Suomirock ei ollutkaan menestys

Hyvävain

Miksi Suomirock kanava on vähentänyt kuuluvuusalueita. Esimerkiksi Lapissa kanava kuuluu tätänykyä vain Rovaniemellä. Eivätkö ihmiset jaksakaan kuunnella jokapäivä samoja biisejä. Yllätys!

Hyvävain jos tämä on merkki sille, että tällaiset turhake kanavat alkavat kuolla pois, vaikka sitten hitaasti. Ei silti huolta, kyllä viestintävirasto myöntää taas jonkin uuden kanavan luvat jollekin yksitoikkoista sisältöä suoltavalle todennäköisimmin Bauer tai Nelonen medialle. Yksi kanava uppoaa uutta pukkaa samantyylisellä konseptilla. Vain nimi muuttuu.

Ennen riitti yksi kanava Voice, joka eriytettiin lopulta Suomirockiksi ja Kissisiksi.

"Onneksi on sentään Yleisradion todella laadukkaat ja monipuoliset radiokanavat"." Ei soi samat biisit kokoajana ja puhutulle sisällöllekin jää tilaa". "Toivottavasti kukaan ei tajua puuttua vain Ylen toimintaan, jottei kanavien laatu kärsi"













Sisuradio



SE FM


Humppa Iskelmä Pooki (Outo lintu Bauerin omistuksessa, kun ei ole vielä menty huonontamaan siitä mitä oli ennen Bauerin omistusta).

10

207

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Missä_faktat

      Mitä ihmettä oikein höpiset?

    • cjh90wefuwe0

      Suomirock aloitti hyvin, mutta nykyään siellä soi liian vähän rockia. Nyt se on ihan suomipop-klooni. Ei ihmekään jos ei ole kuulijoita. Tai on se mulla autossa päällä, mutta ei se ole yhtä hyvä kuin oli aluksi.

      • Hyvävain

        Todellakin näin. Vaikka kanava oli alun alkaenkin hieman yksipuolinen oli se silti nykyistä paljon monipuolisempi musiikillisesti. Hetken aikaa sitä jaksoi kuunnella, kunnes poistivat englanninkielisen rock musiikin soittamisen, minkä jo mainitskin toisessa viestissäni. Ei mikään menetys, että kanavan kuuluvuus alueet ovat muuttuneet tai vähentyneet. Muutos ei ainakaan ole voinut lisätä kanavan kuulijamääriä. Mutta silti näitä muutoksia tehdään. Esimerkiksi SEA FM: on ottanut aivan erilinjan eli panostaa monipuolisuuteen ja se on lukemieni kommenttien mukaan vain nostanut kanavan kuulijamääriä.

        Radio Citynkin ainoa hyvä puoli on, että sieltä voi kuulla Liigapelejä eri paikkakunnilla.HUOM ei eripaikkakunnilta.


    • Pookiparas

      Kiitos Bauer, soitatte vielä musiikkia jota voi kutsua musiikiksi. Muut ovat huuto, kiljunta ja koneteknojumputusta soittavia kanavia aamusta iltaan.

    • Faktatko_hukassa

      Voisitko ihan seikkaperäisesti kertoa, mistä Lapin maakunnan alueelta SuomiRock on poistunut ja mistä löytyy sellainen Traficomin julkaisema asiakirja, jossa näistä Lapin alueen taajuuksista luopumisista kerrotaan? Toiseksi kyseenalaistan näkemyksesi The Voicen muuttumisesta KISS-radiokanavaksi ja SuomiRockiksi. Kyllä The Voicen tilalle tuli vain ja ainoastaan KISS.

      • Hyvävain

        Suomirock ei enää kuulu Tornio-Kemi (Meri-Lappi) alueella ellei sitten johonkin osaan kemiä Yllä Oulun lähetin hyvän sään päivänä. Näin vain on tapahtunut, sitä en tiedä onko merkitty johonkin tilastoon ylös, mutta kun ei enää kuulu niin ei kuulu.

        Faktan voit tarkistaa: Radio Median sivuilla lukee Suomirockin taajudeksi Tornio 106.4 (tämä on päivittämätön tieto). Suomirockin omilla sivuilla tätä taajuutta ei enää lue. Voisit itse tarkistaa ensin faktat, ennen kuin alat niitä kiistämään. Vielä eivät edes uudet toimiluvat ole astuneet voimaan. Toisella tapaa voit tarkistaa käymällä itse toteamassa, että FM taajudella ei enää ole Suomirock kanavaa kyseisellä alueella.

        Tarkastelin asiaa vielä lisää. Radio Monitorin sivuilla on juttua tästä, että Bauer luopuu tai vaihtaa taajuuden, mutta 2016 ei pidä paikkansa. Vasta viimevuonna 2018 (vai oliko 2017 lopulla jos en ihan väärin muista) alkoi Torniossa kuulua Radio City, jonka olisi pitänyt uutisen mukaan alkaa kuulumaan jo 2016. Siihen asti samalla taajudella kuului Suomirock. Muutos on siis tapahtunut kuitenkin 2-vuotta myöhässä.

        Linkkejä en laittanut ettei asiallistakin viestiäni poisteta.

        Voicen tilalle tuli virallisesti ilmoitettuna KISS, totta. Kiss ei enää soittanut suomalaista rockmusiikkia eikä edes suomalaisten englanninkielisten yhtyeiden rockmusiikkia. Eli kyllä on perusteltua sanoa, että Voice jaettiin LOPULTA kahdeksi eri kanavaksi. Tosin Suomirock lopetti myös syystä tai toisesta aika pian englanninkielisen musiikin soittamisen. Mietippä vähän. Kun Kissin ja Suomirockin yhdistää saadaan musiikillisesti sitä mitä Vocice oli. Tätähän et voi tietää, jos et ole Voicea aikanaan kuunnellut tai tutustunut silloin minkä tyylistä musiikkia kanava soitti.

        Niin kenellä ne faktat eivät ole yhtään hallussa?


    • Lopettakaajo

      Suomirock on 95% samoja biisejä toistava paskaradio, kuin Suomi-pop. Samaa Apulantaa ja kaija koota kuulee molemmista kanavista.

      • SuoliPopRock

        Nelonen media vain on tehnyt kätevämmin oman konseptinsa. Suomipopin suuren menestyksen takuumies Jaajo Linnonmaa ei voi oikein siirtyä, muiden toimijoiden kanavien palvelukseen, mikäli haluaisi vielä jatkaa Miljonääriksi ohjelman parissa tai varmasti tehdä tulevaisuudessakin vielä muita teevee hommia.

        Jos Suomirockilla olisi Jaajo niin kanavan kuulijaluvut voisi nelinkertaistaa. Samalla Juha Valvio voitaisiin houkutella takaisin Bauerin palkkalistoille Suomirockin Sami Kuroseksi. Menestys resepti olisi valmis.

        Suomipopin kuulijamäärät romahtivat lyhyessä ajassa ja rajusti, kun Jaajo Linnonmaa lopetti ja hänen palattuaan taas lähtivät nousuun räjähdysmäisesti. Kertonee kaiken olennaisen kanavasta, jos on noin vahvasti yhden miehen harteilla kanavan suosio.


    • Jussi18v

      Se onkin hyvä ettei Suomirock ei kuulu Lapissa. Vaikka kuuluisi niin ei semmosta kuuntelisi kukaan.

    • Anonyymi

      On selvästi pettymys, kun Suomirock-kanava on vähentänyt kuuluvuusalueitaan. Muutokset voivat johtua monista tekijöistä, kuten kuuntelijapalautteesta, markkinatrendeistä tai liiketoimintapäätöksistä. Radiokanavien muutokset voivat herättää erilaisia reaktioita, ja toivottavasti löydät edelleen mieleisesi musiikin muiden kanavien joukosta. Yleisradion monipuolisuus näyttää olevan vahvuus, ja toivottavasti se säilyy myös tulevaisuudessa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1916
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1858
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1640
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe