Aihe

Hiihtohäpeä.

viksisuttuun

Niskanen selitteli eilen, kuinka norjalainen astun hänen suksen päälle juottoasemalla. No hidastuksesta oli selvästi nähtävissä, kuinka niskanen itse veti suksella leveäksi ja jopa otti tilanteessa luistelupotkun kohti huotojoukkoja. Tänään hakola kaatui tiukassa tilanteessa eikä siinä sinänsä mitään. Mutta kisan jälkeen tuli paskaruikut housuun ja alkoi selittely, että siinä Pellen sauva heilui ja kaatoi hänet. Toivottavasti näiden selittelijöiden tilalle löytyy pian kunnollisia urheilijoita.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • suksiv

   Se on ihan totta, ettei suomalaisilla hiihtäjillä ole tällä(kään) hetkellä niin kova kunto, kuin mitalimailla. Mutta huomio tulisi nyt kiinnittää suomalaisten hiihtotavan valintaan / painottamiseen.

   Kari-Pekka Kyrö puhui asiasta ennen kisoja:

   https://yle.fi/urheilu/3-10615266

   Tänään miesten hiihdon jälkeen julkaistu haastattelu alleviivaa tätä:

   https://yle.fi/urheilu/3-10660891

   Eli seuraava yritys kolmen vuoden päästä?! Jos nyt joku yritys tekisi tappiota ja toimitusjohtajan asenne olisi, että aloitetaan tavoitella voitollista tilinpäätöstä vasta kolmen vuoden kuluttua, menisi kyllä tj vaihtoon.

   Sen vuoksi Suomen Hiihtoliiton olisi nyt syytä muuttaa kurssiaan ja aloittaa vapaaseen satsaaminen välittömästi näiden kisojen jälkeen. Norjalaisetkin panostavat siihen, missä jaetaan eniten mitaleja, eivätkä ole ihan niin ylivoimaisia perinteisellä. Siksi meillä on säilynyt mitalitoivo näillä perinteisen matkoilla.

   Ehkä paikoilleen jämähtäminen eteenpäin katsomisen sijasta kuuluu suomalaisuuteen muutenkin, mutta se on taas eri juttu.

  • Muutakuvoittoonasti

   Kari-Pekka Epokyrö sais jo "rauhoittua", uskottavuus meidän fiksujen keskuudessa on mennyt. - Eihän tämä Iiro mikään sosiaalinen osaaja tms. ole. Mutta: äärimmäisen kovassa vastuksessa , ja senmukaisessa paineessa hän ja Risto-Matti selvisivät oikein hyvin, oli vain käsittämättömän huonoa tuuria. Nämä ei-kylmä-rinki-siellä -urheilijat ansaitsevat arvostusta (siis kylmä rinki niillä oli Suomen urheiludopingsuurvalta-aikana pulloonkusemisen jäljeen).

  • kovameteli

   Jälkiviisaita ei kannata kuunnella, vaan niitä, jotka nostavat metelin harjoituskaudella.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   203
   16003
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   333
   5694