Kepu pettää aina, myös Karstulassa

Pyykinpesuedessä

Tänään uutisoitiin keskisuomalaisesta laittomista päätöksistä verkkoyhtiön rahoituksessa. Kepun junttaamana näitä laittomuuksia on karstulassakin tehty. Vähintä mitä odottaa päättäjiltä ois lain noudattaminen. Mutta kun oma etu menee edellä siinä unohtuu laki ja moraali.

38

120

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaalionni

      Mikä kepu. ensin on OrpoUrpon kokoomus ja sitten Sipilän UusiKokoomus. Keskusta on vanha nimi puolueelle. Onneksi viel on vaihtoehtoja.

    • pantuon
    • Brynebyläinen

      Valta on luisunut syrjäkylien kepulaisille. Heitä ei paljoa korkeat verot ja kunnan velka kiinnosta. Hehän elävät kaiken laisilla tukiloilla, maataloustuet mukaanlukien. Kaikki toiminta on yhtiöitetty ja rahat otetaan osinkona. Kunnallisveroa ei tartte maksaa. Siksi on yhdentekevää , mikä on kunnan veroäyri ja kuinka paljon on velkaa. Nauravat vain partaansa, kun veloista puhutaan.

      • Mielensähyvittäjä

        Ei piä ylleistää, karstulan kepun apila-kakkarasta on jo lehdet irronneet erilleen ja ranka vaan törröttää.


      • Poljettuapila

        Kepu kangasaho, kepu humppi, kepu kiminki vai kepu keskustaajama, mihin sinä kuulut? Ei vaan vahvana vartena on kepu naiset ja se on kukkona tunkiolla. Kuten nähdään, ei suurin valtuustoryhmä ole minkään arvoinen päätöksenteossa, kun yhtenäisenä persuillakin on sama äänivalta. Surullista nähdä, mihin oman edun tavoittelu on ajanut.


      • Brynebyläinen
        Poljettuapila kirjoitti:

        Kepu kangasaho, kepu humppi, kepu kiminki vai kepu keskustaajama, mihin sinä kuulut? Ei vaan vahvana vartena on kepu naiset ja se on kukkona tunkiolla. Kuten nähdään, ei suurin valtuustoryhmä ole minkään arvoinen päätöksenteossa, kun yhtenäisenä persuillakin on sama äänivalta. Surullista nähdä, mihin oman edun tavoittelu on ajanut.

        Syrjäkylän kepulit jopa saastuttaa vesistöt toiminnallaaan. Ei paljoa kirkonkylän asukkaitten mielipiteet paina. Piereskelemässä käydään kylillä. Puolueen johtoon ei keskustaajaman väki kelpaa.


    • HaupitsiHeikki

      Kannattaisikohan kehittämisyhtiön toimintaa avata...?

      • Vghjjkkk

        No, minäpä avaan:

        AP=PA


    • vaalionni

      Kyllä se on tuo Keskustalaisten ym, kaikkienkin puolueiden vaaliteltat ja palaverit hukkaan heitettyä rahaa, niilläkin korjattas monen todella huono-osaisen asioita. Normaali-ihminen tietää ketä äänestää, jos haluaa?? ilman jonninjoutavia tilaisuuksia ja lupauksia, mitä ei pystytä täyttämään. Ihan joka kunnassa samaa skeidaa. Kyllä kansa sietää ja TIETÄÄ.

    • Petettykuntalainen

      Kun kuituhanketta, jäähallia, järjettömiä kunnan kauppoja ym me tavalliset kuntalaiset arvosteltiin niin Hiltunen, Piesala ja kepun pamput piti meitä turhina suunsoittajina. Vaan meillä ei ollutkaan oma lehmä ojassa. Onkohan kaikilla puhtaat jauhot pussissa?

    • IdiAmin

      Kyllä täällä olisi niille kamikatzemiehilla ja naisille töitä.

    • Jäntti

      Mutta jalostus on epäonnistunut ja alkujaankin, siemenissä on ollut geenivirhe.

    • ihmisentyttö

      Niin monta viestiä poistettu sääntöjen vastaisena, että on mennyt ihon alle. Tasoitetaan tilannetta sen verran, että tippaakaan paremmin ei mene millään muullakaan ryhmittymällä karstulassa.

      • Syyvväänriisiä

        Kuntahan on kohta kriisikunta, siitä ei mihinkään pääse.


    • Päättäjättilille

      Kuntalaiset ei vielä tiedä kokototuutta, se on paljon karmeampi mitä uskotaan.

      • kohtiparempata

        Eikös huomenna ole teltta torilla? Ei muuta kuin sankoin joukoin juttelemaan päättäjien kanssa. Parhaimmillaan paikalta voi löytää niin nykyisiä, vanhoja kuin tuleviakin päättäjiä. Makkaran ja kahvin äärellä epäkohtia on helppo hoitaa kuntoon, balsamia verille ruoskitun veronmaksajan haavoille.


    • Vararikkoon

      Eipä taida Karstulan asiat enää korjaantua makkaran ja kahvin avulla, on senverran pahasti ryssitty,
      miljoonia pitää olla takataskussa päättäjillä jos tästä suosta noustaan.

    • Mikälaulaentulee

      Ei karstulassa kepun yksin ole tarvinnut suhmuroida. Tukea on tullut vasemmalta ja oikealta. Eräs entinen kunnanjohtaja ei huomenna teltalle ehtine, mutta se laulun jälkeinen vihellys kuulunee palettiin asti.

    • 36912

      Kyllä kepu on päättänyt Karstulan asiat lähes miten tähtoo, muilla ei ole ollut sananvuoroa, kantakaa nyt vastuunne.

    • Juuujaaa

      Kokoomus ja demarien Manni antaneet täyden tukensa kepuloinnille.

      • Valtra8400

        TOTTA KAI , mutta vaaleissa kannattaa miettiä tarkoin ketä äänestää ?


    • äänestäjien-vika

      Kuntalaiset valitsevat luottamusmiehensä ja nämä valitsevat kunnan henkilöstön. Turha syyttää mitään puoluetta tai henkilöä kun olette itse heidät valinneet.

      • Meilläpäinnäin

        Joo äänestäjie vika. Äänestetyillähän ei mitään velvoitteita ollut ja virkamiehille jaetaan lähtökahveilla vapaudut vankilasta -kortit.


      • Tyrjöttää

        Turvenuijat ajaa vain omia etuja , mutta totta on että joku on ne sinne äänestänyt .


    • jojoutuiaika

      Kts mitä ympärillä tapahtuu kuten virossa , kaikki alkavat pitämään oman kansansa puolia , meillä ainoa puolue on persut joka miettii oman kansan etua ennen kuin toimia koko maailman sosiaalitoimistona , onhan tämä häpeä miten tämän maan rakentaneita ja heikompia kohdellaan meillä. Nyt pitää antaa palautetta vallassa olleille puolueille ja äänestää persuja tai ainaskin muita kuin kok ja kesk. ja sin.

    • jojoutuiaika

      Toisin persut pitävät vain Venäjän asioista huolta.

      • LuukkanenDose

        Oikesti on olemassa pelko, että Persut samaistuvat Italian ja Ranskan linjoille suhteestaan Putiniin.
        Onhan näitä esimerkkejä muuallakin. Unkari tai Itävalta. Populisti-oikeistolaiset puolueet saavat Putinin tuen politiikalleen, jopa rahoitusta.

        Siinä se isänmaallisuus sitten menee kuin lapsi pesuveden mukana. Halla-Aholaisista kun tuppaa pullahtamaan porukkaa seuraan kuin seuraan. On siellä toki ainakin tämä Oinoskylän dosentti porukassa, ainoita harvoja asiantuntijoita idän asioissa. Järvenpäässä näkyy olevan ehdolla....


      • Fifuuihh

        Persuilla ei ole muuta näyttöä kuin viime hallituskaudella rikotut vaalilupaukset. Ja toki muutama rikostuomio. Se on sama puolue puheenjohtajan vaihdoksesta huolimatta.


      • peruskarstune
        Fifuuihh kirjoitti:

        Persuilla ei ole muuta näyttöä kuin viime hallituskaudella rikotut vaalilupaukset. Ja toki muutama rikostuomio. Se on sama puolue puheenjohtajan vaihdoksesta huolimatta.

        Kyllä rikostuomiot on kepulla, viimeksi nuorisosäätiön osalta. Vanhanen joutui eroamaan pääministerinpallilta ja kaikkonen sai linnatuomion.


      • Hjljfff

        Väitätkö ettei persuilla siis oo rikostuomioita?


      • spofiikj

        Ei sinänsä pitäisi vaihtaa aihetta kun puhe oli persuista, ei keskusipäistä. Persujen näytöt on viime kaudella kun olivat Kokoomuksen sylikoira.


    • vaalionni

      Ei petä hetkelleen !! Jess hyvä.

      • Gjgfjjj

        Todellakin näin. Tyhmyyttähän se oli keskustalta leikkiä kokoomusta. Ei olisi ollut mikään pakko.


    • ennakoiva

      Kepu ei petä ,mites on muitten puolueiden laita........tässä on nyt neljä vuotta aikaa miettiä ,mitä tuli tai tulee tehtyä.sitä voipi yrittää,aika hikiset paikat tulee olemaan muilla päättäjillä..

    • onnimän

      Kyl asia on niin, et keskustan pyllymäki johtuu suurimmaksi osaksi Sipilän " enemmän " kokoomuslaisesta politiikasta, kuin kokoomuksen itsensä. Saattaahan se olla yleensäkin niin, että että puolueen puheenjohtaja pilaa koko puolueen maineen. Niinhän se on kouluissakin ym. 1 tai 2,3 kaveria pilaa koko luokan touhun. Tai työpaikan ym. Niin se tahtoo olla.

      • Rinteen___Antti

        Minäkään en halua muistella mistä lähtökohdista (velka-aste/työllisyys) oli Sipilän aloittaessa pääministerinä. Hevoskuuri kuitenkin kikyineen ym. toimenpiteiden kanssa palautti Suomen tähän tilanteeseen. Nyt voimme mm. taas lisätä velalla elämistä ja nostaa palkkoja paljon enemmän kuin lähimmät kilpailijamaat. Nyt ei tarvitse kitsastella, kun kaikilla on odotusarvo jakovarasta hyvää ja hunajaista ja paljon.


    • kohtuutonsipilä

      Kenelle se hevoskuuri kohdennettiin, muistaako kukaan?
      Taisi olla pienipalkkainen, alle 3000 ansaitseva, yritykset saivat hunajaa, vai muistanko väärin.

    • Anonyymi

      Oikein muistat , näin juuri oli. Silloin on hyvä puolustaa yleensä, kun ei itseä koske... Ihminenhän kuuluu ns. omituisten otusten kerhoon..

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3038
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1255
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1241
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1026
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1000
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      946
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      49
      916
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      904
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      806
    Aihe