NH Nordic kokemuksia?

Tepponn

Onko jollain kokemuksia kyseisestä firmasta? YTJ paljastaa että kyseessä on vuonna 2016 perustettu firma ja koko konserin muutkin firmat ovat yhtä uusia.

Ennakkomarkkinoivat todella paljon uudiskohteita Espoossa ja Helsingissä, mutta onko jossain jotain valmistakin? Jos joo niin miten meni projekti ja millainen laatu? Mietityttää uskaltaako luottaa uuteen rakennuttajaan, koska tuntuu olevan todella agressiivinen aloitus firmalla ja tod. näk. isolla riskillä menee voimakas kasvu tavoitteena.

106

17272

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Uusiomakotitalo

      Olemme myös veratailleet omakotitalo urakoitsijoita täällä pääkaupunkiseudulla
      NH Nordicilla on rakennettuja taloja kohtalaisen paljon taustalla, katso Espoo ja itä helsinki. K o rahoitus muodossa talon ostaja maksaa ns urakkaa sitä mukaa kun talon rakennus etenee, joten urakoitsia ei tarvitse suurta pääomaa. Tämä on ollut tavallinen käytäntö jo pidemään muissa maissa, mutta ehkä uudempaa suomessa. Mikäli ostajan budgetti ja rakennus laskelmat kunnossa ei mitenkään tavallisemman suurempaa riskiä, pikemminkin päinvastoin koska rakennuttaja varmistaa koko ajan että saa omat pois, elikä pahin skenario että rakennuttaja menisi konkurssiin kesken menossa olevan rakentamisen aikana on aika olematon..

    • Hyvinmeni

      Nordicin talopakettien (Jukkatalo) laatu ihan ok. Meillä meni hyvin, mutta kasaus porukasta kiinni jos tulee virheitä. Näistä talopaketti kokemuksista löytyy paljon eri keskusteluja
      Hyvä jos ennalta voisi varmistaa että kyseessä on ammattitaitoinen kasaus porukka joka osaa talotyypin

    • Anonyymi

      Pitäisi olla ok firma. Vähän hakee malliaan vielä isommassa kaavassa. Mitä olen kuullut eräiltä urakoitsijoilta heidän kohtelustaan niin oikein hyvin on kohdeltu ja tiedän senkin että eräs Vastaava mestarikin on palkattu sinne joka on vetänyt kohtuullisen isojakin kohteita aikaisemmin ja nämä hyvällä menestyksellä niin pakko siellä jotain hyvääkin on olla. Yritys on kuitenkin suht tuore mutta on tehnyt jo paljon ja moniin paikkoihin. Mainetta ei kovinkaan paljoa vielä mutta vaikuttaa lupaavalta kokonaisuudelta

    • Anonyymi

      Hyviä kokemuksia. Taloni valmistui noin kaksi vuotta sitten Jollakseen. Perusrehellistä porukkaa ja asiat menivät, kuten ne sovittiin. Pientä vääntöä oli matkan varrella , mutta niin on jokaisessa taloprojektissa. Voisin lähteä heidän kanssaan uudestaan rakennuttamaan.

    • Anonyymi

      Minulla ei ole juurikaan hyvää sanottavaa kyseisestä yrityksestä. Viestintä on surkeaa ja tuntuu, eivätkä he ole kiinnostuneita asiakkaistaan vaan pelkästään voiton maksimoimisesta.

    • Anonyymi

      Suunnittelu ja työn jälki heikkoa. Kieroilevat sopimusten kanssa maksimoidakseen voitot. Rakennuspiirustuksia ei näytetä. Maksutaulukko on laadittu ovelasti niin , että joudut maksamaan etukäteen ja kantamaan näin riskit. Kannattaa välttää tätä firmaa.

    • Anonyymi

      Ainakin talot alueelle soveltumatonta ja karsean halpaa kamaa. Pihat jätetään tekemättä ja mm westendissä uudet talot näyttää kuin olisi tehty Tuusulan asuntomessuille. Tosin sielläkin pihat tehty kuitenkin valmiiksi. Tuttava ostanut talon tuolta, valitteli ettei aikataulut pysy ja kaikki maksaa ekstraa - lienee konseptin ajatus kuten isoillakin, että rakennetaan skeidaa, jota pakko upgreidata että pystyy edes asumaan ja asiakkaat pettyy. Tuskin pitkäikäinen firma, hakee myös julkisesti korkean koron riskilainoja, jonka aina pitäis soittaa herätyskelloja, etenkin jos ostamassa kallista taloa

    • Anonyymi

      Minulla on vastikään tehty sopimus kyseisen yhtiön kanssa ja toistaiseksi kaikki sujunut hyvässä yhteistyössä ja puheet on pidetty. Muoviharkkotalot ovat suomalaista valmistetta ja taloista saa tiiviit ja lämpimät. Olen tutustunut niihin asuntomessuilla, seurannut toteutuksia ja kuunnellut kokemuksia, jotka kaikki ovat olleet positiivisia. Konkurssiin mennyt kilpailija teki puolalaisista harkoista. Ei niissäkään ollut mitään vikaa, mutta aika ei ollut vielä kypsä. Raportoin jatkossa miten on mennyt.

      • Anonyymi

        Ilmeisesti olet ostamassa ensimmäistä muoviharkkoa. Kannattaa käyttää jo parikin vuotta asutussa homekoirat ja tehdä mittavat testit, meillä jäänyt ostamatta jo 3 näitä styroksitaloa jotka näyttää kivitalolta, mut Homekoira merkkaa kaikki useasta kohtaa ja sanonta moni kakku päältä kaunis pitää enemmän kuin paikkansa. Sanoisin että näissä ei kannata säästää ja tehdä paskaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ilmeisesti olet ostamassa ensimmäistä muoviharkkoa. Kannattaa käyttää jo parikin vuotta asutussa homekoirat ja tehdä mittavat testit, meillä jäänyt ostamatta jo 3 näitä styroksitaloa jotka näyttää kivitalolta, mut Homekoira merkkaa kaikki useasta kohtaa ja sanonta moni kakku päältä kaunis pitää enemmän kuin paikkansa. Sanoisin että näissä ei kannata säästää ja tehdä paskaa

        Kirjoitatte muoviharkko taloista ja styroksi taloista. Kumpikaan ei pidä paikkansa, joten materiaali on polysyreeniä, joka kehitetty juuri talojen energia rakentamiseen, Suomi on jäljessä tämän materiaalin käytössä, maailmalla tunnettu ja käytetään paljon, olen itse rakentanut tästä yli 20 vuotta ja kukaan ei ole valittanut, päinvastoin kehuja on tullut. Espooseen tein tytölle ensimmäisen 2004 ja talo on nytkin kuin uusi, lämmin ja kuiva, eikä mitään rakennevirheirä


    • Anonyymi

      Osaltamme ei ole kokemusta NH Nordicista mutta asiakkaana on kokemuksia suomalaisesta muoviharkosta ja siinä asumisessa. En ikävä kyllä rakentaisi uudelleen vastaavasta materiaalista vaan luottaisin tuttuihin turvallisiin. Toki kyseessä on makuasia. Meille on tervetullut kuka vaan makustelemaan kokemuksia niin tehköön omat johtopäätökset suuntaan tai toiseen.

      • Anonyymi

        Onko muoviharkkotalo ja tämä passiivikivitalo siis sama asia. Luin, että passiivikivitalo näytti rakentuvan kevyillä palkkioilla.. että mistäs se ”kivitalo” -mahtaa tossa tarkoittaa


    • Anonyymi

      Noista Passiivikivitaloista olisi kyllä tosi kiva kuulla lisää kokemuksia (onkos siis sama kuin muoviharkko)? Ulkoapäin ovat tosiaan kyllä hienon näköisiä, ja tämä NH-Nordic firma urakoi niitä useampaankin hienoon paikkaan nyt. Olen seuraillut pitempään Marjaniemen (Hki) n. 1,2 Meur hintaisia kolmea (vai tuleeko lopulta vain kaksi, kuten nyt paikan päällä näyttää?) kohdetta, ja ainakin aloitus venyi ihan tuhottoman kauan....siis yli vuoden. Lisäksi ihmettelen, että kun paikka on hieno (ranta) niin mitenkä ihmeessä tuohon hintaan ei kuulu edes laituri? Hoh, hoijaa......olisi tosi kiva kuulla tästä firmasta lisää kokemuksia...... vähän harkitsimme jopa ostoa Marjaniemestä, mutta ei kyllä sitten tältä firmalta uskallettu, niin vähän aikaa on toiminut alalla jne.

    • Anonyymi

      Kovasti erikoiselta nuoren firman touhu vaikuttaa. Marjaniemen yli miljoonan euron kohteissa markkinoinnissa väitettiin ensin, noin vuoden ajan, että kolmesta talosta keskimmäinen on myyty, ja sitten vuoden kuluttua sitä ei oltukaan myyty (kun ilmeisesti ne kaksi muuta sillä välillä sitten saatiin myydyksi), sitten tätä keskimmäistä myytiin pitkään,,,,,mutta ei tainnut kauppoja tulla, sillä nyt näyttää tontille valmistuvan kaksi taloa. Paikka on kyllä hieno, mutta kyllä tämä tyyli ihmetyttää. Ja kokemusta firmalla kuitenkin vasta muutama vuosi....siksi ei itse uskallettu lähteä tähän kelkaan, vaikka tontti onkin tosi hieno. Kiinnostaa kyllä myös tuo Passiivikivitalo - mikä se on, muoviharkko sanoi joku? Kokemuksia - etenkin pitemmältä ajalta? Hienolta toki näyttävät, mutta kyllä asumisessa pitää olla turvalliset, pitkäikäiset ratkaisut, joihin voi luottaa mm . home-asioiden jne. osalta.

      • Anonyymi

        Perheemme asumiskokemus:
        Odotimme kivitalon ominaisuuksia, esimerkiksi että kesällä olisi viileää. Nyt sisälämpötila 28C ja sisäilma väljähtyneen oloinen. Jotenkin olo että asuisi muovipullon sisällä. Ilmastointi on tehokas. Myös mielikuvat oli kestävästä talosta mutta esim. kun rakenne on haurasta eps-eristettä ja uretaania niin ulkorappaus on hauras kolhuille. Myös sisällä kun lapset leikkivät niin seinät menevät helposti kolhuille. Puinen yläpohja pamahtelee sään vaihdellessa. Kivitalon ominaisuuksia olisimme toivoneet enemmän. Lisäksi olemme omassa hiljaisuudessa korjailleet ja paikkailleet jotta talo täyttää laatukriteerimme ja korjailemme jatkossakin koska kokonaisuudessaan niin herkkä kulutukselle. Uudelleen en valitsisi ko. taloa koska meille sopisi paremmin joko kunnnon kestävä kivitalo tai puusta tehty esim. ilman mitään kipsilevyjä. Positiivista toki on lattia ja selvisimme terveinä. Tsemppiä kaikille projekteihin!


    • Anonyymi

      Puu välipohja, muovia, uretaania - ei kuulosta kivitalolta. Ihan mahtavaa saada näitä kokemuksia niin tietää ettei itse sitten tule pettymään. Rappauksen uusiminen on kallis juttu joten toivottavasti keksivät keinot parantaa sen laatua.

    • Anonyymi

      No laatu näköjään tökkii, mutta saako rahalle kuitenkin vastinetta eli talon pystyyn. Osaako joku kertoa millainen rahoitusmalli tässä on. Ymmärsimme, että ostaja toimii itse rakennuttajana, mutta mitä se siis tarkoittaa vastuiden ja rahan näkökulmasta.

      • Anonyymi

        Kiitos tästä hyvä tietää... Pelkäänpä samaa että moni muu ei ymmärrä lukea tai luetuttaa niitä sopimuksia asiantuntijalla vaan jäävät mainoskuvien lumoihin…


      • Anonyymi

        Samaa olen itsekin kuullut ystäväperheeltä. Eivät itsekään tienneet mihin papereihin nimensä laittoivat ja ei ostaisi ikipäivänä uudestaan kokemuksensa perusteella. Markkinalla toimii aina eri moraalin toimijoita, kannattaa olla tarkkana tämän talon kanssa(heidän kokemuksen perusteella)


      • Anonyymi

        Mikäli ostaja haluaa edetä ilman riskiä ja maksaa muutama 100k enemmän, niin turvallisempia vaihtoehtoja on varmasti. Suosittelen mikäli on mahdollisuus/kyky ottaa normaalia riskiä.


    • Anonyymi

      Ei hyvältä vaikuta…

    • Anonyymi

      Samaa katselin yrityksen taloudesta. Ihmettelen jos on tolla vauhdilla kyky viedä noin monta samanaikaista kohdetta maaliin?

    • Anonyymi

      JÄTTTÄKÄÄ VÄLIIN TÄMÄ TOIMIJA!! Kiitätte myöhemmin. Kokemuksella

    • Anonyymi

      Vähän aiheesta ohi, mutta aloittaneelle lähinnä tai miksei muillekin, että aika harvoin näissä ketjuissa vastailee kai ne tyytyväiset asiakkaat. Normi-ihmisellä ei ole intressejä etsiä tietoa tai vastailla suomi24 alustalta, jos oikeasti rakennutetaan lähemmäs miltsin taloa 😂😂
      Kaksi tuttavaa rakennuttanut tämän puulaakin kautta ja jos itselläni olisi rahaa ikinä rakennuttaa, tämä olisi vaihtoehto jos paikka hyvä. Kaikki heillä onnistui hyvin ja talo pystyssä ajallaan.
      Yrittäjän näkökulmasta katsottuna hyvin on pärjännyt ja jos täällä 1% ostajista (?) tai muista katkeroituneista anonyyminä huutelee, niin jokainen päätelköön itse. Itse en ole katkera muusta kuin etten koskaan pysty rakennuttamaan minkään firman kautta.

      • Anonyymi

        Toivon koko sydämestäni, että normi-ihmiset googlailevat näitä gryndereitä ennen kuin laittavat nimensä paperiin. Joskus kaikenlaisilla keskustelupalstoilla voi olla ihan relevanttia tietoa. Tämä firman ansaintalogiikka on sen verran hämärä, että itse ainakin pysyisin kaukana.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toivon koko sydämestäni, että normi-ihmiset googlailevat näitä gryndereitä ennen kuin laittavat nimensä paperiin. Joskus kaikenlaisilla keskustelupalstoilla voi olla ihan relevanttia tietoa. Tämä firman ansaintalogiikka on sen verran hämärä, että itse ainakin pysyisin kaukana.

        mikäs siinä on hämärää? rakennuttavat ja myyvät taloja, et kai siellä katetta pyörii. olishan se hölmöä ilmatteeks tehdä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        mikäs siinä on hämärää? rakennuttavat ja myyvät taloja, et kai siellä katetta pyörii. olishan se hölmöä ilmatteeks tehdä.

        Osakeyhtiön tarkoituksena on voiton tuottaminen osakkeenomistajille, joten jonkinlainen kate lienee kuuluu asiaan. Se onkin toinen juttu, miten sitä voittoa tuotetaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toivon koko sydämestäni, että normi-ihmiset googlailevat näitä gryndereitä ennen kuin laittavat nimensä paperiin. Joskus kaikenlaisilla keskustelupalstoilla voi olla ihan relevanttia tietoa. Tämä firman ansaintalogiikka on sen verran hämärä, että itse ainakin pysyisin kaukana.

        Tarkkaan ottaen tämä firma ei ole grynderi läheskään kaikissa projketeissaan - eli se ei ole perustajaurakoitsija eikä RS-kärjestelmän piirissä kaikissa projketeissaan. Näin sillä ei myöskään ole 10-vuotisvastuutaan, ja todellinen rakennusjankkeeseen ryhtyvä vastuineen on -tietämättään - asiakas. Asiakas tekee urakkasopimuksem NH:n kanssa ja ostaa kiinteistön erikseen taholta x. NH ei laitaa omaa rahaa likoon käytännössä lainkaan, ja laistaa sekä myyjän että perustajaurakoitsijan vastuun. Ainoa sitoumus on urakkasuoritus ja -hinta. Takuutöiden sujumisesta ei ole kokemusta -muusta kylläkin. Kannattaa tsekata ”projektipäälliköiden” osaamisprofiilit, niin osa ketjun kommenteista selittynee..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tarkkaan ottaen tämä firma ei ole grynderi läheskään kaikissa projketeissaan - eli se ei ole perustajaurakoitsija eikä RS-kärjestelmän piirissä kaikissa projketeissaan. Näin sillä ei myöskään ole 10-vuotisvastuutaan, ja todellinen rakennusjankkeeseen ryhtyvä vastuineen on -tietämättään - asiakas. Asiakas tekee urakkasopimuksem NH:n kanssa ja ostaa kiinteistön erikseen taholta x. NH ei laitaa omaa rahaa likoon käytännössä lainkaan, ja laistaa sekä myyjän että perustajaurakoitsijan vastuun. Ainoa sitoumus on urakkasuoritus ja -hinta. Takuutöiden sujumisesta ei ole kokemusta -muusta kylläkin. Kannattaa tsekata ”projektipäälliköiden” osaamisprofiilit, niin osa ketjun kommenteista selittynee..

        Nyt mitataan ao. firman kyvyt ja ostajan / rakennusurakan tilaajan turvajärjeshelyt.

        Kuka uskaltaa tehdä diilin näiden kanssa..huh. Jukka Talo meni jo nurin. Sieltä nämäkin veijarit talopaketteja ostivat joihinkin projekteihinsa. Dominoefekti voi olla raju…ja asiakkaan rahat ahneiden taskussa entistä syvemmällä.


    • Anonyymi

      Henkilökohtaista kokemusta on! Pysykää kaukana tästä firmasta, epärehellistä ja häikäilemätöntä toimintaa. Eivät noudata sopimusvelvoitteitaan ja markkinoivat avaimet käteen taloja , jotka jäävät keskeneräisiksi. Jättävät myös sovitut työt tekemättä.

    • Anonyymi

      Heidän kautta talo rakennettu. Hieno kokonaisuus, hyvä yhteys rakennuttajaan koko projektin ajan. Ainahan näissä projekteissa on mukana haasteita, mutta kaikesta selvittiin. Jos kestää pienet riskit, niin suosittelen. Jos ei (ja on riittävästi rahaa), niin kannattaa ostaa valmis talo ja jättää rakennuttamiset/rakentamiset muille.

    • Anonyymi

      Nyt on todellista riskikauppaa aikaa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      The end.

      • Anonyymi

        Menikö nyt?


    • Anonyymi

      Missä tämä firma on? Meillä on heiltä talo tilattu ja nyt en saa ketään kiinni heiltä. Nettisivut eivät toimi.

      • Anonyymi

        Pejantaina jätti konkurssihakemuksen


      • Anonyymi

        Haettu konkurssiin


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Haettu konkurssiin

        Oma konkurssihakemus.


    • Anonyymi

      Harmittaa puolestasi, että ehdit tilata heiltä talon. Etkä hoksannut täältä lukea näiden veijareiden toimintatapaa kiertää vastuitaan. Perjantaina ovat laittaneet konkurssiin.

      • Anonyymi

        Jep, maailma on taas palasen parempi paikka.


      • Anonyymi

        Onko todella näin? Itse en ole saanut heiltä mitään tietoa enkä vastausta.

        Onneksi ei nyt kaikkia maksueriä ole sisällä, mutta onhan tämä nyt itselle ihan mahdoton paikka jos he eivät hoida velvoitteitaan!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko todella näin? Itse en ole saanut heiltä mitään tietoa enkä vastausta.

        Onneksi ei nyt kaikkia maksueriä ole sisällä, mutta onhan tämä nyt itselle ihan mahdoton paikka jos he eivät hoida velvoitteitaan!

        On näin. Diaarinumero on 2024/18111.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko todella näin? Itse en ole saanut heiltä mitään tietoa enkä vastausta.

        Onneksi ei nyt kaikkia maksueriä ole sisällä, mutta onhan tämä nyt itselle ihan mahdoton paikka jos he eivät hoida velvoitteitaan!

        eivät hoitaneet hyvinäkään aikoina -kusettivat sekä tontin myyjiä että rakennuttajia. Pääasiassa eivät myyneet taloja, vaan oikeasti ”ostaja” oli rakennuttaja.


      • Anonyymi

        Jep - varoitettu on täällä, ja mekanismit purettu auki. Vuosi sitten kesällä jo selvä peli yrityksen osalta.

        Takuiden kanssa saa nyt itse pärjätä - toki riski on varmaankin tiedostettu. Jos tahaa on mennyt sisään etupainotteisesti, niin oppirahoiksi menee. Siitäkin on maailma pullollaan tietoa, miten ei pidä toimia.


    • Anonyymi

      Täysin tahallinen konkurssi. Reklamaatiota on varmasti tullut ja niitä nyt väistellään. Taloja maksetaan niin etupainoisesti, että ehkä nyt oli paras hetki tehdä tämä.

    • Anonyymi

      onko kenelläkään ideaa mistä löytää rakentaja NH nordicsin jättämän projektin loppuun saattamiseksi?

      • Anonyymi

        Itse samassa tilanteessa ja yrittänyt tässä kartoittaa vaihtoehtoja.

        Kuinka pitkällä sinun projektisi on?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itse samassa tilanteessa ja yrittänyt tässä kartoittaa vaihtoehtoja.

        Kuinka pitkällä sinun projektisi on?

        Katso ratsaoy instatili ja laita sinne viestiä.


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Onko tämä siis yllätys ihmisille, et huonoina aikoina yritykset menee nurin? Tai, että rakennusliiketoiminta on aina ollu ja on edelleen täynnä huijareita?

    • Anonyymi

      Montahan rakennusalan yritystä on tosiaan mennyt konkkaan tässä viimeisen vuoden aikana? Miettikää vähän mitä kirjoitatte.

      • Anonyymi

        Eli asiakkaat ovat maksaneet ennakkoon tekemättömistä asioista? Eikö ostajat ymmärrä palkata omaa valvojaa hankkeilleen?

        Miten tämä rahankäyttö maahan tai koneisiin liittyy asiaan? Moni nurin menneistä yrityksistä on käyttänyt rahastoja maanhankintaan ja alihankkijoita rakentamisessa. Eipä taida edes Suomen suurimmat pörssiyhtiöt alalla ostaa tontteja...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eli asiakkaat ovat maksaneet ennakkoon tekemättömistä asioista? Eikö ostajat ymmärrä palkata omaa valvojaa hankkeilleen?

        Miten tämä rahankäyttö maahan tai koneisiin liittyy asiaan? Moni nurin menneistä yrityksistä on käyttänyt rahastoja maanhankintaan ja alihankkijoita rakentamisessa. Eipä taida edes Suomen suurimmat pörssiyhtiöt alalla ostaa tontteja...

        Vaikuttaa siltä, että et tiedä asiasta.


    • Anonyymi

      Mitkä on ne säännöt mitä viestit rikkovat mitä täältä poistetaan. Osassa on toki ollut nimiä, mutta osassa vain kerrottu heidän toiminnastaan, mistä olisi hyvä myös saada tietoa kaikille, jos ja kun nämä kaverit perustavat jälleen uuden yrityksen. Kenenkään ei tarvitsisi enää tulla huijatuksi.

      • Anonyymi

        Uusi yritys on ainakin jo A. Luostarisella toiminnassa. Kannattaa varoa ja varoitella.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Eli sinusta on asiallista maalittaa, vainota, sekä jakaa osoitteita ja kehottaa ihmisiä menemään ovelle?

        Asiallinen keskustelu ymmärtääkseni on rakenteeltaan, jotain muuta kuin edustamasi. Kritiikkiä, palautetta, reklamaatioita ja varoituksia yritysten toiminnasta saa kyllä jakaa ja ilmaista.

        Valheellisen tiedon jakaminen, maalittaminen ja henkilöiden vainoaminen on asia erikseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eli sinusta on asiallista maalittaa, vainota, sekä jakaa osoitteita ja kehottaa ihmisiä menemään ovelle?

        Asiallinen keskustelu ymmärtääkseni on rakenteeltaan, jotain muuta kuin edustamasi. Kritiikkiä, palautetta, reklamaatioita ja varoituksia yritysten toiminnasta saa kyllä jakaa ja ilmaista.

        Valheellisen tiedon jakaminen, maalittaminen ja henkilöiden vainoaminen on asia erikseen.

        Taitaa ko. konkkafirman yrittäjät ruikuttaa täällä ja muuttaa mustaa valkoiseksi
        mutta tämä on ihan julkista tietoa ketään loukkaamatta : https://www.kauppalehti.fi/yritykset/yritys/jci+nordic+oy/23455403


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eli sinusta on asiallista maalittaa, vainota, sekä jakaa osoitteita ja kehottaa ihmisiä menemään ovelle?

        Asiallinen keskustelu ymmärtääkseni on rakenteeltaan, jotain muuta kuin edustamasi. Kritiikkiä, palautetta, reklamaatioita ja varoituksia yritysten toiminnasta saa kyllä jakaa ja ilmaista.

        Valheellisen tiedon jakaminen, maalittaminen ja henkilöiden vainoaminen on asia erikseen.

        Ei ole myöskään kovin asiallista jatkuvasti samojen henkilöiden perustaa firmoja ja laittaa niitä tasaiseen tahtiin jatkuvasti konkurssiin. Moni hyväuskoinen asiakas on menettänyt suuren summan rahaa ja lisäksi yöunet. Hemmot ajelee asiakkaiden rahoilla hienoilla autoilla, asuu edelleen leveästi vailla huolen häivää pelaten golfia ja suunnitellen uusia busineksia. Joten kaikki sympatiani on vain ja ainoastaan rahansa menettäneiden ihmisten puolella!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ja tässä toinen: https://tietopalvelu.ytj.fi/yritys/2379644-3

        Tuon kun käy katsomassa, näkee että huhtikuussa on perustettu privatelkv ja se on tosiaan nyt toiminnassa. Itse aion ainakin varoittaa tuttujani pysymään kaukana kyseisestä välitysfirmasta sekä oston, että myynnin suhteen.


    • Anonyymi

      Kannattaa varmaan mennä kyselemään. Näyttäs olevan Espooseen/ Olariin rakennettu As Oy jossa x-kappaletta asuntoja.

    • Anonyymi

      trolli

    • Anonyymi

      trolli

    • Anonyymi

      Ihan julkista tietoahan se on kuka on ollut aiemmin hallituksessa konkurssiin menneessä yrityksessä. Tässä tapauksessa Jeffrey Cameo ja Antti Luostarinen. Nämä tiedot löytyvät esimerkiksi julkisista tilinpäätöksistä.

    • Anonyymi

      Eihä siinä mennyt kuin viikko edellisen välitysfirman konkurssihakemuksen jälkeen kun uusi jo pystyssä. Ja näin saadaan taas vastuut katkeamaan. Taitaa olla jo ainakin neljäs välitysfirma putkeen samalla meiningillä. NH housing oy, NH kodit oy, NH nordic oy ja nyt private lkv (tai toiminimeltään L&L Konsultointi Oy)

      • Anonyymi

        Tämä on tosiaan oleellinen asia. Mielenkiintoiseksi asian teki se, että asiakas oli rakennushakkeeseen ryhtyvän roolissa, vaikka rakennusliike vei asiakasta kuin pässiä lieassa. Jos olisi sattunutesimerkiksi tapaturmia, asiakas olisi joutunut todella vaikeaan asemaan. Vastuita ei voi ulkoistaa. Nyt ei enää ole huolta tästä, kun toiminta on loppunut konkurssiin. Näillähän oli outoja riitoja hyvinäkin aikoina, joten paljon oli ammattitaidottomuutta. Nyt kärsivät ne, jotka menettivät rahaa tähän firman tyhjäksipumppaukseen. Takataskussa on ollut koko ajan velkasaldo laskuvarjona kuumien paikkojen koittaessa. Toiminna härskiyttä kuvastaa omakehu tuon uuden yrityksen nettisivuilla.


    • Anonyymi

      Slogan 1

      Ota rahat, sössi ja juokse.

      Slogan 2
      Asiakas maksaa sekä konsultin että rakentajan virheet.

      Kokemusta on ikävä kyllä.

      • Anonyymi

        Kaveri on näköjään kaivannut vanhan pöytälaatikkofirman esille ja copypeistannut muutama kuukausi sitten konkurssiin menneen firmansa sivut. Meinaa jatkaa samalla kaavalla, samoilla ketkukujeilla - pari vuotta taas ja sitten jätetään asiakkaat, yhteistyökumppanit ja verottaja nuolemaan näppejään ja samalla vapaudutaan kaikista rakentamiseen liittyvistä vastuista. On se vaan ihme ettei kukaan pysty puuttumaan näihin sarjakonkurssiyrittäjiin.


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaveri on näköjään kaivannut vanhan pöytälaatikkofirman esille ja copypeistannut muutama kuukausi sitten konkurssiin menneen firmansa sivut. Meinaa jatkaa samalla kaavalla, samoilla ketkukujeilla - pari vuotta taas ja sitten jätetään asiakkaat, yhteistyökumppanit ja verottaja nuolemaan näppejään ja samalla vapaudutaan kaikista rakentamiseen liittyvistä vastuista. On se vaan ihme ettei kukaan pysty puuttumaan näihin sarjakonkurssiyrittäjiin.

        Ei näihin tosiaan ole helppo puuttua. Täältäkin poistetaan altiivisesti viestejä niin, että vaatii viitseliäisyyttä selvittää henkilöiden ja firmojen suhteet. Moni meni naruun, ja konkurssipesä hoitelee velvoitteet, jotka pystyy. Surullista on, että samat herrat voivat kirjkain silmin mainostaa itseään asiantuntijoiksi, ammatiilaisiksi ja luotettaviksi uusien firmojen etusivulla. Jos kehut pitäisivät kutinsa, firma olisi pystyssä, talous kunnossa ja urakat takuutöineen saatettu kuntoon. Tämän sivuston sensuuri tukee sarjakonkkaajien ”liiketoimintaa”, jossa kassavirta on tähän mennessä kulkenut asiakkaan taskusta oman onstakämpän rakentamiseen. Itse en kovin ylpeänä esittelisi puolison aikaansaannoksia, myötähäpeää koen. Asiakkaiden rahat eivät kai haise.


    • Anonyymi
      UUSI
      • Anonyymi
        UUSI

        Antti on luonut siis uudelleen nahkansa - viime ajat ovatkin olleet ainoastaan melankolisesti salailua, sinnittelyä ja häpeää sekä miettimistä sitä, miltä tuntuu keksiä itsensä uudelleen. Loppu voi olla hänelle toki onnellinen myös ilman lottovoittoa näillä velkojen äkillisellä nollautumisella. Tämäkään yrittäjä ei kokenut konkurssin myötä kriisiä vaan lähtee lentoon kuin fenix-lintu ....ja siellä se uusi konkka taas muutaman vuoden päästä odottaa mutta nyt hyvällä omallatunnolla voi mainostaa omaa monipuolista osaamista ja erinomaisuuttaan. Tässä ei maksa se artista vaan asiakas. Onnea uuteen yrittämiseen !


      • Anonyymi
        UUSI

        JCI NORDIC OY - kohta avataan myös ovet Kilossa - ttps://jcinordic.fi ( toinen näistä sarjayrittäjistä muka ns. rakennuttajista joka ei todellisuudessa ole mikään rakennuttaja vaan ainoastaan urakkasopimuksen välikäsi, välistävetäjä ja rahastaja jatkaa samalla huhtikuussa 2024 ( velkoja jäi yli 3,6 milj. ) konkkaan menneen Nh Nordic liikeidealla - oli varmaan yrittäjälle niin kannattava business. Itselläni ja perheellämme varsin omakohtainen karvaskokemus joten toivon että mahdollisimman moni lukisi näitä varoituksia ja ylläpito olisi inhimillinen eikä jatkuvasti poistaisi keskusteluja ( poistettuja 93 kpl:tta) joten aikamonella on sanottavaa ko. yrittäjien toiminnasta.


    Ketjusta on poistettu 93 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2651
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1148
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1104
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1064
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    7. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      930
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      896
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      832
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      799
    Aihe