Viro lomaosakemyyjä ehdokkaana vaaleissa

veikko2019

Tässä nykyinen Vacation Consult Ou myyjä on ehdokkaana Viron parlamenttivaaleissa 2019, siis kuten meidän eduskuntavaalit. Riigikogu 2019 puolue Reformierakond, ehdokas nr. 252 Meelis Soll

https://www.reform.ee/riigikogu-valimised-2019/meelis-soll

Tässä hänen kertomana itsestään, ei mainitse että on myynyt tallinnassa lomaosakkeita suomalaisille Holiday Club Eesti filial yrityksessä, Travel Time yrityksessä ja nyt siis Vacation Consult Ou.

"Olen valmistunut Tallinnan tekniikan ja konetekniikan erikoisalasta. Aloin työskennellä yksityisellä sektorilla ja muutin ulkomaille Virosta 12 vuoden ajan. Asuin ja työskentelin eri kaupungeissa ja lomakohteissa Venäjällä, Suomessa ja Espanjassa. Yritin kättäni sekä kellossa että hotellissa."

Tällainen ehdokas Viron parlamenttivaaleissa 2019. Eesti Reformierakond Nr. 252. Meelis Soll

3 kommenttia

Vastaukset

  • Nämä vaalit pidetään sunnuntaina 3.3. Taitaa Viro olla lomaosakekusettajaystävällinen valtio kun tällainen toimija edes pääsee ehdolle puolueseen. Sinne Viroon vain kaikki huijarit perutamaan lomaosake firma. Ei mitään kuluttajansuojaa lomaosakekaupoissa vaikka onkin EU-valtio.

  • Kyllä kansa tietää ja tietää Virossakin ketä kannattaa äänestää. Tämä lomaosakemyyjä sai ääniä 51 kpl kun paras puolueesta sai melkein 9000 ääntä.

  • Tämä tyyppi ei tule pääsemään ikinä läpi koska virolaisetkin osaa googlettaa ja aina hauissa on nämä keskustekut suomi24 hänen lomaosakekaupoista suomalaisten kanssa. Ei hyvää mainosta.

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.