Mäntykankaan koulu

Miten uhkaava tilanne oli Mäntykankaan koululla viime viikolla? Rehtori ei enää asiasta tiedoita. Tiedoittaminen Poliittisen Poliisin varassa, niin kuunnelkaa tätä hiljaisuutta...
Ilmoita


Siellä koulun tiloissa oli tahallisia suolikaasun purkauksia, eli pieruja päästelty siinä määrin sisätiloihin, että oppilaat joutuivat pakenemaan ulos.

Tätä eivät lehdet eikä muukaan media kerro...

Kuvottava löyhkä vallitsi koulussa ja me oppilaat kuuntelimme ulkona Mäntykankaan honkien huminaa helpottuneina...
Ilmoita
Romaniperheen lapsia on kiusattu ja hakattu. Romanit valittivat ja kiusaajat kokivat itsensä uhatuksi kai. Varmaan romaniperheen tulee siirtää lapsensa kotiopetukseen, esimerkiksi Feeniks-nettikoulu voi auttaa alkuun. Lapset sitten tenttivät peruskoulun esimerkiksi oikealla koululla tai aikuisena Otavan nettiperuskoulussa. Tsemppiä syrjityille. Toivottavasti saatte korvauksia ja kunta maksaa yksityisopetuksen kustannukset kotikoulussa... https://www.kokkola-lehti.fi/uutinen/565038
3 VASTAUSTA:
Käsi tottuu ja heimovaatteet päälle sitten eläkkeelle 18-vuotiaana.
Eiköhän kelan rahoja osaa hakea aikuisena vaikka ei joka päivä osallistu opetukseen.
Sama missä koulussa on tapahtunut tuo romanilapsen pahoinpitely niin luulen että asia ei ole ihan niin kaikilta osin ole kuin lehdessä oli. Joten kannattaako toimittajan lähteä isoa juttua tekemään jos ei ole kuullut koulua?
+Lisää kommentti
Eikös jossain Kokkolan koulussa heimovaatteita käyttänyt tyttöporukka piessyt vähän aikaa sitten yhden porukan pienimmistä valkolaisista. Ei ole siitä paikallinen lehti kirjoittanut.
1 VASTAUS:
Milloin ja mitä tässä on tapahtunut?

Oli miten oli, kenenkään kimppuu ei tulisi käydä, ja jokaisen pitäisi saada käydä koulua rauhassa. Puolin ja toisin.

Toki, asioilla on yleensä myös toinen puoli. Tässä ei kerrottu sitä.
+Lisää kommentti
Mitään ei ole tapahtunut Kokkolassa Mäntykankaan koululla,
1 VASTAUS:
Kokkolassa ei muutenkaan tapahdu mitään...
+Lisää kommentti
oli kyl aika ykspuolinen juttu.
Ilmoita
Länsipuiston koululla ne kansallisasuihin usein pukeutuvat körmyyttivät porukalla sitä yhtä valtaväestön edustajaa. Minuakin on muuten kiusattu koulussa mutta ei kukaan ole silti tullut tekemään minusta juttua. Onko minut profiloitu valtaväestön edustajaksi ja siksi jäämään ilman julkisuutta?
1 VASTAUS:
Tuota samaa asiaa olen minäkin miettiny,katsos kun ihan Suomen kansalainen tarvitsee apua esimerkiksi sotaveteraani joka asuu laitoshoidossa niin hän ei saanut apua mutta sen sijaan apua kyllä sai heti sipilän suojatit jotka tekivät ilkeyksiään turussa ja oulussa,Heitä suojelee eräs kirkontyöntekijä sekä pääministeri,mutta sen sijaan apua eivät saa suomen kansalaiset sotaveteraanit, sairaat,sekä yksinhuoltajat jne nuoret jotka todellakin tarvitsevat apua,Siis apua kyllä riittää ja sitä annetaan näille sipilän kunniakansalaisille.Voidaan sanoa että euroopan unioni on syyllinen tähän kaikeen Suomen siis pitääkin erota eusta
+Lisää kommentti
Siis onko leukaluun murtuminen kolmesta kohtaa kiusaamista? Tai pienen lapsen silmälasien rikkominen? Kyllä molemmat on rikoksia. Mannettelu myös. Ja miksi rikoksen uhrin pitäisi vaihtaa koulua? Onko kyseessä torkinmäen suurkoulu?
Ilmoita
Ei Kokkolan kouluissa tapahdu pihalla mitään, kun opettaja seisoo pihalla välituntisin selkä oppilaisiin päin. Tämä on helpoin tapa olla ottamatta vastuuta mistään, kun ei ole nähnyt.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Mäntykankaan koulu

Miten uhkaava tilanne oli Mäntykankaan koululla viime viikolla? Rehtori ei enää asiasta tiedoita. Tiedoittaminen Poliittisen Poliisin varassa, niin kuunnelkaa tätä hiljaisuutta...

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta