Biohitin tulos 2018

Anonyymi

Juoskaa minkä kintuistanne pääsette!
Biohit julkaisi tänään vuoden 2018 tulokset ja osake rysähti lähes 10%.

Kiinan valloitus ei ole sujunut niin kuin olisi pitänyt, viivästykset sun muut, ja rahaa ei vieläkään tule viivan alle. Imu-acet sun muut härpäkkeet eivät käy kaupaksi tarpeeksi hyvin. Lieneekö tämä nakkikiska vain hyödyllinen työntekijöilleen, kuten Biotie aikoinaan, joka sentään meni kaupaksi ulkomaille. Kukaan tuskin tällaista nakkikiskaa haluaa ostaa, joissa kiinalaisilla vielä omistusosuus.

11 kommenttia

Äänestä

Vastaukset

 • Ulkona on tosi liukasta. Olkaahan hallituksessa varovaisia joku voi loukata vaikka päänsä.

 • Siellä on Mr. Korpelalla hikiset paikat pian, FIVA:aan on oltu jo yhteydessä.

 • Semi oli ovela viime vuonna. Sai tietää Kiinan GP:n vastoinkäymisistä ja pisti omat laput myyntiin, vaan ei kertonut meille muille tiedoistaan ;)

  Miksi tällaista henkilöä kutsutaan ?

 • Entiiä mut tykkään kytätä keskustelupalstoja kakskyt neljä hoo . Jos joku kirjoittaa niin vastaan negatiivisesti, kjiäh kjiäh kjiäh.
  Sonni eriksonni hihihihihi

 • Onko totta, että Kiinan markkina on liian pieni nostamaan Osmon kioskin plussalle?

  • En usko että olisi liian pieni. Malttia Herrat. Nyt on hyvä hetki tankata.

 • Uskon että pääomistaja teki diilin kiinalaisten kanssa jonka ehtona oli se, että heidän pitää ostaa hänen osakkeet pois. Hän sai hyvät rahat itselleen, varjopuolena muut osakkeet omistajat vedettiin oksasilppurin läpi, koska GPn hinta on niin edullinen, että mitään merkittävää rahaa sieltä ei tule.

 • Tulos tuli ja vähemmän yllättäen GP:n rekisteröintiongelmat eivät ole ratkenneet vaan kiinalaiset ovat esittäneet "lisäkysymyksiä" tässä kuussa.

  Eli viime vuoden puolelta tulosta on rasittaneet yllättävät ja viivästyneet rekisteröintiongelmat tuotteessa joita ei saada millään ratkaistua vaikka kiinalaiset omistaa puljusta kolmanneksen.

  Vois laskea 1+1 yhteen ja todeta että tämä ei ole ihan sattumaa.

  • Voidaan todeta ettei meillä ole mitään käsitystä koska tämä loppuu ja mitä "ongelmia" tulee tilalle. Kokonaisuutena tilanne on järkyttävän surkea kun toimitaan yli 1,5 miljardin ihmisen markkinalla ja tämän parempaan Biohitin johto ei pysty.

   "En rahan takia myynyt"

 • No tämän mainitsin jo aikaisemmin että siitä ei seuraa mitään hyvää, kun Biohitin kaltainen pieni kokematon nakkikiskafirma menee Kiinan markkinoille. Kiinalaiset ovat täysin häikäilemättömiä, vetävät jopa USA:ta nenästä lupaamalla yhtä ja tekemällä toista. Kaivavat Afrikan rannat tyhjäksi hiekasta, ja tulevat kuin muurahaiset Australiaan bisnesmiehinä, kohta siellä on enemmän kiinalaisia Australiassa kuin alkuperäistä väkeä, ja ovat näin valloittaneet maan ilman laukausten vaihtoa.

 • Oston paikka.

  Ostelen itse pieniä eriä jatkuvasti, ei hetkauta mihinkään vaikka menis nuo muutamat tuhannet laput ja robot (SSWM) pitävät kurssia mukavan alhaalla, noilla on kuitenkin varaa painaa se 5-10 tuhatta osaketta per päivä haluamaansa suuntaan (sentimentti alaspäin & kontrolloiden tilannetta) ja tekevät rahnaa kun NON-jengi laittaa lappujaan surumielellä myyntiin.

Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.