Konedata pilvessä

Pilvi.veikko

Mitä tiedätte näistä järjestelmistä, jotka siirtävät konedataa koneesta konemyyjän pilveen? Kuinka turvallisia tällaiset pilvet ovat, ettei koneesta imuroidut tiedot päädy jonkun kolmannen osapuolen haltuun? Tiedättekö ylipäätänsä, mitä dataa konemyyjä koneesta ottaa ja miten tietoa hyödynnetään ja kuka tietoja pääsee käsittelemään?

10

183

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • OlkaaVarovaisia

   Konehemmot eivät tiedä mitään, silti kone on koko ajan yhteydessä valmistajan palvelimelle ja siirtää kaiken mahdollisen datan sinne. Tyhmä konemies ei ymmärrä, että nykypäivänä valta on sillä jolla on tietoa ja valmistajat tietävät teistä enemmän kuin te itse itsestänne. Vuorokausirytmin, työtehon, ylikuormat ym. ym. Voitte vain arvailla, mitä tiedolla tehdään ja miksi dataa kerätään.

   Maannomistajana olen eniten huolissani siitä, että myös minun ja metsäni tiedot levitellään ympäri maailmaa.

  • Foliohatu

   Yritäk sä väittää, että joku vakoilee mua?

   • Anonyymi

    Niinhän se on, mutta konemiesten luottamus oman lelun toimittajaan on sataprosenttinen. Metsäalalla ei voi käydä niin, että kerätty konedata päätyisi julkisesti jaettavaksi internettiin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Niinhän se on, mutta konemiesten luottamus oman lelun toimittajaan on sataprosenttinen. Metsäalalla ei voi käydä niin, että kerätty konedata päätyisi julkisesti jaettavaksi internettiin.

    Kmalaa JOS totuus koneurakoinnin ihanuudesta leviäisi kaiken kansan tietoisuuteen! Vaan se olisi erittäin mielenkiintoista kun selviäisi miten valtavat tulot kerätään metsäkoneella lyhessä työpäivässä paratiisin omaisissa olosuhteissa! Takuulla kävisi monelle kateeksi ja kaikki haluasivat ostaa oman koneen ja alkaa rikastumaan!


  • Anonyymi

   Autovalmistajat aloittivat tuon...

  • Anonyymi

   Kaikista kummallisinta on, että sinulta pyydetään rahaa, että saat jaettua omat yksityisasiasi konevalmistajalle, voi käyttää keräämäänsä dataa ihan mihin vaan.

   Metsämiestä on aina höynäytetty ja taas viedään

   • Anonyymi

    Tämä on taivahan totta! Rahalla saat pienen siivun datasta omaan käyttöösi. Kaikki muu data onkin sitten valmistajan käytössä.

    Ihan sama yhtiöiden kanssa. Me kerätään metsistä runkoprofiilidataa ilmaiseksi. Miksi ihmeessä suostumme tällaiseen. Missä on konemiehen hyöty? Heti rangaistaan kun pituus vähän heittää, mutta datat on annettava ilman!


  • Ei koske pelkästään konedataa.
   Myös puhelimesi kuuntelee jatkuvasti. Kerran tuli kysymys: Mitä kappaletta siellä soitetaan? Kerran keskellä yötä otti kuvan makuuhuoneen katosta salamvalolla.

   • Anonyymi

    Onneksi täällä puhutaan soome keelt.

    Eniten vihaksi pistää kaikenlaiset metsien inventoijat, jotka etsii metsistä lahopuuta ja muuta suojeltavaa.

    Olisi jo korkea aika puuttua jokamiehenoikeuksiin. Sallin mielelläni marjojenkeruun ja jalan kulkemisen, mutta mitään metsäinventointeja en salli omistamassani metsässä ilman lupaa!


  • Anonyymi

   Tämähän on selvää että vakoillaan. Me ollaan kaverin kanssa ratkaistu tämä jatkuvasti haukkumalla miten paska rattori tämä on. Nimittäin he nauhittevat ja jopa kuvaavat kaiken toiminnan. Esim ilmastoinnin huono toiminta on ratkaistu ajamalla munasillaan. Ei mene kuin hetki niin huoltoukko on jo laanissa kaasupullojen kanssa vaikkei ole pyydettykään. Lisäksi juttuihin on aina heitelty uhkauksia tubettajaksi rupeamisella.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. TTK-tippuja Elina Gustafsson tilittää tulosten jälkeen: "Mä olisin toivonut, että Suomen kansa..."

   Ou nou, ex-nyrkkeilijä Elina Gustafsson tippui parinsa Ansku Bergströmin kanssa Tanssii Tähtien Kanssa -kisasta. Tuli kyllä täysin puskista ja yllätyk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   160
   8290
  2. Maria Veitola sai pakit tänäkin vuonna - Tämä yksi pariskunta kieltäytyy aina Yökylässä-sarjasta

   Maria Veitola on kyllä nähnyt monenlaisia julkkisten koteja vuosien varrella. On ollut Maisa Torppaa, Tiina Jylhää ja Anu Saagimia... Kenet sinä halua
   Kotimaiset julkkisjuorut
   26
   7129
  3. Ei oo Pikkaraisella kaikki kotona

   Viimeisessä insta pätkässään tuijottaa kameraan nyrkki pystyssä, ja huutaa vamos. Voi hyvää päivää, kertoo mitä päässä liikkuu.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   128
   2925
  4. Kuumaa huumaa! Sofia Belorf keimailee pienen pienessä kesämekossaan: "Nyt jo ikävä..."

   No nyt ei ole kulunut paljoakaan kangasta tähän Sofian mekkoon. Mekko on nimittäin varustettu reilulla kaula-aukolla ja lyhyellä pituudella... https:/
   Kotimaiset julkkisjuorut
   42
   2546
  5. IS: Tarvitsemme työperäistä maahanmuuttoa ja nopeasti

   Teknologiateollisuuden varatoimitusjohtaja Minna Helle ”tarvitsemme työperäistä maahanmuuttoa ja nopeasti ja heitä tarvitaan kaikkiaan 130 000 ”. Vo
   Maailman menoa
   234
   2308
  6. Martinan mersu herättää ansaittua kateutta

   Martina Aitolehti on menestynyt ikinuori nainen ja herättää ansaistsemaansa huomiota kaikkialla. Myös Mercedes Benzin pääkonttoriassa Saksassa kaunis,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   216
   933
  7. Tietäisitpä vaan kusipääukko

   mitä susta ajattelen. Naamas on aina, kuin norsun vitulla ja tuima ilme naamalla. Kuka semmoista jaksaa katsella. Koskaan et naura millekkään ja mikää
   Ikävä
   60
   919
  8. Sano EI korruptiolle, älä osta Marinin mainostamaa Pihka Collection reppua

   Valveutuneena kansalaisena ja kuluttajana voit vaikuttaa. Jätä Pihka Collectionin Marin-reppu kylmästi kaupan hyllylle ja osta sen sijaan joku toinen
   Tampere
   168
   786
  9. Viisi rokotevastaista radiojuontajaa kuollut Yhdysvalloissa lyhyessä ajassa koronavirukseen

   Rokotekriittiset radiojuontajat uskoivat mitä ihmeellisimpiin salaliittoteorioihin koronarokotteen suhteen. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/viisi-
   Maailman menoa
   322
   774
  Aihe