Matkustaminen DB:n junalla

Pekka61

Tarkoitus on matkustaa Deutsche Bahnin Inter city-junalla Dusseldorffista Amsterdamiin. Minkälaiset säilytystilat junassa on matkalaukulle ? Aikomuksena on matkustaa isokokoisen laukun kanssa. Suomen Inter city-junissa matkalaukun voi jättää vaunun eteisen säilytyshyllylle. Onko DB:n junissa sama systeemi ? Jos on, niin uskaltaako laukun ylipäänsä jättää johonkin ilman, että se on valvonnan alla ?

3

<50

  Vastaukset

  • Ei uskalla jättää laukkua ilman valvontaa! Muuten kyllä laukun kanssa matkustaminen onnistuu. Matkalaukulle on tilaa hyllyllä istuinten yläpuolella, penkkien alla ja lisäksi vaunuissa on tilaa sisäänkäynnin lähellä ja keskellä vaunua. Junaan saa viedä 700 x 500 x 300 kokoisen matkatavaran jota yksi ihminen jaksaa kuljettaa ja siirtää. Jos on tuota isompi tai painavampi, niin voi käyttää matkatavarapalvelua, joka toimittaa matkatavaran perille.

   • Ok. Tuo olikin hyvä tieto. En tiennyt noista laukun enimmäismitoista mitään. Oma matkalaukku ei mahdu noihin mittoihin, joten lähdenkin sitten pienemmän laukun kanssa liikenteeseen. Kiitos tiedosta.


  • Mahtaa tällaiset asiat selvitä rautatieyhtiön sivuilta. Varmastikin jutut on myös englanniksi jos saksa ei taivu.

  SEISKA.FI

  • Seiska tavoitti Herra Ylpön 24-vuotiaan karkkilaiskaunottaren: ”Öö, mitä mun pitäisi sanoa…?”
  • Prinsessa Beatrice ja Edo-rakas autoilevat vaatimattomasti häämatkallaan – tiesitkö miksi?
  • TIS-Emilia ja Wallu bongattiin romanttisilla treffeillä Porvoossa - kuva!

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Poker Run kolari

   Ei mennyt aivan putkeen! Joku loukkaantui vakavasti ja taphtuma keskeytetty. Videolta näkyy ensin yksi vene ajaa melko hiljaa kovalla melulla ja vesis
   Yleistä veneilystä
   178
   3443