Viro lomaosakemyyjä ehdokkaana vaaleissa

veikko2019

Tässä nykyinen Vacation Consult Ou myyjä on ehdokkaana Viron parlamenttivaaleissa 2019, siis kuten meidän eduskuntavaalit. Riigikogu 2019 puolue Reformierakond, ehdokas nr. 252 Meelis Soll

https://www.reform.ee/riigikogu-valimised-2019/meelis-soll

Tässä hänen kertomana itsestään, ei mainitse että on myynyt tallinnassa lomaosakkeita suomalaisille Holiday Club Eesti filial yrityksessä, Travel Time yrityksessä ja nyt siis Vacation Consult Ou.

"Olen valmistunut Tallinnan tekniikan ja konetekniikan erikoisalasta. Aloin työskennellä yksityisellä sektorilla ja muutin ulkomaille Virosta 12 vuoden ajan. Asuin ja työskentelin eri kaupungeissa ja lomakohteissa Venäjällä, Suomessa ja Espanjassa. Yritin kättäni sekä kellossa että hotellissa."

Tällainen ehdokas Viron parlamenttivaaleissa 2019. Eesti Reformierakond Nr. 252. Meelis Soll

3

<50

  Vastaukset

  • Nämä vaalit pidetään sunnuntaina 3.3. Taitaa Viro olla lomaosakekusettajaystävällinen valtio kun tällainen toimija edes pääsee ehdolle puolueseen. Sinne Viroon vain kaikki huijarit perutamaan lomaosake firma. Ei mitään kuluttajansuojaa lomaosakekaupoissa vaikka onkin EU-valtio.

  • Kyllä kansa tietää ja tietää Virossakin ketä kannattaa äänestää. Tämä lomaosakemyyjä sai ääniä 51 kpl kun paras puolueesta sai melkein 9000 ääntä.

  • Tämä tyyppi ei tule pääsemään ikinä läpi koska virolaisetkin osaa googlettaa ja aina hauissa on nämä keskustekut suomi24 hänen lomaosakekaupoista suomalaisten kanssa. Ei hyvää mainosta.

  SEISKA.FI

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina jatkaa säälin kerjäämistä, kaikki on Stefun syytä

   Martina jatkaa säälin kerjäämistä ja myynnin kasvattamista tällä kertaa MeNaisissa. Odotettu valkopesuhaastattelu on ilmestynyt, onnittelut kaikille j
   154
   3937
  2. Kuinka keskustella rikoksista Suomi24:ssä

   Hei kaikille! Suomi24 on aina ollut paikka, jossa keskustellaan laajasti monenlaisista aiheista. Uutiset, ihmissuhteet ja elämän koko kirjo näkyy pal
   Suomi24 Blogi ★
   53
   2195