Puisevaa sakkia

On täälä vaasan palstalla tosi puisevaa porukkaa. Ei mitään järjellistä tällä palstalla.
Ilmoita


Joo, muuttivat ehkä Seinäjoen palstalle kirjoittelemaan.
Ilmoita
Hyvä kuitenkin että itse pidät tämän palstan tason korkealla omilla kirjoituksillasi. 😆
Ilmoita
Arvonimi homeperseet ei ole tullut tyhjästä se on ansaittava Fladan st: tä kauemmas ei mennä
Ilmoita
Laita ihmeessä jotain mielenkiintoista tekstiä tulemaan, niin palstan taso nousee. Seinäjoki on kirinyt Vaasan etumatkaa kiinni, koska siellä ei ole tätä Mustasaaren svedujen herrahissiä ympärillä. Nyt kuntapäättäjät yrittävät muuttaa Vaasankin ympäristökuntien tapaiseksi RKP-diktatuuriksi. Virkamiesten määrä tuplataan, jotta kaikille löytyy hillotolppa. Seinäjoella ei ole myöskään Nairobin tunnelmaa, koska ei ole hallitsematonta muuttoliikettä, joka vie rahaa älyttömästi.
Mutta kaikesta huolimatta tekniikan ammatit ovat mielenkiintoisempia kuin kilpailijan kepulainen maataloustukikikkailu. Kenties Kokkolan kanssa alkaa synkata, kun on yhteiset sähköprojektit.
Ilmoita
Kallomurskaajan kylä.
Ilmoita
Tämä on viimeinen palsta, jossa vaasalainen voi vielä kirjoittaa mielipiteensä anonyyminä ja ilman, että RKP-mafia tai RKP-mafiaa painostava työnantaja rankaisee. Totta, hemmetin puiseva tunne, kun ei pääse kostamaan. Sitä kai aloittaja tarkoitti?
Ilmoita
Homeperseet ne ns. oman mielen peräkammarissa ja mukavuustodellisuuskuplassa kupla otsassa kasvaneet tietenkään ymmärrä, vaan uskovat että se oma onnellisisuus ja todellisuus olisi jotenkin irrallaan ja erillinen muista ihmisistä.
Ei itseyksilökeskeinen omaan napaan tuijottelija näe nenäänsä pidemmälle, sitä että itsekkyys ja kusipäisyys on sama asia kuin housuihin kuseminen, vain hetken lämmittää ja on kivaa, mutta sitten pitääkin olla suurempi kusipää ja vielä minämknäitsekkäämpi, ts. kusta housuihinsa lisää, ettei ahdista.
1 VASTAUS:
Kyllä yksijumalaisten jälkeläisten, omaa taivaspaikkaa ja omaa napaa priorisoivien on vaikea nähdä yhteistä totuutta, sitäettä kaikki ihmiset ovat aseveljiä ja haluvat samaa asiaa. Kaikilla ihmisillä on sama tavoite, pyrkimys olla onnellisia ja voida hyvin.
+Lisää kommentti
"itsekkyys ja kusipäisyys on sama asia kuin housuihin kuseminen, vain hetken lämmittää ja on kivaa,"
Tuo taitaa olla sellainen vastenmielinen fakta, jota unohdukseen pakoilla taitaa moni yrittää, vaan pääseekö totuutta karkuun strutsit, ajatus jos tarpeeksi nopeasti juoksee ja kofeiini antaa siivet, kun kahviporojen mielikuvitus laukkaa.
Ilmoita
Sellaisia mielensä peräkammarissa ja minäminämaassa asuvia lapsellisia prinsessoja ihmiset nyjyään on, kuvitellaan että että se oma onni tai todellisuus olisi jotenkin erillinen ja irrallaan muista ihmisistä.
Omissa todellisuuskuplissaan ja silmiensä takana, paavien lasikopeissa kun omaa onnea ja taivaspaikkaa tavoitellaan, ymmärtämättä että ainoa tie onnellisuuteen on muiden kautta.
Ilmoita
Onhan se jotenki absurdi, luonnon.- ja järjenvastainen tilanne, kun ihan oikeesti, pikkutytöt ja nuoret naiset kuvittelee ja uskoo omaavansa vapaan tahdon, tietävänsä ja tekevänsä oikein. Prinsessamaisesti valikoivansa läpi elämän sopiviamukavia ja homman toimivan, vaikka kaikki olemassaolevat todisteet osoittaa päinvastaista.
Ilmoita
Ei tämä edellinen viestittely ollut järkevää eikä mielenkiintoistakaan. Enemmän kehiin niin otan kans kantaa.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Puisevaa sakkia

On täälä vaasan palstalla tosi puisevaa porukkaa. Ei mitään järjellistä tällä palstalla.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta