Lydialle kysymys

Brunetteleo_

Hei Lydia!
Mitä näet työkuvioihini? Vaihdoin syksyllä työtehtävääni. Mihin urapolkuni vie?
Näetkö meille vielä perheenlisäystä tai uutta kotia? Molemmat ovat keskusteluissa..

6

52

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lydia_

      Näkokulmia joudut nyt miettimään ja vaihtamaan. Luvassa on työssä haastellista aikaa. Tämä aika johtaa mitä ilmeisemmin suuriin muutoksiin elämässäsi.

      Yleensä rakkaus kyllä tuntuisi kukoistavan, joka varmasti olisi otollinen aika myöskin perheenlisäykselle vielä. Mahdollisuus on jokatapauksessa elää täysinäistä elämää.

      Vaikuttaisi kokonaisuudessaan siltä että haasteitten kautta kuljet jonkinlaiseen murrosvaiheeseen elämässäsi. Se on omalta osaltaan siis tarpeellinenkin aika muutoksille (esim.kodin vaihto). Tämä murrosvaihe on toki tärkeä suunnitella, niin että se palvelisi kohti täysipainoista elämää entistä enemmän, mihin mahdollisuudet perheelläsi tuntuisivat olevan varsin hyvät.

      Jos muutokset kohtaat siten, että luonnollisuus, sanoisinko luonnon tasapaino tai läheisyys lisääntyy, niin mahdollisuudet hyvää ja menestyksekkääseen elämään ovat varsin pitkälle. Sikäli kannattaa myöskin kovasti kiinnittää huomiota tuon muutosvaiheen tapahtumiin.

    • Brunetteleo_

      Kiitos!

    • Barbimamma

      Elämääni on tullut jalat alta vievä ihminen , mutta koska elämässäni on ollut tosi huonoja kokemuksia pelkään todella paljon..voinko luottaa häneen , onko hän vielä vuosienkin päästä rinnallani.

      • Lydia_

        Barbimamma: Selkeys elämässä on tärkeää, etenkin kun on aloittamassa jotain. Jos olet epävarma, niin kannat sitä pitkälti mukanasi koko ajan, mitä sitten ikinä aloitatkaan. Tärkeintä sinulle olisi siis saavuttaa selkeys ja sitä kautta ymmärrys siitä, että mitään ei tarvitse pelätä.
        Kun olet sisältä vakaa on aina parempi aloittaa uusiakin asioita. Mutta onko myöskin niin että tarkerrut liian helposti kiinni rakkauteen, koska myös pelkäät yksin jäämistä alitajunnassasi?!
        Elä ei ole liian vakavaa, eikä siinä voi lopulta pitää koskaan mistään tai kenestäkään liiaksi kiinni. Tarvitset leikkimieltä, joka opettaa sinulle luopumaan rajoituksista, ja elämään vapaammin vailla pelkoa yksin jäämisestä.


    • Täällä ihmettelen yhtä asiaa, mikä hajotti parisuhteeni ? Kysymykseen en saanut kumppaniltani suoraa vastausta .

    • Lydia_

      Kevät313: Hän koki että ei saanut tarpeeksi vapautta suhteessanne. Tässä saattoi piillä harha, mutta oikealla avoimuudella suhde olisi voinut jatkua.
      Mutta kenties se nykyään on liian helposti niin, että jos haluaa keventää elämäänsä, niin alkaakin sen ihmissuhteista. Jos ei itse muutu tai muuta elämäänsä, niin ei suhteitten lopettaminen koskaan auta, edistä ihmisen omaa kasvua. Muutos jota halutaan alkaa aivan muualla, mutta avoimuus on tärkeää !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      117
      2625
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1148
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1094
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1054
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      930
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      923
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      896
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      832
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      799
    Aihe