Aihealueet

Listaukset

  Hätäkeskuspäivystäjäkoulutusta pääkaupunkiseudulle?

  Nahka-Mauno

  Onko tietoa järjestetäänkö hätäkeskuspäivystäjäkursseja joskus/milloinkaan Helsingissä tahi pääkaupunkiseudulla? Joitain vuosia sitten näin kaiketi on ollut..?
  Ala kiinnostelisi kovasti, mutta perheellisenä ihmisenä on täysin poissuljettu vaihtoehto lähteä 1,5 vuodeksi jonnekin Kuopioon opiskelemaan.

  Samaan aikaan uutisoidaan tasaisin väliajoin työnhakijoiden puutteesta. Hemmetti, tässä olisi motivoitunut kaiffari siihen hommaan, jos vain koulutus olisi lähempänä himaa.

  2

  <50

   Vastaukset

   • Aiheeseen liittyen: tietääkö joku, millaisella keskiarvolla yleensä pääsee hätäkeskuspäivystäjäkoulutuksen valintakokeisiin? En ole löytänyt vihjeitä asiasta. (Sori, työnnyin tähän aloitukseen, vaikken tiedä vastausta aloittajan kysymykseen).

    • itse pääsin ilman keskiarvoja. Pisteitä toki saa jos olet ylioppilas tai ammatillinen koulutus.
     '


   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   SEISKA.FI

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    211
    10273
   2. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    229
    4652
   3. Martina manipuloi

    Martina taas manipuloi hän on suuri teeskentelijä rooli vaihdetaan lennosta. Ensin suuri uhri nyt on tarve tuoda esille että on jotain onnellista me
    Kotimaiset julkkisjuorut
    60
    852