Lähilehti tuli tiensä päähän

Vuositilaukset on laskutettu ja maksettu. Nyt oli oikea hetki ilmoittaa, että lehti ei ilmesty. Asiakkaat maksoivat kerran viikossa ilmestyvästä julkaisusta. ...tana ...kele
Ilmoita


17 Vastausta

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.


Näin tuli käymään kaikki mummot ja papat lopettaa tilauksen siihen jos on tilattu paperilehti sen pitää ilmestyä paperisena ainakin siihen asti joka viikko kuin tilaus päättyy tässä on taas unohdettu taas vanhemmat ihmiset että ikärasismia selvästi !
Ilmoita
vanhusten törkeää huijaamista!
valtaosa tilatuista lehdistä menee vanhuksille joilla ei ole nettiä käytettävissä
Ilmoita
No eikös kellään ole mitään sanottavaa !
Ilmoita
Ei todellakaan ole. Viisas päätös, joka takaa kuitenkin paikallisen tiedonvälityksen ja uutisoinnin MEIDÄN asioistamme. Kauankohan muuten Itä-Hämettä julkaistaan?
Ilmoita
Lähilehdelle käy kuin sotelle ja sipilän hallitukselle en tilaa lähilehteä enkä itä-hämettä !
1 VASTAUS:
Lähilehden toiminnasta tehtävä ilmoitus kuluttaja asiamiehelle ei näin saa menetellä haiskahtaa vähän pas--le että mitähän ovat asiasta mieltä !
+Lisää kommentti
Näin lukee 14.2.2019 lähilehdessä:

Haluaisitko saada Lähilehden
joka viikko kotiin kannettuna?

Ryhdy tilaajaksi!
vain n. 1€/viikko
(kestotilaus 60€/12 kk)
www.lähilehti.com
tai soita (ma ja ke 9-169
p. 040 3515 480
Ilmoita
Eikös lähilehden toimituksella ole mitään kommentoitavaa tai puolusteltavaa olemme selityksen velkaa ja rahat takaisin kun lukijoita on petetty !
Ilmoita
Ei se euro/ viikko riittänyt. tilaajat ei arvostaneet ja eivät kehdanneet hintaa nostaa. Paljonkohan olisi tarvinnut nostaa? Sillon kun muuttu maksulliseen niin melkoinen haloo oli siitäkin. Mikään ei ole hyvä.
Ilmoita
Kovasti hesarin lehtimyyjät soittelee tilatkaa se niin saatte luettavaa
Ilmoita
Missä piileksii Kyösti Piippo? ei ole osallistunut ainakaan somekeskusteluun aiheesta.
1 VASTAUS:
Istuu kahvila kulmassa lukemassa itä-hämettä
+Lisää kommentti
ja tänään väki itkee kun ei ollut vielä heti aamuyöllä laatikossa, tietääkseni ei Lähilehden kotilaatikkoon toimitukselle ole mitään kellonaikarajaa, ainoastaan päivä, eikä sekään aina päde postin jakoalueella
Ilmoita
Linkistä aukeaa oiva esimerkki siitä miten digiin siirtyminen aiheuttaa itseään voimistavan kierteen, jonka lopputulemana tulemme näkemään lehden valitettavan poismenon. Sysmä jää kaipaamaan omaa oikeaa paikallislehteä.

http://sysma.oncloudos.com/cgi/DREQUEST.PHP?page=meetingitem&id=20191495-11
Ilmoita
Siinä se lopputulos nähdään kun akat alkaa asioita hoitamaan tuli lähilehden loppu tuliko ahneus pitäishän se nyt ymmärtää että tälläisessä eläkeläisten kylässä ei läheskään kaikilla ole nettiä tai edes osaamista sitä käyttää moni vanhus jää nyt ilman tätäkin lukemista että silleen !!!
Ilmoita
Perukaa tilaus ja pyytäkää rahat takaisin ei puolikkaasta kannata täyttä maksaa !!
Ilmoita
Yrittäjänä säälin Lähilehden tilannetta. Tähän asti se on ollut ihan tehokas media, mutta nyt itse ainakin jätän ilmoitukseni väliin, aina kun on digilehden vuoro.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Lähilehti tuli tiensä päähän

Vuositilaukset on laskutettu ja maksettu. Nyt oli oikea hetki ilmoittaa, että lehti ei ilmesty. Asiakkaat maksoivat kerran viikossa ilmestyvästä julkaisusta. ...tana ...kele

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta