Rokotteet on ihan Ok. Vol.2

Juuri kun pääsin vauhtiin niin renksu meni kiinni.
Ai ei ole haittaa?
"The results of exploratory subgroup analyses for study 013 suggested a concern that
subjects who were seropositive and PCR-positive for the vaccine-relevant HPV types had
a greater number of CIN 2/3 or worse cases as demonstrated in the following table"
Observed Efficacy = -44.6%
Eikös miinusmerkkinen teho ole aika huono? Vähän niin kuin meikäläisten flunssarokotteiden tehot.
http://fearlessparent.org/wp-content/uploads/2017/10/HPV-vaccine-clinical-trials.pdf
Valitettavasti tukimusta ei löydy enää alkuperäisestä osoitteesta FDA:n sivuilta.
Ilmoita

Edellisestä:
Mitään isoa influenssa-aaltoa ei tulekaan tänä vuonna. Pienempiä, miniepidemioita podetaan jo seuraavan syyskuun puolella.
"Ei tuollaista voi perustelematta kirjoittaa. Mihin lähteeseen väittämäsi pohjautuu?"
Minä väitän että viime kesän jäljiltä ihmisten D-vitamiini tasot on niin korkealla että influenssa aalto jää pieneksi. Mutta tokihan kunnia tästä annetaan rokotteelle ja tätä tullaan rummuttamaan joka mediassa.
3 VASTAUSTA:
" viime kesän jäljiltä ihmisten D-vitamiini tasot on niin korkealla että influenssa aalto jää pieneksi."
Kunnia sille, jolle se kuuluu eli Auringolle.
KunniaAuringolle kirjoitti:
" viime kesän jäljiltä ihmisten D-vitamiini tasot on niin korkealla että influenssa aalto jää pieneksi."
Kunnia sille, jolle se kuuluu eli Auringolle.
Aivan oikein! Auringonsäteet parantavat!
Oikeastaan vitamiini- tai hivenainetaso ei varastoidu vaan niitä on saatava päivittäin. Esimerkki hivenaineista.
Minulla on lievää raudanpuutosanemiaa. Vein omat kapselini sairaalaan polviproteesin leikkausoperoinnin ajaksi.
Meillä on täällä omat veriarvoihin liittyvät tuotteet, sanoi hoitaja ja käski jättää lisäraudan omiin tavaroihini.
Kun näytteitä otettiin, eikä lisärautaa ollut annettu, rauta oli hävinnyt muutamassa päivässä verestä. Annettiin vahva annos rautaa.
Ehkä auringosta saatavan D-vitamiinin kanssa on sama juttu. Kun auringosta ei enää syksyllä saa, sitten on otettava kapseleina tai nesteenä.
+Lisää kommentti
Jokos te luitte uutisen teinistä joka oli muka lapsena jätetty rokottamatta ja nyt 18 vuotiaana uhmaa vanhempiaan ja ottaa kaikki rokotteet? Älkää uskoko kaikkea.
https://www.instagram.com/p/BtzQ9PulBYj/
Aikanen mies ja on ammatiltaan "social media strategist". Eli varsinainen Astroturffaaja.
Klikatkaa sivulle tuossa julkaisussa niin näette kaikki julkaisuun liittyvät kuvat.
Ilmoita
Kuunnelkaapa mitä tämä lastenensiapulääkäri puhuu:
https://www.instagram.com/p/Btrp26ilS85/
Klikatkaa sivulle, puhe on lyhyissä pätkissä.
Nainen puhuu pelkkää asiaa.
Ilmoita
dr Suzanne Humphries puhuu influenssarokotuksesta ja t-soluista:
https://www.instagram.com/p/BtIKbmZFdGJ/
1 VASTAUS:
Pateettista tyhjänjauhantaa. Ei mitään asiaa.
+Lisää kommentti
Tällä aiemmin mainitulla tytöllä silmät edelleen kierossa rokotuksen jälkeen:
https://www.instagram.com/p/Btl2ye6nnSm/
Ilmoita
Jotta suojan voisi väittää johtuneen rokotteesta, ajassa tulisi mennä taaksepäin ja vertailun vuoksi läpikäydä sama ajanjakso ilman rokotetta ja katsoa, kuinka todisteiden silloin kävisi. Välttyisivätkö rokotteilla väitetyksi pelastuneet myös tuolloin influenssasta ja kuinka mittavilta rokotteen tuomilta haittavaikutuksilta joko heti tai myöhemmin ilmeneviltä.

Aina kun lääkkeillä väitetään muutettavan ihmisen tulevaisuutta, pitäisi kyetä todistamaan myös lääkkeettömän elämän vaihtoehto, ja mihin tuo olisi johtanut. Jokaisen kohdalla yksilöllisesti tietenkin. Koska menneisyyden todistaminen toisinpäin ei enää käy, siitä voidaan väittää ja arvuutella vapaasti omien mielihalujen mukaan, ja koska myös lääkkeiden yhteisvaikutukset, rokotteilla samoin kuin lukuisilla muillakin lääkkeillä eivät ”pelastajien” mielessä valitettavasti koskaan ole käyneet, tulevan varalta lääkitseminen on helpoin rikastumisen keino. Massojen liikuttelu käy käden käänteessä ja toivotun mukaisesti pelon lietsominenkin terveydenhoidossa toimii. TV:ssa toimittaja kyselee, voiko Suomessakin esiintyä korruptiota, johon korkea oikeusviranomainen valtakunnansyyttäjä vastaa, että kyllä se mahdollista Suomessakin on.

Länsimaisessa lääketieteessä on tarkoituksellisesti päädytty lääkitsemään massoja, eikä suinkaan ihmisiä, joilla on yksilöllisiä tarpeita. Taloudellisesta näkökulmasta tämä on keksinnöistä parhain ja ihmekö tuo, että maailmanlaajuisestikin tästä oivalluksesta niin kovin on haluttu pitää kiinni. Poliitikotkin ovat valmiita viemään ihmisiltä jopa perusoikeudet, elleivät nämä suostu jatkuvasti lääkittäviksi ja massaan sulautettaviksi.

Mitä alituinen tulevan pelko ja sen lääkintä on saanut kansassamme aikaan. Tätäkin on joskus pakko pohtia ja mukavuus on silloin kaukana. Kuinka me olisimmekaan voineet muusta tietää, kun media tiedetoimittajineen on kertonut vain yhden tavan pelastua ja silloinkin ainoastaan, jos kaikki tähän tapaan suostuvat uskomaan. Tieteessä liikutellaan massoja ja ahneuden kasvaessa pakkolääkinnästäkin on kyetty muotoilemaan hyve. Yksilöllisyydellä ivataan jo yleisesti. Joko kanssamme yhtä mieltä tai meitä vastaan. Pakkoon vapaaehtoisesti suostuen tai väkivallalla alistaen. Tieteellinen omistusoikeus murtaa sen etuoikeuden, jonka mukaan sait ravita ja lääkitä kehoasi niin kuin parhaaksi katsoit. Tiedeyhteisö omistaa nyt kehosi, lapsesi, vanhempasi, kaiken. Siellä päätetään, mikä tälle massalle on sopivaa.
Ilmoita
Unohtui sitten kertoa, että niissä muissa tutkimuksissa (muut kuin 013) näin ei ollut, että FDA:n mukaan vaikutelmaksi jäi että 013:sta testiryhmän ei mahdollisesti ollut vertailukelpoinen vaan heillä oli korkeampi infektioriski ja että kun kaikki ryhmät katsottiin, niin erot tasoittuivat.
Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Rokotteet ovat roskaa ja moskaa.
Sairastun aina rokottamisen jälkeen johonkin kummalliseen tautiin.
Ilmoita
THL:n rokotteista vastaavan erikoisasiantuntija Hanna Nohynekin tilalla näimme eilen toisen tiukkailmeisen THL:n rokotetädin Mia Kontion tarinoimassa Suomen onnistunutta tuhkarokkoepidemiaa, jonka ansiosta ko rokotteenottajia saatiin kartutettua huimasti lisää. Miehet ovat viisaasti osanneet pysytellä näistä rokotejupakoista taustalla. Syystäkin voidaan arvuutella, miksi naisten keho on ensin täytetty rokotteilla ja heti perään ehkäisylääkkeillä, kun heidän kehonsa eivät kuitenkaan näitä tule kestämään, eikä mielensä senkään vertaa.

Vaikka tämän ”valtaisan” tuhkarokkoepidemian kerrottiin kantautuneen Suomeen ulkomailta ja sairastuneidenkin pääosin olleen rokotettuja, THL:n jotakuinkin päivittäinen kampanjointi tuotti toivotun tuloksen eli lasten rokotekattavuutta verovaroilla saatiin lisättyä, ja THL:n merkittävyyttä hyvinvoinnin edistäjänä jälleen kerran iskostettua ihmisten mieliin. Ylen radiotoimittajatkin ovat iloinneet kovin tästä suurenmoisesta lasten pelastamisesta.

Kuinka paljon kampanjoinnin tuloksena lasten pahoinvointi kasvoi, sitä ei jatkossa aiota tutkia, ei THL:n eikä muunkaan viranomaisen toimesta. Lasten autoimmuunisairaudet, autismi, diabetes, erilaiset syöpätapaukset, reuma, astma, neurologiset häiriöt, kuten myöskin monioireiset erityislapset kouluissa saavat edelleen lisääntyä, ilman että terveysviranomaisemme moisesta hätäilisivät.

THL:n kiinnostus kohdistuu rokotteilla pelastamiseen ja se mitä rokotteista seuraa on muiden murhe. Rokotteita ja niiden lisäämistä ei pidä missään tapauksessa kytkeä lasten todellisiin ongelmiin, jotka saattaisivat THL:n asiantuntijatkin tähän nykytodellisuuteen. Lasten immuniteetin murtaminen rokotteilla koituisi THL:n asiantuntijuuden lopuksi ja tämän rokoteasiantuntijatkin varsin hyvin tiedostavat. Niinpä THL:n erikoistuntijoineen on riennettävä aina hiukan edellä ja keksittävä uudet propagandistiset keinonsa villitä kansaa, ja ainahan lastensairaaloita voidaan rakentaa lisää hyvien ihmisten rahavaroin avustaessa.

Rokotekattavuuden lisäämiseksi voidaan toki tehdä vielä vaikka mitä ihmeitä, ja näitä ihmeitä THL:ssa kaiken aikaa suunnitellaan. Lapsia sentään vielä syntyy ja tässä syntyvyydessä piilevät myös THL:n voimavarat. Rokottamisista huolimatta lapset on saatava myös pysymään hengissä siten, etteivät nuo heti piikityksiin menehdy. Myöhemmät vauriot on mahdollista vierittää muiden syyksi, joko geenien, vanhempien, puoskarien tai sattumien, jotka nykyisin kuuluvatkin suosituimmuuslistan kärkeen.

THL:lla on vielä paljon hihassaan, kunhan seuraavia epidemioita siellä päästään suunnittelemaan. Hinkuyskää lääkäritkään eivät kykene havaitsemaan, joten tuossa voisi olla se seuraava piileväksi jäänyt epidemian aihe ja seuraava rokotuskattavuuden lisäämistavoite. Toki noita on paljon muitakin, sillä eiväthän taudit maailmasta lopu, THL:n onneksi.

Missään tapauksessa THL:ssa ei pidä tutkia lasten nykysairauksia ja niiden syntyyn liittyviä tekijöitä, sillä tuolloin rokotekattavuuden lisäykselle tulisi äkkipysäys, ja tätähän tieteellinen tutkimus ja sen parissa menestyneiden kantti eivät tulisi kestämään.

Siispä iloitaan nyt rokotekattavuuden lisäyksestä niin kauan kuin tuota iloa kestää. Syntyvyyden laskettua meillä Suomessakin on lupa vielä taistella niistä jäljelle jäävistä erityislapsista, joita viranomaisemme ovat juuri tuossa erityismuodossa maahamme tuottaneet.

Surullista että terveydenhoidosta on tullut pelkkää teatteria, jota toimittajat vielä parhaansa mukaan säätävät. Lapset ja nuoret tätä säätöä eivät ole kestäneet, ja se mikä nyt on unohdettu, heidän kestokykynsä varassa tulevat ilmaisrokotteetkin on tarkoitus maksaa. Lohduttaneeko tuolloin, että sairaudet ovat sentään syntyneet ”ilmaiseksi”. Sanaan ilmainen on kätketty paljon THL-propagandaa ja tuon farssin päätyttyä ilmaista osataan varmuudella myös karttaa.

Ihmiset kyselevät, kuinka tämä kaikki on mahdollista, sattumaa vaiko jotain muuta. Kyllä tämä aivan käsikirjoituksen mukaan on mennyt ja vastedeskin menee ihan loppumetreille saakka.
Ilmoita
Parhainpaan ilta-aikaan mainostettiin televisiossa Pfizerin pneumokokki rokotetta.
Vuonna 2017 Prevnar rokotetta on myyty 5601 MILJOONALLA dollarilla.
Se on lääkeyhtiön parhaiten myynyt lääke.
Ja THL sanoo että rokotevastaisuus on miljoonabisnes...
Eikö mikään riitä.

https://www.statista.com/statistics/253788/pfizers-top-products-based-on-revenues/
0 VASTAUS:

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

+Lisää kommentti
Rokotusvastaisuuden lietsomiseen on puuttuttu ja tullaan puuttumaan sen epäeettisyyden takia. Rokotteet ovat hyvä keino ennalta ehkäistä monia sairauksia.
10 VASTAUSTA:
Sinun mukaasi meillä ei tule olemaan vapautta ilmaista mielipiteemme!?
Oletko anarkisti vai kommunisti tai diktaattori!?
Terveydenhoidossa on havahduttava todellisuuteen. Mitä nykylapset sairastavat ja mistä nämä sairaudet saavat alkunsa. Miksi lasten puolustusjärjestelmä toimii heidän omia kudoksiaan vastaan. Rokotteilla vaikutetaan juuri tähän järjestelmään. Mitä se ihmistä hyödyttää, jos rokotteella manipuloitu immuunivaste saadaan suunnattua siten, että yhden muka torjutun sairauden tilalle saadaan liuta muita. Eikö tämä juuri osoita, että sairauksilla on syvemmät syynsä ja ellei niihin puututa, ongelmat pakenevat ja ilmaantuvat entistä hankalammin torjuttavina, niin fyysisen kuin psyykkisenkin puolen ongelmina.

Lasten ja nuorten mielenterveydelliset häiriöt ovat tosiasia. Näissä puitteissa rokotteisiin tullaan palaamaan ennemmin tai myöhemmin. Lääketieteessä puhutaan mieluummin viruksista kuin siitä, mikä johtaa näiden läsnäoloon ja ihmiskehon heikkouteen. Yksilölliset tekijät ennen kaikkea vaikuttavat siihen, mille sairauksille kukin altistuu ja kansojen suuremmilla epidemioilla on vielä syvemmät ei-fyysiset syynsä. Immuunivastetta manipuloimalla sairaudet siirtyvät ainoastaan uudelle tasolle, kuten nytkin on käynyt.

Mitään kohtaa ihmisessä ei voida manipuloida, ilman että vaikutus kohdistuu myös toisaanne. Puolustusjärjelmän jatkuva ärsyttäminen on iso riski, ja missä tahansa vaiheessa näissä rokottamisten sarjatulissa se voi pettää osittain tai kokonaan. Mutta ei meitä sairauksien muuntuminen pelasta, vaikka rokotteita lisättäessä vauhti kiihtyykin.

Perheitä murehduttavat kovin myös lasten sairastuminen ja menehtyminen erilaisiin syöpäsairauksiin. Ykköstyypin diabetes niin ikään lisääntyy lasten keskuudessa ja sekoittaa perheiden elämää. Samoin monet muut vakavat sairaudet. Jokaisesta syöpään menehtyneestä lapsesta ei kuitenkaan kuule television uutislähetyksessä, vielä vähemmän syöpään sairastuneesta. Tieteellisen tasapuolisuuden nimessä näin pitäisi kuitenkin olla, jotta sairauksien todellinen tilanne ja niiden vaarallisuus tulisivat kansalaisten tietoon. Lapsiahan tässä pitäisi pelastaa, eikä rokotteita.
Kyllä vain. Uusimmat tuulet on sellaisia että rokotevastaisia kutsutaan terroristeiksi.
Panokset kovenee. Astroturffaus myöskin. Keskusteluissa toivotaan rokottamattomien lasten kuolemaa. Facebook nykyään julkisesti sensuroi rokotevastaisia. (on oikeasti aina tehnyt niin).
Jonkunlaista paniikkia on havaittavissa kun ihmiset alkaa heräämään todellisuuteen.
hendeen kirjoitti:
Kyllä vain. Uusimmat tuulet on sellaisia että rokotevastaisia kutsutaan terroristeiksi.
Panokset kovenee. Astroturffaus myöskin. Keskusteluissa toivotaan rokottamattomien lasten kuolemaa. Facebook nykyään julkisesti sensuroi rokotevastaisia. (on oikeasti aina tehnyt niin).
Jonkunlaista paniikkia on havaittavissa kun ihmiset alkaa heräämään todellisuuteen.
Kerro sitten, mikä se todellisuus on ja miten sinä määrittelet "toden". Tosi täytyisi todistaa eikä vain vihjailla muka-tietäväisellä salatiedeasenteella.
nerherg kirjoitti:
Kerro sitten, mikä se todellisuus on ja miten sinä määrittelet "toden". Tosi täytyisi todistaa eikä vain vihjailla muka-tietäväisellä salatiedeasenteella.
Jos viitsit etsiä kaikki ne tutkimukset jota olen tänne linkittänyt niin niistä selviää se todellisuus.
Siinä sulle salatiedettä.
hendeen kirjoitti:
Jos viitsit etsiä kaikki ne tutkimukset jota olen tänne linkittänyt niin niistä selviää se todellisuus.
Siinä sulle salatiedettä.
En tunne tarvetta saastuttaa selaushistoriaani hörhölinkeillä. Lue sinä ensin itsesi lääkäriksi (3v+ opintoja) ja arvioi sitten linkittämäsi sivustot uudelleen. Saatat viisastua.
nerherg kirjoitti:
En tunne tarvetta saastuttaa selaushistoriaani hörhölinkeillä. Lue sinä ensin itsesi lääkäriksi (3v+ opintoja) ja arvioi sitten linkittämäsi sivustot uudelleen. Saatat viisastua.
Taattu astroturffi vastaus. Tuollaisia on tullut monta nähtyä näissa rokotekeskusteluissa,
Onneksi ne joita tutkimukset kiinnostaa viitsivät ne avata.
Jos pubmed ja researchgate on mielestäsi hörhösivustoja niin miksi käsket lukea lääkäriksi? Tulisiko minusta sitten HörhöLääkäri?
hendeen kirjoitti:
Kyllä vain. Uusimmat tuulet on sellaisia että rokotevastaisia kutsutaan terroristeiksi.
Panokset kovenee. Astroturffaus myöskin. Keskusteluissa toivotaan rokottamattomien lasten kuolemaa. Facebook nykyään julkisesti sensuroi rokotevastaisia. (on oikeasti aina tehnyt niin).
Jonkunlaista paniikkia on havaittavissa kun ihmiset alkaa heräämään todellisuuteen.
No nyt selvisi lisää sensuurin syistä. Se on tämän Kennedyn oikeusistunnon syytä.
https://newspunch.com/rand-paul-vaccine-safety-senate/
"The Senate hearing came a day after the American Academy of Pediatrics urged the CEOs of Facebook, Google and Pinterest to censor and shut down anybody who dares to question the safety of vaccines on social media."
“If you take that vaccine vial and break it, you have to dispose of that as hazardous waste. You have to evacuate the building. Why would you take that and inject it into a child?”

https://www.instagram.com/p/Buzx8vxnVU3/

Tästä on tosi vaikea löytää tietoa sensuroinnin takia. Ja koska mikään valtamedia ei tästä halua kirjoittaa...
hendeen kirjoitti:
No nyt selvisi lisää sensuurin syistä. Se on tämän Kennedyn oikeusistunnon syytä.
https://newspunch.com/rand-paul-vaccine-safety-senate/
"The Senate hearing came a day after the American Academy of Pediatrics urged the CEOs of Facebook, Google and Pinterest to censor and shut down anybody who dares to question the safety of vaccines on social media."
“If you take that vaccine vial and break it, you have to dispose of that as hazardous waste. You have to evacuate the building. Why would you take that and inject it into a child?”

https://www.instagram.com/p/Buzx8vxnVU3/

Tästä on tosi vaikea löytää tietoa sensuroinnin takia. Ja koska mikään valtamedia ei tästä halua kirjoittaa...
Nauroin ääneen kun radiossa uutisoitiin tanskalaisesta tutkimuksesta jossa todettiin että rokottaminen ei aiheuta autismia.
Onneksi Kennedykin on kuullut tästä:
https://childrenshealthdefense.org/news/new-danish-mmr-study-shows-autism-rate-of-1-in-100-cdc-should-rush-to-denmark/

"The study authors throw around the word “unvaccinated” but at least in the study, they make clear this ONLY means “didn’t get the MMR.” Said differently, the children received EVERY OTHER vaccine. Watch as people try to say this is a vaccinated versus unvaccinated study."

Ja mitä yle kertoo tutkimuksesta:

"Tutkijat vertasivat toisiinsa rokotettujen ja rokottamattomien autismidiagnoosin saaneiden lasten määrää eivätkä löytäneet määrissä eroja."

https://yle.fi/uutiset/3-10675225

Kiitos Kennedy. Äänestäisin vaaleissa häntä jos voisin.
herätään_todellisuuteen kirjoitti:
Terveydenhoidossa on havahduttava todellisuuteen. Mitä nykylapset sairastavat ja mistä nämä sairaudet saavat alkunsa. Miksi lasten puolustusjärjestelmä toimii heidän omia kudoksiaan vastaan. Rokotteilla vaikutetaan juuri tähän järjestelmään. Mitä se ihmistä hyödyttää, jos rokotteella manipuloitu immuunivaste saadaan suunnattua siten, että yhden muka torjutun sairauden tilalle saadaan liuta muita. Eikö tämä juuri osoita, että sairauksilla on syvemmät syynsä ja ellei niihin puututa, ongelmat pakenevat ja ilmaantuvat entistä hankalammin torjuttavina, niin fyysisen kuin psyykkisenkin puolen ongelmina.

Lasten ja nuorten mielenterveydelliset häiriöt ovat tosiasia. Näissä puitteissa rokotteisiin tullaan palaamaan ennemmin tai myöhemmin. Lääketieteessä puhutaan mieluummin viruksista kuin siitä, mikä johtaa näiden läsnäoloon ja ihmiskehon heikkouteen. Yksilölliset tekijät ennen kaikkea vaikuttavat siihen, mille sairauksille kukin altistuu ja kansojen suuremmilla epidemioilla on vielä syvemmät ei-fyysiset syynsä. Immuunivastetta manipuloimalla sairaudet siirtyvät ainoastaan uudelle tasolle, kuten nytkin on käynyt.

Mitään kohtaa ihmisessä ei voida manipuloida, ilman että vaikutus kohdistuu myös toisaanne. Puolustusjärjelmän jatkuva ärsyttäminen on iso riski, ja missä tahansa vaiheessa näissä rokottamisten sarjatulissa se voi pettää osittain tai kokonaan. Mutta ei meitä sairauksien muuntuminen pelasta, vaikka rokotteita lisättäessä vauhti kiihtyykin.

Perheitä murehduttavat kovin myös lasten sairastuminen ja menehtyminen erilaisiin syöpäsairauksiin. Ykköstyypin diabetes niin ikään lisääntyy lasten keskuudessa ja sekoittaa perheiden elämää. Samoin monet muut vakavat sairaudet. Jokaisesta syöpään menehtyneestä lapsesta ei kuitenkaan kuule television uutislähetyksessä, vielä vähemmän syöpään sairastuneesta. Tieteellisen tasapuolisuuden nimessä näin pitäisi kuitenkin olla, jotta sairauksien todellinen tilanne ja niiden vaarallisuus tulisivat kansalaisten tietoon. Lapsiahan tässä pitäisi pelastaa, eikä rokotteita.
"Mitä nykylapset sairastavat ja mistä nämä sairaudet saavat alkunsa."

No mitä, ja mistä?

"Miksi lasten puolustusjärjestelmä toimii heidän omia kudoksiaan vastaan."

Toimiiko? Miksi?

"Mitä se ihmistä hyödyttää, jos rokotteella manipuloitu immuunivaste saadaan suunnattua siten, että yhden muka torjutun sairauden tilalle saadaan liuta muita."

Riippuu siitä torjutusta sairaudesta. Millä perusteella tilalle tulee liuta muita?

"Eikö tämä juuri osoita, että sairauksilla on syvemmät syynsä"

En tiedä, kun et ole perustellut mitään väitteitäsi, joihin viittaat sanalla "tämä".

" Lääketieteessä puhutaan mieluummin viruksista kuin siitä, mikä johtaa näiden läsnäoloon ja ihmiskehon heikkouteen."

Virukset ova tietääkseni olleet läsnä aina. Mikä syy sinulla oli mielessäsi?

" Immuunivastetta manipuloimalla sairaudet siirtyvät ainoastaan uudelle tasolle, kuten nytkin on käynyt. "

Siis kuinka on käynyt?

"Puolustusjärjelmän jatkuva ärsyttäminen on iso riski"

Eikö se ole jatkuvassa ärsytystilassa ilman muuta? Kun keta ne virukset ovat kaikkialla eikä niistä eroon pääse.

"Perheitä murehduttavat kovin myös lasten sairastuminen ja menehtyminen erilaisiin syöpäsairauksiin. Ykköstyypin diabetes niin ikään lisääntyy lasten keskuudessa ja sekoittaa perheiden elämää. Samoin monet muut vakavat sairaudet. Jokaisesta syöpään menehtyneestä lapsesta ei kuitenkaan kuule television uutislähetyksessä, vielä vähemmän syöpään sairastuneesta. "

Toki murehduttavat nuo kaikki. Miksi ne mielestäsi liittyvät rokotuksiin?
+Lisää kommentti
Hupsis.
"A multi-million dollar trial has been launched to see if a whooping cough vaccine is linked to the dramatic rise in children with food allergies.
The number of Australian children with food allergies has skyrocketed since the late 1990s – about the same time a new whooping cough vaccine was introduced."

https://www.dailymail.co.uk/news/article-6633835/Fears-whooping-cough-vaccine-gives-children-food-allergies-sparks-major-4million-trial.html?#comments
Katsokaapa uutisen alkuperäistä otsikkoa joka näkyy linkissä.
4 VASTAUSTA:

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Hah hah! Sensuuri näköjään pelaa! :D Mikä oli niin luvatonta?
https://www.telegraph.co.uk/news/uknews/1544592/Vaccine-officials-knew-about-MMR-risks.html

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ja Brasilia väitettä yritän vielä selvittää. Keskustelusta karkasi nyt se punainen lanka kun poistivat tuosta välistä viestejä.
Eli dailymailin uutisessa on kommentti jossa kerrotaan mmr rokotteesta joka vuosina 1987-1992 aiheutti pahoja haittavaikutuksia englannissa. Se poistettiin käytöstä vasta sitten kun valmistaja lopetti sen valmistuksen. Vielä vuonna 1992 Committee on Safety of Medicine oli sitä mieltä että hyödyt ohittaa haitat.
Huooh!!
Dailymailin uutisessa on kommentti jonka sisältö on kutakuinkin tällainen:

Hyvää, että mainitsit meningiitin, juuri sen vuoksi, ei koskaan anna lapselleni MMR-rokotetta, meningiitti on tämän rokotteen sivuvaikutus! Jos olet niin vanha tietää, mitä olet kuullut SENSUROITU al: sta Trivirix-rokotteen kanssa, joka vietiin Kanadan markkinoilta suuren meningiitin esiintymisen vuoksi juuri 6 kuukauden kuluttua, ja sitten nimettiin uudelleen Plusarixiksi ja tuotiin vain Yhdistyneen kuningaskunnan markkinoille koska se oli halvempaa kuin SENSUROITU n MMR-rokote, jossa se taas aiheutti runsaasti meningiititapauksia ja joutui vedetyksi myös täällä! Sen jälkeen SENSUROITU siirtyi kolmansiin-maihin kuten Brasiliaan.
+Lisää kommentti

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Rokotteiden aivoihin liittyvät vaikutukset masentavat ja turhauttavat. Fyysiset seuraukset ovat vakavia, mutta psyykkiset musertavat vielä enemmän. Kun lapsi suunnattoman ahdistuksen vallassa viiltelee itseään, lakkaa syömästä tai syö jatkuvasti ja sitten oksentelee kylpyhuoneessa, on vaikea ymmärtää, miksi näistä ei rokotteiden yhteydessä saisi puhua. Jos nämä tällaiset ottaa puheeksi, voi hyvinkin käydä niin, että keskustelukumppani joutuu raivon valtaan ja sättii rokotteista huolestunutta lasten vihaajaksi, vaikka hänen oma vihansa juuri estää aiheen käsittelyn.

Ihmisistä on tullut arvaamattomia ja usein he ovat pelosta sekaisin, kuten nytkin näiden tuhkarokkonäytelmien aikana. Ihmiset pelkäävät tosissaan, koska tämä nykyinen tuhkarokko THL:n mukaan sairastuttaa rokotetutkin, eikä siihen tunnu auttavan mikään. Italiaan ei kuulemma kannata matkustaa, koska sieltä sen taudin juuri saa. Kun ihmisiä yrittää rauhoitella, että Suomessa ainakin toistaiseksi syöpäsairauksiin kuollaan todennäköisemmin kuin tuhkarokkoon, puheet menevät kuin kuuroille korville. Sitten viha saa jälleen vallan ja THL:n viestintään vedotaan, kuinka rokotetut eivät edes sairaana ollessaan kykene levittämään tätä surmanlähdettä ja että tähän kykenevät ainoastaan nuo rokottamattomina sairastuneet ihmeoliot. Kävipä niin tai näin, viha kohdistuu rokottamattomiin, koskapa heidän toimenpiteidensä seurauksena tämä yhteiskunta joko pysyy pystyssä tai sitten kokonaan kaatuu.

Pelkästään rokotteista tässä nyt ei olekaan kysymys, vaikka THL näin antaa ymmärtää, vaan paljon syvemmillä vesillä mennään. Näin halutaan ojentaa niitä, jotka eivät THL-tahtoon terveydenhoidollisissa katsantokannoissaan ole taipuneet. THL:n mukaan terveyteen liittyvät ratkaisut eivät ole yksityisasia. Tähän näkemykseen nojaten lapset ovatkin juuri sopiva vallankäytön väline. Lasten luontainen vastustuskyky on suojannut heitä pahimmalta eli joukkotuholta, vaikka tämäkin on nyt laskettu rokotteiden ansioksi. Sukupolvi sukupolvelta rokotteiden sietokyky joka tapauksessa on asteittain murentunut ja nyt taistellaan jo tosi kovin panoksin, joissa rokottamattomien syitä välttää rokotteita ei huomioida lainkaan. Rokotettujen pelko sairastua rokotteista huolimatta määrittää ja tyrmää lain vapaaehtoisuuden, jolle vapaudelle THL:ssa viitataan jo kintaalla.

Rokotteet edustavat täydellistä materialismia, mitä ihmisen sairastumiseen tulee. Koska ihminen itse tähän ideologiaan nojautuessaan ei ole vastuussa mistään, sairastuessaan hän on oikeutettu syyttämään muita ja tähän hän saa hyvää kantoapua THL:lta, jolla taas on yhteyksiä omintakeisempiin syihin, joilla viraston mainetta yritetään pitää yllä.

Tapahtui mitä tahansa rokotteista määräävät luistavat aina vastuusta ja syyttävät niitä, joita eivät ole päässeet lääkitsemään. Aiempi vakavakaan sairastuminen rokotteista ei riitä kieltäytymisen syyksi, sillä rokotekysymyksissä empatia on tuntematon käsite ja kieltäytyjää vastaan hyökätään jo avoimesti facebookissakin ja muissa sosiaalisen median ainoan oikean tiedon lähteissä. Vihaa lietsotaan uhkailemalla veronkorotuksilla, päiväkoti- ja koululaitosoikeuksien menetyksillä, puoskarinimityksillä ja näillä sivistyneiden kansalaisten toiveilla nähdä rokottamattomien perheiden lapset kuolleina.

Pienemmälläkin älykkyysosamäärällä selviää, että ihmiset ovat aika lailla sekaisin, eikä heitä nyt kannattaisi ainakaan THL:n toimesta enää yhtään enempää sekoittaa. Vai aiotaanko tähänkin kehittää rokote, jolla ihmiset muuttuvat toisiaan suvaitseviksi ja lempeiksi, ja THL:ssakin lain vapaaehtoisuutta kunnioittaviksi kansalaisiksi.

Mitä tapahtuu silloin, kun THL-näytelmä ei johdakaan rokotekattavuuden nousuun, vaan sen laskuun. Kun ihmisten pelko näytelmästä huolimatta kasvaa ja rokotteiden tuotto laskee. Kun ihmiset saavat tarpeekseen puoskarisyytöksistä ja tahtovat varjella omaa ja lastensa terveyttä, vaikka heiltä rokotteiden vuoksi vietäisiinkin omaisuus, heidän lapsiltaan koulutusmahdollisuudet, ja lääkityksestä kieltäytymisen tähden jopa ajettaisiin maanpakoon.

Siksikö me synnyimme, jotta lääketeollisuus saisi meistä hyvät tuotot. Jos lain vapaaehtoisuuteen turvaava säännöstökään ei käytännössä meitä rokotteiden tuhovoimalta pelasta, niin mikä sitten.

Ihminen on ihmisen ainoa veli (Mika Waltari). Todellakin, näinkö on?
3 VASTAUSTA:
Tämä kuvaa hyvin amerikkalaislasten rokotus määriä ennen ja nyt
https://www.instagram.com/p/BuKC8XhH0fU/
Lähinnä hymyilyttää että joku jaksaa melkein 24h seurata lainaanko oikein ja mistä lainaan.
hendeen kirjoitti:
Lähinnä hymyilyttää että joku jaksaa melkein 24h seurata lainaanko oikein ja mistä lainaan.
Minä lainaan aina kirjastosta.
+Lisää kommentti

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
2 VASTAUSTA:
https://childrenshealthdefense.org/news/court-hears-gardasil-science-and-moves-forward/
Tuossa paljon luettavaa amerikassa käynnissä olevista HPV-rokote oikeusistunnosta.
En nyt lainaa ettei tule sanomista.
Tämä vain että Gardasilissä käytettyä AAHS adjuvantin turvallisuutta ei ole koskaan testaattu.
+Lisää kommentti

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Professori Juhani Knuuti selittää televisiossa, kuinka rokotteita kritisoivat tietoisesti välittävät ihmisille harhoja. Knuutin mukaan hurahtaneet uskomushoitajat voivat olla myös koulutettuja.

Tosin teoriassa Knuutinkin mukaan on mahdollista vaurioitua rokotteesta, mutta ei käytännössä. Allergisena reaktiona anafylaktinen shokki saattaa toki poikkeuksellisesti olla mahdollinen. Missä maailmassa professori kuvittelee elävänsä. Salaliittojenko?

Autoimmuunisairaudet rokottamisten myötä jatkavat kasvuaan. Lasten sairastuminen esim leukemiaan on hintaan mihin hyvänsä pidettävä tieteellisesti erillään rokotteista. Tiedettä ei pidä sotkea mihinkään sellaiseen, josta tieteelle olisi haittaa ja tieteentekijät joutuisivat hämilleen. Puoskarit tutkikoot, sillä heillä on paljon enemmän hukkaan heitettävää aikaa kuin kalliilla rahalla tutkivilla lääkäreillä. Sana puoskarit ja suunnitteilla oleva puoskarilaki kertovat täydellisesti siitä, mitä tällaisista elämänsä hukkaan heittäjistä virallisesti ajatellaan. Kyllähän lääkärikin käytännössä voisi seurata rokotteiden vaikutuksia, mutta ei hänellä tuollaisiin salaliittoihin koskaan ole aikaa. Tässä mielessä puoskareita voi jo kadehtiakin, sillä jostain syystä ihmiset tuntuvat arvostavan sitä, että heidän ongelmistaan jotkut sentään ovat kiinnostuneita, eivätkä heti totea, että tieteellisesti ongelmasi ovat tyhjänpäiväisiä, irrelevantteja.

Australialainen parantajanuorukainenkin auttoi mielellään kaikkia, myös hänen apuunsa turvautuneita lääkäreitä, vaikka nämä heti alkuun ilmoittivat olevansa hyvin skeptisiä moisen epätieteellisen menetelmän suhteen. Apua saatuaan lääkäritkin olisivat halunneet päästä perille tästä tieteeseen pohjautumattomasta hoitotavasta. Puoskarilain tultua voimaan tämäntyyppiset parantumiset evättäneen ainakin Suomessa. Jos tieteellisesti ei kyetä todistamaan, niin mitä ihmettä moisilla salaliittoihin perustuvilla hoitomuodoilla lääkäritkään menevät parantumaan.

Puoskari- ja uskomushoitajanimikkeet pitäisi patentoida, ja jos tieteellisesti auttajan kykyjä ei kyetä todistamaan, vaikka potilas näistä paranisikin, hoidot on kaikilta näihin hoitoihin hakeutujilta puoskarilakiin nojautuen evättävä. Tieteen ulkopuolinen todellisuus on estettävä kaikin voimin ja tiedettä epäilevät saatettava vastuuseen teoistaan.
3 VASTAUSTA:
Pitkä ja sekava vuodatus sinulta.
kemialline kirjoitti:
Pitkä ja sekava vuodatus sinulta.
Knuutin kommentointia lähinnä. Ei hän minusta sekavalta vaikuttanut. Viestinsä oli harvinaisen selvä. Eikä näistä kannata loukkaantua, vaan ottaa opiksi. Ajan puutetta lääkäritkin aina valittavat, jos potilaat ovat tyytymättömiä. Lääketieteen ulkopuolisissa hoidoissa aikaa on liiaksi ja tällä niiden suosiotakin perustellaan. Itse asiaan kritiikissä ei koskaan päästä, sillä toisarvoiset seikat uppoavat mediaankin paremmin.

Lasten leukemia ei missään tapauksessa saa johtua lääketieteeseen perustuvista jatkuvista immunisaatoista, rokotteilla aikaansaadusta puolustusjärjestelmän häiriötilasta, eihän? Sekavuutta ilmenee puolella jos toisella, sillä ykköstyypin diabetes väistämättä jatkaa kasvuaan sekin, kunnes rokotteiden lisääminen taas muuttaa sairauksien ilmenemismuotoa. Nimikkeiden muuttaminen käy helposti, mutta yritäppäs perussyitä parantaa ilman että puutut jo vallitsevaan käytäntöön, niin ei tule onnistumaan. Rokotteiden multisekavuuden vuoksi käy mahdottomaksi.

Vuodatus, hörhöys, puoskarointi, uskomus, folio? Näin rokotteilta tieteellisesti manataan harhat pois.
Professori Juhani Knuuti unohti vallan tämän tärkeän tutkimuksen:
(Puhui vain omia mutu juttujaan, eikä esittänyt mitään tutkimustuloksia.)
British Medical Journalin (BMJ) Clinical Evidence verkkojulkaisussa lehden asettama tutkijaryhmä arvioi kaikkiaan 2500 erilaista lääketieteellistä hoitoa ja niistä olemassaolevaa tutkimusnäyttöä. RCT-tason (satunnaistettu kaksoissokkotutkimus) vankka näyttö katsottiin selkeäksi osoitukseksi siitä, että hoidolla on muutakin kuin lumevaikutus.
BMJ:n tutkijaryhmän mukaan vain 13%:lla hoidoista on vankka tieteellinen näyttö niiden toimivuudesta, 23 % :lla hoidoista on todennäköisesti hyödyllisiä vaikutuksia, 8 %:lla hoidoista haitan ja hyödyn suhde on epävarma, 6 % hoidoista ei ole todennäköisesti hyödyllisiä, 4 % hoidoista on todennäköisesti tehottomia ja jopa haitallisia, mutta suurimman ryhmän 46 % muodostivat hoidot, joiden tehokkuudesta ei ole mitään varmaa tietoa.

Tutkijaryhmän myöntää, että hoitojen jaotteleminen eri kategorioihin on erittäin vaikeaa vaikka käytettävissä on eri alojen asiantuntijoita, vertaisarvioitsijoita ja huippututkijoita. Hoitojen ryhmittely eri kategorioihin sisältää aina jossain määrin subjektiivista arviointia ja kiistanalaisia tulkintoja. Joka tapauksessa oheinen jaottelu kertoo tiedeyhteisölle sen, että paljon on vielä tutkittavaa ja useimmat päätökset hoidoista tehdään lääkärin henkilökohtaisten tietojen, taitojen ja asenteiden perusteella, myös potilaan ja lääkärin onnistunut vuorovaikutus on tärkeää.

Kirjallisuusviitteet
http://clinicalevidence.bmj.com/ceweb/about/knowledge.jsp"
+Lisää kommentti
Nimimerkki hendeenin linkki amerikkalaisten rokotusmääristä saattaa huimata monia. Nykyamerikkalaisista näkee, että muutakin retkahtamista rokotteista meren takana on seurannut kuin pelkkää huimaamista.

Suomessakin lapsille lisätään niin paljon rokotteita kuin suinkin kehdataan. Syntyvyyden lasku on ainoa, millä rokotesairauksia voidaan välttää. Myös tässä laskussa rokotteet auttavat suuresti.

Röyhkeydellä rokotteita jatkuvasti lisätään. Sanotaanko tätä nyt sitten vaikka tieteelliseksi röyhkeydeksi, jos asia näin paremmaksi muuttuu.
Ilmoita
Tämäkin epidemia on laitettu rokotevastaisten syyksi:
https://yle.fi/uutiset/3-10651797

Tässä uutinen englanniksi:
https://www.wheninmanila.com/measles-outbreak-is-packing-hospitals-and-forcing-them-to-turn-away-patients/

Ja uutisen kommentti:
Mòjó Del Oibesue:
"Dengvaxia mob on ollut noin vuoden ajan, koska se on altistunut haitalliselle vaikutukselle, jos se otetaan ennenaikaisesti 0 dengue-patenttiin. Tällöin tuhkarokko Rokotus on otettava ensimmäisen annoksen kanssa 12–15 kuukauden iässä ja toinen annos 4–6-vuotiaana. Väitettyä dengvaxia-ohjattua pelottelua ei voitu pitää nykypäivänä vallitsevan hirvittävän tuhkarokkoa. On järkyttävää, että ihmiset, jotka ovat vastuussa sekä dengvaxiasta että tuhkarokosta, käyttävät tämäntyyppistä välinettä ihmisten sekoittamiseen. Lopeta. Lopeta jo. Kirjoittaja yrittää ilmeisesti maalata eri värin siihen, mitä todella tapahtuu. Tilintarkastustuomioistuin toteaa, että vuosien 2014 - 2017 aikana oli puutteellista tuhkarokkorokotetta budjetin puutteen vuoksi. Dengvaxia clamor tulisi säilyttää, jotta yli 800 tuhatta lasta ja aikuista, jotka ovat olleet ennenaikaisesti rokotettuja huolimattomuudesta ja ahneudesta, on annettava oikeudenmukaisuus."

Kökkö käännös mutta tässä tärkein "The alleged dengvaxia - driven - scare could not be attributed to the horrific measle outbreak we are experiencing today."
Ilmoita
https://news.mb.com.ph/2019/02/23/acosta-on-vaccination-scare-why-should-they-blame-me/

Tuossa lisää aiheesta. Äänessä nainen joka hakee oikeutta Dengavax rokotteesta kuolleille/sairastuneille. Häntä syytetään nyt tuhkarokkoepidemiasta.
"The PAO chief cited World Health Organization (WHO) records which revealed that the measles outbreak has been worldwide and not isolated in the Philippines."

Meillä syytetään Larsmolaisia ja uskonlahkolaisia ja muita "hörhöjä" tuhkarokkoepidemiasta.
Aika samanlaisia trendejä maailmanlaajuisesti. Rokotteessahan ei ole mitään vikaa.

Tuossa tuhkarokosta ja rokotettujen sairastumisesta, oireista ja niiden tunnistamattomuudesta:
https://academic.oup.com/cid/article-abstract/67/9/1315/5034094?redirectedFrom=fulltext
6 VASTAUSTA:
https://www.wheninmanila.com/parents-refuse-free-anti-measles-vaccination-despite-measles-outbreak/
Tämän uutisen perässä kysymys:
Should parents be forced to vaccinate their children? Let us know what you think in the comments!
Tämä on maailmanlaajuista.
https://www.mediuutiset.fi/uutiset/tutkimusloyto-venajan-trollit-ja-rokotusvastaiset-botit-pyorittavat-twitterin-rokotuskeskustelua/56cdbc8b-2041-42a9-a64e-c83020f9d671
"Tutkijat arvelevat trollien pyrkivän luomaan eripuraa ja horjuttamaan yhteiskunnan vahvaa konsensusta rokotusten tarpeellisuudesta tautien torjunnassa."
Väärin! Trollit pyrkivät mustamaalaamaan ja hörhöyttämään ne kellä on syytä epäillä rokotteiden sopivuutta lapsilleen jotta he olisivat aiheesta hiljaa leimautumisen pelossa.
"– Teemme koko ajan aktiivista mediaseurantaa, jossa myös tällaiset asiat otetaan huomioon."
Tui tui!
Paljon olen kuullut huhuja tällaisista keskusteluista ja niihin osallistuvista henkilöistä, mutta ei herranen aika että täällä vedetään mutkat suoriksi lähteiden kanssa. Ja tietenkin jokainen joka kehtaa sanoa teitä vastaan saa leiman "perus rokote- ja lääkeyhtiöiden trolli!!". Voe veljet teidän kanssa. Omasta mielestäni olisi hyvä jos teiltä kaikilta estettäisiin pääsy muiden yhteiskuntaan, niin voisitte sitten keskenänne herättää henkiin kaikki ne sairaudet jotka kovalla työllä ollaan saatu kuriin. Ihan oikeasti ei ole todellista mitä jengiä.
FaktoihinPerustuva kirjoitti:
Paljon olen kuullut huhuja tällaisista keskusteluista ja niihin osallistuvista henkilöistä, mutta ei herranen aika että täällä vedetään mutkat suoriksi lähteiden kanssa. Ja tietenkin jokainen joka kehtaa sanoa teitä vastaan saa leiman "perus rokote- ja lääkeyhtiöiden trolli!!". Voe veljet teidän kanssa. Omasta mielestäni olisi hyvä jos teiltä kaikilta estettäisiin pääsy muiden yhteiskuntaan, niin voisitte sitten keskenänne herättää henkiin kaikki ne sairaudet jotka kovalla työllä ollaan saatu kuriin. Ihan oikeasti ei ole todellista mitä jengiä.
Mistä ne sairaudet tulee? Jos kellään rokottamattomalla ei ole sairautta niin mistä se tulee? Tiesitkö että ROKOTETUT levittävät rokoteviruksia tietyn aikaa rokotteen saannin jälkeen? (riippuu rokotteesta).
Tiesitkö että hinkuyskärokotteen saanut sairastaa hinkuyskää OIREETTOMANA ja näin sairastuttaa muut?
hendeen kirjoitti:
Mistä ne sairaudet tulee? Jos kellään rokottamattomalla ei ole sairautta niin mistä se tulee? Tiesitkö että ROKOTETUT levittävät rokoteviruksia tietyn aikaa rokotteen saannin jälkeen? (riippuu rokotteesta).
Tiesitkö että hinkuyskärokotteen saanut sairastaa hinkuyskää OIREETTOMANA ja näin sairastuttaa muut?
Tähän löytyikin kuva joka kertoo aiheesta enemmän:
https://www.instagram.com/p/BuO1X5Wn8TA/
+Lisää kommentti
Rokotteilla sairauksien ilmiasua muutetaan ja näin tämän kosmeettisen muunnoksen myötä elämän kerrotaan tulleen aina vain helpommaksi. Kun lapsi tuhkarokon sijaan kuoleekin syöpään tai häiriintyy psyykkisesti, tämän katsotaan kuvastavan lääketieteellistä edistystä. Mielenterveys- ja syöpätapausten todellisuudessa tuhkarokko ei päällimmäisenä tule mieleen, ja tieteelliset asiantuntijamme tämän mieluusti sivuuttavatkin. Rokotemyönteisyyden eteen on tehtävä jatkuvasti työtä, luotava kuvaa kansalaisten vastakkainasettelusta ja muiden syyllisyydestä sairastuttaa viattomat.

Lapset omistetaan jo tieteelliselle tutkimukselle, jossa päätetään, missä muodossa sairaudet olisi jatkossa hyvä kohdata. Mitä enemmän rokotteita, sitä enemmän immuunivasteeseen liittyviä häiriötiloja. Syntyvyys laskee ja näin väkiluvun vähetessä yhä suurempi osa yhteiskunnan varoista tultaisiin jatkossakin varaamaan rokoteteollisuudelle. Jotta lapsia yhä edelleen saataisiin koekaneiksi, asiantuntijoiden on ylläpidettävä alituista pelkotilaa siitä, kuinka tietyt taudit tulevat tuhoamaan ihmiskunnan, ellei rokotteiden anneta pelastaa ja viruksia saada näin aisoihin. Parin sadan vuoden aikana ”edistystäkin” on sen verran tapahtunut, että yhden pieneliön on jo kuviteltu vankeuteen teljetyn. Autoimmuunisairauksia voitaneen pitää jo kansantautina, mutta hörhökulttuuriin liittyvinä ulostuloina tuon on katsottu vievän liikaa huomiota rokotteiden kaikkivoipaisuudelta ja tutkijoiden kyvyltä hallita ihmiskuntaa. Rokotteilla ei myöskään uskota olevan merkitystä yhä lisääntyvien terveysuhkien olemassaololle, vaikka nuo samanaikaisesti rokotteiden myötä ihmisiä vaivaavatkin.

Mielikuviin lääketieteessäkin tahdotaan uskoa. Rokotteilla ihmistä stailataan samaan tyyliin kuin asuntoja. Entinen piiloon ja ongelmat sitten myöhemmin tarkempaan syyniin. Trollataan sillä, että kaikki voisivat hyvin, jos vielä enemmän rokoteltaisiin. Luodaan mielikuvia, etteivät syöpäsairaat tosiasiassa ole niin sairaita, kun taas hörhöt ovat se yhteiskunnan todellinen syöpä ja mätäpaise rikkoessaan näin suurella vaivalla kyhättyjä tieteellisiä unelmia.

Mielikuvilla liikutellaan jo täysin massoja ja sairaudetkin puhkeavat joko tyhjästä tai muutaman rokottamattoman lääkevastaisuudesta. Krooniset sairaudet koetaan mieluummin itseaiheutetuiksi, joko liikunnan puutteesta tai sen liiallisuudesta, tai sitten ravitsemuksesta johtuviksi laiminlyönneiksi kuin rokotteilla aikaansaaduiksi. Rokotteillahan tautien katsotaan poistuvan, eikä mitään sellaista uskota tulevankaan tilalle, mitä ei nyt leikkelyin, sädetyksin ja solumyrkyin voisi estää elämää häiritsemästä.

No lapset nyt ovat sekaisin ja opettajienkin kerrotaan turhaan hätäilevän, mutta muutoin ihan kelpo tavaksi on tullut rokoteteollisuuden kanssa jatkaa näitä jokavuotisia näytelmiä. Rokotekriitikkojen syytä ihmisen sairastuminen joka tapauksessa on, samaan malliin kuten Rooman palokin saatiin vieritettyä niiden syyksi, joilla ei tapahtumiin mitään osuutta ollut.

Vuosikymmeniä yhä massiivisemmilla rokoteoperaatioilla lasten immuunivastetta on manipuloitu varsin kovaotteisesti ja näilläkö ei muka olisi mitään kytköksiä nykysairauksiin. Immuunivaste toimii jo arvaamattomasti, mutta tätä TV-uutisointi ei tuo esiin. Sitten kun herätään on jo liian myöhäistä. Käy kuten Nobel-lobotomian, vastuuseen eivät joudu ketkään ja hirveydet jälleen kerran painuvat tieteen mustaan pohjattomaan aukkoon.

Miksi lääketieteessä pelkoa lietsotaan ja pakkorokotteilla uhataan, ellei ihmismieli jo olisi murtunut immunisaatioista. Terve ihminen tuskin tällaisiin joukkopsykooseihin sortuisi, ellei mieli pahoin jo oireilisi. Tälläkin palstalla jatkuvasti skeptikkojen toimesta toistellaan, kuinka lääkärit rokottelevat esimerkillisen paljon itseään ja lapsiaan. Tässä yhteydessä täytynee jo muistuttaa, että lääkärit ammattikuntana tulevat toistuvasti esiin myös itsetuhoisuutensa vuoksi. Vaikka lääkärit itse eivät olisikaan huolissaan, monet muut osaavat olla.

Aina kun rokotelääkkeistä tulee kyse, THL:n asiantuntija tietää täsmälleen, kuinka ihmisten tulee menetellä. Rokotteista huolimatta sairaudet lisääntyvät ja niitä on yhä vaikeampi hoitaa. Lääkärienkin mielenterveys horjuu, mutta tästä huolimatta omaa ratkaisumalliaan hekin toistuvasti tarjoavat, vaikka realiteetit puhuisivat jo vallan toista.

Rokotteet ovat kaikkea muuta kuin OK ja tätä kaikkea muuta kohti ollaan nytkin vahvasti menossa.
Ilmoita
Me skeptikot vaadimme, että otetaan vanhat lait käyttöön, että saadaan yhteiskuntaan hyvä järjestys:
Kaikki rokotevastustajat ja kaikki tiedevastustajat tuomitaan roviolla poltettaviksi, kuten vanhaan hyvään aikaan.
Ilmoita
https://www.wsj.com/articles/next-front-in-tech-firms-war-on-misinformation-bad-medical-advice-11550658601
Pinterest Blocks Vaccination Searches in Move to Control the Conversation
Sensuuria sensuuria...
1 VASTAUS:
https://www.tivi.fi/Kaikki_uutiset/youtube-iskee-vaarallisiin-videoihin-ei-ehka-halolla-mutta-kuitenkin-6759466
Onko huuhaa ja hörhö mainittu riittävän monta kertaa?

https://www.tivi.fi/Kaikki_uutiset/kiitos-nyt-tastakin-venaja-trollit-lietsoivat-salaliittoteorioita-rokotuksia-vastaan-ja-nyt-leviaa-tuhkarokko-6758599

Tuhkarokko onkin venäjäntrollien syytä.
"Trollit ovat väittäneet muun muassa, että rokotukset ovat haitallisia tai vähintäänkin turhia, ne ovat osa lääketehtaiden kansainvälistä salaliittoa ja että paremman suojan taudeilta saa muilla keinoin."
No tota... Niin. Ne ovat haitallisia joillekkin. Osa on turhia. Melkoisia salaliittoja/salailua on että jotkut rokotteet saadaan testattua ja nopealla aikataululla markkinoille. Ja jos kaksi/kolmekin kertaa rokotettu saa silti tuhkarokon niin uskallan sanoa että sairastamalla taudin saa suojan varmemmin.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

+Lisää kommentti
Oletteko kuulleet Gulf war syndroma:sta?
Sen kerrotaan tulleen amerikkalaisille sotilaille Persianlahden sodassa. Johtuen kemikaaleista ynnä muista joille siellä altistuivat.
Mutta eikös ole kumma että tähän syndroomaan on sairastunut myös sotilaita jotka eivät koskaan ehtineet persianlahdelle asti?
Onko sattumaa että he sairastuivat rokotuksen jälkeen?

Tässä tositarina elokuvan muodossa miten käy sotilaalle jos kieltäytyy rokotteesta:
https://www.youtube.com/watch?v=s8n-of_Y4gw
1 VASTAUS:
Ja miten saatta käydä jos otat sen. On oikeesti katsomisen arvoinen. Oikeita ihmisiä ja oikeita kohtaloita.
+Lisää kommentti
Eikös ole jännä että dokumentissä puhutaan jatkuvasti skvaleenista ja sen ongelmista?
10 pistettä sille joka tietää mitä käytettiin adjuvanttina rokotteessa joka aiheutti meillä narkolepsiaa?

DSing,ding,ding!!!

https://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=dlk00908
Sikainfluenssa-pandemia 2009–2010
"Tehosteaine, skvaleeni, on voinut edelleen voimistaa reaktiota. Nykyisessä influenssarokotteessa on huomioitu kyllä edelleen A(H1N1)v-virus, mutta rokotteen virusosan rakenne on erilainen, eikä nykyisessä rokotteessa ole skaveleenia."
2 VASTAUSTA:
"DSing,ding,ding!!!"

Kuuletko muitakin ääniä?
vakavaaaa kirjoitti:
"DSing,ding,ding!!!"

Kuuletko muitakin ääniä?
Kyllä. Etkö sinä sitten kuule?
+Lisää kommentti
Hendeen toistelee monta kertaa kumottuja väitteitään täällä monologina.

Hentsu unohti kertoa, että sikainfluenssa itsessäänkin aiheuttaa narkolepsiaa ja jos epidemia olisi puhjennut ilman rokotteita, olisi narkolepsia tapauksia voinut olla paljon enemmänkin. Rokotteista vain Pandemrix aiheutti ongelmaa ja ongelmia aiheutui vain niille, joilla oli erityinen alttius.

Että tosiasioita ei unohdettaisi, ammattilaiset ottavat muita väestöryhmiä useammin rokotteet ja tutkimusten mukaan lastenlääkärit rokottavat lapsiaan ahkerammin, kuin muut vanhemmat.

Rokotteet eivät toimi kuten lääkkeet, joten useita rokotteita voidaan antaa lyhyellä aikavälillä huoletta. Rokotteita tutkitaan jatkuvasti ympäri maailmaa ja tutkimustavasta ja tutkijaryhmästä riippumatta, ne on todettu kerta toisensa jälkeen turvallisiksi. Mitään yhteyttä autismiin, autoimmuunisairauksiin tai muihin vastaaviin ei ole tullut ilmi, vaikka ne jotka näitä hörhöjen tekstejä lukevat, ovat voineet sellaisen vaikutelman saada.

Toisto on aivopesun perusmenetelmä ja juuri sitä nämä antivaxiinit yrittävät saada aikaan - aivopestyjä ihmisiä. Samoja lainauksia ja lähteitä toistetaan uudestaan ja uudestaan, vaikka ne olisi kuinka moneen kertaan kumottu.

Se nyt vain menee niin, että jos joku on päättänyt usko litteään maapalloon, hän uskoo litteään maapalloon vaikka mikä olisi. Samoin ne jotka uskovat reptiliaanien, eli liskoihmisten hallitsevan maailmaa (George Bush ja Englannin kuninkaalliset esimerkiksi ovat kuulemma liskoihmisiä), uskovat näin vaikka mitään järkevää todistetta asiasta ei olisi. Samoin ne jotka pitävät evoluutiota ja aiheeseen liittyvää tiedettä pelkkänä saatananpalvontaan liittyvänä salajuonena, tulevat uskomaan näin jatkossakin, eikä mikään määrä todisteita, logiikkaa tai maalaisjärkeä tule heidän uskomuksiaan horjuttamaan. Sama pätee antivaxiineihin. Kun joku on ajautunut siihen pisteeseen, että uskoo ennemmin ennustajia, kiinalaisen poppatieteen edustajia ja paria muuta hörhöä, kuin tutkijoita ympäri maailmaa, on aivan sama millaiset todisteet on käsillä. Näiden kovan linjan rokotevastustajien mielet on lukittu ja mikään omaan psyykeen sopimaton informaatio yksinkertaisesti kielletään.
10 VASTAUSTA:
Pitäiskö sun huntteri antaa palautetta tuonne terveyskirjastoon kun jakavat tuollaista väärää tietoa:
"Lääkärikirja Duodecim
7.8.2018
Infektiosairauksien erikoislääkäri Jukka Lumio"

"Näyttää ilmeiseltä, että autoimmuunireaktion käynnistymisessä keskeistä on ollut se, miten rokotteessa ollut influenssaviruksen rakenne (nukleoproteiini) on VALMISTETTU. Muissa sikainfluenssarokotteissa se on ollut erilainen kuin Pandemrixissa®. Tehosteaine, SKVALEENI, on VOINUT edelleen VOIMISTAA reaktiota."

https://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=dlk00908

Tuota väsyttävää loppukommenttia litteästä maasta ja liskoihmisistä en jaksanut lukea.
"Rokotteista vain Pandemrix aiheutti ongelmaa ja ongelmia aiheutui vain niille, joilla oli erityinen alttius."
No mikä oli se syy MIKSI pandemrix aiheutti ongelmia?

https://www.instagram.com/p/BuPDHhqHueg/

In 1986, Reagan passed a law to grant vaccine manufacturers immunity from being sued; but only under the stipulation that the government conducts annual safety monitoring of all of the vaccines being passed through the pipeline.

The US Health and Human Services got SUED by Informed Consent Action Network and settled this lawsuit after ADMITTING that they have NOT done ANY safety monitoring for 30 years. None.
hendeen kirjoitti:
"Rokotteista vain Pandemrix aiheutti ongelmaa ja ongelmia aiheutui vain niille, joilla oli erityinen alttius."
No mikä oli se syy MIKSI pandemrix aiheutti ongelmia?

https://www.instagram.com/p/BuPDHhqHueg/

In 1986, Reagan passed a law to grant vaccine manufacturers immunity from being sued; but only under the stipulation that the government conducts annual safety monitoring of all of the vaccines being passed through the pipeline.

The US Health and Human Services got SUED by Informed Consent Action Network and settled this lawsuit after ADMITTING that they have NOT done ANY safety monitoring for 30 years. None.
"No mikä oli se syy MIKSI pandemrix aiheutti ongelmia?"

Tästä löytyy tutkimustietoa, joten miksi kysyt sitä minulta? Olet kova lainaamaan kaikkea netistä löytyvää, joten mitä jos lainaamisen sijaan kerrankin perehtyisit asiaan itse sen sijaan, että teen kaiken työn puolestasi ja pureskelen sen sinulle valmiiksi. Tajuaisit ehkä samalla sen, että kyse oli hyvin epätodennäköisestä tapahtumasta ja että todennäköisyys vastaavan tapahtumiselle jatkossa ei ole kovin suuri ja että ne rokotteet, mitä on käytetty tähän asti ja mitä käytetään, eivät ainakaan ole riskissä toimia samoin ja että jatkossa tuollainenkin osataan huomioida rokotteita valmistettaessa.
hendeen kirjoitti:
"Rokotteista vain Pandemrix aiheutti ongelmaa ja ongelmia aiheutui vain niille, joilla oli erityinen alttius."
No mikä oli se syy MIKSI pandemrix aiheutti ongelmia?

https://www.instagram.com/p/BuPDHhqHueg/

In 1986, Reagan passed a law to grant vaccine manufacturers immunity from being sued; but only under the stipulation that the government conducts annual safety monitoring of all of the vaccines being passed through the pipeline.

The US Health and Human Services got SUED by Informed Consent Action Network and settled this lawsuit after ADMITTING that they have NOT done ANY safety monitoring for 30 years. None.
Ja sinä uskot, kun se on oikein netin... kuvapalvelussa?

https://i2.wp.com/www.innovativewealth.com/wp-content/uploads/2015/10/quote-abraham-lincoln-quote-internet-fake.jpg?resize=768,501&ssl=1
hendeen kirjoitti:
Pitäiskö sun huntteri antaa palautetta tuonne terveyskirjastoon kun jakavat tuollaista väärää tietoa:
"Lääkärikirja Duodecim
7.8.2018
Infektiosairauksien erikoislääkäri Jukka Lumio"

"Näyttää ilmeiseltä, että autoimmuunireaktion käynnistymisessä keskeistä on ollut se, miten rokotteessa ollut influenssaviruksen rakenne (nukleoproteiini) on VALMISTETTU. Muissa sikainfluenssarokotteissa se on ollut erilainen kuin Pandemrixissa®. Tehosteaine, SKVALEENI, on VOINUT edelleen VOIMISTAA reaktiota."

https://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=dlk00908

Tuota väsyttävää loppukommenttia litteästä maasta ja liskoihmisistä en jaksanut lukea.
"miten rokotteessa ollut influenssaviruksen rakenne (nukleoproteiini) on VALMISTETTU. Muissa sikainfluenssarokotteissa se on ollut erilainen kuin Pandemrixissa®."

Saat selville mistä tuossa on kyse, kun luet asiasta tehtyjä tutkimuksia. Se on aika mielenkiintoista. Itse tehosteaine ei ollut se ongelma ja kysymykseen liittyy se, mistä olen jo kertonut, eli sikainfluenssan leviäminen olisi todennäköisesti lisännyt narkolepsiatapauksia, vieläpä rokotetta enemmänkin, ellei väestöä olisi rokotettu.

Samainen tehosteaine muissa nykyään käytetyissä rokotteissa ei olisi ongelma.
BSHunterR kirjoitti:
http://uscode.house.gov/view.xhtml?req=granuleid:USC-prelim-title42-section300aa-27&num=0&edition=prelim

"2) make or assure improvements in, and otherwise use the authorities of the Secretary with respect to, the licensing, manufacturing, processing, testing, labeling, warning, use instructions, distribution, storage, administration, field surveillance, adverse reaction reporting, and recall of reactogenic lots or batches, of vaccines, and research on vaccines, in order to reduce the risks of adverse reactions to vaccines."

https://worldmercuryproject.org/wp-content/uploads/rfk-hhs-stipulated-order-july-2018.pdf
BSHunterR kirjoitti:
"miten rokotteessa ollut influenssaviruksen rakenne (nukleoproteiini) on VALMISTETTU. Muissa sikainfluenssarokotteissa se on ollut erilainen kuin Pandemrixissa®."

Saat selville mistä tuossa on kyse, kun luet asiasta tehtyjä tutkimuksia. Se on aika mielenkiintoista. Itse tehosteaine ei ollut se ongelma ja kysymykseen liittyy se, mistä olen jo kertonut, eli sikainfluenssan leviäminen olisi todennäköisesti lisännyt narkolepsiatapauksia, vieläpä rokotetta enemmänkin, ellei väestöä olisi rokotettu.

Samainen tehosteaine muissa nykyään käytetyissä rokotteissa ei olisi ongelma.
"Samainen tehosteaine muissa nykyään käytetyissä rokotteissa ei olisi ongelma."
Aika rohkeasti sanottu. Mistä sinä sen tiedät?

Pitäiskö sun jankata tuolle erikoislääkäri Jukka Lumiolle että tehosteaineessa ei ollut ongelmaa.

Miksi tuo pernaruttorokote on sitten niin haitallinen joidenkin sotilaiden mielestä?
Ai, niin. Kun ne on hörhöjä jotka uskoo litteään maahan. Ehdin jo unohtaa.
hendeen kirjoitti:
"Samainen tehosteaine muissa nykyään käytetyissä rokotteissa ei olisi ongelma."
Aika rohkeasti sanottu. Mistä sinä sen tiedät?

Pitäiskö sun jankata tuolle erikoislääkäri Jukka Lumiolle että tehosteaineessa ei ollut ongelmaa.

Miksi tuo pernaruttorokote on sitten niin haitallinen joidenkin sotilaiden mielestä?
Ai, niin. Kun ne on hörhöjä jotka uskoo litteään maahan. Ehdin jo unohtaa.
Kehoitin sinua lukemaan yleisesti netistä löytyvät tutkimustiedot siitä, miksi pandemrix aiheutti joillekin yksilöille narkolepsiaa, niin sinun ei tarvitsisi kysellä miksi adjuvantti ei aiheuttaisi muissa nykyisissä rokotteissa ongelmaa.

Mitä tulee noihin linkkeihisi, niin jo otsikko kertoo että joku senaattori tai vastaava on halunnut kalastella ääniä tai sitten joku hörhöjoukko on saatu vaikenemaan laatimalla pykälä, jota kenenkään ei ole ollut tarkoituskaan noudattaa.

Jos lainsäädäntö asettaa jo määräykset siitä, miten rokotteita pitää testata ja miten niiden vaikuttavuus pitää osoittaa, niin mikä rooli tuollaisella toimikunnalla edes voisi olla.

Kerrohan nyt vielä, että oletko oikeasti sitä mieltä, että lukijoiden kannattaisi luottaa rokoteasioissa ennemmin tähdistäennustaja-feng-shui -konsulttia ja itämaisen vaihtoehtohoito-kielenkääntäjää, kuin lukemattomia tutkimuksia ja ammattilaisia ympäri maailmaa?
BSHunterR kirjoitti:
Kehoitin sinua lukemaan yleisesti netistä löytyvät tutkimustiedot siitä, miksi pandemrix aiheutti joillekin yksilöille narkolepsiaa, niin sinun ei tarvitsisi kysellä miksi adjuvantti ei aiheuttaisi muissa nykyisissä rokotteissa ongelmaa.

Mitä tulee noihin linkkeihisi, niin jo otsikko kertoo että joku senaattori tai vastaava on halunnut kalastella ääniä tai sitten joku hörhöjoukko on saatu vaikenemaan laatimalla pykälä, jota kenenkään ei ole ollut tarkoituskaan noudattaa.

Jos lainsäädäntö asettaa jo määräykset siitä, miten rokotteita pitää testata ja miten niiden vaikuttavuus pitää osoittaa, niin mikä rooli tuollaisella toimikunnalla edes voisi olla.

Kerrohan nyt vielä, että oletko oikeasti sitä mieltä, että lukijoiden kannattaisi luottaa rokoteasioissa ennemmin tähdistäennustaja-feng-shui -konsulttia ja itämaisen vaihtoehtohoito-kielenkääntäjää, kuin lukemattomia tutkimuksia ja ammattilaisia ympäri maailmaa?
http://www.potilaanlaakarilehti.fi/uutiset/rokotetutkimus-etenee-kiivaasti/

"– Epi­de­mio­lo­gisten tutki­musten mu­kaan narko­lepsian ris­ki on ol­lut suu­rempi niil­lä, joil­la on geneet­tinen alt­tius, mut­ta meka­nismia ei vie­läkään tun­neta. Si­tä tut­kitaan edelleen."

Miten feng shui ja tuo loppujargon taas liitty asiaan...
+Lisää kommentti
Italiassa sakotetaan niiden lasten vanhempia, jotka eivät rokotuttaneet lapsiaan esikouluun tai oppilaitokseen kirjauduttaessa.
5 VASTAUSTA:
Milläs rokotettujen vihanlietsonta ja pelkotilat, jotka alati pahenevat, aiotaan hoitaa?
Rokotteillako jälleen?
Oikea suunta italialaisilla. Vastuunsa pitää kantaa kun lapsia hoitopaikkoihin ja kouluihin kirjaudutaan.
meillä.kuntavastuu.OK kirjoitti:
Oikea suunta italialaisilla. Vastuunsa pitää kantaa kun lapsia hoitopaikkoihin ja kouluihin kirjaudutaan.
Perehdy sinäkin Corvelvaan.
Vanha juttu mutta kuitenkin:
https://www.fimea.fi/documents/160140/5730881/Fluoroquinolones+DHPC+Final-FI+2018-10-23.pdf/104ccc6f-e00a-11c6-3df9-522cba5feb66?fbclid=IwAR0-2qQ_LjOqKdfT2A-ozXyTkhcufsrp3CbzAY4vDcniKVxwIYpj8Cq0r48

Systeemiset ja inhaloitavat fluorokinolonit: aortan
aneurysman ja dissekaation riski
Hyvänen aika! Englannissa on sikainfluenssaa!!! Eikä meille ole kerrottu mitään!
https://www.express.co.uk/life-style/health/1067611/swine-flu-symptoms-uk-virus-infection-signs-headache-tiredness
+Lisää kommentti
Rokotettujen tilannetta pitäisi seurata välittömästi pistoksen jälkeen ja hyvin pitkään tämänkin jälkeen, useita vuosia tarkoin. Lääketieteen ulkopuolisissa hoidoissa parikymmentä vuottakin ovat vielä potentiaalista aikaa johtaa vakavaan sairastumiseen tai menehtymiseen, jonka alkusyy voidaan johtaa rokotteeseen ja tätä seuranneisiin muihin immunisaatioihin. Näissä hoidoissa ei leperrellä pistoskohdan pikkupunoituksista. Erityisesti psyyken tilan muutokset tulee tarkoin huomioida, masennustilat, raivon purkaukset, apaattisuus, yliaktiivisuus, levottomuus jne. Aivoihin liittyvät seikat ovat avainasemassa. Sitten kun nämä tällaiset rekisteröidään, totuus rokotteista muuttuu kertaheitolla. Neuvoloissa koko käytännön tulisi muuttua, jotta rokotteista ylipäänsä jotain voitaisiin sanoa.

Jonain päivänä asioita tarkastellaankin uusin silmin, koska on pakko. Vapaaehtoisesti mitään ei tule tapahtumaan. Kuten nytkään kaikkia ihmisiä ei saada piikitetyiksi, ellei heitä väkisin oteta kiinni. Mitään negatiivista rokotteistahan ei saada toteennäytetyksi, ei, ei vaikka puolet kansalaisista pistoksiin menehtyisivät. Tapahtui mitä tahansa taikasanat vuodesta toiseen, vuosikymmenestä toiseen ovat aina samat ”tieteellisesti ei voida todistaa”. Oikeammin tämä kuuluisi ”tieteellisesti ei haluta todistaa”.
1 VASTAUS:
"Rokotettujen tilannetta pitäisi seurata välittömästi pistoksen jälkeen ja hyvin pitkään tämänkin jälkeen, useita vuosia tarkoin. "

Rokotteita on jaettu vuosikymmeniä ja tuloksia löytyy. Se että yhä uudelleen ja uudelleen vaaditaan sellaisia asioita, joita on tehty jo aikoja, ei ole mitenkää uusi taktiikka salaliittoteoreetikoilta. Aina vedotaan yleispätevään hömppään, että "pitäisi tutkia lisää, pidempään, enemmän", mutta vaikka olisi tutkittu kuinka pitkään, kuinka monta kertaa tahansa ja kuinka tarkkaan, on aina todennäköistä että suurin osa lukijoista ei tiedä tätä ja siksi kuulostaa hyvältä vaatia "lisää".

”tieteellisesti ei voida todistaa”

Tarkoittaa Suomeksi, että tutkimustulosten mukaan näin ei ole, mutta tiede ei sano koskaan mistään absoluuttisesti mitään, ei edes siitä että maapallo kiertää aurinkoa tai että painovoima olisi olemassa tai että se on ilmaa, mitä hengitämme. Tiede vain sanoo, ettei ole mitään mikä osoittaisi asian olevan toisin, koska olemassaolematonta ei voi todistaa olemassaolemattomaksi.
+Lisää kommentti
Lääketiedekin on ihmisten synnyttämää, ylläpitämää ja kumoamaa. Sitä voidaan pitää myös keinotekoisesti yllä kuten mitä tahansa muutakin ihmisten luomaa.

Tuberkuloosi piti voittaa rokotteilla aivan kuten muukin ihmiskärsimys. Ei voitettu, vaan muodossa jos toisessa kärsittiin vielä paljon enemmän. Ennen kaikkea lapset kärsivät suuresti. Rokotteesta luovuttiin vähin äänin. Koska tieteellisiä erehdyksiä ei ole tapana pyytää anteeksi, niitä saa tehdä uusia ilman sen kummempia tunnonvaivoja, jopa peräjälkeen mielin määrin. Sairauksiahan riittää, joten mikäpä kokeiluja, ”tutkimuksia” estäisi.

Sairaudet eivät katoa, koska ihminen pohjimmiltaan ei muuksi muutu. Ei halua muuttua itse, vaan haluaa muuttaa ne muut. Rokotteet ovat parasta mahdollista antia nähdä vikaa muissa kuin itsessä, niissä kouluttamattomissa tyhjäntoimittajissa.

Tieteellinen usko on nyt voimissaan ja tiedeuskovaisuus suurta muotia. Tieteellä saa lyödä koska tahansa ja missä tahansa, koska siitä tarkoituksellisesti on tehty ylivoimainen, voittamaton. Niin kauan kuin henki lapsilla ja vanhuksilla pihisee heillä saa pelata. He ovat tieteen ruokaa.

Naiset kipuilevat vaihdevuosioireidensa kanssa. Rokotteita he eivät epäile. Ehkäisylääkkeet saattavat käydä mielessä, mutta kun estrogeenilla elämään saa taas puhallettua henkeä, tieteellinen ylistys jatkuu. Kohdusta hautaan lääkkeiden varassa. Rokotteista tuo kaikki alkoi ja hormoneihin päättyi, mitä nyt kaiken maailman mielialasekoitteita tuli välissä kokeiltua.

Kaikki sairastavat tavalla tai toisella. Lapsia kiusataan kouluissa, aikuisia työpaikoilla ja lääketeollisuus pyörittää tätä pahan olon kehää kertomalla poistaneensa jo pahimman. Ihmiset vain eivät tahdo tajuta, eivätkä muistaa. THL kertoo, etteivät kaikki ymmärrä, miten hyvin asiat nyt ovat, kun sairaudet eivät ole niitä samoja vanhoja, vaan uusia. Muistisairaudetkin johtuvat siitä, että ihmiset lääketeollisuuden ansiosta elävät liian vanhoiksi. Tosin nuorillakin ilmenee jo muistiheikkoutta, mutta jahka rokotteita kehitellään, poistunevat nuokin ajallaan.
2 VASTAUSTA:

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

https://www.instagram.com/p/BqafKbGF0ma/

Jenkki lietsoo paniikkia vesirokosta johon kaksi englantilaista vastaa että meillä ei edes rokoteta vesirokkoa vastaan.
+Lisää kommentti
Rokotteet on aivan syvältä persiistä.

Terveisin lääkäri ja paperiarkkipiispa
4 VASTAUSTA:

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Saanko perustelut miksei Christopher Exley:n videota saa linkittää?

Hakekaa itse youtubesta sanoilla Beyond What You See: An interview with Prof. Christopher Exley
Tohtori paise ohjelmaa vilkaistessa sattui kohdalle mielenkiintoinen tapaus. Vanhemmalla miehellä oli jaloissaan paksuuntunut halkeileva iho. Ongelma oli alkanut hänellä kun hän oli lähtenyt Kuwaitin sotaan ja hän olikin varma että oli altistunut siellä joillekkin kemiallisille aseille. Tohtori sitten kertoi että kyseessä on iktyoosi ja että sodalla ei ole mitään tekemistä tämän sairauden kanssa.
Jännästi puhkesi vasta aikuisiällä...
hendeen kirjoitti:
Saanko perustelut miksei Christopher Exley:n videota saa linkittää?

Hakekaa itse youtubesta sanoilla Beyond What You See: An interview with Prof. Christopher Exley
Olisipa hurjaa jos Exley on oikeassa. Että silikaattipitoisen veden juominen poistaa kehosta alumiinia...

https://www.tampere.fi/tampereen-kaupunki/ajankohtaista/tiedotteet/2015/12/17122015_5.html

Tampereen kaupungin mukaan silikaatin esiintyminen suomen pohjavesissä on yleistä.

Kukas muistaa kohun kun Nestle yritti ostaa suomen pohjavesiä?

Tässäkö on se syy...
Tuhkarokkoa Uudessa-Seelannissa.

https://www.theguardian.com/world/2019/mar/10/measles-outbreak-new-zealand

"Tuhkarokotapaukset nousevat maailmanlaajuisesti, myös varakkaissa maissa, kuten Yhdysvalloissa ja Saksassa, joissa jotkut vanhemmat jättävät rokotteet lähinnä filosofisista tai uskonnollisista syistä tai huolenaiheista, joita lääketiede on tuhonnut tuhkarokkoa, sikotautia ja vihurirokkoa vastaan ​​(MMR ) voi aiheuttaa autismia"

"“
Elävöimättömillä ihmisillä, jotka tulevat kahden metrin etäisyydelle tarttuvasta henkilöstä, on kuitenkin 90% mahdollisuus sairastua tuhkarokkoihin ”, Canterburyn piirin terveyslautakunta totesi lausunnossaan."

Sori huonot käännökset ei kerkee nyt korjailla.

Mites se meni se suomalainen tapaus jossa tuhkarokkoa sairastava oli istunut odotushuoneessa seuranaan runsaasti rokottamattomia pieniä lapsia eikä kukaan ollut sairastunut. Taitaa 90 prosenttia olla reilusti liioteltu,
+Lisää kommentti
Uusi SuomiPuheenvuoroVapaavuoroKirjaudu ja osallistu keskusteluun!
ElinaHytonen

Hae
❤ 5Suosittele
HPV-ROKOTTEET: LÄÄKÄRIT VAATIVAT ROKOTUSTEN LOPETTAMISTA
26.5.2015 16:58 Elina Hytönen Euroopan parlamentti HPV-rokote Lääkärien vaatimus lääketeollisuus Rokotteiden turvallisuus 8 kommenttia ilmoita asiaton viesti

Yli 200 lääkäriä eri puolilta Eurooppaa vaatii HPV-rokotusohjelmien keskeyttämistä, kunnes rokotteiden turvallisuus, tehokkuus ja riskit on kunnolla selvitetty.

Ihmisen papilloomavirusta (HPV) vastaan myyty rokote on tarkoitettu kohdunkaulasyövän ehkäisyyn. Sen aiheuttamat voimakkaat ja jopa kohtalokkaat haittavaikutukset ovat johtaneet kasvavaan kritiikkiin, vastalauseisiin ja oikeudenkäynteihin rokotteiden valmistajia vastaan.

Japanin terveysviranomaiset eivät enää suosittele HPV-rokotteita, ja oikeudenkäyntejä on vireillä Ranskassa, Espanjassa ja Intiassa. Huhtikuussa 2015 HPV-rokotteiden vammauttamien tyttöjen vanhemmat protestoivat Kolumbiassa kaduilla rokotuksia vastaan.

Eurooppalaiset lääkärit tri Philippe de Chazournesin johdolla lähettivät huhtikuussa 2015 EU:n sosiaaliministeri Marisol Tourainelle kirjelmän, jossa he vaativat rokotusohjelmien keskeyttämistä Euroopan Unionin jäsenvaltioissa, kunnes komissio on selvittänyt rokotteisiin liittyvät turvallisuuskysymykset, riskit ja rokotteiden tehokkuuden.

Euroopan parlamentin jäsen Michele Rivasi (Vihreät) esitteli vaatimuksen Euroopan parlamentille huhtikuussa. Hänen mukaansa miljoonat tytöt Euroopassa – kaksi miljoonaa Ranskassa - ovat saaneet HPV-rokotteen, vaikka sen tehokkuus on yhä todistamatta. Samaan aikaan yhä suuremmalla joukolle rokotuksen saaneista ilmenee voimakkaita ja osin pysyviä haittareaktioita.

Ei näyttöä tehosta

HPV-rokotteiden kaksi tuotemerkkiä ovat käytännössä hyvin samanlaiset. Gardasil tehoaa valmistajan (Merck) mukaan neljään HPV-virustyyppiin eli tyyppeihin 6, 11, 16 ja 18. Cervarix tehoaa kahteen näistä, tyyppeihin 16 ja 18.

Tämä jo on kysymyksiä herättävää. HPV-viruksia on yli 100 eri tyyppiä, joista ainakin 15:tä pidetään syöpää aiheuttavina, mutta vain jos HPV-infektio jatkuu pitkään eikä irtosolukoetta eli papa-testiä tehdä mahdollisten syövän esiasteiden hoitamiseksi. Lisäksi rokotteiden tyypit 16 ja 18 ovat Euroopassa melko harvinaisia. Euroopassa rokotetaan siis miljoonia tyttöjä sellaista virusta vastaan, jota ei juurikaan Euroopassa esiinny.

Kysymyksiä herättää myös, että rokotteiden kykyä ehkäistä kohdunkaulansyöpää ei ole todistettu. Rokotteet tehoavat jonkin verran yllämainittuihin virustyyppeihin, mutta ei ole ainuttakaan tutkimusta, joka osoittaisi rokotteiden ehkäisevän syöpää. Gardasilin valmistaja Merck väittää, että HPV-rokote johtaa noin 70 %:n vähennykseen kohdunkaulansyöpätapauksissa, vaikka kliininen tutkimustieto ei ole tähän päivään saakka osoittanut rokotteiden ehkäisseen yhtäkään kohdunkaulansyöpätapausta. University of British Columbian tutkijat pitävät Merckin väitettä harhaanjohtavana, ei-toteennäytettynä olettamuksena, joka perustuu vain tutkimusdatan merkittävään vääristelyyn. (Current Pharmaceutical Design 2012 Sep 24)

Lisäksi vuonna 2012 tehty tutkimus paljasti, että HPV-rokote vähensi HPV tyyppi 16 –infektioita vain 0,6 % (rokotetut naiset/rokottamattomat naiset). Sen sijaan korkeamman syöpäriskin HPV-tulehduksia todettiin rokotetuilla naisilla 2,6 % - 6,2 % useammin kuin rokottamattomilla. Merckin omat tutkimukset osoittavat vielä että naisilla, jotka ovat saaneet HPV tyyppi 16 tai 18 -tartunnan ennen rokotteen ottamista, riski saada syövän esiaste tai itse syöpä nousee 44,6 %! (Am J Obstet Gynecol 2012;206:46; FDA.gov Gardasil TM HPV Quadrivalent Vaccine May 18, 2006 VRBPAC Meeting (PDF); CDC.gov Genital HPV Infection Fact Sheet February 23, 2015)

Tutkijat syyttävät alumiinia

Gardasilissa ja Cervarixissa on kummassakin adjuvanttina eli kantaja-aineena alumiinisuoloja, joihin viruksen kaltaiset proteiinit (VLP) on adsorboitu eli kiinnitetty. Gardasilissa on ASO4-adjuvantti tyyppiä 3-O-desasyyli-4-monofosforyylilipidi (MPL) adsorboituna alumiinihydroksidiin. Cervarixissakin virusainekset on adsorboitu alumiinihydroksidiin. Gardasilissa on lisäksi polysorbaatti 80:aa, mikä puuttuu Cervarixista. Polysorbaatti 80 on haitallinen aine, jonka tiedetään aiheuttavan mm. hedelmättömyyttä.

Monet tutkijat syyttävät HPV-rokotteiden toksisista vaikutuksista niiden alumiinia. Näitä tutkijoita ovat Ranskassa R.- K. Gherardi ja F.- J. Authier, Canadassa C. Shaw ja L. Tomljenovic, Pohjois-Amerikassa S. Seneff ja S.-H. Lee, Israelissa Y. Schoenfeld ja Englannissa C. Exley ja muut. (Michele Rivasi, MEP, 9.4. 2015, http:://vaccineimpact.com/2015/european-parliament-addresses-the…)

Rokotteiden alumiinisuolat vaeltavat kehossa vapaasti, kunnes saapuvat aivoihin, mihin ne alkavat kerääntyä. Alumiini on neurotoksiini, hermostomyrkky. Tutkimukset ovat osoittaneet, että rokotteiden alumiiniadjuvantit pystyvät aiheuttamaan vakavia immun
Ilmoita
Rokotteet on syvältä persiistä!

Signature paperiarkkipiispa
Ilmoita
Uusi
Tässä sitä nyt tuli Heikkilältä puoskariasiaa. Tuttuja poliitikkoja ja lääkäreitä ajamassa yhteistä hyvää, poistamassa synnillistä huuhaaelämää. Kun on vain yksi vaihtoehto, toki on helpompi valita. Puoskarilakinsa ja pakkorokotteidensa kanssa Suomella saattaapi silti tulla ongelmia. Vai ajetaanko kaikki toisinajattelijat muuanne.

https://www.anttiheikkila.com/blogi/laakariliitto-ja-puoskarilaki/
6 VASTAUSTA:
Uusi
Uhriutumista ja huuhaan levitystä sinulta.
Uusi
kapea_akka kirjoitti:
Uhriutumista ja huuhaan levitystä sinulta.
Huuhaata=syntiä. Synti kuvaa tarkoitustasi paremmin kuin huuhaa, vaikka kyllä tuonkin kanssa pärjäillään. Heikkilä ainoastaan listasi synnit ja perään vielä nimesi kivien heittelijät. Aika lailla uutta toimintatapaahan tuo on.

Poliitikkojen kuten lääkärienkin kannattaisi vastaisuudessa miettiä, että mitähän siitä voisi seurata, jos soitellen sotaan lähdetään. Ehkäpä kaikille kaikki ei käykään. Vaikka lääketieteen opiskelijoille mitkään muut kuin lääketeollisuuden hankkeet eivät kelpaisikaan ja vaikka Vastalääke ry:n yksipuolinen julistus tyydyttäisi heidän vaateensa, Suomessa on vielä paljon niitä, joille tie on avoin.

Synnit sinuakin näyttää painavan. Siis toisten synnit. Skeptikot ovat tämän lajin edelläkävijöitä.
Uusi
kapea_akka kirjoitti:
Uhriutumista ja huuhaan levitystä sinulta.
Katariina Sourikin on haastatellut ortopedi Antti Heikkilää ja kaiken kukkuraksi vielä tiedepuolueeksi profiloituneen vihreiden listoilta. Mikä hirveä synti, saaneeko koskaan anteeksi. Muuta ei puutu kuin että haastattelee vielä Aku Louhimiestä. Sitten koko peli on menetetty.
Uusi
kapea_akka kirjoitti:
Uhriutumista ja huuhaan levitystä sinulta.
Näyttääkö se siltä, että Heikkilä olisi uhriutumassa? Ennemmin nämä hänen syyttäjänsä luopuvat. Et taida oikein tuntea tätä tapaus Heikkilää. Ei ketä tahansa vastaan HS:n, YLE:n, syöpälääkäreiden, S-ryhmän ja Keskon tarvitse liittoutua. Joko alkaa valjeta?

Muut seuraavat ihmetellen sivusta. Ruutia on turhaa uhrata sivullisiin. Heikkilän avulla edellä mainitut tahot koettavat tunnustusta hankkia. Joukossa on voimaa, muttei niin paljoa, että yhdestä ortopedistä saisi otteen.
Uusi
Kiitos linkistä. Olipas pelkkää asiaa. Täytyy tutustua Heikkilään tarkemminkin.
Uusi
Suomipoppia kirjoitti:
Katariina Sourikin on haastatellut ortopedi Antti Heikkilää ja kaiken kukkuraksi vielä tiedepuolueeksi profiloituneen vihreiden listoilta. Mikä hirveä synti, saaneeko koskaan anteeksi. Muuta ei puutu kuin että haastattelee vielä Aku Louhimiestä. Sitten koko peli on menetetty.
"tiedepuolueeksi profiloituneen vihreiden listoilta"

Ehkä vihreät on profiloitunut sinun mielessäsi tiedepuolueeksi, mutta mikään yleinen näkemys tuo ei ole.

Yritin lukea Heikkilän kirjoitusta, mutta se oli kovin sekavaa jaarittelua.

USA:n tilanne on hyvin erilainen kuin Suomen, eikä pidä verrata USA:n käytäntöjä Suomen käytäntöihin.
+Lisää kommentti
Uusi
Jos kuulut erityisherkkiin ihmiisin, sukupuolesta riippumatta, hanki metallinen kaula-ja ranneketjut. Pidä niitä aina iholla päivästä päivään.
Viimeisenä toivonkipinä-hetkenäni tuo minulle vinkattiin. Nyt tuntuu että minuu suojellaan kaikista miinoista ja uhkista.
1 VASTAUS:
Uusi
https://www.instagram.com/p/BurHp9TnjNk/

Linkissä vanha lehtileike jossa julistetaan että tupakointi EI aiheuta syöpää.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Rokotteet on ihan Ok. Vol.2

Juuri kun pääsin vauhtiin niin renksu meni kiinni.
Ai ei ole haittaa?
"The results of exploratory subgroup analyses for study 013 suggested a concern that
subjects who were seropositive and PCR-positive for the vaccine-relevant HPV types had
a greater number of CIN 2/3 or worse cases as demonstrated in the following table"
Observed Efficacy = -44.6%
Eikös miinusmerkkinen teho ole aika huono? Vähän niin kuin meikäläisten flunssarokotteiden tehot.
http://fearlessparent.org/wp-content/uploads/2017/10/HPV-vaccine-clinical-trials.pdf
Valitettavasti tukimusta ei löydy enää alkuperäisestä osoitteesta FDA:n sivuilta.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta