Aihe

Norskisatanisti kiilasi venäläisen, venäläiselle keltainen kortti

Puttepommitanorja

Doping kansa tekee taas mitä tahtoo :(

23

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • 7o5t7ur

   Venäläinen putinisti suuttui kun hävisi natomaan hiihtäjälle.

  • 798o67i

   Venäjän valtamediahan syyttää kaikesta pahasta Natoa. Tarkoitus on tietenkin lisätä Putinin kannatusta. Hänhän esiintyy kuin supermiehenä jolle ei ole korvaajaa.

  • 9ol67ti

   Putin lentää pian rollaaattorilla.

  • Roraima

   Olen aloittajan kanssa samaa mieltä. Kläebo änkesi ulkopuolelta Ustjogovin suksien päälle; ei Ustjogov pystynyt väistämään, eikä hänen tarvinnutkaan; norski syyllinen. Ylen toimittajat vielä paijaavat näitä astmapotilaita. Kläebo olisi pitänyt hylätä.

   • EPS

    Täysin samaa mieltä.


  • Norgeonparas

   Suomimamma oksenteli ja pissasi housuihin.
   Norjan komeudet nauroivat iloisesti ja pokkasivat kultaa.
   olisikohan jo aika JunttiSuomalaisten opetella jopa nauramaan kameralle vaikka turpaan tuli ja kovaa.

  • KuningasKläbö

   Douppin kansa? Täh!! Siis kylmä tosi asia on että järjestelmällisestä kiellettyjen aineiden käytöstä hiihdossa ovat jääneet kiinni ainostaan suomalaiset ja venäläiset.
   Suomalaiset lahdessa 2001 jolloin paljastui maame järjestelmällinen kiellettyjen aineiden käyttö joka oli jatkunut hiihdossa jo 80-luvulta lähtien.
   Ustjukovin väkivaltainen käytös maalialueella kertonee myös aineiden käytöstä. Useati kielletyt aineet myös sekoittavat urheilijan pään. Väkivaltainen käyttäytyminen kertonee myös miehen olevan uhka kanssakilpailijoiden terveydelle ja jo tästä syystä ainoa oikea rangaistus on koko MM kisoista pois suleminen, jopa elinikäinen kilpailu kielto.!

  • häirintäätörkeimmillään

   Kyllä vika norjalaisen ,sikaili ,ei ollut hiihtämistä. Meni norski siinä toisen eteen meni ,estellen toisen hiihtämisen täysin. Ruma kiilaus oli. Ei ansainnut voittoa vaan hylkäys olisi ollut oikea päätös.

  • Oikea.suora.nenään

   Olisi vetäny norksia kunnolla turrpaan, niin että veri vaan lentäny. .. Ja punainen kortti, ja ryssä ulos kisoista, ja klääbu sairaalaan !!

  • länsimaiset-säännöt

   Kohdassa jossa hiihtäjät olivat rinnakkain hiihti Kleebo , vaikka hänellä tilaa olisi vasemmalla ollu niin lähelle Utsjogovia ettei hän voinut tehdä minkäänlaisia hiihtoliikkeitä.
   Olikohan tuomiot oikeita.

   • ripulipropolis

    Totta kai hän meni sisäradalle mutkassa. Eihän siinä juuri tilaa ollut muutenkaan. Tosi ahtaasta raosta pyrki leuhka Usti väkisin läpi. K oli vielä edellä eikä edes nähnyt kai ja oli muutenkin oikeutettu menemään ihan reunaan


  • Seonsiinäjasiinä

   Joo.ustjukovin varoitus estämisestä oli tuomarivirhe. Klebolle se olis pitäny antaa.hyvät hyssykät. Ja sit silleli kävi ohrasesti sulle skistadille.olis ollut mitaleilla. Tilaa pitää olla enemmän ja käänteitä ei ollenkaan.pelkkä kilsan suoranpätkä ja mäki välille.

  • MitälikuuluuSergeille

   Klääpu yritti samaa temppua kuin Niskaselle tehtiin Lahessa 2017, mutta Ustjuukovi ei ottanutkaan syliin. Turskain ihmeaineet taitavat vaikuttaa tasapainoon ja saavat nauttijansa hakemaan poikien syliin lysähtämistä.

   Turha nuolla turskain perseitä, kun on ollut siinä maassa töissä 20 vuotta, on oppinut, että ne huijaa aina ja äärimmäisen ovelasti.

  • Länsimielinen

   Ryss... on ryss... vaikka sen voissa paistaisi.
   Toisaalta sen paistamiseen voi on aivan liian hyvää. Siihen riittäisi huonompikin rasva, esimerkiksi härskiintynyt sian ihra.

   • tosiasiassa

    Norjalainen olisi pitänyt ehdottomasti hylätä, jos oikeudenmukaisesti olisi toimittu. Amerikkalainen luulosairaus on tullut jo urheiluunkin ja jopa Euroopassa, eli jos jotain sattuu, se on aina venäläisten syy.
    Tämä ko. norjalainen on itserakas nirppanokka, jolle pitäisi saada kuria.


   • Länsimielinen
    tosiasiassa kirjoitti:

    Norjalainen olisi pitänyt ehdottomasti hylätä, jos oikeudenmukaisesti olisi toimittu. Amerikkalainen luulosairaus on tullut jo urheiluunkin ja jopa Euroopassa, eli jos jotain sattuu, se on aina venäläisten syy.
    Tämä ko. norjalainen on itserakas nirppanokka, jolle pitäisi saada kuria.

    Kaikki muut paitsi kommunistit, putinistit sekä ryss...t ja muut vastaavat idiootit tietävät ryss...en valehtelevan aina ja kaikkialla. Epärehellisyys on sen köyhän kehitysmaan asukkien geeneissä


   • Länsimielinen

    Se ryss... esimerkiksi väitti ettei tönäissyt Kläboa maalissa. Tönäisy näkyi kuitenkin Tv:ssä ja jokainen sen näki. Ryss...en ihailijat näkivät sen myös, mutta he eivät silti myönnä sitä


  • törkeää

   Olen ehdottomasti sitä mieltä, että norjalaiset ovat kirjansa lukeneet ja ovat oppineet estämään muiden hiihtämistä näillä tempuilla. En anna kovin suuria asintuntiapisteitä Kalle Lassilalle tämän kommenteista. Mielestäni Kläbö olisi pitänyt hylätä kuin myös venäläinen, mutta tämä huonosta käytöksestä. Ehkä säänöissä olisi korjaamista.

   • Länsimielinen

    Ja minä en anna sinulle minkäänlaisia pisteitä, koska et osaa edes suomea.
    Kirjoitit "asiantuntiapisteitä", vaikka suomeksi olisi pitänyt kirjoittaa asiantuntijapisteitä.
    Ja mitä epärehellisyyteen tai dopingin käyttöön tulee, niin siinä ryss...t ovat experttejä. Missään muussa he eivät sitä ole.


  • odotellen

   Toivottavasti nykyväkivallan korvaa Utsjuugovin osoittama väkivalta - Tervetuloa.

  • norskionparas

   katsokaahan uudestaan tilanne..norski valitsee linjan kun hän oli edellä vai oisko hänen pitänyt antaa paikka venäläiselle mene sinä ensin kun olet jäljessä...ottakaa oppia suomalaiset miten sprinttiä hiihdetään tiukoissa paikoissa

  • Valaantappaja

   Uskomatonta, täällä venäläiset ja venäjämieliset kuluttavat aikaansa hiihtotuomareiden tekemien päätösten moittimiseen.

   • kurvit-suoriksi

    Uskomaton on se päätös. Tehty länsimaisiin arvoihin nojaten.
    Täällä esitetään että kolmen miehen ollessa rinnan sen vasemmanpuoleisen see ottaa suunnakseen sen oikealle kaartuvan kurvin sisäreunaan ja muut tekee tilaa.

    No ilman tätäkin koko pikakisa on "örripadia"


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   203
   16178
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   333
   5767