa rospuuttoviikolla? Monikaan ei tiedä, Holiday Club ei mainosta asiaa, että yksityiseltä ostettu holiday lomaosakeen pisteytys maksaa 3500 euroa pistesysteemiin liittymiseen Holiday Clubille. Tämä on suuri syy mikesi ihmiset osta osakkeitanne vapailla markkinoilla, ihmiset ostavat lomia, ei lomaviikkoa samassa paikassa samaan aikaan lopun elämää.

    • Dadada

      Älä nyt ainakaan vielä myy anna sen osakkeen arvon vielä nousta muutama vuosi. Sitten hyvällä voitolla eteenpäin. Eikö niillä ole vuotuinen arvonnousu tuollaista 10-12%.Ainakin hcr:n myyntimiehet niin sanoo ja uskottavahan se on.

    • Gold-jäsen

      Outoa! Itse laitoin juuri HCR:n Katinkullan osakkeeni myyntiin. Pistepurku tehtiin ensin ja siihen meni kolmisen viikkoa... Myynti tosin voi viedä kauankin aikaa, mutta myynnissä se on.

    • ostojamyynti

      Ostin just katinkullan lomaosakkeen viikolle 52 sadalla eurolla. Ei niistä kukaan muukaan enempää maksa kun on aina pallo jalassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1445
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1225
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1222
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1205
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe