Radio SuomiPop

Lahjattomuutta

Aivan luokattoman huono musiikkivalikoima / -päällikkö ko. kanavalla !
Aamulypsyä kuuntelisin, ellei tuo musiikki olisi NIIN luokattoman yksipuolista ja ärsyttävää.
Huomaa kyllä, mikä on tämän musiikin valitsijan mielimusiikkisuuntaus ... siihen ei, kaikessa suppeudessaan, kuulu kuin nämä uusimmat jollotukset, jota ei voi edes musiikiksi sanoa.
Kiitos ja Ei.

11

892

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Todellahienoanelonen

      Ei kiinnosta kommentoida tätä viestiä enempää. Totean vain, että aivan sama mitä Nelonen median radiokanavilta tulee. Siihen ei mene minun rahojani lainkaan kuten Ylelle. Siksi voin hyvillä mielin olla välittämättä tuon taivaallista koko kanavasta. Lopetin 2017 toilailujen jälkeen Nelonen Median kaikkien radiokanavien kuuntelmisen kokonaan. Soittoboikotteja ja kuvitteelisia kuulijatutkimuksia.

      Asiaa ja tulevaa pohti myös Iltalehti kuun alussa jutussaan IL-Analyysi: Onko Suomeen syntynyt musiikkihirviö? Jutussa mainittiin myös sama asia mistä kirjoitin jo tällä palstalla 2017. Nelonen median radiokanavien kuviitteellinen kuulijatutkimus, millä tehdään muka päätökset jonkin kappaleen soittoon päätymisen johdosta tai soittamisen lopettamisesta. Tätä asiaa tukemaan mainitsin tuolloin jossain viestissä erään Robinin uuden kappaleen. Kappale oli julkaistu samana päivänä keskiyöllä. Heti saman tien yöllä kappale oli jo soitossa Suomipopilla.

      Boikotoikoot artisteja ja puhukoot muunneltua totuutta rauhassa. Minä en Nelosen median toiminnalla vaivaa päätäni. Halusin vain nostaa asian esille, että muutkin tajuavat lopettaa kanavien kuuntelun. Onneksi ei tarvitse Nelonen median kanavia rahoittaa. Toivottavasti Yle-verostakin päästäisiin eroon sen verran paljon kanavien tasot laskeneet ja puhe/asiasisältöjä korvattu isosti musiikilla.

      Onneksi on hyviä kanavia vaihtoehdoksi. Esim. Sea FM, Sisuradio. ja jos humppa & iskelmää pelkästään haluaa kuunnella niin Radio Pooki.

    • Hivutustaktiikka

      Luin Merja Ylä-Anttilan näkemyksiä juuri kun aloitti Ylen toimitusjohtajana. Silmiin pisti se että Ylen pyrkii tiiviimpään yhteistyöhön kaupallisen median kanssa.
      Senkö takia tämä rouva palkattiin että toimitusjohtajana hän ohjaa Ylen enemmän samoille linjoille kuin kaupalliset TV kanavat ja radiot. Tämä on jo näkynyt ja kuulunut Ylessä. Näin meistä on tehty kaupallisten hankkeiden rahoittajia joista meille ei ole mitään hyötyä, päinvastoin.
      Ylä-Anttila oli virhevalinta !

      • Daaa

        Ihmettelin ja ihmettelen edelleen itsekin tätä valintaa? Eikö parempia tai CV:ltään parempia ollut saatavilla.

        Radion puolella asiat ovat huonommin kuin koskaan tai ainakin pitkiin pitkiin aikoihin. Mainittaakoon että Yle on rajusti pyrkinyt hävittämään kaikki rippeet mitkä erottavat sen kaupallisesta radioasemasta. Puuttuu enää vain mainokset. Biisien päälle puhuminen, kesken lopettaminen, pikaiset juonnot ja kiireellä seuraavan biisin soittoon, löytyvät jo Ylen kanvilta. Kaupallisten apinointi näkyy myös siinä, että Yle ei ole lopettamiensa ohjelmien tilalle tuonut mitään vastaavaa, mikä erottaisi Ylen kanavat selvästi kaupallisista. Tällaisia ohjelmia olivat tunnetuimpina mm. Pietarin Kadun Oilers Go Go, Alivaltiosihteeri, Ajantasa ja Korson rakkarimarketti. Ohjelmistossa ei juurikaan ole sijaa enää tämänkaltaisille viikottaisille ohjelmille. Mainoksettomuus ja ei kaupallisuus, kun juuri mahdollistaisi tarjota muutakin kuin samantyylistä ohjelmavirtaa kuin kaupalliset.

        Kaupallisen apinoinnista ongelmallisen Ylessä tekee jompi kumpi seikka tai molemmat. Ylessä ei ola osaamista tehdä kaupallisten ehdoilla laadukasta radiota tai sitä ei ylipäätänsä haluta tehdä.

        Yhden asian Yle on ymmärtänyt täysin väärin, Se että halutaan olla kaupallisia ei tarkoita että soittolistan pitäisi olla yksitoikkoinen samoja vanhoja hittejä toistava. Katsokaapa vaikka Sea FM:n soitettuja kappaleita. Kaupallinenkin voi olla monipuolinen niin halutessaan.


    • Anonyymi

      Aamulypsyn juontajat on ihan hanurista, ei mulla muuta sanottavaa suomi popista.

      • Anonyymi

        Yksi tuttu nauraa kusethousussa näille jutuille, vaikka juontajat keksii ihan hatusta juttuja. Ala-arvoista. Oikein vuodesta toiseen saa palkintoja radio-ohjelmastaan, vaikka ihan mielikuvituksen tuotetta. Jotakin tasoa pitäisi olla!


    • Anonyymi

      Mäkilähde ei kyllä kuulu aamulypsyyn...

    • Anonyymi

      Liian paljon samaa musiikkia

    • Anonyymi

      Aivan! Ei viitti kuunnella päivästä toiseen samaa musaa surkeeta touhua näitten biisit vaihdu mitenkää en kuuntele enää tätä kanavaa löysin uuden Yle x siellä kappaleet vaihtuvat ja hyvää musaa tulee

    • Anonyymi

      Just näin suomi pop tyhmä ohjelma Yle x on ok

    • Anonyymi

      Aivan surkeeta tuotantoa soittaa jotain kappaletta 6 kertaa vuorokaudessa en viitti kuunnella kanavaanne

    • Anonyymi

      Surkeeta musaa jatkuvia suomi pop biisejä ei vaihdu jatkuvia samat soi en viitti kuunnella tätä kanavaa Yle x llä vaihtuvat biisit hyvä kanava

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1535
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1228
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      3
      1225
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe