Parisuhteessa kaappihomon kanssa?

Confused

Olen jo jonkin aikaa epäillyt avopuolisoni olevan kaappihomo tai bi. Olemme seurustelleet noin 6 vuotta, minä olen 32 vuotta ja hän 35 vuotta. Hän ei halua lapsia ollenkaan (tai ainakaan kanssani), itsellenikin vauvakuume iskenyt tosin vasta vuoden sisällä. Hän ei halua kihloihin eikä naimisiin kanssani. Korostetun vihamielinen suhtautuminen homoihin, toisaalta kuitenkin esim kuntosalillamme käyvät avoimen homot miehet tuntuvat kiinnostavan häntä. Jonkinasteinen naisviha, kommentoi monesti julkisuudessa olevia naisia sävyyn ämmä, harakka jne. Ei ole kuitenkaan vihamielinen minua kohtaan, mutta en usko, että aidosti minua rakastaakaan vaan on jollain tapaa etäinen. Seksi sujuu joten kuten, mutta on hänen puoleltaan suorituskeskeistä ja jotenkin kylmää, ei halua esileikkiä eikä hellittelyjä. Seksi oli suhteen alkaessa parempaa mutta kuivunut kokoon pikkuhiljaa, syytä varmasti myös itsessäni.

Viimeisin merkki kaappihomoudesta oli se, kun huomasin hänen käyttävän eräässä sovelluksessa nimimerkkiä mr.gaylord. Tämä on kuulemma pelkkä vitsi, mutta eikö se olisi aika outo vitsi muuten niin homofobiselta mieheltä?

Suoraan kysyttäessä kieltää jyrkästi olevansa mitään muuta kuin hetero ja suuttuu.
Olen jo päättänyt erota hänestä juuri tuon lapsiasian vuoksi, koska itse olen alkanut haluta lasta. Olisi silti kiinnostavaa tietää totuus, onko minua pidetty ymmärtämättäni jonain kulissina vuosia.
Kertokaapa mielipiteenne tästä?

5

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kylllävaa

      Ilkeästi sanottuna päivänselvää että olet ollut kulissina. Toisaalta et ole yksin, koska tollasii tilanteita ihmiskunta tuntee pilvinpimein. Homomiehenä ymmärrän että jos lähtee valheen tielle, on sieltä todella vaikea päästä enää totuuden tielle, joskus jopa "mahdotonta". Toivottavasti pääset ratkaisuun tilanteessanne. Voimia!

    • Confused

      Olen hämmentynyt myös siksi, että aloin epäillä tätä asiaa vasta noin vuosi sitten kun aloin miettiä tarkemmin noita merkkejä hänessä. Hänessä ei ole muuten havaittavasti mitään feminiinisiä piirteitä, josta usein homomiehet tunnistaa. Ainoa edes vähän feminiininen piirre hänessä on hänen taipumuksensa siisteyteen kotona sekä hyvä sisustusmaku.

      Itse olen aina pitänyt itseäni hyvänä ihmistuntijana, olen kasvanut alkoholistiperheessä ja oppinut tarkkailemaan ihmisiä pienestä pitäen hyvin tarkasti. Mutta näköjään tässä asiassa minua on pystytty hämäämään. Aluksi hän kenties yrittikin jotenkin enemmän miellyttää minua ja toi noita em piirteitä esiin vähemmän, mutta ehkä hän on nyt kyllästynyt näyttelemään.

    • Okklkv

      Olet kulissi. Itse kaappihomon kanssa eläneenä nuo kaikki esiintyi meillä. Naisvihalla puretaan omaa ahdistusta tilanteesta. Minäkin aloin epäillä samoista merkeistä ja lopultahan kiinni jäi. Suhteemme jälkeen on tullut kaapista osittain. Miesten sänkyyn tuntuu päätyvän vaikka vanhasta tottumuksesta etsiikin aina kulissivaimoa. Taistelee siis yhä osittain kieltäen itsensä. Niin ja ne miehet mitä miehesi katselee, minulle lopulta selvisi nämä oudot tsekkailut ja kohtaamiset että mieheni oli kyllä vanha tuttu heille. Kaikki homot ei ole naisellisia kuten ei ollut miehenikään, mutta yllättäen sisustussilmä oli sellainen että en ole heteroilla tavannut ja tapa nalkuttaa asioista ja saada ihme kohtauksia oli kyllä aika erikoinen piirre.

    • Anonyymi

      keskustelu ON mielenkiintoinen.koska tämmöstä ei HE miehet sais tehdä IHMISELLE vaimolleen.nooh voiha sitä" RAKASTAA",mut entäs tää seksy",pannahinen,nääs.

    Ketjusta on poistettu 20 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1425
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1164
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe