Tuulivoimaa Kannukseen

Nythän nuita alako tulehen tännekkin eli tuulimyllyjä. Kauhiasti kirijotettihin miten töitä tulee paikkakunnalle ja kuulemma oikiasti vain yks ihiminen oli paikallinen ja loput muualta (autot,pillarit,betonit). Joku tuulivirma oli jo viime vuonna menny konkurssihin kannuksessa (konkurssituomiot vaasanlääni).
Ilmoita


30 Vastausta

Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.


Sehän on tämän paikallisen yrittäjän tuulifirma ja lestijärven kunnan. Hyvinhän tuolla näyttää pyyhkivän taisi jotkut jäädä nuolemaan näppejään ja lestijärvi ilman tuulimyllyjä.
1 VASTAUS:
Keväällä tulevat ulkomaalaiset pystyttäjät laittamaan myllyt valmiiksi. Näin seurakunta saa vuokria ja pystyy avustamaan Israilin matkailua sekä afrikan asevarustelua kehitysrahojen turvin. Lestijärven tuulimylly rahat on sijoitettu Hummeriin.
+Lisää kommentti
Noh. Ainahan voi myydä vanteita autotallista
Ilmoita
Miten nämä paikalliset kepun pomot voi huolehtia tai päättää tärkeistä yhteiskunnalllisista sekä paikallisista asioista kun eivät pysty huolehtimaan omista perhesuhteistaan. Demari Rinteestäkin ollaan tekemässä jo pääministeriä eli miehestä joka ei pystynyt huolehtimaan edes taloyhtiönsä asioista.
1 VASTAUS:
Ruoho on vihreämpää aidan toisella puolella väliviirtehellä.
+Lisää kommentti
Kepulaiset äijät kannuksessa on kyllä kovin erikoisia tyyppejä.
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Kaukolämmöllähän menee hyvin koko naisia perheitä hallitsemassa. Nämähän veljekset on aivat käkiä.
1 VASTAUS:
...Ja Kannuslainen kateus se on, mikä vie kalatkin vedestä. Kyllä ihmiset ovat pieniä...
+Lisää kommentti
Asun myllyjen vaikutusalueella, Alusta asti olen ollut vastaan noita kun tulevat niin lähelle.
Rovaniemenpolttajat ois saanut viedä myllynsä kauemmas. Eivät kyllä asumismukavuutta lisää milläänlailla. Käykö nyt niin että asukkaat pakenee natsien myllyjä ja lähtiessään sitten polttavat ne niinkuin kävi loppusodassa lapissa sakujen kanssa..
Hummeri muuten pakeni myllyjen vaikutusalueelta.
1 VASTAUS:
Rehellisellä pelillä tai todennäköisesti ei. Siellä lestin kunnanjohtaja itekseen myllyjä pystyttää kun hunttalan matti lähti.
+Lisää kommentti
Tuulipää, millä paikkakunnalla asut? Kannuksen Kuuronkallion myllyt on rakennettu kaikkien sääntöjen mukaisesti ja vähintään kahden kilometrin päähän asutuksesta.
Ilmoita
Nykyiset teollisen kokoluokan tuulivoimalat aiheuttavat voimakasta paineaaltoilua eli ns. infraäänimelua, eikä sen terveys vaikutuksia ole todellakaan tutkittu tarpeeksi.

Nämä viisaat, jotka Kannuksessa mahdollistivat näiden tuulivoimaloiden rakentamisen ovatkin suuressa vastuussa.
Ilmoita
Kalajokilaaksoon rakennetaan 600 teollisuustuulivoimalaa pelloille, metsiin ja pihoille ensi kesän aikana!!

Elämänedellytykset on viety. Myllyt ovat 2 kertaa niin isoja kuin Keski-Euroopassa käytetyt!

Massamuutto stadiin alkaa!

Katso, onko paikkakuntasi maisema turmelemislistalla!
https://www.tekniikkatalous.fi/uuti...listalta/fcef68f1-d0ca-3ee5-b197-91c9b0701f2b
Ilmoita
Kalajokilaaksossa elämä jatkuu puhtaassa ympäristössä ja Pyhäjoen ydinvoimala voidaan jättää rakentamatta. Luonto kiittää!
Ilmoita
Noh, valtion päättäjät! Joko saamme JÄRKEÄ TÄHÄN!?

Maaseutupitäjissä on paljon ihmisiä, jotka ovat valmiita muuttamaan tuulimyllypitäjistä pois! Mihin heidät sijoitetaan asumaan?!?! Onko määrärahat tähän jo mietitty Valtion budjettiin? Kyllähän tonteista ja rakennuksista, jotka jäävät tuuliteollisuuden vaikutussäteelle (60 km) täytyy oikea korvaus saada! (y)

Sitä paitsi Suomen täytyy kasvattaa hiilinieluja ja metsää kaatamalla valtavan laajoilta alueilta tuulimyllysähköverkkojen tieltä se ei onnistu! (y)
Ilmoita
Kannuksesta et saa enään asuntoa kaupaksi oli se myllyjen lähellä tai ei. Kannustalo ja Pouttu molemmat vetelee viimesiään ja on kohta selvitystilassa. Yli seitsemänkymmentä asuntoa myynnissä jo nyt ja nuiden loppumisen jälkeen tuplaten. Mannet tänne vain rakentaa ei muut eli kela on varmin palkan maksaja. Ennen uskalsi kannuksessa jättää oven auki kun haki postin laatikosta mutta tulevaisuudessa ei enään, ainakaa lähellä museokangasta.
Ilmoita
Kehittyvällä paikkakunnalla asunnot käyvät aina kaupaksi ja Kannus on sellainen. Tuulipuistot tuovat varotuloja ja hyvinvointi lisääntyy. Kateellisten panetteluun ei auta mikään, mutta ei se myöskään perustu mihinkään tosiasioihin.
1 VASTAUS:
Tuulimyllyt tuovat verotuloja lähinnä seurakunnalle joka sijoittaa ne israelin matkailuun, uusii kiinteistöjöjään, palkkaa lisää henkilökuntaa, jakaa kehitysapua tai hoitaa ylisuurta metsäomaisuuttaan. Loput tulot menevät muille maanomistajille eli maanviljelijöille jotka ostavat pihalleen pari uutta ulkolaista traktoria verovähennyksiin.
+Lisää kommentti
Suurimmat tulot Kuuronkallion tuulipuistoista saa Kannuksen kaupunki. Se on samaa kuin jokainen kannuslainen veronmaksaja. Seurakunnan saamat vuokratulot takaavat sen, että seurakunnan veroprosentti pysyy jatkossakin koko alueen alhaisimpana. Siitä hyötyy jokainen seurakunnan jäsen. Israelin matkoihin ei verovaroja käytetä, koska matkalaiset maksavat ne aina itse.
Ilmoita
Nyt Museokankaalle rakentavat ruotsista tulleet eläkeläiset. Se ei ainakaan lisää kaupungin viihtyisyyttä tai turvallisuutta.
2 VASTAUSTA:
Sitten ihmetellään kun Kannuksen tilinpäätös on miinuksella erikoissairaanhoidon takia. Nämä elävät ja sairastavat ja maksut menee meidän piikkiin.
Ne varmaan muuttaa sinne missä tulimyllyt tuo vaurautta. Jokuhan kirjoitti miten tuulimyllyt tuo työpaikkoja. Nuo jos kuka tietävät että myllyistä ei tule paikkakunnalle yhtään työpaikkaa tai ne rakentas muuhalle.
+Lisää kommentti
Entinen konkurssi tuulivoima yrittäjä hakee tuulivoima työmaalle yhtä suomalaista työmiestä. Loput työmiehet näyttävät olevan ulkomaalaisia ja ajelevan ulkomaan säännöillä tuulivoiman mainoksilla varustetuilla autoilla. Ylinopeutta keskustassa ja autoissa keltaiset vilkkuvalot palaen ajetaan kuten hälytysajoneuvot.
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Missä paikkakunnalla mahdat asustella? Konkurssin menneitä yrittäjiä Kannuksen tuulivoimahankkeessa ei ole. Työmaasta vastaava insinööri on nuori kannuslainen. Hienoa, kun on tulee elämää paikkakunnalle.
1 VASTAUS:
Tutki asioita ja nythän sillä ois mökki myynnissä jos vielä on verovelkaa ulosotossa.
+Lisää kommentti
Sekö on hienoa, kun luonto raiskataan tuulivoimaloiden takia. Kannattaa käydä paikanpäällä toteamassa suuri luonnon tuhoaminen. Miten tällainen on mahdollista Suomessa? Ja vielä ihmeellisempää on, että seurakunta on tällaisessa mukana.
Ilmoita
Paikanpäällä käyneenä voin todeta, että hyvin mahtuu myllyt Kannuksen metsiin ja maisemiin. Kyllä meillä Kannuksessa ja Suomessa metsää ja luontoa riittää ja luonto säilyy myös tuulipuistoalueella. Hyvät tiet auttavat metsien hoidossa ja luontoon pääsee nyt paremmin, vaikka ei olisi varaa kalliiseen maasturiin. Kaikki kannuslaiset hyötyvät verotulojen kautta ja muutenkin näistä hankkeista.
Ilmoita
Lisää vaan tuulivoimaa Kannukseen.
Mutkalammille niitä oli tulossa 43 voimalaa.
Kyllä Kannukseen hyvin 200 voimalaa mahtuisi, asumatonta korpea riittää. Tuulivoiman vastustajien valitukset ei mene läpi, Hallinto-oikeus järestään hylkää tehdyt valitukset. Ihmisillä on kumma tapa vastustaa tulevaa kehitystä, 10 vuoden päästä ketään ei enää kiinnosta tuulivoiman vastustaminen, kaikkea uuttta pitää vastustaa.
2 VASTAUSTA:
Menes Tapsa oikeisiin töihin. Vielä ehdit vaikket ole tähän mennessä ollut
Tapsa taitaa olla positiivinen ja vain kirjoitella joutavia. Isänsä geenit perinyt.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Tuulivoimaa Kannukseen

Nythän nuita alako tulehen tännekkin eli tuulimyllyjä. Kauhiasti kirijotettihin miten töitä tulee paikkakunnalle ja kuulemma oikiasti vain yks ihiminen oli paikallinen ja loput muualta (autot,pillarit,betonit). Joku tuulivirma oli jo viime vuonna menny konkurssihin kannuksessa (konkurssituomiot vaasanlääni).

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta