Kanin osto

Paljonkos kanin ostoon kuluu rahaa? Niinkuin yleensäkin kaniin, häkkiin, ruokiin ja kaikkiin esineisiin mitä se tarvitsee?
Ilmoita


Kanipata oli oikein hyvää ruokaa.
Söin sitä Kanarialla.
Ilmoita
Moikka!

Ikävää että näitä "kanipaisti"-kirjoittelijoita on täällä.

Mulla on yksi kani. Ostettu eläinkaupasta, ja ennen kun joku tulee valittamaan "eläinkaupasta ei kannata ostaa", niin kani tullut tutulta kasvattajalta eläinkaupan yhteydessä. Elikkä 90e maksoi hermeliini. Häkki ostettiin myös eläinkaupasta muistaakseni 156e, häkin koko oli 120x60. Se on sopiva koko kääpiökaneille. (Mutta vapaana kannattaa pitää aina kun mahdollista) Häkin mukana tuli kaikki tarvikkeet, eli wc-laatikko, kalkki- ja suolakivi, heinäsäkki sekä puruja, heinäteline, juomapullo, siis ihan kaikki mitä tarvitset.

MUTTA
Huomattavasti halvemmaksi tulee, kun ostat häkin zooplussasta. Siis todella iso suositus tälle! Halvalla saa todella hyvää, luottokauppa ehdottomasti. Sieltä siis kannattaa ostaa wc-astiat ja muut härpäkkeet tulee tosi halvaksi. Siellä siis eräs häkki 80e ja faunattaressa 145e, huhhuh mikä ryöstö! :D

No mutta.
Mulla siis yksi kani elätettävänä. Ja pakko kyllä sanoa että kanin pitäminen on _todella_ halpaa! Kuukaudessa menee rahaa vajaa 15e. Elikkä puru- ja heinäsäkki, ja pellettipussi. Huom. Pellettejä on eri hintaisia, mutta itse käytän todella edullista pellettiä. Laatu on mitä on mutta pelletti on vain lisuke. Jos kunnon pellettipussin haluaa ostaa niin se on noin 15e iso pussi, josta riittää kyllä ainakin 3 kuukaudeksi riippuen kulutuksesta.

Mutta siis tosiaan, halpaa on!

siis kanin tarpeiden osto. Mutta eläinlääkärikulut... ne on eri juttu :D

Olen itse harkinnut kastraatiota poikakanilleni, ja Tampereella näyttäis olevan aika edullisesti 95e. Mutta muut eläinlääkärikulut on todella kalliita. Ystäväni vei kaninsa lääkäriin hammasvikojen tarkastukseen ja häneltä veloitettiin 310e.

Mutta sen verran ihania otuksia että kyllä niistä saa maksaakin ;)

Toivottavasti sait kaiken tarvittavan tiedot ja mukavaa kesän odotusta! :)
Ilmoita
Itellä meni parisataa ja saatiin se itse kani vielä ilmaiseksi (rescue kani) :D riippuu vähän millaisen häkin ostatte. Ostatteko 200e tehdashäkin vai 50e komppareita ja kasaatte itse aitauksen. Ostatteko pesämökin vai teettekö sen pahvilaatikosta. Kuinka kallista pellettiä käytätte, ja Kuinka kallista turvetta tai puupellettiä vessalaatikkooon. Yleisin hinta kanille + tarvikkeille 120-250e
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Kanin osto

Paljonkos kanin ostoon kuluu rahaa? Niinkuin yleensäkin kaniin, häkkiin, ruokiin ja kaikkiin esineisiin mitä se tarvitsee?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta