Lydialle kysymys

Brunetteleo_

Hei Lydia!
Mitä näet työkuvioihini? Vaihdoin syksyllä työtehtävääni. Mihin urapolkuni vie?
Näetkö meille vielä perheenlisäystä tai uutta kotia? Molemmat ovat keskusteluissa..

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Lydia_

   Näkokulmia joudut nyt miettimään ja vaihtamaan. Luvassa on työssä haastellista aikaa. Tämä aika johtaa mitä ilmeisemmin suuriin muutoksiin elämässäsi.

   Yleensä rakkaus kyllä tuntuisi kukoistavan, joka varmasti olisi otollinen aika myöskin perheenlisäykselle vielä. Mahdollisuus on jokatapauksessa elää täysinäistä elämää.

   Vaikuttaisi kokonaisuudessaan siltä että haasteitten kautta kuljet jonkinlaiseen murrosvaiheeseen elämässäsi. Se on omalta osaltaan siis tarpeellinenkin aika muutoksille (esim.kodin vaihto). Tämä murrosvaihe on toki tärkeä suunnitella, niin että se palvelisi kohti täysipainoista elämää entistä enemmän, mihin mahdollisuudet perheelläsi tuntuisivat olevan varsin hyvät.

   Jos muutokset kohtaat siten, että luonnollisuus, sanoisinko luonnon tasapaino tai läheisyys lisääntyy, niin mahdollisuudet hyvää ja menestyksekkääseen elämään ovat varsin pitkälle. Sikäli kannattaa myöskin kovasti kiinnittää huomiota tuon muutosvaiheen tapahtumiin.

  • Brunetteleo_

   Kiitos!

  • Barbimamma

   Elämääni on tullut jalat alta vievä ihminen , mutta koska elämässäni on ollut tosi huonoja kokemuksia pelkään todella paljon..voinko luottaa häneen , onko hän vielä vuosienkin päästä rinnallani.

   • Lydia_

    Barbimamma: Selkeys elämässä on tärkeää, etenkin kun on aloittamassa jotain. Jos olet epävarma, niin kannat sitä pitkälti mukanasi koko ajan, mitä sitten ikinä aloitatkaan. Tärkeintä sinulle olisi siis saavuttaa selkeys ja sitä kautta ymmärrys siitä, että mitään ei tarvitse pelätä.
    Kun olet sisältä vakaa on aina parempi aloittaa uusiakin asioita. Mutta onko myöskin niin että tarkerrut liian helposti kiinni rakkauteen, koska myös pelkäät yksin jäämistä alitajunnassasi?!
    Elä ei ole liian vakavaa, eikä siinä voi lopulta pitää koskaan mistään tai kenestäkään liiaksi kiinni. Tarvitset leikkimieltä, joka opettaa sinulle luopumaan rajoituksista, ja elämään vapaammin vailla pelkoa yksin jäämisestä.


  • Täällä ihmettelen yhtä asiaa, mikä hajotti parisuhteeni ? Kysymykseen en saanut kumppaniltani suoraa vastausta .

  • Lydia_

   Kevät313: Hän koki että ei saanut tarpeeksi vapautta suhteessanne. Tässä saattoi piillä harha, mutta oikealla avoimuudella suhde olisi voinut jatkua.
   Mutta kenties se nykyään on liian helposti niin, että jos haluaa keventää elämäänsä, niin alkaakin sen ihmissuhteista. Jos ei itse muutu tai muuta elämäänsä, niin ei suhteitten lopettaminen koskaan auta, edistä ihmisen omaa kasvua. Muutos jota halutaan alkaa aivan muualla, mutta avoimuus on tärkeää !

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Hannu taitaa olla nyt historiaa

   Martina ja Vicke reissussa, Nala Eskolla. Pikkarainen uiskentelee yksikseen. Olis kyllä kiinnostavaa tietää, mitä tapahtui. Tässä suhteessa maksajan r
   Kotimaiset julkkisjuorut
   176
   4796
  2. Tissiesi vilauttelu ei ole feministinen teko

   " jos läjä miehiä painelisi menemään ympäri Suomea erilaisissa flashmobeissa munasillaan, heitä syytettäisiin seksuaalisesta häirinnästä" https://www
   Sinkut
   171
   3942
  3. Miksei seiskalehti uutisoi erosta?

   Moni keskustelupalsta pursuaa spekulointia Martinan ja Hannun erosta, molempin ig-päivitykset sopivat kuvaan. Missä Hörkkö ja etusivun juttu??
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   2706
  4. Luksusrouva taas ulosotossa

   Hukkaan meni Nikon avustusyritykset, Sofialta karhutaan taas isoja summia https://www.seiska.fi/kotimaa/vouti-sofia-belorfin-perassa-okyelamaa-viettav
   Kotimaiset julkkisjuorut
   94
   2492
  5. Koronan levittäminen kapakoissa on perusoikeus ja rokotus&rokotepassi on pian pakko, hienoa Hjallis!

   Nyt Suomeen puuhataan rokotepassipakkoa - Hjallis Harkimo: sanktiot käyttöön rokottamattomille https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cfdb73b1-d86e-481
   Maailman menoa
   108
   1930
  6. Martinan ilmoitukset matkasta

   Ensimmäinen kuva tuli jo kun matkalla lentokentälle. Toi muija taitaa elää känny kädessä liimattuna.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   1658
  7. Hyvinvointivalmentaja voi pahoin

   Kyllä niin kaikesta näkee että hyvin ei mene. Ktuota juoksua ja menoa on nyt jo liikaa . Miten käy kisojen. Keskeyttää tietenkin . Mitä sen jälkeen ..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   92
   1246
  8. Rakas Sofia

   Olen todella huolissani tytöistä, jotka fanittavat sinua ja tekevät kaiken samalla tavalla kuin sinä. Nyt uutisoidaan veloista, jotka ovat ulosotossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   153
   1058
  9. Rambo kolaroi "autonsa"

   Eli Martinan sähköfiuden... 😂 Näköjään rambokin osaa jo vetää mutkat suoriksi. Eli hengen omakseen ottama kaara onkin marsun nimissä vaikka omanaan s
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1049
  10. "Marbella tuntuu niin kodilta, on aina tuntunut" sanoo Martina.

   Jep, nainen ei osaa edes vähän maan kieltä ja elää siellä turistielämää, urheilee ja syö dinnereitä. Ei mitään tekemistä oikean arjen kanssa kun pitää
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   1030
  Aihe